הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל מה שרציתם לשאול ולא העזתם

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
פותח פה פוסט מרוכז בשבילכם בשביל שאלות קטנות ודברים שלא רציתם לפתוח פוסט בשבילם..
ראיתי שהרמה פה נהיית מזעזעת וכל אחד נהיה פה גאון וזורק המלצות מפחידות.

יכול להיות שכמה מכרים משכילים שלי(אחד בתחום הסארמס,אחד מתחום הפארמה,אחד מתחום הכימיה) ירצו להצטרף לפוסט הזה בהמשך לסייע במתן תשובות,תלוי בהם.
מי שמתבייש לשאול משהו יכול לשלוח הודעה פרטית ואני אעלה את השאלה לפה באופן אנונימי.

הפוסט נועד להיות מן "q&a" ויעסוק בכל הנושאים,החומרים,pct,הורמונים ועוד.

מוזמנים לכתוב

יש לי כמה שאלות
1.ישלי מתאמן שלוקח כבר שנה טורניבול הכדורים בלי חומר בסיס.. המאמן הקודם אמר לו זה כלום איך הפיסיטי שלו צריך להיראות ?
למרות שהוא לא מרגיש החשק או תופעות אחרות לפי מה שהוא אומר
1.אני עדיין עכשיו לא מוצא פרוטוקול מסודר הכל מבלבל לגבי הpct
אני עכשיו על טסט 500 בשבוע... צריך רק כלומיד בסוף לשלב עם טמוקסי?
ואפשר לשלב אפדרין בסייקל עצמו?
אם כן מה המינון המקובל.. שוקל 92 1.86 מטר

בואו נעשה סדר...

יש סוג מיוחד של עבירות - שנקראות עבירות ללא קורבן... לא במובן הפילוסופי, אלא במובן שכל הנוגעים לעבירה מעוניינים בביצוע שלה (לדוגמא סמים, הימורים ובמובן מסוים זנות). בשביל לא לעצבן חצי עולם, נקרא לזה עבירות ללא מתלונן. יותר טוב?

מעשית - אין אף מדינה בעולם - ולא משנה כמה מחמירים בעונש, שהצליחה למגר או אפילו לצמצם משמעותית את העבירות האלה.
ארה"ב הלכה על ענישה מאסיבית בקשר לעבירות סמים ותרופות (לדוגמא - משככי כאבים, החזקה או מכירה של למעלה מ - 28 גר' - 25 שנות מאסר ללא שיקול דעת לביהמ"ש). מה יצא מזה? כמעט 3 מיליון אנשים בבתי סוהר, רובם על עבירות סמים - ומכת אופייטים ברמת מגיפה.

נכון או לא נכון - ענישה במקרים האלה לא עובדת. תעשה את זה חוקי - ולפחות יש פיקוח.

תקופת היובש בארה"ב? מכירים? היה רעיון מבריק להפוך את האלכוהול ללא חוקי. מה קיבלו? את תשתיות המאפיה והפשע המאורגן.

תחשבו על זה ככה - לפי החוק היבש - כל מי שעושה פה סייקל, הוא עבריין שהחברה צריכה להגן על עצמה מפניו. נכון שלא ישלחו ל - 25 שנות מאסר - אבל עם יד על הלב - מישהו כאן באמת חושב שמי שעשה סייקל צריך להיכנס לטיפול רשויות החוק? צריך תיק במשטרה? למי ואיך זה בדיוק יעזור?

וכל הסיפורים על זה שיגיע לילדים או שאם משהו יהיה חוקי אז כולם יעשו - לא עומדים במבחן המציאות. מדינות ש"התירו" שימוש בסמים, מדווחות על אחוז שימוש נמוך באוכלוסיה אחוזי גמילה גבוהים וירידה משמעותית בעבירות רכוש. נראה לי מטומטם לממן מהמיסים שאני עובד כל כך קשה בשביל לשלם, כמה חודשי פנסיון מלא על חשבון המדינה, למישהו שכולה עישן ג'וינט - בפרט שהוא ממש לא מעוניין בנופש הזה.

תכלס - מי בדיוק החליט שהוא לא ישתמש בחומר אסור (סייקל, ג'וינט) - מהטעם שזה לא חוקי?
לעומת זאת - כמה אנשים עשו סייקל, הסתבכו - ולא טיפלו או לא עשו PCT כמו שצריך, כי לא הצליחו להשיג טמוקסי או כלומיד - או כי פחדו לספר לרופא. גם הטענה שזה יעמיס על מערכת הבריאות זה שטויות. עוד לא ראיתי מעשן שסירבו לטפל לו בסרטן ריאות, כי הוא הביא את זה על עצמו, או אלכוהוליסט שלא קיבל טיפול בכבד, כי הוא גרם לזה. אם נלך לכיוון - אז בואו נשלול גם משמנים שלא עושים ספורט את הטיפול במחלות לב.

דבר אחרון - האבחנה בין סוגי הסמים והתרופות היא פוליטית ולא רפואית. מבחינה רפואית (תשאלו כל נרקולוג) - אלכוהול הוא סם מסוכן, ההרבה יותר מסמים אחרים. גמילה מאלכוהול חייבת להיות הדרגתית אחרת, תופעת לוואי כמו מוות, נהיית מאוד נפוצה.
מה עוד? נזק לחברה? תאונות דרכים... כמעט כל תאונה שנגרמה בגלל צריכת תרופה או סם - מדובר באלכוהול. ויש לא מעט כאלה.

אז למה זה חוקי? כי כמעט לכל דת יש את הסם שלה - ואצלנו זה אלכוהול. נסו להעביר בכנסת חוק שאוסר על זה - ותראו מה יגידו המפלגות הדתיות...

ולגבי תרופות? אופטלגין לא חוקי בארה"ב. גם לא עם מרשם. למה? תבדקו. בטח לא בגלל שזה חומר כזה מסוכן.
ומה עם TRT? לפני 15 שנה הרופא היה צוחק לכם בפנים, אם ביקשתם טסט כי עברתם גיל 45 והחבר לא מתפקד. אז האופציה הייתה שוק שחור או לסבול. אותה פעולה - פעם עבריין והיום אזרח שומר חוק.

אנחנו חיים בעולם ליברלי. ניסיון להגביל אפשרות של מישהו להזיק לעצמו - לא עובדת ואף פעם לא עבדה. למה סיגריות כן? למה אלכוהול כן? ולמה לא נלך צעד קדימה - ונגביל מכירת אוכל לשמנים... לפחות אחרי השעה 23:00. בואו גם נחייב אותם לעשות ספורט - וכולם יהיו בריאים ומאושרים. ממש כמו בצפון קוריאה.

בקיצור - כל עוד יש דרישה - תהיה אספקה. אז עדיף שהמדינה תפתח את העיניים, תוציא את הראש מהישבן של עצמה - ותעביר את שרשרת האספקה לבתי המרקחת ולא לדילרים. וכל מי שחושב אחרת - בבקשה תן לי דוגמא או שתיים, איפה בדיוק הצליח לאיזה מדינה השיטה שאתה דוגל בה?

(השפן של הכותב הוא עורך דין. אין לראות באמור לעיל ייעוץ משפטי, רפואי, וטרינרי או בכלל).

אז מה אתה מציע?
איך שלא תסתכל על זה, בסופו של דבר הסיכון מול התועלת מאזן את העניין.
כל הנושא הזה של פיתוח גוף, שריפת שומן הוא מאוד מפתה. בחור/ה מלא שלא מצליח לרזות עלול לפנות מהר מידי לפתרונות כאלה,
ולפגוע בעצמו באופן בלתי הפיך. אני מדבר ספציפית על הורמונים פוטנטים או תרופות דומות. כאן אני בהחלט רואה איך ניסיון להגביל אפשרות של מישהו להזיק לעצמו בהחלט יכול לתרום לאותו אדם. כשעומד מולך שיקול האם לעבור על החוק ולהשיג בדרך כזו או אחרת חומרים לפיתוח גוף, אתה חושב פעמיים. וחוקר. וקורא ומתעניין. ואז מגלה שאולי זה לא שווה את הסיכונים. פתיחות גדולה יותר מול רופאים בנושאים האלה, ואפשרות לטיפול מבוקר בלי למכור כליה, כן. מרשם רופא לכל דורש, ממש לא... אתה מבקש בעצם לקחת את שיקול הדעת מהרופא, ולהשאיר אותו אצל הפציינט. הרופא יסביר את ההשלכות, וההחלטה היא אצל המטופל. לא משנה מה מצבו הרפואי, הניסיון שלו בפיתוח גוף או מצבו הנפשי. נניח שככה זה היה עובד, לא הייתי נותן יותר משנה עד שהרעיון הזה יבוטל תחקירים רחבי היקף בתקשורת על תופעות לוואי וכד'.

נערך לאחרונה:
FOREST

אני לא מדבר על המצב הרצוי - אלא על המצוי.

מי שילך לרופא, ישמע ממנו על סיכונים בלקיחת חומרים - ויתעקש על זה בכל מקרה - זה כמעט תמיד מי שישיג את החומרים האלה, גם אם הם לא חוקיים.

ככה - לא רק חשבת פעמיים, אלא גם דיברת עם רופא. החלטת בכל זאת שכן - אז תקנה בבית מרקחת ולא בשוק שחור - ומערכת הרפואה תעזור לך - כמו שעוזרים לכל אדם אחר, שמחליט לא לשמור על הבריאות שלו.

בוא נסכים שסיגריות הורגות פי כמה וכמה מסטרואידים - וכדי לקבל סיגריות - אתה לא צריך לדבר עם רופא, לא צריך לשמוע על הסיכונים - לך לפיצוציה ותקנה.

אז אני לא אומר שתתחיל למכור טרן בפיצוציות - אבל אם מישהו ישקיע בללכת לרופא - לשמוע ממנו על הסיכונים וירצה בכל מקרה - זכותו.

לגבי שיקול הדעת - כמובן שהרופא לא יישא בכל אחריות אם המליץ שלא - אבל ברור ששיקול הדעת לא של הרופא ולא צריך להיות של הרופא.

גג תפקידו של הרופא יהיה "הסברתי לפציינט את הסיכון שטמון בשימוש". זהו. קיבלת אישור כזה - עכשיו לך תקנה מה שבא לך.

לדעתי - מה לעשות - אבל כל אדם אדון לגופו ולחייו.

מישהו עוצר אותך מלקנות ליטר אקנומיקה ולשתות את זה?

אם חולה סרטן - שיש תרופה שיכולה להציל את חייו - אבל הוא לא רוצה לקחת - תדחוף לו בכח?

בדיוק כמו שרשמתי - כמו שהקופ"ח לא תגיד למעשן - אם לא תפסיק לא נטפל בך - ואדם יכול להגיע לפיצוציה, עם פתח נשימה בגרון - ולקנות סגריות - וכמו שמסעדה תמכור לך סטייק של קילו - גם אם אתה שוקל 300 ובסוף תתן לך מילקשייק - אם אם תוך כדי האוכל עשית בדיקת אינסולין - אז זה כן וסטרואידים לא?

ואלכוהול?

רפואית נטו - אלכוהול חומר הרבה יותר רעיל ומסוכן מסטרואידים. סכנה בחומר נמדדת ביחס בין ED ל LD - כלומר היחס בין הכמות שמשפיעה - לבין הכמות שהורגת (50 אחוז.... לא חשוב).

אלכוהול - היחס הוא סביב 1 ל - 10 - כלומר אם תשתה רצוף 10 שוטים של וודקה - אתה יכול למות. אם תשתה 20 או 30 - סביר להניח שתמות.
לגבי קנביס - היחס הוא 1 להרבה אלפים - אין דרך טכנית לעשן מספיק קנביס כדי למות מזה.
גם סטרואידים - אני מניח שהיחס הרבה יותר גבוה מאשר אלכוהול - ואני לא מדבר נזק מצטבר - אני מדבר על למות מיד!

וכמה שהיחס יותר גבוה - ככה החומר יותר בטוח.

אז לפי מה מחליטים בשבילי מה מותר ומה אסור?

הקביעה שלאלכוהול וסיגריות לא צריך מרשם - היא שרירותית.
הקביעה לקנביס לא חוקי ואלכוהול כן - היא עוד יותר שרירותית. רפואית - תשאל כל רופא מה יותר מסוכן (וגם חברתית - תשאל כל חבר:lol: - אוקיי - סוציולוג קרימינולוג)...

אבל זה חוקי וזה לא.

הכוונה שלי היא כזו - ממילא, לא ממש עוצרים אנשים מלהרוג את עצמם, או לפחות להזיק לעצמם - אלא שקובעים בשבילנו מה נכון וחוקי ומה לא - ומי שקובע - לא מבין בזה דבר וחצי דבר.

תשאל רופא איפה יש יותר נזק - אצל משתמש כבד באלכוהול - או בסטרואידים. תשאל שוטר אם הוא אי פעם ראה תאונה בגלל שימוש בטרן.

כמובן - שעדיף לחיות רק מחסה וגרגרי יער, לנשום פה ושם בלבד, לשתות רק מים, הרבה אירובי לעשות כל היום מעשים טובים לעזור לזולת ולשלם מיסים. אבל אנחנו לא לחלוטין כאלה - אז תנו לי לקצר את החיים שלי באופן המועדף עלי - ולא המועדף על אלה שקובעים מה טוב לי...

סליחה על החפירה - עדיין מרגיז אותי שקובעים לי איך מותר לי להזיק לעצמי ואיך אסור.
אה - וסתם עוד מחשבה -

דמיין לעצמך שמציעים לכל מי שרוצה סטרואידים (כבר דיברנו - ישיג במילא וכד') - שיוכל לקבל במרשם, חוקית - יקבל בדיקות דם - והכל בתנאי שהנתונים יעברו לשימוש הרפואה והמדע (אנונימית כמובן. השם שלך זה לא משהו קריטי למחקר).

איזה עולם יפה? איך המדע רץ? כמה מידע פתאום יהיה לרופאים/מדענים מזה שמי שלוקח במילא סטרואידים - ובמילא עושה בדיקות דם - יעשה את זה חוקי - וכבונוס - יהיה לרפואה/מדע מלא מתנדבים והמון מידע. ממש קידמה !!! בקרוב אפילו רכבת !!!

אז מה יש לנו - שוק שחור משגשג מצד אחד. רפואה משגשגת מצד שני.

אם תשאל את הכנסת מה עדיף - אז ברור שאופציה א'. אישית - דווקא הייתי הולך על אופציה ב'.

אבל אישית גם לא הייתי נותן פטור ממס רטרואקטיבית לראש הממשלה ל - 10 שנים אחורה ובאותו יום שולל דמי אבטלה לעצמאים. אז אני כנראה לא מייצג כאן כלום.

סתאם - ישראלי כמו כולם. ברור שנותן לו פטור ממס - אפילו ל - 100 שנים. אבל שיאשר דקה וטרן בפיצוציות אחרת דיר בלאק. או שלא?

אבל אישית גם לא הייתי נותן פטור ממס רטרואקטיבית לראש הממשלה ל - 10 שנים אחורה ובאותו יום שולל דמי אבטלה לעצמאים. אז אני כנראה לא מייצג כאן כלום.

נשבר לי כבר מהמדינה הדפוקה הזאת באמת.

נשבר לי כבר מהמדינה הדפוקה הזאת באמת.

חכה שתשמע מה עצמאיים (כמוני) עוברים בתקופה האחרונה. מדינה קקה. גרתי בגרמניה, בלי דרכון אירופאי (על ויזת סטודנט) וקיבלתי פי 10 יותר, ולמי שיגיד ״אז תחזור לשם אם כל כך רע לך...״ זה בדיוק מה שאעשה בשנייה שהחותמת השחורה שלי תיגמר 🤩

חכה שתשמע מה עצמאיים (כמוני) עוברים בתקופה האחרונה. מדינה קקה. גרתי בגרמניה, בלי דרכון אירופאי (על ויזת סטודנט) וקיבלתי פי 10 יותר, ולמי שיגיד ״אז תחזור לשם אם כל כך רע לך...״ זה בדיוק מה שאעשה בשנייה שהחותמת השחורה שלי תיגמר 🤩[/QUOTE
הליכה קצרה ברחוב בסמוך לעסק שלי
מלא מלא עסקים למסירה,להשכרה
הקורונה חיסלה ים עסקים/אנשים/משפחות

חכה שתשמע מה עצמאיים (כמוני) עוברים בתקופה האחרונה. מדינה קקה. גרתי בגרמניה, בלי דרכון אירופאי (על ויזת סטודנט) וקיבלתי פי 10 יותר, ולמי שיגיד ״אז תחזור לשם אם כל כך רע לך...״ זה בדיוק מה שאעשה בשנייה שהחותמת השחורה שלי תיגמר 🤩

אני מכיר יותר עצמאים ממה שאתה חושב, והמצב פה הוא פח אשפה. עד שלא יהיה פה מה שקורה עכשיו בארצות הברית, החתולים ימשיכו לשמור על החלב ושום דבר לא יזוז.

כן..וממש יתנו לך ויזת עבודה כשהדרכון שלך מוכתם.
אתה בטח חושב שכשתיגמר לך התקופה העניין ימחק ולא יהיה שיקול בבקשה זו או אחרת שלך?!

סתם תהייה, שואל כאדם שנזקק מסיבה רפואית לטסטו'.
כמה אחוז מהחבר'ה שמזריקים טסטו' לא מסיבות רפואיות בסוף "משביתים" את הציר שלהם והופכים להיות לכאלה שבסוף כן נזקקים לטסטו' מסיבה רפואית ("צחוק הגורל")?
האם הסיכון שווה את זה (את עיצוב הגוף או הניצחון בתחרויות שונות או מסיבות אחרות שנעלמות מבינתי מדוע גבר בריא יזריק טסטו').
*אין בדברי ביקורת, פשוט אני אם הייתי בריא לא הייתי בוחר להכניס את עצמי למצב בו אני נמצא כעת ביודיעין.

כמה אחוז מהחבר'ה שמזריקים טסטו' לא מסיבות רפואיות בסוף "משביתים" את הציר שלהם והופכים להיות לכאלה שבסוף כן נזקקים לטסטו' מסיבה רפואית ("צחוק הגורל")?
האם הסיכון שווה את זה (את עיצוב הגוף או הניצחון בתחרויות שונות או מסיבות אחרות שנעלמות מבינתי מדוע גבר בריא יזריק טסטו').
*אין בדברי ביקורת, פשוט אני אם הייתי בריא לא הייתי בוחר להכניס את עצמי למצב בו אני נמצא כעת ביודיעין.

וכמה אנשים שמעשנים צריכים טיפולים לסרטן ושאר החרא שקורה להם בגוף אחרי תקופה ? מעדיף לקבל טי אר טי לכל החיים מאשר להיות מטופח בהקרנות וכימו

זה סיכון שבהחלט נלקח..
אבל זה לא יהיה נכון לחשוב שכל מי שנוגע בסטרואידים מתכנן לעצמו עתיד trt.
אנחנו צורכים לתקופות קצובות ולאחר מכן מאוששים את המערכת באמצעות pct ומאפשרים תקופת זמן ללא חומר בכלל בין לבין, שמאפשרת לציר לעבוד תקין.

סטרואידים יכולים להשבית - אבל כמו שאתה יודע - לפעמים הציר מושבת בלי קשר (כמו אצלך - כך הבנתי).

סייקל טיפש - מסוכן הרבה יותר מסייקל חכם.

סיגריות גורמות סרטן - אבל המון לא מעשנים מקבלים סרטן בלי קשר.

הכוונה היא שברור שזה מגדיל סיכון - אבל כמה מגדיל? תלוי מה אתה עושה.

יש הבדל בין מי שמעשן 2 סיגריות ביום למי שגומר שתי קופסאות.

ככה גם עם כל חומר. עניין של מינון - של סייקל מסודר - ובדר"כ הרבה יותר עניין של מזל. בפרט שגנטיקה נכנסת תחת ההגדרה - מזל.

סתם ניחוש - אבל אני מניח שאולי אחוז ממטופלי ה TRT זה בגלל סייקל - ואחוזים בודדים ממי שעושים סייקל - יגיעו ל TRT

כן..וממש יתנו לך ויזת עבודה כשהדרכון שלך מוכתם.
אתה בטח חושב שכשתיגמר לך התקופה העניין ימחק ולא יהיה שיקול בבקשה זו או אחרת שלך?!

למה להיות עוין?
קבלתי חותמת בגלל שעזבי את מדינות שנגאן לפניי ההסכם. לא כי עשיתי איזו עברה כמו עבודה בשחור. היה לי משפט בארץ שהייתי חייב להיות נוכח בו, אני בטוח שאפשר לסדר את זה ואם לא - אז יש עוד מדינות מלבד מדינות שנגאן (גרמניה אוסטריה וכו) לא חסר מדינות באירופה
אני מכיר יותר עצמאים ממה שאתה חושב, והמצב פה הוא פח אשפה. עד שלא יהיה פה מה שקורה עכשיו בארצות הברית, החתולים ימשיכו לשמור על החלב ושום דבר לא יזוז.

אמרת הכל.
יש במדינה שלנו מעט דברים טובים, ושם זה נגמר.

למה להיות עוין?
קבלתי חותמת בגלל שעזבי את מדינות שנגאן לפניי ההסכם. לא כי עשיתי איזו עברה כמו עבודה בשחור. היה לי משפט בארץ שהייתי חייב להיות נוכח בו, אני בטוח שאפשר לסדר את זה ואם לא - אז יש עוד מדינות מלבד מדינות שנגאן (גרמניה אוסטריה וכו) לא חסר מדינות באירופה

אמרת הכל.
יש במדינה שלנו מעט דברים טובים, ושם זה נגמר.
למה עויין...
אמרת חותמת שחורה
אבל כל עוד מרקל בשלטון..תהיה אופטימי..חח

יש לי כמה שאלות
1.ישלי מתאמן שלוקח כבר שנה טורניבול הכדורים בלי חומר בסיס.. המאמן הקודם אמר לו זה כלום איך הפיסיטי שלו צריך להיראות ?
למרות שהוא לא מרגיש החשק או תופעות אחרות לפי מה שהוא אומר
1.אני עדיין עכשיו לא מוצא פרוטוקול מסודר הכל מבלבל לגבי הpct
אני עכשיו על טסט 500 בשבוע... צריך רק כלומיד בסוף לשלב עם טמוקסי?
ואפשר לשלב אפדרין בסייקל עצמו?
אם כן מה המינון המקובל.. שוקל 92 1.86 מטר

אתה מאמן ומתאמן שלך מריץ שנה טירינבול בלי חומר בסיס ועכשיו אתה בא לשאול על פיסיטי?
מה נסגר איתכם

אתה מאמן ומתאמן שלך מריץ שנה טירינבול בלי חומר בסיס ועכשיו אתה בא לשאול על פיסיטי?
מה נסגר איתכם
ואם זה היה עם חומר בסיס לא היתה בעיה בpct??
הוא דיבר על טורינבול..לא על טרנבולון..
הבעיה פה היא שלקח שנה ברצף
לא לוקחים חומרים מסוג זה לזמן כל כך ארוך וזה גם לא יעיל בסייקל עצמו לפרק זמן ארוך כזה לבד.
מעולם לא הרצתי סולו יותר מ-10שבועות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית