הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פציעה בכתף !

ScorpionRAP

משתמש פעיל
943
0
נק' מוניטין:
731
943
0
שלום,

עברתי לפני שבוע ככה מין פציעה כזאת בכתף שזרקתי את הדאמבלס לצדדים
לא ציפיתי שזה ימתח את הכף שלי כלכך !
קיצר הלכתי לאימון הבא אחרי יומיים ובאימון כתפיים(הנפת דאמבלס קדימה) ממש הרגשתי שאני לא שולט ביד השמאלית שלי (בירידה)
אז לקחתי הפסקה, ואני כבר פעמיים לא הולך לאימון !
והכאב עדיין קיים, מה אני צריך לעשות ?

🆘

פציעה שכיחה, לרוב הכאב לאט לאט יורד, ומרגישים אותו כשמפעילים לחץ בזווית\צורה מסויימת (למשל כאב לי כשעשיתי מתח, אבל לא כאב כשעשיתי פרס)
אם הכאב סביל, תקח שבוע אוף ותעסה את האזור, אם הכאב לא דועך (לא ירד לך לגמרי) תשקול יעוץ..

שלום,

עברתי לפני שבוע ככה מין פציעה כזאת בכתף שזרקתי את הדאמבלס לצדדים
לא ציפיתי שזה ימתח את הכף שלי כלכך !
קיצר הלכתי לאימון הבא אחרי יומיים ובאימון כתפיים(הנפת דאמבלס קדימה) ממש הרגשתי שאני לא שולט ביד השמאלית שלי (בירידה)
אז לקחתי הפסקה, ואני כבר פעמיים לא הולך לאימון !
והכאב עדיין קיים, מה אני צריך לעשות ?

🆘

יש פרוטוקול פציעות בנעוץ
לא נראה לי שנפצעת
קצת כואב לך זה לא פציעה

בגדול קרח ולהזרים דם למקום עם משקל קל
לעבוד עד גבול הכאב

• פותח/ת השרשור
מה הקשר אימון כתפיים ?
במקום פרס אני עושה שני תרגילים וזה לסיבה רפואית/מגבלה פיזית! אז דיי לזיין בשכל! לא שיש לי אימון C לכתפיים!
וTHEZORT תסתום אם אני לך מה להגיד טוב ? אם יש למישהו ניסיון במקרה כזה והוא עשה משהו שעזר לו אז למה לא לקבל את דעתו ?! עוף באמא שלך!

אז MOO
לבצע עם משקל קל את שני התרגילים האלה ואז לשים קרח כל יום יעזור ?
ובמשך היום לשים משהו חם או קרח (במשך היום לא אחרי אימון)

תודה רבה לכם.

וPALA נכון מה שאתה אומר, שאני עושה תרגילים מסויימים אני לא מרגיש כאב!
ואני אעשה מה שאמרתי, תודה!

מה הקשר אימון כתפיים ?
במקום פרס אני עושה שני תרגילים וזה לסיבה רפואית/מגבלה פיזית! אז דיי לזיין בשכל! לא שיש לי אימון C לכתפיים!
וTHEZORT תסתום אם אני לך מה להגיד טוב ? אם יש למישהו ניסיון במקרה כזה והוא עשה משהו שעזר לו אז למה לא לקבל את דעתו ?! עוף באמא שלך!

אז MOO
לבצע עם משקל קל את שני התרגילים האלה ואז לשים קרח כל יום יעזור ?
ובמשך היום לשים משהו חם או קרח (במשך היום לא אחרי אימון)

תודה רבה לכם.

וPALA נכון מה שאתה אומר, שאני עושה תרגילים מסויימים אני לא מרגיש כאב!
ואני אעשה מה שאמרתי, תודה!

איזו בעייה רפואית יש לך שמונעת ממך לעשות פרס אבל לעשות הנפות לקדימה לא?

• פותח/ת השרשור
מישהו פה צריך להוציא קצת חול מהווגינה שלו.

באמא שלך ?
כמה קשה לענות TO THE POINT אה ?
כולה שאלתי מה לעשות שמרגישים כאב בכתף ועכשיו כולם נופלים כמו לא יודע מה
אין לך מה להגיד אל תגיב !!
אני מעדיף 468486 צפיות ו 0 תגובות מאשר אינסוף תגובות של ליצנים שעברו שטיפת מוח, ולא משנה מה אני שואל הם תמיד עונים "SS" "חלב" ומקרה הזה "למה אתה לא עושה פרס"
חאלאס יש לי את הסיבות שלי למה לא לעשות פרס (לפחות בנתיים), זה הגוף שלי ואף אחד לא יודע מה אני עובר ומה אני יכול ולא יכול לעשות חוץ ממני.
ומה שהכי מציק זה שאחרי שהם רשמו את ההודעה המפגרת שלהם, הם לא חוזרים לנושא הזה בכלל כדי לענות על השאלה שלי!
ככה שאין להם מה לתרום חוץ מלזרוק את המשפט המטומטם שלהם בכל אשכול!😵

נערך לאחרונה:
המממ, יכול להיות שהייתי אופטימי מדי בההערכה שלי. זה מתחיל להיראות פחות ופחות כמו מקרה קל של חול בווגינה ויותר כמו מקרה חמור של PMS.

• פותח/ת השרשור
טוב הנה ההודעה ששלחתי למישהו פה על הסיטואציה שאני נמצא בה!

יש לי סקוליוזס בגב ודנתי כבר בבעיה שלי פה בפורום,
ואני מחזק את עצמי בנתיים עם התוכנית שלי, ולעלות כמה שיותר במשקל גוף. וגם כן עד שאני מסיים עם המכון שלי ועובר למכון יותר טוב שאפשר לעשות בו SS, אם אתה מסתכל בתגובות שלי אתה רואה איך שאני תומך בSS לכל מתחיל וגם כן לי, אבל חבל מאוד שאני לא יכול ליישם את זה, לפחות לא בנתיים!
שאני עובר למכון החדש
אני אנסה לעבוד עם SS ואם הבעייה שלי באמת עמדה בדרכי להתקדם אז אין מה לעשות אני אצטרך לעבוד איך שאני עובד עכשיו !

שאני עושה פרס זה עושה לי קליקים בגב וכאבים אחרי אימון,
בגלל זה הפסקתי איתו, אבל אני עדיין עובד עם RM5 בגל התרגילים ומעלה משקלים כמה שאני יכול!
בכלל שהמכון לא מרשה לי לעשות SS (לא סקוואטים ודדליפט), אני עושה לרגליים DUMBBELLS SQUAT ! שזה האפשרות היחידה שיש לי!
דדליפט וסקוואט רגיל עשיתי כמה שאני יכול עם משקלים שהמוט יכול להחזיק (אין מוט אולימפי נוסף שלא משתמשים בו, המכון ממש קטן וLOCAL) מוט של 120 ס"מ או 180 לא יודע!

אז אני מנסה כמה שיותר להשתפר בתרגילי SS עם משקלים קלים לבנתיים עד שאני עובר שזה עוד חודש, חודש וחצי ככה)

מקווה שהבנתם קצת את הבעייה שלי, והבנתם למה רשמתי את התגובה! מצטער על איך שהגבתי מקודם!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם כן אז סימן להמשיך לעשות את זה נכון ?
ולשים קרח אחרי זה ? ובמשך היום לשים קרח או משהו חם ?
ולעשות את זה כל יום ?

תודה רבה,

קראת את הנעוץ ? פרוטוקול פציעות בפורום פאוורליפטינג או אימונים (לא זוכר)

פציעה בכתף = לא להתאמן פשוט, ניסיתי על עצמי וזה עובד מעולה.
אין מה לעשות לפעמים צריך לקחת כמה שבועות הפסקה, אבל כמובן תלוי בחומרת המצב, מנוחה תמיד טוב, אף אחד לא ימות אם לא תתאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית