הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פציעה בכתף !

ScorpionRAP

משתמש פעיל
943
0
נק' מוניטין:
731
943
0
שלום,

עברתי לפני שבוע ככה מין פציעה כזאת בכתף שזרקתי את הדאמבלס לצדדים
לא ציפיתי שזה ימתח את הכף שלי כלכך !
קיצר הלכתי לאימון הבא אחרי יומיים ובאימון כתפיים(הנפת דאמבלס קדימה) ממש הרגשתי שאני לא שולט ביד השמאלית שלי (בירידה)
אז לקחתי הפסקה, ואני כבר פעמיים לא הולך לאימון !
והכאב עדיין קיים, מה אני צריך לעשות ?

🆘

כדאי לנוח לפני שחוזרים לאימונים, אבל צריך להתאמן עם הפציעה כדי לעזור לה להחלים. אחרת המקום יכול להחלים באופן כזה שפעם הבאה שהוא יתאמן הוא יפצע מחדש.
חוץ מזה חימום השריר והזרמה של דם למקום עוזרת לזרז את תהליך ההחלמה.

שוב תלוי ברמת הפציעה, יש פציעות שאי אפשר לחזור להתאמן גם לא בצורה מועטת עם אותו האזור למשך זמן ממושך (אני לדוגמא) ואני יכול לומר בלב שלם שזה ממש כיף לא להתאמן 😃

• פותח/ת השרשור
טוב קודם כל, קראתי את הפרוטוקול מזמן, וגם בפורום SS
הכאב לא כזה חמור, לפעמים שאני מנסה לדחוף משהו למעלה עם כף היד פונה לרצפה ויש התנגדות אז זה כואב
אני לא יודע אם זה שריר או משהו אחר, אף פעם לא קרה לי כזה דבר,
לבדוק אצל הרופא אם זה שריר או משהו ? ואם זה לא שריר אז לא לעשות לפי הפרוטוקול ?

---------- התגובה התווספה ב 12:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:23 ----------

משה, אני לא חושב שהמצב שלי קרוב למצב שלך :|

שוב תלוי ברמת הפציעה, יש פציעות שאי אפשר לחזור להתאמן גם לא בצורה מועטת עם אותו האזור למשך זמן ממושך (אני לדוגמא) ואני יכול לומר בלב שלם שזה ממש כיף לא להתאמן 😃

אין לך פציעה כזאת, אלא אם כן זה דורש ניתוח. אתה סתם שמן שלא רוצה להתאמן 😣

פציעה בכתף = לא להתאמן פשוט, ניסיתי על עצמי וזה עובד מעולה.
אין מה לעשות לפעמים צריך לקחת כמה שבועות הפסקה, אבל כמובן תלוי בחומרת המצב, מנוחה תמיד טוב, אף אחד לא ימות אם לא תתאמן.
אחי, מה שעובד עליך לא בהכרח עובד עליי!
אני נתתי RM1 בבנץ' עם כתף דפוקה לגמרי לפני כמה חודשים. אם על כל פציעה לא הייתי מתאמן כנראה שהייתי נשאר שלד, בלי מלאך ובלי קפטן.

אחי, מה שעובד עליך לא בהכרח עובד עליי!
אני נתתי RM1 בבנץ' עם כתף דפוקה לגמרי לפני כמה חודשים. אם על כל פציעה לא הייתי מתאמן כנראה שהייתי נשאר שלד, בלי מלאך ובלי קפטן.

קורן אל תיהיה ליצן, זה תלוי בחומרת הפציעה.
לך סתם יש דלקת קטנה, משה פרק פעם ראשונה בחיים שלו את הכתף ותוך כדי קרע גידים שם. הפריקה הראשונה תמיד לוקחת הכי הרבה זמן התאוששות.

• פותח/ת השרשור
ממ.. לבדוק אצל הרופא אם זה שריר או משהו אחר :| ?
או שלהתחיל לעשות את מה שכתוב בפרוטוקול ?

• פותח/ת השרשור
טוב, עבר שבוע שלא התאמנתי ואני חושב בקושי מרגיש את הכאב בכתף
תכננתי ללכת למכון כבר מחר ולהתאמן רגיל, אבל במחשבה שנייה אני מפחד שזה לא החלים כמו שצריך
ואז זה יהיה יותר גרוע ..
מה אתם חושבים ? ללכת למכון או מחר או לחכות עוד איזה שבוע :\ ?

כי כשהיתה לי פציעה בגב תחתון מ HPYEREXTENSTION, לא נחתי כמו עכשיו,
ובגלל זה שהמשכתי להתאמן והכאב עדיין קיים (אבל לא מפריע באימונים) אני עדיין מרגיש את הכאב הזה
ועבר כמעט חודש עכשיו :\

תודה לעוזרים !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית