הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה שמציקה לי על חברות אבקות חלבון

• פותח/ת השרשור lolmit
  • פורסם בתאריך

lolmit

משתמש פעיל
354
19
נק' מוניטין:
109
354
19
היי ,
יצא לי לדבר עם חברים והם טוענים שלא הגיוני שחברות כמו דיימטייז ואופטימום גולד מתמחרים ככה את האבקות שלהם והאיכות שלהם שווה לMYPROTEIN שהמחיר שלהם טוב יותר.
השאלה שלי היא כזאת,
האם יש הוכחה שהאיכות שלהם\ יש באבקות של החברות האלה אנזימים או נוטריינטים נוספים שהם נחשבים טובים יותר מMYPROTEIN?
אני אישית חושב שעד שלא יקום מחר על העניין זה הכל עניין של מיתוג ושיווק.
אגב אני אשמח אם יוכיחו לי שאני טועה,אני פשוט אעבור לחברות האלה.

היי ,
יצא לי לדבר עם חברים והם טוענים שלא הגיוני שחברות כמו דיימטייז ואופטימום גולד מתמחרים ככה את האבקות שלהם והאיכות שלהם שווה לMYPROTEIN שהמחיר שלהם טוב יותר.
השאלה שלי היא כזאת,
האם יש הוכחה שהאיכות שלהם\ יש באבקות של החברות האלה אנזימים או נוטריינטים נוספים שהם נחשבים טובים יותר מMYPROTEIN?
אני אישית חושב שעד שלא יקום מחר על העניין זה הכל עניין של מיתוג ושיווק.
אגב אני אשמח אם יוכיחו לי שאני טועה,אני פשוט אעבור לחברות האלה.

אני לא כל כך בקיא ברמת המרכיבים באבקות חלבון וזה גם לא כל כך מעניין,
תמיד יש מי ששובר את השוק ונוגס ברווחים של כולם.

חוץ מזה שלמה אתה חושב ששינוי ברמות האלו באבקת חלבון יתנו לך איזושהי תוצאה שונה?
תקנה מה שיותר זול, או מה שיותר טעים לך אם לא מעניין אותך המחיר.

• פותח/ת השרשור
אני לא כל כך בקיא ברמת המרכיבים באבקות חלבון וזה גם לא כל כך מעניין,
תמיד יש מי ששובר את השוק ונוגס ברווחים של כולם.

חוץ מזה שלמה אתה חושב ששינוי ברמות האלו באבקת חלבון יתנו לך איזושהי תוצאה שונה?
תקנה מה שיותר זול, או מה שיותר טעים לך אם לא מעניין אותך המחיר.
האמת שאין טעם לא להשקיע בעצמך גם אם זה יקר יותר במידה וזה טוב יותר, השאלה האם הם באמת טובים יותר....

האמת שאין טעם לא להשקיע בעצמך גם אם זה יקר יותר במידה וזה טוב יותר, השאלה האם הם באמת טובים יותר....

זה באמת לא מעניין ברמתנו, תשתה מה שטעים לך.

תבין שזה לא יתן לך שום תוצאות שונות בין החברות המוכרות.

אם כל דבר הכי קטן שתהיה דעה רווחת שהוא טיפה יותר טוב מהמוצר הרגיל אתה תמצא את עצמך
כל קריירת האימון שלך מוציא כסף על תוספים / אקססוריז מיותרים שכנראה היה עדיף שלא תיגע בהם כי התועלת שלהם מינורית,
בדיוק כמו ההבדל בין 2 החברות חלבון.

• פותח/ת השרשור
זה באמת לא מעניין ברמתנו, תשתה מה שטעים לך.

תבין שזה לא יתן לך שום תוצאות שונות בין החברות המוכרות.

אם כל דבר הכי קטן שתהיה דעה רווחת שהוא טיפה יותר טוב מהמוצר הרגיל אתה תמצא את עצמך
כל קריירת האימון שלך מוציא כסף על תוספים / אקססוריז מיותרים שכנראה היה עדיף שלא תיגע בהם כי התועלת שלהם מינורית,
בדיוק כמו ההבדל בין 2 החברות חלבון.
אז נשאלת השאלה למי כן זה רלוונטי? ולמה לנו לא, הרי אולי בסופו של דבר אנחנו לא זפורטאים מקצוענים אבל אנחנו כן מתאמנים באופן יומיומי והפרשים הם לא 200 שקלים בין החברות אלא יותר מינוריים, בגלל זה נשאלת השאלה שוב פעם איזה חברה מציעה יותר או שהכל שיווקי.

אז נשאלת השאלה למי כן זה רלוונטי? ולמה לנו לא, הרי אולי בסופו של דבר אנחנו לא זפורטאים מקצוענים אבל אנחנו כן מתאמנים באופן יומיומי והפרשים הם לא 200 שקלים בין החברות אלא יותר מינוריים, בגלל זה נשאלת השאלה שוב פעם איזה חברה מציעה יותר או שהכל שיווקי.

השוני בעלות יכול להיות מעשרות סיבות שלא קשורות למרכיבים בכלל זה קודם כל.

לגבי שוני במרכיבים כמו שאמרתי בהתחלה אני לא בקיא בזה ולא רוצה להטעות,

מה שכן בטוח, של90% מהאוכלוסיה כנראה שזה לא יתן שיפור משמעותי בנראות
אם הם יצרכו חלבון של MP לצורך העניין או של MyProtien.

אין באמת הבדל בין החברות, בסופו של דבר הגוף שלך מתסכל על כמה גרם חלבון נכנס לדם ולא מעניין את הגוף של איזה חברה החלבון הזה.

כל עוד אבקת החלבון שלך היא אבקה מחלבון איכותי כמו מי גבינה או קזאין זה פשוט כל כך לא חשוב של איזה חברה זה שזה בזבוז זמן להתעסק בזה.

ההבדל היחיד שעשוי להיות הוא באמינות של מה שכתוב על הקופסא. יצא לי לשמוע סיפורים על חברות שטענו שיש למשל 25 גרם חלבון בסקופ ואז כששלחו את זה לבדיקה של מעבדה צד ג' ראו שיש רק 17 (נדמה לי שזה היה בסופר אפקט). כל עוד הם מוכנים לפרסם תוצאות בדיקות מעבדה צד ג' שאומרות שזה חלבון מי גבינה עם (בערך) הערכים שכתוב עליו אז זה מעולה.

בהחלט יש הבדל בין חלבון של אופטימום לחלבון של MyProtien, לפני שהתחיל הבאלגן (של הקורונה) קניתי בפעם הראשונה מאמזון חלבון של אופטימום.
היה מחיר טוב (140 ש"ח ל2.3ק"ג) , אני מאלה שתמיד מסתכלים על הרכיבים של כל דבר שאני קונה ורשימת המרכיבים באטפטימום ארוכה מאוד לעומת MyProtien שהרשימה די קצרה , דבר שלדעתי מעיד על איכות המוצר.
מדד נוסף לאיכות- זה אחוז החלבון, ככל שאחוז החלבון גבוה יותר = פחות זבל נכנס לגוף
ואני אביא דוגמה (יש שיגידו קיצונית) לאבקת חלבון שמכילה הרבה "זבל" והיא האבקה Syntrax Matrix

• פותח/ת השרשור
בהחלט יש הבדל בין חלבון של אופטימום לחלבון של MyProtien, לפני שהתחיל הבאלגן (של הקורונה) קניתי בפעם הראשונה מאמזון חלבון של אופטימום.
היה מחיר טוב (140 ש"ח ל2.3ק"ג) , אני מאלה שתמיד מסתכלים על הרכיבים של כל דבר שאני קונה ורשימת המרכיבים באטפטימום ארוכה מאוד לעומת MyProtien שהרשימה די קצרה , דבר שלדעתי מעיד על איכות המוצר.
מדד נוסף לאיכות- זה אחוז החלבון, ככל שאחוז החלבון גבוה יותר = פחות זבל נכנס לגוף
ואני אביא דוגמה (יש שיגידו קיצונית) לאבקת חלבון שמכילה הרבה "זבל" והיא האבקה Syntrax Matrix
שורה תחתונה אתה מעדיף מייפרוטאין?

רשימת המרכיבים באטפטימום ארוכה מאוד לעומת MyProtien שהרשימה די קצרה , דבר שלדעתי מעיד על איכות המוצר.
מה? אתה מקשיב למה שאתה רושם לפני?
משנה רק לאנשים שמאוד אנאלים לגבי הערכים שלהם, קרי בודיבילדרים וגם לאנשים כאלו כל חברה שמכבדת את עצמה היום מייצרת אבקה רגילה שיש שם קצת פחממה וקצת שומן וכאלו שהן כמעט 0 גרם פחממה ושומן ונטו חלבון, למייפרוטין יש 2 כאלו את האייזוליט(שממש אחלה ביחס למחיר) ואת הZERO שיקרה מאוד(במונחי מייפרוטין)וההבדל בין האייזוליט מינורי אם לא קיים.
גם זה שיש שומן ופחממה בחלבון לא אומר שזה זבל, זה מאוד תלוי מאיזה מקור מגיע הפחממה והשומן(בעיה רצינית בגיינרים שמסווים חלק מהפחממה כסוכר).

מחזק את מה שאמרו למעלה שההבדל ב"איכות" זניח לגמרי ל90-95 אחוז מהאנשים, האנשים שזה לא זניח להם מקבלים ספונסרים לאבקות החלבון לבחירתם ולא משלמים מכיסם על זה(דני לדוגמה מקבל bpi שנחשבים מאוד איכותים וגם יקרים).
רק צריך באמת לבדוק שעשו לזה בדיקות צד ג' ושהחברה לא שקרנית ונחשבת אמינה, לדעתי האישית כל אדם רגיל שקונה את כל האבקות היקרות בחנויות בארץ מבזבז את הכסף שלו שהיה יכול לקנות בזה פי 2 משקל של מייפרוטין, אבל אני לא אומר לאנשים אחרים מה לעשות עם כספם, לחברים רק מייעץ מה הדבר החכם לעשות לדעתי ומביא להם לבחור.

שטויות,
כמו שתגיד שפרגית זה זבל לעומת חזה עוף כי יש בה יותר שומן.

לעניות דעתי, מה שנחמד עם מיי פרוטין, זה שיש להם הכשר.
גם למי שלא מחפש מוצר כשר ספציפית, זה נותן אמינות מסוימת על איכות, כי זה פיקוח מסוים.
אייהרב כתבו על זה באתר שלהם פעם.

לעניות דעתי, מה שנחמד עם מיי פרוטין, זה שיש להם הכשר.
גם למי שלא מחפש מוצר כשר ספציפית, זה נותן אמינות מסוימת על איכות, כי זה פיקוח מסוים.
אייהרב כתבו על זה באתר שלהם פעם.

מעדיף לא לספר לך מה קורה בתאכלס מאחורי הקלעים עם כל ה"תעודות כשרות",
מניסיון.

מעדיף לא לספר לך מה קורה בתאכלס מאחורי הקלעים עם כל ה"תעודות כשרות",
מניסיון.
אני מאמין שזה תלוי בסוג ההכשר.
יש הכשרים שכנראה לא עושים פיקוח בדיוק, ויש אחרים שיותר רציניים.

הכשר אמין, אבל אני מקווה שאתה לא מתכוון למשק הבשר.

לא, דווקא למוצרים יבשים.

0 פיקוח, נטו כסף.

יש כסף - יש הכשר, אין כסף - אין הכשר.

ככה פשוט, לא משנה מה יש בפנים, המשגיחים בקושי מבקרים אחת לשנה במפעלים.

לא, דווקא למוצרים יבשים.

0 פיקוח, נטו כסף.

יש כסף - יש הכשר, אין כסף - אין הכשר.

ככה פשוט, לא משנה מה יש בפנים, המשגיחים בקושי מבקרים אחת לשנה במפעלים.
נשמע מדאיג, איך אתה יודע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית