הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איזה סוג אירובי אתם עושים?

motivator

משתמש פעיל
312
32
נק' מוניטין:
38
312
32
מכיוון שהרבה מהחברה פה בתקופת חיטוב מעניין אותי לדעת איזה פעילות אירובית אתם עושים וכמה זמן??

ומי שממש שונא אירובי... ורוצה להתחטב - אולי פשוט יעשה שינוי בתזונה - אוליהגדלה מבוקרת של המאזן ??

טעות שלי של הגירעון

עם אתה שואל אותי-עדיף עוד 100גר פחממות ו40דקות פעילות,מפשוט לחתוך אותם ולעכב חילוף חומרים.

ב40 דקות פעילות אתה שורף 400 קלוריות?
אני כן:79nb:

---------- התגובה התווספה ב 21:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:55 ----------

מי אמר שדל פחמימות מאט את המטבוליזם?
בלי להכנס לויקוחים מיותרי-אסכם ישר - הידיע מאת אותו יוסי יד 54 האגדי

---------- התגובה התווספה ב 21:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:56 ----------

זה אפשרי בגלל ההורמונים שתלויים בפחממה (T3 T4 וכו')
לכן חייבים לעשות העמסה עם לפחות 150 גרם פחממה לאזן את 2 הליצנים הללו
בראבו!!!!🤩🤩🤩

אתה לא מחזיק מעמד 15 דקות על 90%, אם אתה מתאמן בלי שעון דופק ורק מחזיר בידיות של המכשיר האירובי תדע שזה לא מדוייק

זה אפשרי בגלל ההורמונים שתלויים בפחממה (T3 T4 וכו')
לכן חייבים לעשות העמסה עם לפחות 150 גרם פחממה לאזן את 2 הליצנים הללו

זה אפשרי, אבל לא מחויב המציאות. וכמו שאמרת, העמסות פותרות את זה. הקביעה של אנטון שעדיף לעשות אירובי ולא לקצץ ב-100 גרם פחמימות בחיטוב לא כל כך מובנת לי, מדובר על שני נושאים שלאו דווקא קשורים זה לזה.

אני כן:79nb:

---------- התגובה התווספה ב 21:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:55 ----------

בלי להכנס לויקוחים מיותרי-אסכם ישר - הידיע מאת אותו יוסי יד 54 האגדי

---------- התגובה התווספה ב 21:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:56 ----------

גדלה לו היד ב 4 ס"מ? הוא מטורף היוסי הזה.

לי אישית כשונא אירובי מושבע מתאים לאכול פחות בחיטוב מאשר להזיז ת'תחת ולרוץ או משהו בסגנון

אתה יכול לתת דוגמא לאירובי שעושה את זה?

כל פעילות אירובית שתבחר אם לא תנוח ותעלה בה את השיפוע/התנגדות/מהירות/ ברמה מספקת -> לגוף שלך יהיה קשה יותר לאורך זמן, הדופק יעלה ושריפת הקלוריות בהתאם.

כל פעילות אירובית שתבחר אם לא תנוח ותעלה בה את השיפוע/התנגדות/מהירות/ ברמה מספקת -> לגוף שלך יהיה קשה יותר לאורך זמן, הדופק יעלה ושריפת הקלוריות בהתאם.
אתה לא עונה לשאלה.
לא נתקלתי באירובי ששורף 400 קלוריות ב40 דקות.
וכן-מדובר כאן על אירובי נטו

אתה לא עונה לשאלה.
לא נתקלתי באירובי ששורף 400 קלוריות ב40 דקות.
וכן-מדובר כאן על אירובי נטו

פעם עשיתי ריצה של 10 ק"מ על הליכון , שרף לי 670 קלוריות, 60 דק' ריצה על קצב 10 קמ"ש אחיד.

(גם בים הייתי עושה את זה פעם)

וזה עוד לא מדויק כי מדובר באדם שמעל לממוצע מבחינת מסת שריר(אני מניח שהמחשבונים שעל ההליכון מדברים על מספרים ממוצעים)

פעם עשיתי ריצה של 10 ק"מ על הליכון , שרף לי 670 קלוריות, 60 דק' ריצה על קצב 10 קמ"ש אחיד.

(גם בים הייתי עושה את זה פעם)

וזה עוד לא מדויק כי מדובר באדם שמעל לממוצע מבחינת מסת שריר(אני מניח שהמחשבונים שעל ההליכון מדברים על מספרים ממוצעים)
המספרים שעל ההליכונים זה פיקציה אחת גדולה. אמינים בערך כמו המודד שומנים שיש בחדר כושר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית