הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איזה סוג אירובי אתם עושים?

motivator

משתמש פעיל
312
32
נק' מוניטין:
38
312
32
מכיוון שהרבה מהחברה פה בתקופת חיטוב מעניין אותי לדעת איזה פעילות אירובית אתם עושים וכמה זמן??

אתה צודק. הדבר העיקרי שאנחנו מפתחים בגוף זה את הכרס, וכושר זה מושג שהמציאו בשביל למכור אימונים על בוסו ופיטבול.

ליפני חודשיים פעם ראשונה בחיים התחלתי לעשות קרדיאו. עושה אותו עם כל הלקוחות שלי "כאילו" בשביל לעודד אותם ודוגמה אישית...
היה נורא קשה לקחת את ה"סיכון" לעבד שריר ,אבל מצאתי בזה רק יתרונות וגם כאלו שלא חשבתי עליהם-השינה שלי השתפרה פלאים,אני לא אוגר מים בכלל,כל הזמן יבש,שרירי התאומים פשוט זינקו -בחיים לא ראיתי אותם ככה. כנראה כי אני עושה הליכה מהירה בזוית ואליפטי.

א. למה שתאבד שריר? איבוד שריר = כמות לא מספקת של חלבון + גירעון קלורי גדול מידי, בגלל שאתה לוקח אנאבולים לא הייתי דואג בכלל לגירעון הקלורי כי אתה יכול להיכנס למשהו שהוא לערך 50% מעל המקובל, לגבי החלבון אני גם לא דואג.
ב. רציתי לרשום משהו ואז חשבתי וזה היה נראה לי הגיוני (חומרים + לא משנה איזה פעילות = עלייה בשריר)

דרך אגב נזכרתי שהיו כמה מסמכים שהראו שאפילו מבלי להתאמן, עם חומרים, אפשר לעלות במסת השריר שזה דיי מצחיק אבל קיים, כמובן לא מדובר בעשרות קילוגרמים.

א. למה שתאבד שריר? איבוד שריר = כמות לא מספקת של חלבון + גירעון קלורי גדול מידי, בגלל שאתה לוקח אנאבולים לא הייתי דואג בכלל לגירעון הקלורי כי אתה יכול להיכנס למשהו שהוא לערך 50% מעל המקובל, לגבי החלבון אני גם לא דואג.
ב. רציתי לרשום משהו ואז חשבתי וזה היה נראה לי הגיוני (חומרים + לא משנה איזה פעילות = עלייה בשריר)

דרך אגב נזכרתי שהיו כמה מסמכים שהראו שאפילו מבלי להתאמן, עם חומרים, אפשר לעלות במסת השריר שזה דיי מצחיק אבל קיים, כמובן לא מדובר בעשרות קילוגרמים.

מה מצחיק בזה?
גם בלי חומרים צריכת קלוריות חיובית תביא לעלייה גם במסה רזה.

לא במספרים שאנחנו מדברים כשאנחנו מכניסים חומרים, מדובר בצורה טבעית אולי מאות גרמים בשנה ואתה גם תעלה יותר בשומן מאשר בשריר (תלוי במאזן אבל בכללי זה יהיה תקף כמעטל כל מאזן ללא פעילות גופנית).
עם חומרים אפשר להיות במאזנים גבוהים לא לעלות בשומן, אולי אפילו לרדת ולעלות בשריר (מתאמן מתחיל)

כי מקובל לחשוב שקארדיו סאקס וקרדיאו איז פור פוסיאז,כולנו ניזונים משמועות ואמונות תפלות במידה כזאת או אחרת. אני נסיתי לשלב קרדיאו ותוצאות מספקות אותי. סטס אומר לא לעבור 100 דקות בשבוע במאסה. תאורתית זה כן יכול לפגוע כי זה לא נותן זמן מנוחה והתאוששות לשריר.

הבעיה שאין דבר כזה טווח דופק מטרה, כמה שיותר - יותר טוב (אם המטרה היא להגדיל את הגירעון הקלורי = לאבד שומן)

לרוץ על הליכון או לעשות אליפטי באמת זו דרך מחורבנת להשיג כושר.
יש דרכים הרבה יותר טובות, מספרינטים, השטויות של קרוספיט , מזחלות ,פרולר
ועוד הרבה דרכים אחרות לקרוע לך את הצורה.

עזוב חישוב של דופק מטרה. הרציאו מאחורי טווח דופק מטרה-זה עבודה ממושכת,אבל מוגבלת בזמן,כאשר חילוף חומרים בתא מערב חמצן. אני לא משתמש בשעון דופק,בישבלי המדד הוא עצימות שבה אני בקושי יכול לדבר תוך כדי.

הכושר שלי על הפנים,אני לא בטוח שאני יכול לרוץ 2 קילומטר
בחיטוב הקרוב אני יאכל יותר אבל ירוץ,נראה לי בעצימות בינונית,אולי ישפר את ההרגשה גם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית