הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשים מפורסמות בפאוורליפטינג / בודיבילדינג

מה נדלקת על הבחור? עושה לך את זה?

אני בטוח שהוא יראה

היגיון בריא יש לך אפשר לעשות איזה פשע שרוצים להחזיר עורלה להישפט בתור תינוק
או שאפשר לקחת קצת אסטרוגן ולהישפט בתור אישה?
עזוב אני רוצה להגדיר את עצמי בתור מלפפון חמוץ אני אצבע את עצמי בירוק לא נראה לי בכלל יוכלו לשפוט אותי
אדון 65 ק"ג
אנחנו עדיין מחכים לסרטון שלך עושה 150 דד

בנתיים אתה היית ונשארת מלפפון חמוץ, רק בלי הסרטון שלך מרים פי 3 ממך בדד, אנחנו עדיין מחכים

אדון 65 ק"ג
אנחנו עדיין מחכים לסרטון שלך עושה 150 דד

בנתיים אתה היית ונשארת מלפפון חמוץ, רק בלי הסרטון שלך מרים פי 3 ממך בדד, אנחנו עדיין מחכים
שבוע הבא אלחנן יקבל את הסרטון ותצטרך לסמוך עליו
אהבתי שלא הכחשת את זה שנדלקת על מר בחורילה

הלך רחוק עם הקטע של החוסר ליבידו הבחור
מה זאת אומרת אישה?
ומה עם הגינו?
אתה קורא לזה אישה? מה אחי? מה נסגר עם אנשים היום
הוא/היא לא מגדיר את עצמו בתור אישה, אלא בתור לא-בינארי.

מה נדלקת על הבחור? עושה לך את זה?

אני בטוח שהוא יראה

היגיון בריא יש לך אפשר לעשות איזה פשע שרוצים להחזיר עורלה להישפט בתור תינוק
או שאפשר לקחת קצת אסטרוגן ולהישפט בתור אישה?
עזוב אני רוצה להגדיר את עצמי בתור מלפפון חמוץ אני אצבע את עצמי בירוק לא נראה לי בכלל יוכלו לשפוט אותי

אח יקר תרגיע עם השפה. אני מסכים איתך בגדול אבל יש דרך יותר מכבדת לדבר על זה. ספציפית ג׳נה מארי קרוק לא מתחרה בקטגוריה של נשים, אחרת הייתה שוברת את כל שיאי העולם באופנר (לא מגזים).

הוא/היא לא מגדיר את עצמו בתור אישה, אלא בתור לא-בינארי.
באופן אישי, וזה כבר גלישה לדיון פסיכולוגי, זכותו של כל אדם להשחית או לשפץ את הגוף שלו ככל שירצה כל עוד לא פוגע באחרים למרות שהחוק במידה מסוימת אוסר על פגיעה עצמית דוגמת צריכת סמים אבל באופן תמוה מעלים עין ממקרים כאלה של שינוי מין שהרבה מאלו שעושים שינוי כזה או אחר מתאבדים או חיים בדיכאון בשל "חוסר השייכות", מבחינתי רחמנות על אנשים שכאלה ועל חברה שמעודדת את זה, יש הבדל גדול בין להכיל לבין לעודד ועושה רושם שבמרוצת השנים הגבול היטשטש

אני מסתכל על זה בצורה שהחבילה איתה נולדת מגדירה אותך כזכר או נקבה והמגדר זכר או נקבה זה תלוי ביכולת לייצר ילד בבטן שלך אם אתה אישה, או לגרום לייצור ילד בתוך בטן של אישה אם אתה זכר

עד כמה שידוע לי ואולי תפתיע אותי בכך, אין למדע עדיין פתרון למישהו שעבר שינוי מין לדוגמא מזכר לנקבה להוליד תינוק או מנקבה לזכר לעבר נקבה

בגמרא ובעוד מקורות יש התייחסות מיוחדת למי שנולד עם מגדר לא ברור בלידתו ויש לזה כמה שמות תלוי בסוג ה'הפרעה', בין היתר "טומטום"
שבוע הבא אלחנן יקבל את הסרטון ותצטרך לסמוך עליו
אהבתי שלא הכחשת את זה שנדלקת על מר בחורילה
אתה מדבר הרבה טראש יחסית לבנאדם שטוען שהוא יכול להרים פי 3 מהמשקל גוף שלו בדד, בנתיים מחכים לסרטון.. הבטחות כל אחד יכול להבטיח, ועל אלחנן אני סומך כדובר אמת, אבל בוא נלך על זה כמו שצריך נתת מילה והסכמת לחוב לראק, בוא נראה אם אתה אמיתי או רק מקווה שישכחו לך את זה

היום 1/7/20, יש לך עד 8/7/20 שאלחנן @elchonon יאשר ששלחת סרטון והרמת את המשקל בו התרברת במשקל גוף שאתה טוען שאתה, באם לא תעמוד מאחורי המילה שלך, תמצא את עצמך בבאן, ולא, אני לא לוקח את התפקיד של המנהל, פה, יש פה מנהל שמשתתף בדיון שיכול לתת לזה גיבוי

לצורך העניין, מצאתי את עצמי בבאן יותר מפעם אחת, וכנראה שהפעם הבאה תהיה לצמיתות, ככה הובהר לי, על כל פנים, אני ממשיך להתייחס אליך בכבוד עד כמה שאפשר על אף שזה יכול לעלות לי בבאן נוסף ולצמיתות והיה מוטב כי אחסום אותך ואתקדם הלאה, אבל הנה יש לך הזדמנות לקבל את ההערכה הנחשקת, לכאורה אני מעמיד את המשתמש שלי כאן בסכנה נוכח האתגר הזה של להמשיך לתקשר איתך ותסלח לי שאני לא הכי נחמד אליך, חושב שתוכל להבין.

לצורך העניין, קיבלתי השראה מהאשכול הזה:
אחר - מועמדים לבאן (כל מי שלא שילם את החובות לראק)

נערך לאחרונה:
ברשותך לא אתייחס לחלק מהטראש שלך

לגבי הגמרא, היא מקור, אם לא אוצר של ידע, ואפשר ללמוד ולהסיק ממנה לגבי החיים המון המון המון דברים, אתה נוטה לזלזל, כנראה שלא למדת אף פעם גמרא אם ככה אתה מדבר עליה.
יש הרבה מה ללמוד ממנה ואני אישית למדתי עם חרדים, אתה יודע, מהטיפוס שאומרים לא לומדים ליבה וכל זה, שישבו ולמדו גמרא כמו שצריך, והוציאו מאיות אחד אחרי השני בפיזיקה א, ב, וג', אינפי, ואלגברה לינארית, חבל שאתה מזלזל כל כך.

בנוסף, ואירוני שכנראה תגיב לזה "מעניין לי את הסבא", אני מניח שאתה יהודי וסבא שלך עצוב לו עליך ואם הוא בקברו אז מתהפך לו בקברו שנכדו קורא לעצמו חמור בגלל שהוא נוטר טינה לגמרא מסיבה שאיננה מובנת, אולי אתה לא מבין את הזכות שנפלה בחלקך להיות חלק מהעם היהודי לטוב ולרע

ועכשיו עובדות:
-ההיא הרימה בסרטון 150 בדד והיא שוקלת 55 שזה בקירוב פי 3

אתה אמרת שאתה יכול להרים יותר ממנה באותו משקל גוף, פרגנתי לך והוספתי לך 10 ק"ג כדי שיהיה לך יותר קל

אם כי עושה רושם נוכח ההודעה האחרונה שהתקפלת וירדת מהעץ שלך ואתה לא באמת יכול לעמוד מאחורי מה שאמרת..

ברשותך לא אתייחס לחלק מהטראש שלך

לגבי הגמרא, היא מקור, אם לא אוצר של ידע, ואפשר ללמוד ולהסיק ממנה לגבי החיים המון המון המון דברים, אתה נוטה לזלזל, כנראה שלא למדת אף פעם גמרא אם ככה אתה מדבר עליה.
יש הרבה מה ללמוד ממנה ואני אישית למדתי עם חרדים, אתה יודע, מהטיפוס שאומרים לא לומדים ליבה וכל זה, שישבו ולמדו גמרא כמו שצריך, והוציאו מאיות אחד אחרי השני בפיזיקה א, ב, וג', אינפי, ואלגברה לינארית, חבל שאתה מזלזל כל כך.

בנוסף, ואירוני שכנראה תגיב לזה "מעניין לי את הסבא", אני מניח שאתה יהודי וסבא שלך עצוב לו עליך ואם הוא בקברו אז מתהפך לו בקברו שנכדו קורא לעצמו חמור בגלל שהוא נוטר טינה לגמרא מסיבה שאיננה מובנת, אולי אתה לא מבין את הזכות שנפלה בחלקך להיות חלק מהעם היהודי לטוב ולרע

ועכשיו עובדות:
-ההיא הרימה בסרטון 150 בדד והיא שוקלת 55 שזה בקירוב פי 3

אתה אמרת שאתה יכול להרים יותר ממנה באותו משקל גוף, פרגנתי לך והוספתי לך 10 ק"ג כדי שיהיה לך יותר קל

אם כי עושה רושם נוכח ההודעה האחרונה שהתקפלת וירדת מהעץ שלך ואתה לא באמת יכול לעמוד מאחורי מה שאמרת..
אתה מבזבז את הזמן שלך...

ברשותך לא אתייחס לחלק מהראש שלך
יש לך רשות ממני
אשמח לדעת איפה הסיכומים לאינפי א/ב/ג ופיזיקה א/ב/ג נמצאים בגמרא
תקבל הודעה מאלחנן שעמדתי בתנאים שכתבת פה עוד שבוע ויום תהנה

אחלה עם שבעולם אין שום טינה לגמרא

אבל הפוך גואטה הפוך העם היהודי לא מבין הזכות הגדולה שנפלה בחלקו שאני בחקלו לטוב ולרע

אתה מבזבז את הזמן שלך...
מתרגל שליטה בעצבים, זה חשוב, במיוחד שהטרן זורם לך בדם והוורידים יוצאים לטיול

היום שעשיתי לג פרס, בא אלי המדריך של החדר כושר שעכשיו מוגבל לקפסולות של שעה וחצי ואמר לי לפרק את ה10 ק"ג בכל צד של בנץ שיפוע שהלבשתי שם כי זה עושה לו בלגן למרות שתכננתי להיכנס מייד אחרי החג פרס לשם ולשים אחרי חימום קצר והזרמת דם עוד משקל, לקחתי נשימה עמוקה, הפסקתי תרגיל באמצע, פירקתי את המשקל, במקום להתהפך עליו, חבל על העצבים, וחזרתי בספרינט ללג פרס ואז שוב להלביש משקלים להחזיר את הדם מהרגליים לחזה ולעבוד בחזה שיפוע עם משקל קצת יותר מכובד

במקום להתעצבן, סיימתי את התאקל כמה שיותר מהר ואת העצבים הוצאתי כבר על התרגילים והחזרות..

. הייתי חייב לפרוק..

גאים בך שלא הלכת מכות עם המאמן כי הזרקת סטרואידים כבוד

בכל מקרה עדכנתי את התגובה האחרונה שלי
העיקר שאתה אוהב את עצמך אדון גואטה, זה הכי חשוב
ולא חבר, מכות עם אנשים אני לא הולך, שאתה "גדול" הפריווילגיה הזאת נחסכת ממך.

בסה"כ על אף העצבים שמפריעים לך באימון על דברים שוליים סתם כדי לתפוס אותך בקטנה, זה שלא נכנסת לוויכוח והתחלת לצעוק אלא טוב טוב ולהתקדם הלאה..

לגבי סטרואידים, אין קשר, זה מאוד מעצבן שקוטעים אותך באמצע אימון כדי לפרק משקל שמילא היית עובד איתו אחר כך ואז מפרק ממילא, ואז פירקת כדי להלביש שוב ואז לפרק שוב וגם הפריעו לך באמצע תרגיל

אולי המאמן שם חושב שזה תמריץ התעצבן הזה וזה לטובתי, אינני יודע, צריך לדון כל אדם לכף זכות ולא לשפוט אדם עד שתגיע למקומו..

ולא חבר, מכות עם אנשים אני לא הולך, שאתה "גדול" הפריווילגיה הזאת נחסכת ממך.
אוקיי ארנולוד
לגבי סטרואידים, אין קשר, זה מאוד מעצבן שקוטעים אותך באמצע אימון כדי לפרק משקל שמילא היית עובד איתו אחר כך ואז מפרק ממילא, ואז פירקת כדי להלביש שוב ואז לפרק שוב וגם הפריעו לך באמצע תרגיל
אתה זה שהזכרת את הטרן

בכל מקרה אני צריך את הסיכומים לאינפי ולפיזיקה איזה פרק זה בגמרא

אוקיי ארנולוד

אתה זה שהזכרת את הטרן

בכל מקרה אני צריך את הסיכומים לאינפי ולפיזיקה איזה פרק זה בגמרא
הגמרא לא נותנת לך את הדג, היא נותנת לך את החקה
ודי לחכימא ברמיזא ואם אתה לא מבין את הרמז אז היא מלמדת אותך צורת חשיבה, אגב, בגמרא יש לא מעט מקומות בהם עושים חישובים מתמטיים ופיזיקליים ואף מראים שם שהגיעו בקירוב לערך של Pi==3.14 שזה הישג גדול ביחס לתקופה בה הם חיו..

כעת, אני מבין שאתה עדיין מזלזל בגמרא, אבל יש כמה מסכתות בגמרא שהם מאוד סבוכות וקשות להבנה, תנסה אחת מהם לסיים, עזוב, אפילו בלי לרדת לרמת העיון אלא בבקיאות הבנה שטחית ובסיסית, מצדי רק תקרא מסכת סבוכה מתחילתה עד סופה ותחזיק ראש, מבטיח לך שלא תזלזל אחר כך ואם יהיה לך חברותא לכך או איזה פירוש נחמד לצידך כמו שטיינזלץ אולי אפילו תהנה, לא תנסה, לא תדע..

אני רחוק מארנולד, אפילו רחוק מאוד, אבל אני עושה הרבה בשביל להתקדם ועם הזמן מתקדם או לפחות ככה מאמין.
החלק המתאגר זה התזונה, במיוחד שאתה 100 ק"ג, ומנסה לעלות משם

לגבי טרן וחבריו בהתייחסות זו, קח את כל החומרים שבעולם, לא תשקיע באימונים, לא תשקיע בתזונה, והם לא יתנו תמורה כ"כ נאה, חומרים זה לא קיצור דרך אלא דרישה ממך לעבוד יותר קשה כך ע"פ משנתי. 90% מהזזריקים לא היית מנחש שהם מזריקים לפי איך שהם נראים מהסיבה הפשוטה שחומרים אצלם זה קיצור דרך והשקעה בתזונה או באימונים ויצירת הרגלים נכונים זה לא בדיוק גולת הכותרת שלהם.. ואיך שאומרים באנגלית You still gotta do the work

לעתים קרובות אם נדבר גלויות אני מקנא בך שאתה 55 ק"ג ויש לך המון לאן להתקדם וזה כרוך בהרבה פחות אוכל לשם התקדמות ואני לא מדבר על הלאכול עצמו, זה עוד החלק הפשוט

אלא על כל הלוגיסטיקה שמסביב

נערך לאחרונה:
חכה*
ודי לחכימא ברמיזא ואם אתה לא מבין את הרמז אז היא מלמדת אותך צורת חשיבה, אגב, בגמרא יש לא מעט מקומות בהם עושים חישובים מתמטיים ופיזיקליים ואף מראים שם שהגיעו בקירוב לערך של Pi==3.14
סבבה אנסהלדבר עם כמה שיותר פרופסורים שבמקום פיזיקה 1 ילמדו גמרא מאמין שגם לא צריך יותר קורסי הכנה פשוט ללמוד גמרה
לעתים קרובות אם נדבר גלויות אני מקנא בך שאתה 55 ק"ג ויש לך המון לאן להתקדם וזה כרוך בהרבה פחות אוכל לשם התקדמות ואני לא מדבר על הלאכול עצמו, זה עוד החלק הפשוט
חשבתי אתה נותן לי 10 קילו?

ואם אני אומר לך שאני מטר 55 אתה עדיין תקנא בי?

תודה על התיקון, עד עכשיו חשבתי שזה חקה בשל כך שחכה אומר wait, אבל בדקתי והצדק איתך, תודה.

אני לא מקנא בזה שאתה שוקל כמות מסוימת של משקל או בעל גובה מסוים, אתה אוהב את עצמך כמו שאתה ואני את עצמי כמו שאני ועדיין כל אחד יש לו שאיפות..
הקנאה היא שבשביל להיות במאזן קלורי חיובי ולעלות במשקל בצורה ניכרת, זה דורש ממך הרבה פחות לוגיסטיקה לצורך הכנת האוכל וכדומה, בזה מדובר.

סבבה נותן לך 10 ק"ג, אם כי לא באמת אמרת כמה אתה שוקל או כמה אתה מרים, לבנתיים אתה בחוב לראק ועד אז אתה רק מדבר באוויר עד כמה שידוע לנו..

ולא, גמרא זה לא תחליף ללמוד מה שאתה רוצה אם כי הרבי מילובביץ למד 40 דף גמרא ביום ולא היה דבר שהיה נסתר ממנו, אבל זה כבר רוח הקודש מבחינתי

גמרא משפרת את התפקוד המוחי שלך וצורת החשיבה ויש מחקרים על כך שמי שמתמיד בלימוד גמרא משפר מצבו עד כדי מונע אלצהיימר בגיל מבוגר, בנוסף בדרום קוריאה לומדים גמרא, יש על זה דוקו מאוד מעניין על הנושא

אנשים שלומדים גמרא, יש להם ראש חד חכם ומפולפל ואני מעיד על כך מחבריי לספסל הלימודים

זה לא שהם למדו גמרא ואז ידעו הכל, אלא היה להם ראש חד ידע ואמביציה ללמוד ולהבין דברים אחרים ברמה מאוד גבוהה על אף שלא למדו ליבה והפעם הראשונה שנתקלו במקצועות האלה היו בגיל 19 ורק אז למדו הכל מאפס, אני מאוד התרשמתי, אתה יכול לזלזל, אבל אותי זה הרשים
ולפני שאתה אומר משתמטים וכדומה, על אף שלצערנו יש מעט אמת בדבר, חלקם שירתו בנצח יהודה ובמקביל עשו את התואר כשנת משימה, לא בדיוק הבנתי את הפרוצדורה

אבל היי מה אני מתווכח איתך בכלל, אתה לא מנסה לנהל דיון ולכבד אותי או אותך, אתה מנסה לחפש איפה לעקוץ

והיי, סתם כי שיגעת אותי חחחח, תמצא קודם פרופסור אחד שיסכים לדבר איתך בנושא, אחר כך, תנסה לדבר עם מלא פרופסורים

תודה על התיקון, עד עכשיו חשבתי שזה חקה בשל כך שחכה אומר wait, אבל בדקתי והצדק איתך, תודה.
בכיף
גמרא משפרת את התפקוד המוחי שלך וצורת החשיבה ויש מחקרים על כך שמי שמתמיד בלימוד גמרא משפר מצבו עד כדי מונע אלצהיימר בגיל מבוגר, בנוסף בדרום קוריאה לומדים גמרא, יש על זה דוקו מאוד מעניין על הנושא
תוהד טוב לדעת יש לי חבר שלסבא שלו יש אלצהיימר מחר (היום) על הבוקר (ביטוי) אכתוב לו שיספיק להקשיב לרופאים שמדברים שטויות וילך ללמוד גמרא
אנשים שלומדים גמרא, יש להם ראש חד חכם ומפולפל ואני מעיד על כך מחבריי לספסל הלימודים
אפשר להציע לך נקודת מבט שונה? אולי דווקא זה שהם חבריך לספסל הלימודים מעיד משהו עליהם?
אבל היי מה אני מתווכח איתך בכלל, אתה לא מנסה לנהל דיון ולכבד אותי או אותך, אתה מנסה לחפש איפה לעקוץ
פעם ראשונה שאתה צודק 3>
והיי, סתם כי שיגעת אותי חחחח, תמצא קודם פרופסור אחד שיסכים לדבר איתך בנושא, אחר כך, תנסה לדבר עם מלא פרופסורים
פעם שנייה שאתה צודק אף פרופסור לא יסכים לדבר איתי ברגע שאני אזכיר גמרא

בכיף

תוהד טוב לדעת יש לי חבר שלסבא שלו יש אלצהיימר מחר (היום) על הבוקר (ביטוי) אכתוב לו שיספיק להקשיב לרופאים שמדברים שטויות וילך ללמוד גמרא

אפשר להציע לך נקודת מבט שונה? אולי דווקא זה שהם חבריך לספסל הלימודים מעיד משהו עליהם?

פעם ראשונה שאתה צודק 3>

פעם שנייה שאתה צודק אף פרופסור לא יסכים לדבר איתי ברגע שאני אזכיר גמרא
-לא אמרתי שרופאים מדברים שטויות, אך תכניס לי מילים לפה, וכן, גמרא יכולה לעזור לתפקוד קוגניטיבי, זה שיש טיפול או הטבה אפשרית כזאת או אחרת לבעיה, לא אומר שהדרך הראשונית שגויה או שאין דרכים נוספות לטפל בבעיה, לרוב רופאים נטפלים בתסמין ומביאים תרופה אבל לא בהכרח אומרים לבנאדם לשנות את האורח חיים כדי למנוע את הישנות התסמין, לדוגמא תרופה ללחץ דם גבוה.. היא תעזור אבל אם הבנאדם לא ישנה אורח חיים, יאכל בריא ויתאמן במידה כזאת או אחרת, וגם במקביל ינסה להיות יותר רגוע, הוא יהיה זקוק ותלוי בתרופה הזאת לעד.. מה שנקרא כדור אדום או כדור כחול, מה שעוזר ברגע אמת או מה שמונע מהבעיה להתרחש הלאה.. ==טיפול בשורש הבעיה ולא בבעיה עצמה, למה לחכות שיהיה בעיה לטפל בה אם אפשר למנוע, כמו שאומרים עשה מזונותיך תרופתיך אחרת תרופותיך יהיו מזונותיך
-מוזמן לקרוא על מה שאלחנן אמר בנושא באשר לקרוהן שהיה לו ואיך הוא טיפל בזה, וזה בהחלט מעורר השראה.

-אני חושב שהם אנשים טובים ומבריקים, אני בוחר להסתכל על הטוב, אתה בוחר להסתכל על חצי הכוס הריקה.. ואתה יודע למה היא נקראת חצי הכוס הריקה? נקודה למחשבה, לפעמים אנשים רואים רע גם שאין מה לראות שם רע, תעבוד על זה..

-אני מכיר לא מעט פרופסורים שיסכימו לדבר איתך גם לפיזיקה ועוד שתגיד גמרא ואפילו יפצחו איתך בשיחה מעניינת, אם יש פרופסור שלא יסכים לדבר איתך, זה בגלל שהם יבינו מראש שלא באת לדבר אלא באת לעשות צחוק מעצמך אלא אם כן תיפטר מהגישה המזלזלת, משער שייקח לך שבוע ויום עד שזה יקרה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית