הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשים מפורסמות בפאוורליפטינג / בודיבילדינג

עם כל הגזר שאני אוכל, אני רחוק מטבעי.

זה באמת כל ההבדל, כי יש לי כמה חברים עם תיקים במשטרה ובלי בנץ' 50 ק"ג שהיו בהחלט מוכנים לעבור ניתוח להישאר קטינים.
קח את בחורי הישיבות שיהיו מוכנים להשתמש בדרכים לא קונבנציונליות להשתמט.

וסתם ד"א , את הערלה שלי לקחו בגיל 8 ימים, לא 16. אני כולה רוצה להיות בן 16. גם לקטגוריה שלי בפאוורליפטינג זה ממש שווה.

ומה דעתך על אנשים שרוצים שיגדירו אותם מהמין השני בלי שהם עברו ניתוחים?

כי קטגוריות נשים ונוער זה קטגוריה יתומה עם הרבה פוטנציאל.

מה נדלקת על הבחור? עושה לך את זה?

אני בטוח שהוא יראה

היגיון בריא יש לך אפשר לעשות איזה פשע שרוצים להחזיר עורלה להישפט בתור תינוק
או שאפשר לקחת קצת אסטרוגן ולהישפט בתור אישה?
עזוב אני רוצה להגדיר את עצמי בתור מלפפון חמוץ אני אצבע את עצמי בירוק לא נראה לי בכלל יוכלו לשפוט אותי
נעזוב את זה ששניכם לקחתם בדיחה ניתחתם אותה והשתמשתם בה בתור טיעון לדעה שלהם בדיון שאף ואני מתכוון אף אחד לא רצה להתחיל פה(ומה זה אומר עליכם בכללי)
מה בדיוק הבעיה בזה שיכירו בן אדם בתור מין הנגדי?
הם לא פוגעים באף אחד הם רוצים שירותים לעצמם כי הם מבינים שלהרבה אנשים לא נוח מזה שהם יחלקו איתם שירותים.
אותו דבר עם התחרות למשך שנים מנסים ליצור להם קטגוריות נפרדות כדיי לא ליצור אי נעימות(וגם כדיי לעורר עניין בקהילה הגאה בספורט)
ובנוסף אלו שחלקמ בקטגוריית המין הלא ביולוגי שלהם עוברים תהליכים משלהם שקשורים לתהליך שינוי המין שפוגע להם ב''יתרונות המולד ''' שלהם.
באמת שאני לא רואה שום סיבה לא לכבד בן אדם חוץ מאידולגיה אישית של ''אוף לא הא לי אבל זה לא נראה לי!'' ופשוט להגיד אוקיי ולהמשיך בחיים שלך חלאס אפילו אירגוני בריאות שונים כבר מקבלים בודי דיספומריה בתור דבר אמיתי עם הוכחות מדעיות אז אני חושב שיש לנו מספיק סיבות להפסיק להגיד איכסה ויכיסה.
אה ואם תוהים למה זה חשוב אחוזי התאבדות בקהילה הזאת גבוהים וזה ככול הנראה בגלל דברים כאלו
יאללה
פיס

נעזוב את זה ששניכם לקחתם בדיחה ניתחתם אותה והשתמשתם בה בתור טיעון לדעה שלהם בדיון שאף ואני מתכוון אף אחד לא רצה להתחיל פה(ומה זה אומר עליכם בכללי)
מה בדיוק הבעיה בזה שיכירו בן אדם בתור מין הנגדי?
הם לא פוגעים באף אחד הם רוצים שירותים לעצמם כי הם מבינים שלהרבה אנשים לא נוח מזה שהם יחלקו איתם שירותים.
אותו דבר עם התחרות למשך שנים מנסים ליצור להם קטגוריות נפרדות כדיי לא ליצור אי נעימות(וגם כדיי לעורר עניין בקהילה הגאה בספורט)
ובנוסף אלו שחלקמ בקטגוריית המין הלא ביולוגי שלהם עוברים תהליכים משלהם שקשורים לתהליך שינוי המין שפוגע להם ב''יתרונות המולד ''' שלהם.
באמת שאני לא רואה שום סיבה לא לכבד בן אדם חוץ מאידולגיה אישית של ''אוף לא הא לי אבל זה לא נראה לי!'' ופשוט להגיד אוקיי ולהמשיך בחיים שלך חלאס אפילו אירגוני בריאות שונים כבר מקבלים בודי דיספומריה בתור דבר אמיתי עם הוכחות מדעיות אז אני חושב שיש לנו מספיק סיבות להפסיק להגיד איכסה ויכיסה.
אה ואם תוהים למה זה חשוב אחוזי התאבדות בקהילה הזאת גבוהים וזה ככול הנראה בגלל דברים כאלו
יאללה
פיס
אני לא מדבר על מי שלא פוגע באף אחד או אחת.
אבל מה בנוגע ל Hannah Mouncey ששיחק בפוטבול קטגורית נשים ושבר לבחורה את הרגל?
איך תרגיש אם הבת שלך תשחק במגרש כזה?
football trans.jpg

"הם", זאת הכללה מענינת. אני משער שכל הטרנסג'נדרים שאתה מכיר אולי מדברים על שירותים פרטי (דבר שמאוד יקר לחברות), אני מכיר טרנסג'נדרים עם... בין הרגלים שמרגישים שזכותם המלאה לשבת בשירותי נשים.

זה שיא המלחיץ, במיוחד עם אותם "אישה" עם כלי גברי טוענת שהיא לסבית.

זה גם כבר משפיע על כל עולם הספורט, גם פאוורליפטינג.

שינוי מין רציני פוגע ביתרונות מולדות מסוימות, אבל בהחלט מעניק יתרונות אחרים כמו בעולם הספורט.

אני לא רואה שום הבדל בין אדם שחושב שהוא מהמין השני, לאדם כמוני שרוצה אזרחות אמריקאית בתקופת קורונה כדי להיכנס למדינות האלו.
או חולה קרונה שמזדהה כאדם בריא.
יש מציאות מולדת שמגדירה את המין שלך, כמו מציאות חולי שמגדירה את הבריאות שלך והסכנה שלך לציבור, כמו גיל ורמת שיקול דעת שמחייב אותך בהרבה חוקיים מדיניים.

יש הרבה הגדרות שאפשר לשנות כמו דת ומגזר, אך יש הגדרות חברתיות שלא משנה מה תעשה אתה תישאר איתם, ואחד מהם זה מין. בחור לא יכנס להיריון לא משנה מה יעשה, וכמובן שזה לא הדבר היחיד שמגדיר מין, הקרומוזונים שונים.

זאת דוגמא נוראית נעזוב את זה שזה פוטבול ספורט שהדברים האלו קוראים על שמאל וימין הבחורה הספציפיצ הזאת הורחקה היה לה היסטוריה של לעשות דברים כלו גם בליגת הבנים זה פאק של המערכת לא של שיוני מין
"הם", זאת הכללה מענינת. אני משער שכל הטרנסג'נדרים שאתה מכיר אולי מדברים על שירותים פרטי (דבר שמאוד יקר לחברות), אני מכיר טרנסג'נדרים עם... בין הרגלים שמרגישים שזכותם המלאה לשבת בשירותי נשים.

ואני מכיר גברים סטרייטים שחושבים זאת זכותם ללכת למועדון של ליסביות ולהתחיל עם בחורות אז מה? הם מייצגים גם אותי? אסור לי עכישו לדבר עם לסבית בגלל זה?
לא זה לא דרך אגב החברות מפסידות קהל בגלל זה כי הרבה טרנרס לא הולכים למקומות כי אין להם שירותים כי פשוט לא נעים להם.
סלח לי אבל בן שפירו זה לא מקור מהימן לכלום הבן ציטט מאמרים מאתר נאצי שהוא עצמו לא הבין זאת עד שהיה מאחור מדיי ובנוסף כול טיעון שלו יכול להתסכם כך

או בטיעון יותר רציני הנה למה בן שיפרו טועה

שינוי מין רציני פוגע ביתרונות מולדות מסוימות, אבל בהחלט מעניק יתרונות אחרים כמו בעולם הספורט.

אני לא רואה שום הבדל בין אדם שחושב שהוא מהמין השני, לאדם כמוני שרוצה אזרחות אמריקאית בתקופת קורונה כדי להיכנס למדינות האלו.
יש מציאות מולדת שמגדירה את המין שלך, כמו מציאות חולי שמגדירה את הבריאות שלך והסכנה שלך לציבור, כמו גיל ורמת שיקול דעת שמחייב אותך בהרבה חוקיים מדיניים.

יש הרבה הגדרות שאפשר לשנות כמו דת ומגזר, אך יש הגדרות חברתיות שלא משנה מה תעשה אתה תישאר איתם, ואחד מהם זה מין. בחור לא יכנס להיריון לא משנה מה יעשה, וכמובן שזה לא הדבר היחיד שמגדיר מין, הקרומוזונים שונים.
א איזה יתרנות מבנה גוף רחב יותר ששמלווה כעת בחוסר שליטה?
ב מכבד את הדעה שלך אבל הבעיה פה שאלו אנשים שיש הוכחה מדעית שיש סיבה לכך שהם עצמם-Transgender brains are more like their desired gender from an early age
ותבין אתה בעצם מונע מהם משהו שאין להם שליטה בו לכן אין להם מושג מה לעשות עם זה ובכך אתה מלאה בהם את סיכוי הדיכאון ומחלות הנפשיות ומצער את החיים שלהם.

קצת מבלבל אותי הגדרה הזאת יש גם בחורות שנולדות עקרות, יש גם בחורות עם כמות מטורפת של טסט וכרומזונים מה לפי הגדרה שלך?

זאת דוגמא נוראית נעזוב את זה שזה פוטבול ספורט שהדברים האלו קוראים על שמאל וימין הבחורה הספציפיצ הזאת הורחקה היה לה היסטוריה של לעשות דברים כלו גם בליגת הבנים זה פאק של המערכת לא של שיוני מין
אני לא הייתי רוצה שהבת שלי תהיה בספורט מגע מול אדם ששוקל פי 2 ממנה, והרבה יותר שרירים ממנה. כשהתופעה נטו הזדהות. ברגע זה אפשר למחוק את כל המושג קטגורית נשים, כי מי שרוצה יכול להזדהות כאישה.
ואני מכיר גברים סטרייטים שחושבים זאת זכותם ללכת למועדון של ליסביות ולהתחיל עם בחורות אז מה? הם מייצגים גם אותי? אסור לי עכישו לדבר עם לסבית בגלל זה?
לא זה לא דרך אגב החברות מפסידות קהל בגלל זה כי הרבה טרנרס לא הולכים למקומות כי אין להם שירותים כי פשוט לא נעים להם.
two wrongs don't make a right
סלח לי אבל בן שפירו זה לא מקור מהימן לכלום הבן ציטט מאמרים מאתר נאצי שהוא עצמו לא הבין זאת עד שהיה מאחור מדיי ובנוסף כול טיעון שלו יכול להתסכם כך
לא ציטטתי משהו שהוא אמר, ציטטתי ראיון שהוא עשה לבחור ששבר את שיאי אנגליה בפאוורליפטינג נשים רק בזכות שהוא הזדהה כאישה ללא שום ניתוח.
א איזה יתרנות מבנה גוף רחב יותר ששמלווה כעת בחוסר שליטה?
פאוורליפטינג, מכיר?
ב מכבד את הדעה שלך אבל הבעיה פה שאלו אנשים שיש הוכחה מדעית שיש סיבה לכך שהם עצמם-Transgender brains are more like their desired gender from an early age
מה אני צריך הוכמה מדעית שמישהו מרגיש משהו מסוים? אני מאמין להם שהם משוכנעים במין שלהם שהם לא נולדו איתם. ואני מכבד כל אחד, וגם את השגעונות שלהם. אני לא אשפיל או אבייש אדם שחושב שהוא ציפור, גם לא אנסה להראות לו את הטעות שלו. ואני בטוח שכדאי לעזור לכל אחד במצוקה נפשית באשר הם.
אבל אם אדם יעבור ניתוח השתלת נוצות, והדבקת מקור, בעני הוא עדיין לא יהיה ציפור, למרות שלא אומר לו זאת במפורש.
ואם יחליט אותו אדם על סמך ההרגשה שלו להסתובב ערום ברחובות עם הנוצות והמקור שלו, זה יהיה עבירה פלילית שיעצרו אותו על כך.
מדוע אם כן איש יכול להיכנס לתחום ספורט של נשים לקחת את כל המדליות ולפצוע נשים והעם כולו ישתוק?
מדוע אותו איש לסבית יכול להשתמש בשירותי נשים?
כמה טרנסים אתה מכיר שמוכנים לדרוך בשירותי "לא מוגדר" כשבעינהם הם הכי מוגדרים בעולם, הם נשים?
ותבין אתה בעצם מונע מהם משהו שאין להם שליטה בו לכן אין להם מושג מה לעשות עם זה ובכך אתה מלאה בהם את סיכוי הדיכאון ומחלות הנפשיות ומצער את החיים שלהם.
כל עוד זה לא פוגע, שכל אחד יחגוג עם הבעיות שלהם. אבל אני חייב להגיד שהגבול חייב להיות לפחות בעולם הספורט ובשירותים, ובסביבה הציבורית.
אתה מוכן לארח את הבחור הזה בגן של הילדה שלך?

צפה בקובץ המצורף 56261

המציאות יותר מורכבת מזה
מגדר – ויקיפדיה

אני לא הייתי רוצה שהבת שלי תהיה בספורט מגע מול אדם ששוקל פי 2 ממנה, והרבה יותר שרירים ממנה. כשהתופעה נטו הזדהות. ברגע זה אפשר למחוק את כל המושג קטגורית נשים, כי מי שרוצה יכול להזדהות כאישה.
ושוב זה תלוי באידוולנל יש גם מלא דוגמאות לטרנגנדר שהיו בעברם גברים והתחרו בקטגוריה של נשים והפסידו הסיבה שאף לא מדבר על זה פשוט פרפגנדיה.
two wrongs don't make a right
אותו דבר החברה שאני באתי הם לא דוגמה כלום והדוגמה שאתה באתה לא דוגמה כלום חוץ מסטרמן.

מה אני צריך הוכמה מדעית שמישהו מרגיש משהו מסוים? אני מאמין להם שהם משוכנעים במין שלהם שהם לא נולדו איתם. ואני מכבד כל אחד, וגם את השגעונות שלהם. אני לא אשפיל או אבייש אדם שחושב שהוא ציפור, גם לא אנסה להראות לו את הטעות שלו. ואני בטוח שכדאי לעזור לכל אחד במצוקה נפשית באשר הם.
אבל אם אדם יעבור ניתוח השתלת נוצות, והדבקת מקור, בעני הוא עדיין לא יהיה ציפור, למרות שלא אומר לו זאת במפורש.
ואם יחליט אותו אדם על סמך ההרגשה שלו להסתובב ערום ברחובות עם הנוצות והמקור שלו, זה יהיה עבירה פלילית שיעצרו אותו על כך.
מדוע אם כן איש יכול להיכנס לתחום ספורט של נשים לקחת את כל המדליות ולפצוע נשים והעם כולו ישתוק?
מדוע אותו איש לסבית יכול להשתמש בשירותי נשים?
כמה טרנסים אתה מכיר שמוכנים לדרוך בשירותי "לא מוגדר" כשבעינהם הם הכי מוגדרים בעולם, הם נשים?
מה הקשר המחקר או בכלל כול הנושא הטרנס ג'נדרי למה מה שאתה אומר ננתי לך מחקר שמראה שיש פה הוכחה שזה דבר אמיתי שיש לו סיבה לא נפשית אלא פיזית למה הוא קורה ואתה מתחיל להפיץ לי פה שמועות ותאוריות רחוקות מין המציאות .
ביום שהיה מחקר שמראה שיש אנשים שגלי המוח שלהם תואמים לציפורים אז נדבר על זה.
בקשר למדליות רציני אלחן כמה מקרים שמעתה על זה מקרה אחד וחצי? תחקור עוד בעניין
פאוורליפטינג, מכיר?
ופאוור לפטניג לא לאזן את המוט? לא צריך להשתמש בעיצמות גובהה דבר שמאוד קשה לעשות למי שעבר ניתוח שינוי מין?
כל עוד זה לא פוגע, שכל אחד יחגוג עם הבעיות שלהם. אבל אני חייב להגיד שהגבול חייב להיות לפחות בעולם הספורט ובשירותים, ובסביבה הציבורית.
אתה מוכן לארח את הבחור הזה בגן של הילדה שלך?
אלחן אתה מבין שהאדם הזה הוא סתם משוגע והוא נכנס לקהילה ? שטרנ'נדרים צוחקים ומפירידים את עצמם כי נותנים שם רע?
אתה בכלל מודע לכך שיש אנשים שטוענים שהם אלף ואחד מגדרים אבל גם אך מגדר בתור הקהילה עושים מאמצים רבים להפריד בניהם לבין קהילה?
רציני זה נראה שאתה לא מכיר בכלל את הקהילה ושואב את המידע שלך ממקורות מוגזמים שמגדירים אותם בצורה כזאת .
זה כמו שאני יגיד -
''אין לי בעיה עם חרדים אבל עם בן אדם יחליט ללכת להתפלל בהר הבית למרות שאסור לו כול היום כי הוא מאמין שישות בלתי נראת אמרה לו זה עדיין לא יהיה נכון אני מאמין שהוא משוכנע שהישות אמרה לו זאת אבל עדיין לא יהיה נכון.
זה נשמע פוגעני זה באמת פוגעני
לא ציטטתי משהו שהוא אמר, ציטטתי ראיון שהוא עשה לבחור ששבר את שיאי אנגליה בפאוורליפטינג נשים רק בזכות שהוא הזדהה כאישה ללא שום ניתוח.
בראיון בן שפירו חוזר על אותם מנטרות ומצטט מחקרים שהוכיחו שהוא קרא אותם לכן זה בעייתי.

המציאות יותר מורכבת מזה
מגדר – ויקיפדיה
כן ולא.
יש בזה מורכבות מסוימת.
אך לפעמים גם עושים את זה יותר מורכב ממה שזה באמת.
בקשר למדליות רציני אלחן כמה מקרים שמעתה על זה מקרה אחד וחצי? תחקור עוד בעניין
תחכה, אם לא נעצור את זה, זה עלול להיות נפוץ בהרבה. אני שוקל להתחרות בקטגורית נשים. או סתם להזדהות כאחד ששוקל 55 ק"ג.
על אנורקסיה שמעת? אז לי יש הפרעה דומה אבל שונה שבה אני חושב שאני שוקל הרבה פחות ממה שאני באמת.
כאילו שזה כזה נדיר לראות אישה עולה על משקל וצועקת שהמשקל משקר.
אלחן אתה מבין שהאדם הזה הוא סתם משוגע והוא נכנס לקהילה ? שטרנ'נדרים צוחקים ומפירידים את עצמם כי נותנים שם רע?
אתה בכלל מודע לכך שיש אנשים שטוענים שהם אלף ואחד מגדרים אבל גם אך מגדר בתור הקהילה עושים מאמצים רבים להפריד בניהם לבין קהילה?
רציני זה נראה שאתה לא מכיר בכלל את הקהילה ושואב את המידע שלך ממקורות מוגזמים שמגדירים אותם בצורה כזאת .
זה כמו שאני יגיד -
''אין לי בעיה עם חרדים אבל עם בן אדם יחליט ללכת להתפלל בהר הבית למרות שאסור לו כול היום כי הוא מאמין שישות בלתי נראת אמרה לו זה עדיין לא יהיה נכון אני מאמין שהוא משוכנע שהישות אמרה לו זאת אבל עדיין לא יהיה נכון.
זה נשמע פוגעני זה באמת פוגעני
אין לי בעיה עם טרנסג'נדרים או אנשים שמזדהים כילדים או ציפורים או מה שירצו, ואני מוכן לזרום עם זה ולכבד אותם.
אבל לא כשזה פוגע באחרים או משנה את החוקים שאנחנו החברה קבענו עבורם.

אבא שמפסיק להיות אבא כי הוא רודף אחרי חלום ילדות שבו הוא ילדה חופשית, זה בעייתי. האבת ילדים לעולם, תדאג להם. אני מבין שהוא חולה נפש, ואני מרחם עליו ככזה, אך זה מקומם ומצער מה שהמשפחה עוברת.
שזה סתם דבר שמפריע לי גם עם הומואים ולסביות רבים, שפשוט מזניחים את המשפחה והמחויבות האנושית שלהם ליצורים שהם הביאו לעולם.

תהיה עם הפרעות שתרצה, אבל בוא נשמור למארגני התחרות לקבוע את המגדר שלך על סמך מושגים פיזים או חברתיים.

וזה תקף לכל חברה וכל אדם.

אין לי בעיה עם טרנסג'נדרים או אנשים שמזדהים כילדים או ציפורים או מה שירצו, ואני מוכן לזרום עם זה ולכבד אותם.
אבל לא כשזה פוגע באחרים או משנה את החוקים שאנחנו החברה קבענו עבורם.

אבא שמפסיק להיות אבא כי הוא רודף אחרי חלום ילדות שבו הוא ילדה חופשית, זה בעייתי. האבת ילדים לעולם, תדאג להם. אני מבין שהוא חולה נפש, ואני מרחם עליו ככזה, אך זה מקומם ומצער מה שהמשפחה עוברת.
שזה סתם דבר שמפריע לי גם עם הומואים ולסביות רבים, שפשוט מזניחים את המשפחה והמחויבות האנושית שלהם ליצורים שהם הביאו לעולם.

תהיה עם הפרעות שתרצה, אבל בוא נשמור למארגני התחרות לקבוע את המגדר שלך על סמך מושגים פיזים או חברתיים.

וזה תקף לכל חברה וכל אדם.
שוב אתה מערבב דברים לא קשורים אחד לשני ומאשים זן אחד בטעיות של השני זה באמת נראה כמו שיטה שלך להתעלם מין העובדות
תחכה, אם לא נעצור את זה, זה עלול להיות נפוץ בהרבה. אני שוקל להתחרות בקטגורית נשים. או סתם להזדהות כאחד ששוקל 55 ק"ג.
על אנורקסיה שמעת? אז לי יש הפרעה דומה אבל שונה שבה אני חושב שאני שוקל הרבה פחות ממה שאני באמת.
כאילו שזה כזה נדיר לראות אישה עולה על משקל וצועקת שהמשקל משקר.
מה?
ברור כן ואם נאפשר לשחורים להתחרות עם לבנים אז תמיד ינצחו כי יש להם יתרון בואו נחזיר הפרדה גזעית אם לא נאצים אשר ירכבו על דינוזארים יעלו מין האדמה-

סליחה אם זה נשמע מגוחך אבל מה שאתה כותב זה כבר על גבול הפרנויה .
כן ולא.
יש בזה מורכבות מסוימת.

שוב אתה מערבב דברים לא קשורים אחד לשני ומאשים זן אחד בטעיות של השני זה באמת נראה כמו שיטה שלך להתעלם מין העובדות
שוב, אין לי בעיה עם ניתוחים או לבוש של אף אדם, אבל שלא ינסו לשנות את הערכת עבורם.
מי שנולד זכר ישתמש בשירותי הנשים.
מי שנולד זכר יתחרה רק בקטגוריות גברים.
ומי שנולד ציפור יעוף ערום, ושאר בני האדם יסתובבו לבושים בלבד ולא ערומים.
ברור כן ואם נאפשר לשחורים להתחרות עם לבנים אז תמיד ינצחו כי יש להם יתרון בואו נחזיר הפרדה גזעית אם לא נאצים אשר ירכבו על דינוזארים יעלו מין האדמה-
תכלס נאצים ודינוזארים זה די מצחיק.
זה לא פרנויה, זה כבר קורה. הזהות המינית של אנשים זה רק ההתחלה של השיטה למוניפולציות שאנשים יעשו למערכות השונות.
תראה סרטון שעלול להיות המציאות שלנו מגוכח ככל שזה נשמע

שוב, אין לי בעיה עם ניתוחים או לבוש של אף אדם, אבל שלא ינסו לשנות את הערכת עבורם.
מי שנולד זכר ישתמש בשירותי הנשים.
מי שנולד זכר יתחרה רק בקטגוריות גברים.
ומי שנולד ציפור יעוף ערום, ושאר בני האדם יסתובבו לבושים בלבד ולא ערומים.

תכלס נאצים ודינוזארים זה די מצחיק.
זה לא פרנויה, זה כבר קורה. הזהות המינית של אנשים זה רק ההתחלה של השיטה למוניפולציות שאנשים יעשו למערכות השונות.
תראה סרטון שעלול להיות המציאות שלנו מגוכח ככל שזה נשמע

אלחנן באמת שאין לי מה להגיד לך חוץ מהגזמה
הגזמה מטורפת

ולי אין מה לומר מלבד "טמינת הראש בחול".
רציני? נתתי לך הוכחות מדעיות הסברתי לך שיש הרבה מורכבות בעניין מימה שאתה חושב הצעתי לך להתעמק גם בנושא לפניי שאתה מדבר ואני טומן את הראש שלי בחול?

מציע לך להוסיף גם ענפי ספורט יותר מפוקחים. ב weightlifting יש יותר הקפדה על שימוש בסמים מאשר פיתוח גוף powerlifting. יהיה גם מאגר יותר גדול של מתאמנות לבחור מהן.

@elchonon אתה מנסה לפשט נושא שהוא לחלוטין לא פשוט, אפילו לא מבחינה משפטית

אתה מכיר את המקרה של קסטר סמניה?

בועז סיטי - על משפט וספורט
אני מסכים שיש מקרים מורכבים, אך הרבה פעמים זה לא כזה מורכב.
רציני? נתתי לך הוכחות מדעיות הסברתי לך שיש הרבה מורכבות בעניין מימה שאתה חושב הצעתי לך להתעמק גם בנושא לפניי שאתה מדבר ואני טומן את הראש שלי בחול?
יש בזה מורכבות מסוימת, אבל גם יש בזה עיוורון רב לשטויות שמתבשלות.

זו הפרעה / מחלה נפשית שיש לטפל בה בדיוק כמו בהפרעות או מחלות נפשיות אחרות. לא סכיזופרן! הרדיו לא מדבר איתך! הנה טיפול.
כך צריך להסביר לגבר שחושב שהוא אישה שהוא לא אישה, ואם הוא לא מצליח אז צריך לקדם למצוא טיפולים במקום לתת יד לרעיון המגוחך הזה.
בעיות בשירותים / ספורט / או איפה החבל נגמר? (או שאין חבל...) מחר יקומו אנשים ויגידו שהם אריות וצבועים, מה תגידו להם? שהם משוגעים?
איך אפשר לומר לגבר שהוא משוגע שהוא חושב שהוא אריה כשאנחנו מראים ומקדמים שזה בסדר לגבר לחשוב שהוא אישה? מה ההבדל בדיוק?
ילדים קטנים רואים בטלוויזיה שזה בסדר להיות כזה! זה טבעי ונורמלי! ולילדים קטנים כפי שכולנו יודעים וגם היינו כאלו, יש הרבה דימיון.
ואז קורה מצב שילדים בני 7 פונים לאמא ואבא בבקשה לעבור טיפולים לשינוי מין כי הם לא מזדהים עם המין שלהם, בזמן שאם המדיה לא הייתה מקדמת
את הדבר הזה, זה לא היה נכנס להם לראש. ''יש הרבה דברים רעים שמקדמים'' זה לא תירוץ, זה כמו לומר שבן אדם כבר פצוע אז בוא ניתן לו עוד מכה עם נבוט. ובאופן אישי אני חושב שזה משהו די דרמטי שצריך לדבר עליו כמה שיותר (לא לכיוון המקדם) ולא לתת שיעורים בבתי ספר על כמה שזה טבעי ונורמלי.
כמה soyboy צריך להיות בכדי להאמין בשטות הזו, כמה שטיפת מוח שמאלנית ועלובה צריך בכדי אשכרה להחזיק באמונה שזה בסדר וצריך לקדם את זה.

אני לא נגד הטרנסים (בפן האישי) אני חושב שהם צריכים לקבל טיפול הוגן וצריך לדאוג להם בדיוק כמו לכל אחד אחר, הם לא הבעיה הם תקועים בבעיה.
הבעיה זו המדיה וכל האנשים שמחדירים את זה למיינסטרים באופן כזה שילדים בני 7 מבקשים מאמא ואבא לשנות מין ואם הם לא מסכימים אז הם לא בסדר
והם לא מבינים שזה טבעי ונורמלי! הרי לימדו אותם בשיעורים בגן שזה בסדר..יש המון צבעים בעולם! אני חושב שהם סובלים ומקווה שימצאו פתרון לבעיה הזו. בינתיים התרופה המונעת היא לא לקדם את זה. הבעיות שאלחנן הזכיר זה רק קמצוץ ויש דיבייטים שלמים בנושא שראיתי שפשוט מזעזעים אותי מחדש.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית