הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשים מפורסמות בפאוורליפטינג / בודיבילדינג

אני בניגוד לאלחנן לא מנגד לזה כי זה סותר את האמונה שלי

בגלל שאתה כן קורא ועונה לכל שטות שלסיקל כותב אני מניח שכן קראת את מה שכתבתי אבל אין לך איך לענות

אז
אשמח שתענה לי
יש כבר אנשים שמזדהים בתור נכים וגורמים לעצמם נכות (עיוורון/ כריתת יד/נכות פיזית אחרת) האם זה גם נראה לך בסדר או שפה כבר עובר לך הגבול?
יש גם אנשים שמזדהים כחיות האם פה לדעתך עובר הגבול?
כי לפי מה שאני רואה לשמה אנחנו מתקדים כל אחד יכול להזדהות כמה שבא לו ?
האנשים האלו לא חלק מין הפאקניג קהילה קהילת הטרנסג'נדרים מבידלה את פאקניג עצמם מהם
כוס עמק ערס תפסיקו להגיד שאתם קוראים את מה שכתבתי ואשכרה תקראו את זה
ומה לעשות אתם כול עשר דקות מסמנים לי בתראה הזאת למעלה בשלב מסוים אני כבר על פאקניג אוטומט

האנשים האלו לא חלק מין הפאקניג קהילה קהילת הטרנסג'נדרים מבידלה את פאקניג עצמם מהם
קודם כל מגדר הוא חלק מהקהילה או שאתה יכול להגיד לי כמה מגדרים יש כרגע? (נעזוב את זה שכל יומיים מגדר חדש מצטרף)
דבר שני אז לחתוך את הזין זה סבבה אבל לחתוך יד זה כבר טו מאצ' כן?

איציק שלום, יש הבדל בין להכיל מישהו שדפק לעצמו את הגוף, לבין לעודד אנשים אחרים לדפוק לעצמם את הגוף ולתת לאנשים לגיטימציה לעשות את זה והתייחסתי לזה בתגובות קודמות בשרשור הזה

שאתה מביע דעה זה בסדר, שמישהו מביע דעה שאתה לא מסכים איתך אתה פוסל את הבנאדם בלי להתייחס לטענה שלו, ועל כך התואנה כלפיך.

לגבי להאמין למה שאמרת, מבטיח לך שלפני שאני הולך לישון רצים לי דברים אחרים בראש שקשורים לחיים האישיים שלי מאשר אם זה לגיטימי או לא לעשות שינוי מין, מבטיח לך שזה לא מה שמדיר או ידיר שינה מעיניי.
מאיפה לעזאל אתה רואה את זה? מכמה דפוקים שאכולם ואחותו מכיר בעובדה שהם דפוקים?
ובחייאת ראבק בן אדם אתה הופך לאובססבי , באמת שהדברים שאתה כותב פה בפורום מוזרים וחסרי פשר לא רוצה לקבל את זה סבבה .
לא רוצה לקבל אוקיי פשוט אל תעשה מזה עניין
קודם כל מגדר הוא חלק מהקהילה או שאתה יכול להגיד לי כמה מגדרים יש כרגע? (נעזוב את זה שכל יומיים מגדר חדש מצטרף)
דבר שני אז לחתוך את הזין זה סבבה אבל לחתוך יד זה כבר טו מאצ' כן?
מאיזה קהילה? הקהילה האנושית או בכלל או בקהילה הטרנסגנדרית?
ובקשר לשאלה עם הזין אם לזין יש נמק כן אפשר להוריד אותו , אם לעבודה שהבן אדם סובל מהזין הזה אז כן אפשר להוריד אותו

לא רוצה לקבל אוקיי פשוט אל תעשה מזה עניין
גבר.. זה אתה זה שעושה עניין פה מדברים ואובססיבי כלפי הנושא, אל תפיל את זה על אחרים, לא רוצה לקבל, תפאדל..
רוצה לקרוא להם דברים חסרי פשר? ואז להגיד לי, תקבל את זה שמה שאתה אומר זה דברים חסרי פשר?
וואלה אחי, זה דמגוגיה בשקל וחצי ותסלח לי.
זה היה דיון אפילו נחמד, אבל באיזשהו שלב אתה כפית את דעתך עלינו ואתה עובר לשימוש בדמגוגיה. כמו שאמרת סיימנו... ואל תעשה מזה עניין 🙄✋🛑✋

גבר.. זה אתה זה שעושה עניין פה מדברים ואובססיבי כלפי הנושא, אל תפיל את זה על אחרים, לא רוצה לקבל, תפאדל..
רוצה לקרוא להם דברים חסרי פשר? ואז להגיד לי, תקבל את זה שמה שאתה אומר זה דברים חסרי פשר?
וואלה אחי, זה דמגוגיה בשקל וחצי ותסלח לי.
זה היה דיון אפילו נחמד, אבל באיזשהו שלב אתה כפית את דעתך עלינו ואתה עובר לשימוש בדמגוגיה.
שהיה לך רק בהצלחה בחיים אחי באמת שאין לי כוח אילך ולתאוריות שלך...

שהיה לך רק בהצלחה בחיים אחי באמת שאין לי כוח אילך ולתאוריות שלך...
תודה על איחולי ההצלחה
התיאוריות פה כולם שלך

רק שיהיה לך כוח בחדר כושר להרים את המשקלים שאתה עובד איתם, ולתפקד גם מחוץ למסגרת הפורום, שא ברכה וסע לשלום חבר, לשם שינוי אסכים איתך כאן ובא נעצור את זה כאן.

מאיזה קהילה? הקהילה האנושית או בכלל או בקהילה הטרנסגנדרית?
הטרנסגנדרית מין הסתם
ובקשר לשאלה עם הזין אם לזין יש נמק כן אפשר להוריד אותו , אם לעבודה שהבן אדם סובל מהזין הזה אז כן אפשר להוריד אותו
אין נמק יש אנשים היום שמזדהים כנכים ומורידים לעצמם יד/רגל/עיניים
אני מניח שלפי ההודעה הקודמת שלך אתה מסכים איתי שיש להם בעיה (מחלה נפשית)
אני שואל אותך למה לחתוך את הזין זה סבבה אבל יד כבר לא

הטרנסגנדרית מין הסתם

אין נמק יש אנשים היום שמזדהים כנכים ומורידים לעצמם יד/רגל/עיניים
אני מניח שלפי ההודעה הקודמת שלך אתה מסכים איתי שיש להם בעיה (מחלה נפשית)
אני שואל אותך למה לחתוך את הזין זה סבבה אבל יד כבר לא
אוקיי בואו נעשה סדר
לראש ולראשונה אני אני הולך להגיד עוד פעם אחת ואני ידגיש את זה
הקהילה הטרנסג'נדרית לא מקבלת את האנשים האלו , היא מבידלה את עצמה מאנשים שמזדהים כנכים או ציפורים או מה שלא יהיה ולא רוצה שום קשר איתם.
ואני באמת לא יודע איך זה לא היה מובן אם איבר כול שהוא גורם סבל(זין או יד) אז זה בסדר גמור לחתוך אותו

אני בניגוד לאלחנן לא מנגד לזה כי זה סותר את האמונה שלי
זה לא סותר את האמונה שלי.
בלי קשר לדת, דעתי הוא על טרנסים נשאר אותו דבר.
הקהילה הטרנסג'נדרית לא מקבלת את האנשים האלו , היא מבידלה את עצמה מאנשים שמזדהים כנכים או ציפורים או מה שלא יהיה ולא רוצה שום קשר איתם.
אוף, אני מצטרף שוב.

נעשית דובר הקהילה לצערי.
מה דעת הקהילה על גברים שמתעקשים לשבת בעזרת נשים או הפוך בבתי כנסיות?
או בשירותי נשים?
תחרויות פאוורליפטינג?
להקרות גברת או אדון, בעל כורחם ודעתם של בן שיחם?

ולמה שגבר יוכל להחליט שהוא אישה אבל לא ציפור? מה ההבדל?
אני בטוח שנוכל להכניס את זה לגנטיקה שלנו.

איך אתה יכול לומר שמי שקורה לעצמו ציפור מפגר, כשאתה קורה לעצמך אישה?
איך טרנסג'נדרים יכולים להפלות אדם עם בעיה דומה להם?

ואל תגיד לי גנטיקה שוב, כי גם אדם עם קרומוזונים גבריים פתאום מחליט להיות אישה, כשברור כשמש שהקרומוזונים שלו זועקים גבר. מה זה אם לא גנטיקה של גבר.
אני לא מדבר על גבר עם טסט נמוך, אלא הפרעה נפשית עמוקה.

כשברור כשמש והקרומוזונים זועקים גבר, זה הפרעה לחיות אחרת. לא פחות טפשי מלחשוב ש2+2 זה 22.
הגנטיקה רק מוכיחה שיש אנשים עם נטיה להרגיש ככה, כמו שיש אנשים עם מחלות והפרעות גנטיות נוספות, כמו טורטס, סכיזופרניה. נפסיק להעניק להם טיפול בגלל שזה גנטי?

בוא לא נעליב אותם אלא נרחם עליהם, אבל חלילה להכניס את זה לנורמה. ברצינות.

האם לסרב לכל גבר הדורש ניתוח שינוי מין? לא יודע, אבל בוא נחשב מסלול. כי לכרות רגל של בנצ'ר בשביל להיכנס לקטגורית נכים לדעתי זה פשע חמור, לפחות תשב עם הבן אדם, ואולי תיעץ כדורים פסיכיאטרים קודם.

אבל לצערי זה שוק שמשגשג על הצרות והפרעות של אחרים, זה יותר מדי רווחי לזרום עם ההפרעות האלו מאשר להכיר בהם.

עוד יקומו רופאים שיעזרו לאנשים להתאבד, כי זה גנטי ולא הפרעה.

זה לא סותר את האמונה שלי.
בלי קשר לדת, דעתי הוא על טרנסים נשאר אותו דבר.

אוף, אני מצטרף שוב.

נעשית דובר הקהילה לצערי.
מה דעת הקהילה על גברים שמתעקשים לשבת בעזרת נשים או הפוך בבתי כנסיות?
או בשירותי נשים?
תחרויות פאוורליפטינג?
להקרות גברת או אדון, בעל כורחם ודעתם של בן שיחם?

ולמה שגבר יוכל להחליט שהוא אישה אבל לא ציפור? מה ההבדל?
אני בטוח שנוכל להכניס את זה לגנטיקה שלנו.

ואל תגיד לי גנטיקה שוב, כי גם אדם עם קרומוזונים גבריים פתאום מחליט להיות אישה, כשברור כשמש שהקרומוזונים שלו זועקים גבר. מה זה אם לא גנטיקה של גבר.
אני לא מדבר על גבר עם טסט נמוך, אלא הפרעה נפשית עמוקה.

כשברור כשמש והקרומוזונים זועקים גבר, זה הפרעה לחיות אחרת. לא פחות טפשי מלחשוב ש2+2 זה 22.
הגנטיקה רק מוכיחה שיש אנשים עם נטיה להרגיש ככה, כמו שיש אנשים עם מחלות והפרעות גנטיות נוספות, כמו טורטס, סכיזופרניה. נפסיק להעניק להם טיפול בגלל שזה גנטי?

האם לסרב לכל גבר הדורש ניתוח שינוי מין? לא יודע, אבל בוא נחשב מסלול. כי לכרות רגל של בנצ'ר בשביל להיכנס לקטגורית נכים לדעתי זה פשע חמור, לפחות תשב עם הבן אדם, ואולי תיעץ כדורים פסיכיאטרים קודם.

אבל לצערי זה שוק שמשגשג על הצרות והפרעות של אחרים, זה יותר מדי רווחי לזרום עם ההפרעות האלו מאשר להכיר בהם.

עוד יקומו רופאים שיעזרו לאנשים להתאבד, כי זה גנטי ולא הפרעה.
לך תדע אולי אני טרנסג'נדר
ואני חייב להגיד שנגיוד לשניים האלו זה תענוג לדיין איתך אתה לפחות יודע להציג את הדעה שלך בצורה שקשורה לנושא ועקבית

כי הבעיה אינה דומה לשלהם גלי המוח שלהם הם דומים וכנראה מאותו סוג של המין הרצוי. גם מבחינה מנוטורית הם דומים להם וזה מבדיל אותם מאותם סוגים.
אין הוכחה שבאדם שחושב שהוא ציפור הוא באמת ציפור מסיבה מדעית לכן זאת הפרעה נפשית.

מסכים איתך על זה אבל זה שוב הפרעה נפשית ולא קשור לטרנסג'נדר

עוד יקומו רופאים שיעזרו לאנשים להתאבד, כי זה גנטי ולא הפרעה
העניין הוא שבן אדם שבאמת יטען שהוא רוצה להתאבד וזאת זכותו כי יש לו דיכאון , פוגע בעצמו ולכן זה אסור.
טרנסג'נדר לא פוגע בעצמו או באחרים זה עניין פרטי שלו.
בקשר לשוק הקבלה זה כבר עניין אחר , אני גם לא סובל sjw לא בגלל מה שהם לכאורה מאמינים בו אלא בגלל שהם לוקחים משהו עם כוונה טובה והופכים את זה לזהות שלהם ועל הדבר מתפרסמים על קהילה שלמה שרק רוצה לחיות
או בקצרה-

לנסות להוכיח שגבר זה גבר ואישה זו אישה

giphy-downsized-medium.gif

אולי אלחנן פה חולק איתי את הדעה הזאת שמשום מה פחות נפוצה כי מי שאוחז בדעה שכזאת לא חושב שצריך להגיד אותה אלא זה אמור להיות ברור מאליו..

"טרנסג'נדר לא פוגע בעצמו או באחרים זה עניין פרטי שלו."
טרנסג'נדר פוגע בעצמו וזה שזה עניין פרטי שלו לא הופך את הפגיעה הזאת ללא פגיעה, זכותו של כל אדם לעשות מה שרוצה עם גופו אבל צא מהסרט שלך שזה לא פוגע בעצמו או באחרים, פשוט מעלימים עין בשם הסובלנות וההכלה

כמו כן, יש את הפגיעה בהורים שרצו נכד והמשכיות ועכשיו בגלל שהבנאדם שינה את מינו, הוא לא יוכל להביא ילדים יותר לעולם, תגיד לי אתה, לסרס את עצמך זה לא פגיעה בעצמך?????

משפחה עם אמא ואמא או משפחה עם אבא ואבא זה פגיעה בילד, והנושא גובל בסחר בבני אדם, ראה ערך: תאילנד, פונדקאות: אבא ואבא, לא, זה לא דבר נורמלי, כן זה דבר שקורה, אנחנו כחברה צריכים בכפייה להכיל את זה וילדים צריכים להיחשף למצעדים של תועבה שכזאת, זה ממש לא מצב תקין אבל היי סובלנות וכו וכו, ושמישהו פוצה פיו אז בשם הנאורות סותמים לו את הפה בדיוק כמו שאתה עושה פה באשכול אדון איציק.

ואם נעמיד דברים על דיוקם, בנאדם שמשנה את מינו, פוגע במשפחה שלו ובסביבה שלו, אולי יש מקומות שבהם יודעים להכיל כזה דבר אבל אם מישהו שקרוב אלי יעשה שינוי מין או ייצא מהארון אני עדיין יכיל ויאהב אותו אבל באותו נשימה גם ארגיש פגוע בשל כך

תאר לך לצורך העניין ילד שאבא שלו מחליט פתאום להפוך ל"אמא" או אמא לילד שמחליטה פתאום להפוך ל"אבא" , אם זה לא פגיעה בילד, אני לא יודע מה לא..

אולי אלחנן פה חולק איתי את הדעה הזאת שמשום מה פחות נפוצה כי מי שאוחז בדעה שכזאת לא חושב שצריך להגיד אותה אלא זה אמור להיות ברור מאליו..

"טרנסג'נדר לא פוגע בעצמו או באחרים זה עניין פרטי שלו."
טרנסג'נדר פוגע בעצמו וזה שזה עניין פרטי שלו לא הופך את הפגיעה הזאת ללא פגיעה, זכותו של כל אדם לעשות מה שרוצה עם גופו אבל צא מהסרט שלך שזה לא פוגע בעצמו או באחרים, פשוט מעלימים עין בשם הסובלנות וההכלה

משפחה עם אמא ואמא או משפחה עם אבא ואבא זה פגיעה בילד, והנושא גובל בסחר בבני אדם, ראה ערך: תאילנד, פונדקאות: אבא ואבא, לא, זה לא דבר נורמלי, כן זה דבר שקורה, אנחנו כחברה צריכים בכפייה להכיל את זה וילדים צריכים להיחשף למצעדים של תועבה שכזאת, זה ממש לא מצב תקין אבל היי סובלנות וכו וכו, ושמישהו פוצה פיו אז בשם הנאורות סותמים לו את הפה בדיוק כמו שאתה עושה פה באשכול אדון איציק.

ואם נעמיד דברים על דיוקם, בנאדם שמשנה את מינו, פוגע במשפחה שלו ובסביבה שלו, אולי יש מקומות שבהם יודעים להכיל כזה דבר אבל אם מישהו שקרוב אלי יעשה שינוי מין או ייצא מהארון אני עדיין יכיל ויאהב אותו אבל באותו נשימה גם ארגיש פגוע בשל כך

תאר לך לצורך העניין ילד שאבא שלו מחליט פתאום להפוך ל"אמא" או אמא לילד שמחליטה פתאום להפוך ל"אבא" , אם זה לא פגיעה בילד, אני לא יודע מה לא..
עד שכתבת משהו יפה בפסקה הראשונה היית חייב להרוס עם הפסקה השנייה אוי............ אתה ****

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עד שכתבת משהו יפה בפסקה הראשונה היית חייב להרוס עם הפסקה השנייה אוי............ אתה טמבל
הבחור הציג את עצמו כנציג ה"קהילה", על כן, כמדומני זה רלוונטי..

קלטנו פה את הקטע שאתה מנסה לגרום לעצמך לבאן עם הטראש שאתה מפזר פה והדיבור הנגוע הזה כדי לחמוק מהחוב לראק שקיבלת..

גם המנהל פה אישש את דבריי ואמר שאני מבזבז את זמני

165 ק"ג דד על המשקל גוף שלך שהוא 65

@elchonon למען האמת והיושר, בסרטון שהוצג פה מקודם היה 3 מתחרות וביניהן מתחרה שעושה דד 150 בכניסה המסכמת שהייתה במשקל 55 ובלבלתי בינה לבין המתחרה ששוקלת 65..

אם מישהו שקרוב אלי יעשה שינוי מין או ייצא מהארון אני עדיין יכיל ויאהב אותו אבל באותו נשימה גם ארגיש פגוע בשל כך
באמת מעניין אותי למה? מה זה קשור אליך?
זו החלטה אישית שלו שלא משפיעה עליך בשום צורה.

לך תדע אולי אני טרנסג'נדר
ואני חייב להגיד שנגיוד לשניים האלו זה תענוג לדיין איתך אתה לפחות יודע להציג את הדעה שלך בצורה שקשורה לנושא ועקבית
התנצלותיי אם פגעתי בך:193ek:
אבל, כן. כייף לקיים דיון עיקבי ומכבד.
כי הבעיה אינה דומה לשלהם גלי המוח שלהם הם דומים וכנראה מאותו סוג של המין הרצוי. גם מבחינה מנוטורית הם דומים להם וזה מבדיל אותם מאותם סוגים.
אין הוכחה שבאדם שחושב שהוא ציפור הוא באמת ציפור מסיבה מדעית לכן זאת הפרעה נפשית.
יצא לי להכיר כמה אוטיסטים שהיו משוכנעים שהם סינים או יפנים או בני מדינה אחרת, ברמה שהם התלבשו ככה ודיברו בשפה הזאת. אבל זה לא קביל לקבל אזרחות משום מה.
מסכים איתך על זה אבל זה שוב הפרעה נפשית ולא קשור לטרנסג'נדר
אני פשוט חושב שגם טרנסג'נדר זה פרעה, זה הכל.
העניין הוא שבן אדם שבאמת יטען שהוא רוצה להתאבד וזאת זכותו כי יש לו דיכאון , פוגע בעצמו ולכן זה אסור.
טרנסג'נדר לא פוגע בעצמו או באחרים זה עניין פרטי שלו.
בקשר לשוק הקבלה זה כבר עניין אחר , אני גם לא סובל sjw לא בגלל מה שהם לכאורה מאמינים בו אלא בגלל שהם לוקחים משהו עם כוונה טובה והופכים את זה לזהות שלהם ועל הדבר מתפרסמים על קהילה שלמה שרק רוצה לחיות
או בקצרה-
זה לא פוגע בגבר שהטסט שלו יהיה נמוך? איפה כל החברה בפורום עם הדיכאון וחוסר חשק בחיים בגלל זה?
הרבה ניתוחים פלסטיים מאוד מסוכנים ואפילו מסרטנים. אני מבין אנשים שהמצב הנפשי שלהם כל כך מעורער שזה סכנה לא לנתח אותם, אבל קשה לי להבין איך זה נורמלי.

הסרטון בהחלט מצחיק, אבל זה מאוד ממחיש את דעתי, הקבלה המוגזמת מביאה אותנו למבוי סתום שצריך גם לקבל סכיזופרניה לא כהפרעה. או שסתיה מהאמת היחידה היא הפרעה או שכל הסתיות לא הפרעות.

כשהאמת היחידה הוא שהאדם הוא גבר, והגבר הזה רוצה להיחשב ולחיות כאישה, זה לא האמת, זה הפרעה.

המושג האמת שלי והאמת שלך זה נחמד, אבל שה לא תופס במתמטיקה או פיזיקה. אז למה לברוח מהמציאות הפשוטה שטרנסג'נדרים (לא אנשים עם הפרעה נדירה של עודף טסט) מתעקשים להתעלם מהאמת לא הופך אותם לבעלי הפרעה?

סבבה דובר הקהילה איציק אשמח לראות מאיפה אתה מביא את ה"עובדות" האלו כי כל מגדר אפשרי כמעט נמצא בקהילה
גם אין הוכחה שגבר שחושב שהוא אישה הוא אישה (יותר נכון יש הוכחה שגבר שחושב שהוא אישה הוא גבר)
טרנסג'נדר לא פוגע בעצמו
ואני חשבתי שלחתוך לעצמך את הזין נחשב פגיעה מסתבר שלא תודה על המידע
מצחיק קבעת שיש איברים שמותר להוריד ויש כאלה שלא
קלטנו פה את הקטע שאתה מנסה לגרום לעצמך לבאן עם הטראש שאתה מפזר פה והדיבור הנגוע הזה כדי לחמוק מהחוב לראק שקיבלת..

גם המנהל פה אישש את דבריי ואמר שאני מבזבז את זמני
כן תצטרך לחכות עוד 7 ימים
זה לא קשור הוא טמבל

עד שכתבת משהו יפה בפסקה הראשונה היית חייב להרוס עם הפסקה השנייה אוי............ אתה טמבל
אני לא מצליח להפסיק לצחוק ממך, חבל שזה פוגע במישהו אחר, הייתי רוצה ללחוץ על "אהבתי".

זו החלטה אישית שלו שלא משפיעה עליך בשום צורה.
אם מישהו קרוב אלי וללבי או בקרבה משפחתית, יהיה לי עצוב עליו שלא יוכל להביא יותר ילדים לעולם או שבחר במהלך שכזה, עדיין אכיל אותו כי הוא עדיין בנאדם וכל זה אבל יהיה עצוב לי

אם יש לו ילדים שעכשיו יגדלו מבולבלים אז בכלל

זה לא משפיע עלי באופן ישיר אבל כאלו אנחנו כיהודים..

ואני חשבתי שלחתוך לעצמך את הזין נחשב פגיעה מסתבר שלא תודה על המידע
מצחיק קבעת שיש איברים שמותר להוריד ויש כאלה שלא
אני מקווה שתתנצל על התגובה הזאת משום שיש קהלים גדולים שיפגעו מהאמירה הזאת.
אם הסיבה מספיק חשובה בעיניך, אין שום בעיה להוריד לעצמך איבר או את הקצה שלו.
לכל אדם זכות על גופו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית