הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשים מפורסמות בפאוורליפטינג / בודיבילדינג

אני מקווה שתתנצל על התגובה הזאת משום שיש קהלים גדולים שיפגעו מהאמירה הזאת.
אם הסיבה מספיק חשובה בעיניך, אין שום בעיה להוריד לעצמך איבר או את הקצה שלו.
לכל אדם זכות על גופו.
אני אדון אותו לכף זכות לפנים משורת הדין כי אני לא בדיוק מסמפת את הבחור

אני משער שהוא התכוון בכך בהקשר של ניתוח לשינוי מין בו כורתים את כל האיבר כולל האשכים ולא התכוון לברית מילה בה כורתים רק את העורלה

לכל אדם זכות על גופו, אבל אני משער שגם אתה, שאומר זאת, אם תראה מישהו ברחוב דופק לעצמו את הראש ברצפה עד זוב דם או רץ לכביש סואן במטרה להידרס, במידה ותוכל למנוע מבעדו לעשות כן אתה תמנע..

אם מישהו קרוב אלי וללבי או בקרבה משפחתית, יהיה לי עצוב עליו שלא יוכל להביא יותר ילדים לעולם או שבחר במהלך שכזה, עדיין אכיל אותו כי הוא עדיין בנאדם וכל זה אבל יהיה עצוב לי

אם יש לו ילדים שעכשיו יגדלו מבולבלים אז בכלל

זה לא משפיע עלי באופן ישיר אבל כאלו אנחנו כיהודים..
גם הומוסקסואלים יכולים להביא ילדים לעולם להזכירך.
לאחרונה גם היה גבר (טרנסג'נדר) שילד תינוק בריא לחלוטין כך שמי יודע, אולי זה בעצם כן אפשרי 😅

זה בהחלט מהלך קשה שמחייב הרבה כוחות נפשיים להתמודד איתו גם בתור האדם עצמו שעושה את השינוי וגם מהסביבה הקרובה, אך צריך לזכור שאנשים עושים זאת על מנת להרגיש יותר שלמים עם עצמם וגופם וכל עוד הם נשארים במגדר ה-"לא מתאים" מבחינתם, זה כולל סבל עצום ויומיומי. הסבל הרגשי הזה יכול אף להוביל להתאבדויות בחלק מהמקרים, כך שגם אם לא נוכל להסכים עם מה שהם עושים, אין ספק שזה מביא הקלה לאדם.

לאחרונה גם היה גבר (טרנסג'נדר) שילד תינוק בריא לחלוטין כך שמי יודע, אולי זה בעצם כן אפשרי 😅

זה בהחלט מהלך קשה שמחייב הרבה כוחות נפשיים להתמודד איתו גם בתור האדם עצמו שעושה את השינוי וגם מהסביבה הקרובה, אך צריך לזכור שאנשים עושים זאת על מנת להרגיש יותר שלמים עם עצמם וגופם וכל עוד הם נשארים במגדר ה-"לא מתאים" מבחינתם, זה כולל סבל עצום ויומיומי. הסבל הרגשי הזה יכול אף להוביל להתאבדויות בחלק מהמקרים, כך שגם אם לא נוכל להסכים עם מה שהם עושים, אין ספק שזה מביא הקלה לאדם.
מחד אתה נשמע צודק אבל בפועל הרבה מאלו שעושים את המהלך, לאחר שהמהלך כבר בלתי הפיך מתחרטים על כך וכבר אין דרך חזור ואז לא עלינו מתאבדים.. וזה תופעה שמשתיקים אותה..
לא מרגישים שלמים אז עושים הליך לא נחוץ בעליל ואז שוב לא מרגישים שלמים או מביעים הרכהור או חרטה ושוב נידונו לחיים שלמים של סבל

לא לשווא חכמנו אמרו איזהו עשיר השמח בחלקו

אדם צריך לאהוב אנשים אחרים מתוקף היותם בני אדם ללא קשר לאם הם זכר או נקבה ושבנאדם מתחיל להרהר שאולי לא אוהבים אותו כי הוא זכר או כי הוא נקבה ובשל כך מחליט "להחליף" זה בעיה..

בן אדם שרוצה לעשות שינוי שכזה, עזוב אותך אם נאסור או נתיר

הייתי חושב שצריך ללכת להסתכלות פסיכולוגית כדי לבדוק אם הוא מקבל את ההחלטה הזאת בדעה צלולה או בשל לחץ כזה או אחר שיגרום לו לחיות חיים של סבל שבעתיים לאחר המהלך

בפועל, החברה, או ליתר דיוק "המדיה" מעודדים תופעות שכאלה במקום לשלוח אותם לפסיכולוג שידבר איתם ומשם שיחליטו דרכם לאן.. וכן אני מאותם "חשוכים" שמסתכלים על זה כהפרעה נפשית אם תרצה..

יצא לי להכיר כמה אוטיסטים שהיו משוכנעים שהם סינים או יפנים או בני מדינה אחרת, ברמה שהם התלבשו ככה ודיברו בשפה הזאת. אבל זה לא קביל לקבל אזרחות משום מה.
אוקיי אבל אין אפיק פיזי שבו הם סינים נכון שוב אצל טרנס יש
אני פשוט חושב שגם טרנסג'נדר זה פרעה, זה הכל.
אתה יכול לחשוב את זה אחרי הכול הזכות למחשבה זאת הזכות היחידה שאסור לנו להפר.
זה לא פוגע בגבר שהטסט שלו יהיה נמוך? איפה כל החברה בפורום עם הדיכאון וחוסר חשק בחיים בגלל זה?
הרבה ניתוחים פלסטיים מאוד מסוכנים ואפילו מסרטנים. אני מבין אנשים שהמצב הנפשי שלהם כל כך מעורער שזה סכנה לא לנתח אותם, אבל קשה לי להבין איך זה נורמלי.

הסרטון בהחלט מצחיק, אבל זה מאוד ממחיש את דעתי, הקבלה המוגזמת מביאה אותנו למבוי סתום שצריך גם לקבל סכיזופרניה לא כהפרעה. או שסתיה מהאמת היחידה היא הפרעה או שכל הסתיות לא הפרעות.

כשהאמת היחידה הוא שהאדם הוא גבר, והגבר הזה רוצה להיחשב ולחיות כאישה, זה לא האמת, זה הפרעה.

המושג האמת שלי והאמת שלך זה נחמד, אבל שה לא תופס במתמטיקה או פיזיקה. אז למה לברוח מהמציאות הפשוטה שטרנסג'נדרים (לא אנשים עם הפרעה נדירה של עודף טסט) מתעקשים להתעלם מהאמת לא הופך אותם לבעלי הפרעה?
אני לא פגיע בנושא ניתוחים פלסטים וסרטן אבל אני יכול להבטיח לך שטרנסג'נדר שצריך לעבור את הניתוח ולא יעבור יסבול יותר מאשר אחד שלא
הסרטון אומר משהו נכון בודידסמורפיה זאת בעיה אמיתית שצריל לטפל בה אבל יש אנשים שמנסים לעלות על גל כי מה לעשות אנשים מפגרים.
סבבה דובר הקהילה איציק אשמח לראות מאיפה אתה מביא את ה"עובדות" האלו כי כל מגדר אפשרי כמעט נמצא בקהילה
אה ידעתי שלא קראתה את הודעות שלי...

Transgender brains are more like their desired gender from an early age
Fact check: The LGBTQ community is not adding “P” to their acronym
ואני חשבתי שלחתוך לעצמך את הזין נחשב פגיעה מסתבר שלא תודה על המידע
מצחיק קבעת שיש איברים שמותר להוריד ויש כאלה שלא

אתה רציני מתי אמרתי את זה ? אמרתי שכול איבר שגורם נזק לבעלים שלו זכותו לחתוך אותו
נ.ב.
הבנתי שהתחלתם עוד דיון פה איו לי מושג מה הוא מישהו יכול לעשות לי אמלק כדיי שאני ידע עם בכלל שווה לי להצטרף?
אה ושכחתי עוד אחד שהיה במגירה שלי סתם אם אתם רוצים תקראו על חייהם של אנשים אחרי ניתוח לשינוי מין האמת דיי מעניין
-Quality of Life Following Male-To-Female Sex Reassignment Surgery

@elchonon למען האמת והיושר, בסרטון שהוצג פה מקודם היה 3 מתחרות וביניהן מתחרה שעושה דד 150 בכניסה המסכמת שהייתה במשקל 55 ובלבלתי בינה לבין המתחרה ששוקלת 65..
למען האמת והיושר הנה כל המתחרות שהשתתפו בתחרות ההיא.
נשים 01.jpg

אוקיי אבל אין אפיק פיזי שבו הם סינים נכון שוב אצל טרנס יש
הוא סיני לא פחות משאני אישה.
סיני זה גבר כמוהו שנולד בסין. אישה זה אדם רחוק מלהיות כמוה שנולד למי איכפת איפה.
איזה אפיק פיזי נשי יש לגבר? רחם?

אני מקווה שתתנצל על התגובה הזאת משום שיש קהלים גדולים שיפגעו מהאמירה הזאת.
facts don't care about your feelings
upload_2020-7-1_22-47-17.png

מצטער לאכזב אותך אבל גבר ואישה הביאו ילד לעולם לא שני גברים
אני לא פגיע בנושא ניתוחים פלסטים וסרטן אבל אני יכול להבטיח לך שטרנסג'נדר שצריך לעבור את הניתוח ולא יעבור יסבול יותר מאשר אחד שלא
חרטא האוחז אפילו עולה הם חושבים שזה מה שיהפוך אות החיים שלהם לטובים עושים את הניתוח מבינים שהבעיה הנפשית שלהם עדיין קיימת ומתאבדים
שתבין שגם לפני וגם אחרי אחוז המתאבדים אצלם יותר גבוה מיהודים בשואה ושחורים בתקופת העבדות יש להם בעיה נפשית שדורשת טיפול
ולכן צריך לדעת לקרוא מחקרים ולא להתייחס אליהם כעובדות
לצורך הדוגמא נגיד יש משהו X במוח שאצל גברים הוא 5 ואצל נשים הוא 10
לקחו טרנסים בדקו כמה יש להם מצאו חלק עם 4 חלק עם חלק 5 חלק עם 3 חלק עם 8 העיפו את כל מי שיצא מתחת ל6 מהמחקר והנה המחקר שלך שווה לתחת שאומר שטרנסים יש מוח של אישה
כי זה מה שמצאו
Neuroscience of sex differences - Wikipedia
במחקר עצמו כתוב SOME TRANS לא כולם מי היה מאמין שלא כל מוח זהה אה?
זה די ברור שאם תקח טרנסים ונשים תוכל להבדיל טוב מאוד מי "היה" גבר ומי נולדה אישה
באמת כל הכבוד להם שהם נגד פדופיליה (לפחות כרגע) כבר שמעתי מספיק שטוענים שגיל זה רק מספר
אתה רציני מתי אמרתי את זה ? אמרתי שכול איבר שגורם נזק לבעלים שלו זכותו לחתוך אותו
להגיד אני לא מרגיש שהאיבר שייך לי זה לא נזק
הבנתי שהתחלתם עוד דיון פה איו לי מושג מה הוא מישהו יכול לעשות לי אמלק כדיי שאני ידע עם בכלל שווה לי להצטרף?
איזה דיון? אני רק טוען שסייקל טמבל
כבר הגבתי לך על זה

facts don't care about your feelings
צפה בקובץ המצורף 56292

מצטער לאכזב אותך אבל גבר ואישה הביאו ילד לעולם לא שני גברים

חרטא האוחז אפילו עולה הם חושבים שזה מה שיהפוך אות החיים שלהם לטובים עושים את הניתוח מבינים שהבעיה הנפשית שלהם עדיין קיימת ומתאבדים
שתבין שגם לפני וגם אחרי אחוז המתאבדים אצלם יותר גבוה מיהודים בשואה ושחורים בתקופת העבדות יש להם בעיה נפשית שדורשת טיפול

ולכן צריך לדעת לקרוא מחקרים ולא להתייחס אליהם כעובדות
לצורך הדוגמא נגיד יש משהו X במוח שאצל גברים הוא 5 ואצל נשים הוא 10
לקחו טרנסים בדקו כמה יש להם מצאו חלק עם 4 חלק עם חלק 5 חלק עם 3 חלק עם 8 העיפו את כל מי שיצא מתחת ל6 מהמחקר והנה המחקר שלך שווה לתחת שאומר שטרנסים יש מוח של אישה
כי זה מה שמצאו
Neuroscience of sex differences - Wikipedia
במחקר עצמו כתוב SOME TRANS לא כולם מי היה מאמין שלא כל מוח זהה אה?
זה די ברור שאם תקח טרנסים ונשים תוכל להבדיל טוב מאוד מי "היה" גבר ומי נולדה אישה

באמת כל הכבוד להם שהם נגד פדופיליה (לפחות כרגע) כבר שמעתי מספיק שטוענים שגיל זה רק מספר

להגיד אני לא מרגיש שהאיבר שייך לי זה לא נזק

איזה דיון? אני רק טוען שסייקל טמבל

כבר הגבתי לך על זה
אתה הורג אותי:s85:

נועה מן בסרטון ששלחת 0:23 שוקלת 58.5 מרימה דד 140 ב3:24
סליחה ערבבתי עם הכניסה המסכמת של חלבי
אתה הורג אותי:s85:
תעשה שכטה ותחזור לחיים, וגם תצליח להרים יותר כבד בזמן היותך מסטול, 2 אם לא 3 ציפורים במכה

נועה מן בסרטון ששלחת 0:23 שוקלת 58.5 מרימה דד 140 ב3:24
סליחה ערבבתי עם הכניסה המסכמת של חלבי
אז אתה חוזר בך מהחוב לראק?
או שאתה עדיין סבור ש @zxdgtg3f לא יצליח למשוך 165 ק"ג על 67.4 ק"ג מ"ג?
תעשה שכטה ותחזור לחיים, וגם תצליח להרים יותר כבד בזמן היותך מסטול, 2 אם לא 3 ציפורים במכה
מה לעשות, לבחור יש את זה.

אז אתה חוזר בך מהחוב לראק?
או שאתה עדיין סבור ש @zxdgtg3f לא יצליח למשוך 165 ק"ג על 67.4 ק"ג מ"ג?

מה לעשות, לבחור יש את זה.
אם הוא שוקל 58.5 שיראה שהוא מרים דד 140 או יותר
אם הוא שוקל 67.4 אז הוא צריך 165 או יותר, כי לטענתו באותו משקל גוף הוא בכיף מרים יותר מאישה

אז החוב לראק עדיין תקף, כנראה רק שהוא ירים וישלח נוכל לדעת בהתאם למשקל שהוא מרים כמה הוא שוקל ואם הוא אישה או גבר

**כתבתי מרים, התכוונתי מושך, למען הסר ספק

אם הוא שוקל 58.5 שיראה שהוא מרים דד 140 או יותר
אם הוא שוקל 67.4 אז הוא צריך 165 או יותר, כי לטענתו באותו משקל גוף הוא בכיף מרים יותר מאישה

אז החוב לראק עדיין תקף, כנראה רק שהוא ירים וישלח נוכל לדעת בהתאם למשקל שהוא מרים כמה הוא שוקל ואם הוא אישה או גבר
אני חושב שתוכנת ווילקס נשים יהיה דרך טובה לחשבן לפי המשקל גוף שלו אם הוא מרים יותר משיאנית ישראל.

אני חושב שתוכנת ווילקס נשים יהיה דרך טובה לחשבן לפי המשקל גוף שלו אם הוא מרים יותר משיאנית ישראל.
איזה סיפור עשיתם מזה מי ישמע איזה משקל כבד זה לגבר
תקבל גם תמונה שלי על משקל בשביל להקל לך על החיים

הוויליקס הזה שווה משהו? איפה אני משווה אותו והאם 404 זה טוב?
ליסה חלבי קיבלה 398 נקודות.
עליך להגיע לאותם נקודות, אבל בתור נקבה.
הכנסת לשם סקוואט דדליפט ובנץ פרס ביחד? או רק את הדד? שקיבלת 404..?
404 יעבור את הנקודות שלה.
כן רק את הדד וקבלתי 404....
רק בריאות תפסיק עם הסמים והסטרואידים טוב זה לא עושה לך
הדדליפט לבד הוא 168.4.

כן רק את הדד וקבלתי 404....
רק בריאות תפסיק עם הסמים והסטרואידים טוב זה לא עושה לך
אם אתה שוקל 65 וקיבלת במחשבון 404 אס אתה מושך 400-500 ק"ג ואם אתה מסלבט על 404 error url not found אז אתה טרול וכנראה שלא תספק שוב חוב לראק כי אתה לא באמת יכול להרים מה שטענת ואתה בעצם יורד מהעץ שטיפסת עליו, ושוב לגלוש לסמים וסטרואידים זה לשנות נושא בדיוק כמו שעשית כשהוטל עליך החוב לראק מההתחלה

כנראה שזה באמת כמו בשחמט שה3 מהלכים הראשונים שתעשה הם גם 3 האחרונים, אתה טוען שטוב משהו עושה לי או לא שבנתיים בין השורות זה אתה זה שמדבר טראש מסביב לשעון, אז מה עושה טוב למי? טרול היית וטרול תישאר אלא אם כן תספק את החוב לראק.. לרגע הצלחת לשטות בנו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית