חצי מהפורום כבר שם והחצי השני בדרך (למעט בודדים)בדרך לגיהנום
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חצי מהפורום כבר שם והחצי השני בדרך (למעט בודדים)בדרך לגיהנום
אתה סופר?🤣🤣🤣חצי מהפורום כבר שם והחצי השני בדרך (למעט בודדים)
לא צריך..אני כבר שם:bananen_smilies066:אתה סופר?🤣🤣🤣
הוא מגדיר את עצמו כמישהו ששוקל 60 קילו ואת המשקל שהוא מרים הוא מגדיר פי 3 מהמ.ג שלו, אתה לא יכול להתווכח עם מה שהוא מגדיר את עצמו.@zxdgtg3f עדיין יש לך חוב לראק
@CycleTelephohe @Sergio_Katzהחלטתי להפתיע אותכם תהנו
זה לא רלוונטי.כמה הוא שוקל וכמה הוא משך?
ואם עמד במילה שלו, כל הכבוד אחי, שיחקת אותה.
נמחל לו על ה'פסילה', מן הסתם היה עובר את המשקל שהיה צריך לעשות בלי צ'יטינג אם הרים הרבה הרבה יותרזה לא רלוונטי.
מה שרלוונטי שהוא עמד במילה שלו שמשך כמות גדולה בהרבה ממנה גם לפי ניקוד ווילקס.
מה שציינתי, זה שהוא עשה עם רצועות ושיחרר שהיה נפסל בתחרות.
הבחור אולי מעצבן, אבל חזק.נמחל לו על ה'פסילה', מן הסתם היה עובר את המשקל שהיה צריך לעשות בלי צ'יטינג אם הרים הרבה הרבה יותר
מחילה על זמנךניקוד ווילקס
שיטת ניקוד שאמורה לאפשר השוואת כוח בין קטגוריות שונות (משקל ומין)מחילה על זמנך
אין לי כוח לחזור אחורה ולראות מה זה אתה יכול לזפק הסבר קצר על שיטת הניקוד או טפילו סתם לצטט את הודעה שפירטה על כך?
כן אבל איך מחשבים אותה? כאילו מה הנוסחא?שיטת ניקוד שאמורה לאפשר השוואת כוח בין קטגוריות שונות (משקל ומין)
Calculate wilks points in KG | Wilks Calculatorמחילה על זמנך
אין לי כוח לחזור אחורה ולראות מה זה אתה יכול לזפק הסבר קצר על שיטת הניקוד או טפילו סתם לצטט את הודעה שפירטה על כך?
אז בוא שנייה נחזור לדיון המקורי שלנו (אחד מהם לפחות)Calculate wilks points in KG | Wilks Calculator
זה נוסחה שמשתמשים ברוב תחרויות הפאוורליפטינג בעולם.
כשיש פרס כספי או גביע למקום הראשון, שני ושלישי של קטגוריה גדולה (נגיד מ0 עד 85, ומ85 ומעלה) מחליטים מי המקום הראשון על פי נוסחת ווילקס.
מי שמקבל את הניקוד הגבוה ביותר מנצח.
לדוגמה, בתחרות האחרונה שקלתי 86.9 ק"ג עם טוטאל 670 ק"ג, זה נתן 435 נקודות בערך. הייתי מקום שני.
מקום ראשון שקל בערך 145 ק"ג ועשה טוטאל 805. הניקוד שלו היה בערך 447.
נשים מקבלות ניקוד גבוה יותר מגבר, ונוער יותר ממבוגר, ומעל גיל 40 יותר מצעירים.
על גופתי המתה.אז בוא שנייה נחזור לדיון המקורי שלנו (אחד מהם לפחות)
תחרות הבאה שאני בא מה יביא לי יותר נקודות להזדהות בתור אישה בת 41 או ב16 ששוקלת 43
קשה מידיעל גופתי המתה.
אני אדאג שגברים יתחרו מול גברים בלבד.
נעשה קטגוריה לחלשים, שהפרס יהיה מוצץ ובקבוק בשבילך.קשה מידי
כל עוד אני לוקח מקום 1-3 אני זורם לגבי הפרס הפרס זה ההשתתפות בתחרות איתךנעשה קטגוריה לחלשים, שהפרס יהיה מוצץ ובקבוק בשבילך.