הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשים מפורסמות בפאוורליפטינג / בודיבילדינג

פאק. לא הגבתי פה בקושי יום והגעתם ל16 עמודים....
לא, אתם חולים 🤣
שמישו יעשה לי תקציר לאן גלש השיח

כמה אתה משלם?
תבוא לתחרות עם חלוקת מוצצים ותראה בעצמך.

זה היה סרטון עם מנגנון הרס עצמי שלא ניתן לשחזור.
לא הבנתי? מה זה טרול כאילו מה נסגר
הוא באמת שלח לך?
פאק. לא הגבתי פה בקושי יום והגעתם ל16 עמודים....
לא, אתם חולים 🤣
שמישו יעשה לי תקציר לאן גלש השיח
חוב לראק לכאורה או טרול אז כמו שאמר ידידנו נלר666
"אי אפשר"

נערך לאחרונה:
Calculate wilks points in KG | Wilks Calculator
זה נוסחה שמשתמשים ברוב תחרויות הפאוורליפטינג בעולם.
כשיש פרס כספי או גביע למקום הראשון, שני ושלישי של קטגוריה גדולה (נגיד מ0 עד 85, ומ85 ומעלה) מחליטים מי המקום הראשון על פי נוסחת ווילקס.
מי שמקבל את הניקוד הגבוה ביותר מנצח.

לדוגמה, בתחרות האחרונה שקלתי 86.9 ק"ג עם טוטאל 670 ק"ג, זה נתן 435 נקודות בערך. הייתי מקום שני.
מקום ראשון שקל בערך 145 ק"ג ועשה טוטאל 805. הניקוד שלו היה בערך 447.

נשים מקבלות ניקוד גבוה יותר מגבר, ונוער יותר ממבוגר, ומעל גיל 40 יותר מצעירים.
אומנם זו הנוסחא הפופולרית ביותר, אבל חשוב לציין שהיא מאוד מאוד מוטה, אפילו ווילקס עצמו מדבר על זה. היא הומצאה לפני עשרות שנים (ממה שאני זוכר) לפני שהיה RAW ועוד שאר אלמנטים שמשפיעים על התפלגות המספרים / משקלים.

שני משתמשים קיבלו אזהרה נוספת מה שגרר השעיה זמנית, אם בא לכם לריב ולקרוא אחד לשני בשמות - יש ״פורום״ מיוחד לזה - הודעות פרטיות.

- יש לי כמה חברים/קולגות שהם טראנס. חלילה אין לי משהו שלילי להגיד עליהם, כל עוד הם מאושרים וטוב להם - אתמוך בהם, אקרא להם בשם שהם בחרו, אתייחס אליהם בכבוד ואהיה באופן כללי נחמד וידידותי כמובן, כמו לכל אחד אחר.

- קסטר סמניה, מוגדרת כאינטרסקס, מצב רפואי של נשים שנולדו עם אשכים פנימיים, שמייצרים טסטוסטרון ברמה דומה לגבר. אבל האיברי רבייה החיצוניים - של אישה. יש כמובן כמה וריאציות של המצב הזה, אבל זה מאוד מאוד נדיר וזה לא משהו שקורה עקב בחירה אישית או מצב מנטלי.

- ג׳נדר דיספוריה זו מחלה נפשית. זה לא אני מאשים או מקלל או מתייחס בחוסר כבוד, זוהי עובדה. אדם שנולד/מרגיש תחושת ניכור עבור המין שנולד איתו. מי שטוען שג׳נדר דיספוריה אינה מחלה, אז למה טראנס צריכים לקחת תרופות (הורמונים, ניתוחים וכד׳) - הרי אם זהו מצב רפואי נורמטיבי, צפוי שפשוט ימשיכו ללא כל התערבות רפואית. כמובן שכל מצב רפואי/מחלה אינו מקור לבושה או להשפלה, כמו שלא מתייחסים בחוסר כבוד לאדם ששבר את הרגל או חולה בקורונה, כך צריך לנהוג בכבוד באדם שיש לו ג׳נדר דיספוריה.

- טראנס ושירותים ציבוריים: זהו נושא רגיש. אצלי בחברה, באוסטרליה, מדינה מאוד פרוגרסיבית, יש אישה טראנס שעשתה את התהליך תוך כדי עבודה בחברה, כלומר שהרבה עובדים מכירים אותה בתור גבר. בזמן התהליך, היא השתמשה בשירותי נשים, ומה לעשות, הרבה נשים התלוננו, הרגישו לא בנוח. השאלה היא, כמה אנשים צריכים להרגיש לא בנוח ולהתלונן כדי שזה יצדיק חוסר נוחות של אדם אחד/מיעוט? בסופו של דבר בנו שירותים יוניסקס, שזהו פתרון מאוד מקובל וכולם היו מרוצים, ככה אף אחד לא מרגיש לא בנוח. המינוס היחיד שיש מקומות רק עם שירותים יוניסקס והגברים צריכים להמתין המון זמן כדי ללכת להשתין כי לנשים זה לוקח הרבה יותר זמן.

אומנם זו הנוסחא הפופולרית ביותר, אבל חשוב לציין שהיא מאוד מאוד מוטה, אפילו ווילקס עצמו מדבר על זה. היא הומצאה לפני עשרות שנים (ממה שאני זוכר) לפני שהיה RAW ועוד שאר אלמנטים שמשפיעים על התפלגות המספרים / משקלים.
כמה שאני מסכים איתך. אני שונא את הנוסחה הזאת.

לא נפגעתי אני מוחל לו ואתה יכול להוריד לו את הבאן
אבל איפה אני קראתי לו בשם?

אני לא מוכן לשתף פעולה עם השטויות האלו

תודה זכרתי שראיתי משהו כזה ולא מצאתי
אני לא יודע מי אתה ולמה אתה כל הזמן פותח משתמשים חדשים אבל אתה לא מפסיק להטריל וזה מציק.

זה היה סרטון עם מנגנון הרס עצמי שלא ניתן לשחזור.
בעיניי זה ממש לא נחשב.
אם הוא רוצה לשמור על פרטיותו, שלא יתרברב סתם.
התרברבת בפני כל הפורום? תעלה סרטון לפורום שכולם יוכלו לראות שאתה דובר אמת ותמשיך הלאה בחיים שלך.

בעיניי זה ממש לא נחשב.
אם הוא רוצה לשמור על פרטיותו, שלא יתרברב סתם.
התרברבת בפני כל הפורום? תעלה סרטון לפורום שכולם יוכלו לראות שאתה דובר אמת ותמשיך הלאה בחיים שלך.
אני יכול להבין אותך.
אני לא מצדיק אותו או אף צד כאן, אני רק מציין שקיבלתי סרטון שהוא הרים הרבה יותר ממה שנקבע במשקל גוף ראוי.
גם ציינתי שהיה שימוש ברצועות ושחרור המוט בנעילה.

לא ידעתי שחוב לראק זה דבר אמיתי, אבל בגלל שזה נשמע שזה מושג בפורום, אולי צריך להבין מה הכללים שלה.

האם זה בסדר לעלות סרטון בפרטי? או האם רבע סקוואט נחשב תשלום עבור החוב לדוגמה? או שימוש ברצועות בדדליפט?

כל עוד אין כללים ברורים, אני יכול להבין איך הבחור שילם את חובו.

לא נפגעתי אני מוחל לו ואתה יכול להוריד לו את הבאן
אבל איפה אני קראתי לו בשם?

אני לא מוכן לשתף פעולה עם השטויות האלו

תודה זכרתי שראיתי משהו כזה ולא מצאתי
איזה שיתוף פעולה אתה חושב שנדרש ממך בעניין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית