הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשים מפורסמות בפאוורליפטינג / בודיבילדינג

Lol מה זה באמת קורה ? נשמע משעשע אבל ברור לך שזה לא אותו דבר אחד מוכן להתחרות רק בקטגוריה שלו והשני פשוט מחפש תירוצים .
בקשר לשאר הודעה יודע שאני כנראה לא יכול לשנות את דעתך אבל זאת בדיוק אותה גישה שבגללה
הרבה חברים לא רוצים לצאת מין הארון ולמה לא תמצא פה חמישים מתמודדים.
אבל זה לא משנה הדרך שאני רואה העולם משתנה וזה באמת הכול עניין של זמן
למה קטגוריה לא מוגדרת היא לא רק תירוץ? או שמא בגלל שהבן אדם משוכנע שהוא אישה זה כבר משהו אחר?
אתה יודע כמה אנשים מתווכחים עם השופט ומראים סרטונים שהם שברו מקביל בסקוואט? זה שהבן אדם משוכנע שמגיע לו קטגוריה או לקבל 3 לבנים עדיין לא אומר שצריך להיכנע לדרישה.

אני שיא הבעד שאנשים יצאו מהארון, אבל לא במחיר של הרס תחרויות הספורט. אי אפשר לשנות את פני הספורט עבורם.
אולי גם נשלם 2,000 ש"ח לכל מי שיוצא מהארון כדי לעודד את הדבר הנפלא הזה.

אין טעם לעודד או להשמיץ הפרעות נפשיות ורגשות של אנשים.

בכל אופן, הדיון שלנו על הנושא אני חושב נחרש היטב, ואם תצליח להביא לפורום כאן או להכיר לי כמה מתאמנים מוכשרים ומועמדים לתחרויות טרנסג'נדרים, אודה לך מאוד.

אך אני באמת משוכנע שהתופעה נדירה בהרבה ממה שאתה מציג.

נשמע מרשים
למרות שהייתי מעדיף לראות בחורה שנותנת אגרוף חזק/בעיטה לפנים (כזאת עם שיניים שעפות)

נו מה
גם פה לעקוף אותי?

בחורה שמתאמצת לעשות מתח זה חמוד אחי, בחורה שנותנת בעיות ואגרופים ועוד מעיפה עם זה שיניים..קצת פחות אחי 🤭

נראה לי היא התכוונה בסגנון עב''מים יותר.. (אוטיסטים זה קצת פוגעני האמת)

למה ככה? אמרתי שאתם מיוחדים.
חשבתי שענף הספורט "קפיצה מוטעית למסקנות" הוא תחום ההתמחות של נשים 🙄

ExZhhoFQYwDYSmXiYev25G-320-80.jpg

לא שיקרת ;)

קפיצה מוטעית למסקנות" הוא תחום ההתמחות של נשים
לא רק
(אני גם מתחרה בזה מדי פעם)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית