הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צום לעיתים רחוקות

MrShayke77

משתמש מתחיל
95
6
נק' מוניטין:
6
95
6
קראתי במקומות שונים שצום מזון של 24 שעות(לעיתים רחוקות, אחת לחצי שנה) תורם לפעילות תקינה של הגוף.
במידה ואני מתאמן סדיר(4 פעמים בשבוע), עד כמה הדבר יכול לפגוע לי במחזור האימונים?

תורם מאיזו בחינה.
יכול להיות שיש יתרון בריאותי קל מאוד מצום פעם ב..
אני לא יודע לומר האם זה משהו ששווה להקריב בשבילו דברים, כנראה שלא, אבל אם זה מסתדר לך אתה יכול לעשות. אתה יכול גם לעשות את הצום מתי שאתה עושה הפסקה קלה מאימונים או דילואוד ככה שזה לא יפריע לאימונים

תורם מאיזו בחינה.
יכול להיות שיש יתרון בריאותי קל מאוד מצום פעם ב..
אני לא יודע לומר האם זה משהו ששווה להקריב בשבילו דברים, כנראה שלא, אבל אם זה מסתדר לך אתה יכול לעשות. אתה יכול גם לעשות את הצום מתי שאתה עושה הפסקה קלה מאימונים או דילואוד ככה שזה לא יפריע לאימונים

אני גם שמעתי שיש לזה יתרון בריאותי לעתים רחוקות מאוד. יש לזה איזשהו ביסוס?

אני גם שמעתי שיש לזה יתרון בריאותי לעתים רחוקות מאוד. יש לזה איזשהו ביסוס?
יש לזה ביסוס מחקרי מסויים שזה עלול לעזור כמניעה לסרטן.
אין לזה ביסוס קליני, אבל מנגנון ביולוגי קיים

אחי עזוב מה אומרים תנסה לא תפסיד כלום, מקסימום תגלה שהצום הזה לא עושה לך טוב.. שום דבר לא בטוח באמת.

יום חמישי הקרוב הרבה מעם ישראל צמים זכר לחורבן בית המקדש וכל הצרות שעם ישראל עברו, אתם מוזמנים להצטרף אלינו.

האם זה בריא? יש מצב. פוגע? לא.
צום בריא כנראה משלב שתית מים בתוכה. בלי מים זה כנראה לא הכי בריא.
קראתי ושמעתי מהסירטונים של ג'יי קורדיץ' המכונה The juiceman, על איך כשהיה לו סרטן בגיל 20 בערך, ד"ר נורמן וואקר הציע לו לשתות רק מיץ גזר ותפוחים למשך שנתיים, וזה כל מה שהוא עשה. ומאז הוא מאוד הקפיד על שתית מיצי ירקות ולאכול מזון חי. הוא נפטר לא מזמן בגיל 96 אני חושב, והיה פעיל ובריא עד הימים האחרונים. וזה עוד אחרי סרטן.

גם ד"ר מקס גרשון היה חסיד של השיטה.

ד"ר וויליאם דונאלד קלי בגיל 38 עם סרטן לבלב, ריאות, ואגן. שמע מהרופא שנשאר לו 3 שבועות לחיות, החליט שאין לו מה להפסיד מצום מיצים (והוא הוסיף עוד הרבה דברים לזה).
חי עד גיל 80, הישג מטורף.
הוא קצת השתגע בסוף ימיו, אבל העיקרון שלו היה מרשים, ובזכותו הרבה חולים נעזרו בשיטה שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית