הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מגיע לנקודה מסוימת ולא מצליח להתקדם

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
קודם כל, הנתונים שלי- 1.75-76 שוקל 73-74 ו15 אחוז שומן בערך

הגעתי למשקלים האלה לפני הקורונה והפסקתי להתאמן חודשיים-שלושה וחזרתי מלפני חודש וחצי שוב להתאמן ואלה המשקלים שלי
בנץ 22.5 כל צד 3X6 (יכול להרים 25 כל צד אבל לכמה חזרות בודדות)

דדליפט 40 כל צד 2X5

אוברהד 10 כל צד 3X6

סקוואט 35 כל צד 4X6

כרגע אני מתאמן כבר חודש וחצי, ואחרי חודש הגעתי למשקלים האלה ופשוט נתקעתי ואין לי מושג מה לעשות ואיך להתקדם.

בגדול אין כזה דבר. אבל אני מעדיף לחטב בתוכנית עם עצימות גבוה, או ממש נמוכה. לא עצימות באמצע עם נפח מטורף.
כרגע, תשתולל, תחטב תעלה במסה, מה שבא לך.
רק שבאופן אישי אני מעדיף מסה לנצח.

מסה 😋🍴

מתי אנחנו נפגשים במשקל יא שמן?

בוא לשבועיים אצלי אני מעלה אותך קטג' (עד 110)
הלחץ החברתי מתחיל לגבור עלי. גם אישתי ועכשיו הפורום?
@MonkeyD תעזור לי.
אני עלול למצוא את עצמי מתחרה ראוי לגרשון יריצובר.
מסה 😋🍴

מתי אנחנו נפגשים במשקל יא שמן?
עוד חודש אני מאמין אתחיל חיטובון אולי.

אני בדיוק מחשב כמה זה בדליים של KFC ולאפות

שאתה אומר 'חיטובון' זה נשמע כמו חטיף..
אין לי את הכוח המנטלי הדרוש להיות שמן. אין מצב שאני מצליח להגיע אליו.
וחיטובון זה סוג של חטיף, זה חודשיים של הגשמת חלומות.
@elchonon אחכה לך ב85 ק"ג, אל תאכזב אותי 📢
קל.
אני יותר מכוון לקטגוריה נמוכה יותר, אולי 83.5 כדי להשאיר מקום לייבוש שיכניס אותי ל82.5.

אין לי את הכוח המנטלי הדרוש להיות שמן. אין מצב שאני מצליח להגיע אליו.
וחיטובון זה סוג של חטיף, זה חודשיים של הגשמת חלומות.

קל.
אני יותר מכוון לקטגוריה נמוכה יותר, אולי 83.5 כדי להשאיר מקום לייבוש שיכניס אותי ל82.5.

שחיףף 🤣🤣

@nlr666 בסדר עד לפני 4 שנים הייתי 60 ק"ג, לאחרונה הייתה פריצת דרך שומנית שהעלתה אותי מ75 ל84 ק"ג ב4 חודשים 🤯

ש לי נטיה להיות רזה
רוב הילדות שלי ביסודי עד גיל 16 בערך הייתי מקנא בך על זה..

מאז והיום אני הבנתי שבמקום לחלום על מה שאני לא,אני פשוט אנצל את מה שיש לי (שמן עם גוף רחב) לתועלת שלי (אם זה משקולות/פוטבול/אומנויות לחימה ועוד) וזה די עובד לי

פשוט הייתי הולך ימים בלי לאכול.
שהצדיק לא ישמע בטעות

• פותח/ת השרשור
בגדול אין כזה דבר. אבל אני מעדיף לחטב בתוכנית עם עצימות גבוה, או ממש נמוכה. לא עצימות באמצע עם נפח מטורף.
כרגע, תשתולל, תחטב תעלה במסה, מה שבא לך.
רק שבאופן אישי אני מעדיף מסה לנצח.
שאלה אחרונה-
ברגע שאני מפסיק להתקדם עם 5X5, איך אני יודע איך להמשיך ואיזו תכנית תתאים לי בהמשך?

שאלה אחרונה-
ברגע שאני מפסיק להתקדם עם 5X5, איך אני יודע איך להמשיך ואיזו תכנית תתאים לי בהמשך?
תקרא חביבי.
זה הזמן לרכוש ידע.
יש הרבה אפשרויות ותאוריות, תתחיל לקרוא ותוכל לנסות דברים, או שתפנה למי שניסה כבר.
כאן בפורום ישמחו להמשיך לכוון אותך.

• פותח/ת השרשור
תקרא חביבי.
זה הזמן לרכוש ידע.
יש הרבה אפשרויות ותאוריות, תתחיל לקרוא ותוכל לנסות דברים, או שתפנה למי שניסה כבר.
כאן בפורום ישמחו להמשיך לכוון אותך.
קראתי הרגע על התכנית ולא אהבתי אותה בכלל.
מתוסבכת ומסובכת. יש עוד תכניות מומלצות כמו זו?
וגם מחפש תכנית שהיא 4 פעמים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
קורטה, טקסס.
כל התכניות האלה כוללות כלכך אבל כלכך הרבה פרמטרים וכלכך הרבה דברים שצריך לעקוב אחריהם ולעבוד על פי הם וזה פחות מתאים לי.
עכשיו אני מבין את המושג הזה שנקרא ׳תכנית׳.
מה שאני שלחתי לך, זו סתם רשימה של תרגילים בלי שום תכנית. פשוט מתאמן על פי הרשימה הזו ועליתי במשקלים מאימון לאימון עד שהגעתי לנקודה שבה נתקעתי.

מתכנן להמשיך עם הרשימת תרגילים AB, אבל פשוט לעשות דילואוד לאיזה שבוע ולחזור בכל הכוח למרות שאני לא מרגיש מותש/עייף.
אני אתחיל להעלות משקלים בצורה מבוקרת יותר ולאט לאט.
אגב, איך אפשר לדעת שאני יכול להוסיף משקל?
פשוט לנסות לעשות באותו תרגיל ספציפי 7-8 חזרות במקום 6 ואימון אחרי זה להוסיף משקל?

כל התכניות האלה כוללות כלכך אבל כלכך הרבה פרמטרים וכלכך הרבה דברים שצריך לעקוב אחריהם ולעבוד על פי הם וזה פחות מתאים לי.
עכשיו אני מבין את המושג הזה שנקרא ׳תכנית׳.
מה שאני שלחתי לך, זו סתם רשימה של תרגילים בלי שום תכנית. פשוט מתאמן על פי הרשימה הזו ועליתי במשקלים מאימון לאימון עד שהגעתי לנקודה שבה נתקעתי.

מתכנן להמשיך עם הרשימת תרגילים AB, אבל פשוט לעשות דילואוד לאיזה שבוע ולחזור בכל הכוח למרות שאני לא מרגיש מותש/עייף.
אני אתחיל להעלות משקלים בצורה מבוקרת יותר ולאט לאט.
אגב, איך אפשר לדעת שאני יכול להוסיף משקל?
פשוט לנסות לעשות באותו תרגיל ספציפי 7-8 חזרות במקום 6 ואימון אחרי זה להוסיף משקל?
אתה מתחיל ללמוד ולהבין.
אבל יש לך עוד הרבה ללמוד.

התוכנית צריכה להתאים, בוא נגיד משהו כזה, תתחיל עם התרגילים שעשית עד עכשיו, עם משקל שאתה מצליח איתו 15 חזרות. תעשה עם המשקל הזה 4 סטים 5 חזרות. וכל שבוע (לא כל אימון) תוסיף 2.5 ק"ג, שזה 1.25 ק"ג כל צד.

זה רחוק מלהיות תוכנית בדיוק, אבל זה חלוקת משקל ראויה עם קצב התקדמות סבירה. אני מאמין שזה התחלה טובה יותר.

• פותח/ת השרשור
אתה מתחיל ללמוד ולהבין.
אבל יש לך עוד הרבה ללמוד.

התוכנית צריכה להתאים, בוא נגיד משהו כזה, תתחיל עם התרגילים שעשית עד עכשיו, עם משקל שאתה מצליח איתו 15 חזרות. תעשה עם המשקל הזה 4 סטים 5 חזרות. וכל שבוע (לא כל אימון) תוסיף 2.5 ק"ג, שזה 1.25 ק"ג כל צד.

זה רחוק מלהיות תוכנית בדיוק, אבל זה חלוקת משקל ראויה עם קצב התקדמות סבירה. אני מאמין שזה התחלה טובה יותר.
בהחלט אנסה את זה.
גם עובדה שעליתי במשקלים למרות שלא הייתי עובד על לי תכנית, אלא מתאמן על פי רשימה של תרגילים.
אני שוקל 73 והתחלתי מבנץ 30-40, דדליפט 60 סקוואט 40 אוברהד 30

וכרגע אני עושה ל3X6
סקוואט 90
אוברהד 40
דדליפט 100-110
בנץ 65-70

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית