הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סגירת חדרי הכושר בשנית - מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור Goals
  • פורסם בתאריך

Goals

משתמש מתחיל
119
29
נק' מוניטין:
55
119
29
אחרי רפרוף קצר בפייסבוק נתקלתי בכתבה שעולה ממנה כי חדרי הכושר יסגרו שוב בקרוב, מה אתם חושבים?

upload_2020-7-6_11-30-21.jpeg

בירושלים יש את פרופיט בתלפיות, סכום מגוחך, ואחד המכונים הכי טובים שהייתי בהם בארץ. גם לזוז בתשלום נמוך.
בכל מקרה מניח שביחס לאוכלוסיה אין כזה הרבה ביקוש לחדרי כושר בירושלים, ולכן הלואו קוסטים לא כזה ממהרים להיכנס

דרך אגב, לזוז הודיעו שהם לא סוגרים עד קבלת צו ממשלתי רשמי.
תכלס ככה זה צריך להתנהל. מאיפה הסמכות בכלל לסגור לפני שקיבלת צו? אתה פוגע בלקוחות שלך על דעת עצמך
הפרת חוזה, אכלו לי שתו לי (לא התחטבו לי)

תכלס ככה זה צריך להתנהל. מאיפה הסמכות בכלל לסגור לפני שקיבלת צו? אתה פוגע בלקוחות שלך על דעת עצמך
הפרת חוזה, אכלו לי שתו לי (לא התחטבו לי)
נכון. בנוסף לכך, לפי דעתי זו עוד עדות לבלאגן ולבלבול הגדול שאף אחד לא לוקח עליו שום אחריות. מכריזים כביכול על סגר חלקי מבלי להוציא צווים רשמיים, מבלי להסביר בדיוק איזה דברים נכנסו לתוקף ואיזה דברים צריכים לעבור אישור בכנסת, איזה פתרון יינתן למשתמשי התחבורה הציבורית לאור מגבלת ה20 נוסעים, מה יהיה עם העצאמים וכו'.
אני לא בא לאף אחד בהאשמות, אני מבין שזה מצב מאוד מורכב וחסר תקדים ואני לא מתיימר לבוא עם כל התשובות. אבל הניתוק מהעם וחוסר לקיחת האחריות שם למעלה פשוט הורגים אותי.

אני מאוד מעריך את Jocko Willink, מורגש שהוא קורץ מחומר של מנהיג אמיתי. הם מדברים בעיקר על המהומות באהר"ב אבל נוגעים גם בניהול משבר הקורונה. ממליץ להקשיב למי שיש זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית