עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ופה עומדת אחריות הממשלה , נכון שיש פה מקום להאשים את העם הישראלי אבל הממשלה עצמה הייתה מודעת להפקרות אחרי הסגר האחרון ולא פעלה נגד זה עד שהיה מאוחר מדיי .לא ממש מסכימה. סביר להניח שהמצב הזה יהיה מצב נתון לפחות בשנה הקרובה. הזגזוגים האלו בין שיתוק פעילות ובין פתיחה מחדש מקריסים את הכלכלה בשלבים. מי שעוד הצליח לשרוד את הגל הראשון, לא ברור שיצליח לעמוד בסגר שני, ויהיה אך תמים להניח שבהתנהלות הנוכחית זה יהיה הסגר האחרון שצפוי לנו.
החיים צריכים להמשיך, הכלכלה צריכה לשרוד, והשאלה היא איך מאזנים בין המחירים שתשלם לכל כיוון. כי אניווי תצטרך לשלם.
וכאן אני בהחלט סבורה שיש מקום לתת מקום למחקר (על מגבלותיו), להיות הגיוני ומידתי, לסגור את מוקדי ההדבקה הגדולים ביותר, ולחפש פתרונות ביניים לפני שרצים לשיתוק מוחלט בכל הנוגע למקומות שלא נצפו כמוקדי הדבקה משמעותיים. יהיו מחירים? יהיו. זה לא יעצור את התפשטות הנגיף כמו סגר מוחלט? נכון מאוד. אבל שלא ישפכו את התינוק יחד עם המים.
זה מתבקש אבל,זה הדבר האחרון שהממשלה עושה או תעשה..סבורה שיש מקום לתת מקום למחקר (על מגבלותיו), להיות הגיוני ומידתי
לא ממש מסכימה. סביר להניח שהמצב הזה יהיה מצב נתון לפחות בשנה הקרובה. הזגזוגים האלו בין שיתוק פעילות ובין פתיחה מחדש מקריסים את הכלכלה בשלבים. מי שעוד הצליח לשרוד את הגל הראשון, לא ברור שיצליח לעמוד בסגר שני, ויהיה אך תמים להניח שבהתנהלות הנוכחית זה יהיה הסגר האחרון שצפוי לנו.
החיים צריכים להמשיך, הכלכלה צריכה לשרוד, והשאלה היא איך מאזנים בין המחירים שתשלם לכל כיוון. כי אניווי תצטרך לשלם.
וכאן אני בהחלט סבורה שיש מקום לתת מקום למחקר (על מגבלותיו), להיות הגיוני ומידתי, לסגור את מוקדי ההדבקה הגדולים ביותר, ולחפש פתרונות ביניים לפני שרצים לשיתוק מוחלט בכל הנוגע למקומות שלא נצפו כמוקדי הדבקה משמעותיים. יהיו מחירים? יהיו. זה לא יעצור את התפשטות הנגיף כמו סגר מוחלט? נכון מאוד. אבל שלא ישפכו את התינוק יחד עם המים.
בשביל זה יש את evb אחימתבקש אבל,זה הדבר האחרון שהממשלה עושה או תעשה
מה זה ?בשביל זה יש את evb אחי
לא ממש מסכימה. סביר להניח שהמצב הזה יהיה מצב נתון לפחות בשנה הקרובה. הזגזוגים האלו בין שיתוק פעילות ובין פתיחה מחדש מקריסים את הכלכלה בשלבים. מי שעוד הצליח לשרוד את הגל הראשון, לא ברור שיצליח לעמוד בסגר שני, ויהיה אך תמים להניח שבהתנהלות הנוכחית זה יהיה הסגר האחרון שצפוי לנו.
סגר מלא שוב זה נזק אדיר לכלכלה, ולאזרחים מבחינה מנטלית.
המטרה שלי זה לסגור את מכוני הכושר, או את העסקים, רק להעלות מודעות למניעת התפשטות הנגיף.מקווה שדעתי תתקבל בהבנה, ושאולי יפול לאנשים האסימון שהמצב בארץ חמור, ואנשים שאנחנו אוהבים עלולים למות.
כן זה מבאס, אך הרצון להיות צודק ובכוח לגרום לשוק להמשיך להיות מלא ובלי איכפתיות להנחיות ולבריאות של אנשים, זה פשוט מפחיד ונורא.
כל אחד יעשה חושבים בעצמו מה דעתו ואיך אפשר לצמצם אפילו במעט את ההתפשטות של הנגיף, אבל חבל לשקוע בנוחות האישית שלנו כספורטאים שעלול לפגוע בבריאות הציבור, גם אם לא של הספורטאים הבריאים והצעירים ספציפית.
חביבי,מכון כושר זה בגדר חובהפשוט לא ללכת לשום מקום שלא בגדר חובה
לגמרי מסכים איתך.חביבי,מכון כושר זה בגדר חובה
חברים יש לי שאלה,
החדר כושר שאני מתאמן בו נסגר אתמול, הבנתי שרשת אייקון ( לפחות באשקלון) לא נסגרה עדיין, אמת?
אתה יכול להסביר לי איך הם עקפו את זה? הם הרי רשת הם לא יכולים להיות פתוחים פיראטית.
אתה יכול להסביר לי איך הם עקפו את זה? הם הרי רשת הם לא יכולים להיות פתוחים פיראטית.
שכחת ןנו,מזל שאני איש חוק
מי כמוך יודע מאמישכחת ן
בדיוק כמו דיסקים צרובים בתחנה מרכזיתאתה יכול להסביר לי איך הם עקפו את זה? הם הרי רשת הם לא יכולים להיות פתוחים פיראטית.
**הייתי עכשיו בישיבה בעניין של הפרסומים במכונים,המצב לא מזהיר
את חדרי הסטודיו לא סגרו, רק את חדרי הכושר.אז חדרי הכושר חילקו את המתחמים למספר סטודיואים, ובכל מתחם מותר כניסה של עד 20 איש...
במסגרת עבודתי (הרשמית כן?) אני מפרסם במכוני כושרתסביר
LBS מגשימים חלומותתמיד חלמתי לענות לציטוט עם ציטוט של מישהו אחר
חסר רק הטרלול שיבוא עם ניק של 'נשנה את העולם' וניצחנו את האינטרנט🤣🤣🤣🤣🤣🤣
גדול.
למסגר ולתלות 😆