הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Snap city [הוסר]

• פותח/ת השרשור Whale
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
Whale עדכן/ה את הלוג ״Snap city״:

עדכון לוג: 23/08/20 Max Effort Upper

Floor Press 3RM 102.5 KG

2RM 105

5X5 85KG

Spoto Press 4X8 70KG

M.G BP - 4X8
65KG
סט 1 8
סט 2 6 כשל

60KG
סט 3 6 כשל
-תוספת מנוחה-
סט 4 9

Pushdowns 4X8 30 KG

מנסה לדחוף קצת יותר נפח לאימוני חזה, המשקלים שלי נמוכים מאוד אז זה לא אמור להיות קריטי כמו נגיד בדדליפט או סקואט.

הפסקתי עם הMG BP עם גומיות כי לא הצלחתי להעמיס את התרגיל מספיק, והוא לא תורגם לשיפור מעשי בבנץ שלי. עושה רגיל נטו כנפח.

שבוע הבא יתחיל להוסיף עבודת גב ייעודית. התקדמות לינארית על 5X5 בימי פלג גוף עליון אחרי ME או DE ולפני Rep method.

וסתם שאלה, למי שראה את הלוג שלי לאורך הכמה שבועות הארוכים שקיים. ניתן לראות בכלל "מאמץ" במאמץ המקסימלי שלי? כל אימון מחדש אני יוצא עם הרגשה שלא היה קשה מדי. לא יודע אם זה מזה שאני כבר רגיל או שאני עצלן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
הרגשה לא רלוונטית
לך כבר לBJJ ותגיד אם לא מרגיש..

עדכון לוג: 27/08/20 Dynamic Effort Upper

BP + Bands 77.5KG 8X3

משם הלכתי על סינגל כבד, 100KG סתם כדי לקבל תחושה לאיך הבנץ שלי, בהתחשב שה1RM הנתון שלי הוא 110, עשיתי סינגל של 100. היה סבבה? אשמח לפידבק על איך זה נראה.

Spoto Press 4X8 75KG - הוספה של 5 ק"ג.

שמתי לב שהרגליים שלי מחליקות קדימה, לוקח את הרגליים שלי יותר מדי אחורה, צריך לשים לב לזה.

MG BP 4X8 60KG - צעד אחורה. סט רביעי קצת זרקתי על הסטאפ ופספסתי חזרה אחרונה, מה שכן שעבדתי טוב הייתי יציב והמשקל היה קל.

Pushdown 4X8 30KG - שימור נפח אבל שיפור בתחושה סובייקטיבית.

הגיע בשעה טובה הfat pad שהרפד בנה לי, סוג של overkill מטורף מבחינת ספוג ועובי עץ. מאוד מרוצה מהתוצאה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

ב100 נראה שישר הורדת (לא שרלוונטי כל כך )
אבל עלה קליל

אגב,זה IVANKO או שאני מדמיין?

סיכום סבב דינמי

D.E Lower

שיפור בזמני העבודה שלי, שומר עליהם קצרים במאמץ דינמי עצמו.

שיפור במהירות מוט, ושיפור טכניקה גם בסקואט ודדליפט במאמץ תת-מירבי, זו הסיבה לסינגלים האלו, ספציפיות משקל.

מרגיש כאילו אני מפיק הרבה מאוד כוח, מאשר עד הסבב הזה שהייתי פשוט מבצע חזרות.

שומר על אחוזי משקל, והולך להתייחס להתקדמות ביחס לעיגול הגב במאמץ דימני. צמצום העיגול יחשב כשיפור ולא משקלי עבודה.

D.E Upper

חושב שצריך להוריד בקצת את משקלי העבודה, זה היה גבולי ואני כן רוצה את האפשרות לעבוד עם גומיות יותר כבדות. מה שאני מאמין עכשיו לא יהיה ניתן כי זה יהיה פשוט כבד מדי.

שיפור טכני משמעותי לדעתי. מקווה לPR בקרוב.
ב100 נראה שישר הורדת (לא שרלוונטי כל כך )
אבל עלה קליל

אגב,זה IVANKO או שאני מדמיין?
שוקרן, וכן זה איבנקו.

עדכון לוג: 29/08/20 Max Effort Lower

LB Squat 3RM

165KG

170KG

לא הייתי מרוצה מהעומק, אבל ניקח את מה שיש. PR של 10 KG (עומק זה לא משהו חדש אגב)

Backoff 5X3 137.5KG

דגש על עומק, ורציתי להשאר קצת בבור, להתרגל למנח

Sandbag Squat 3X6 70KG - הוספה של חזרה לכל סט

Snatch Grip RDL 4X8 95KG

סט ראשון לא ספרתי ועשיתי 7, סט שני 9, ומשם 8,8

הרחבתי עוד את האחיזה, והוספתי 5 קילו למשקל עבודה. היה מאתגר, נשאר במשקל לאימון הבא.

GHR 2X6, 1XRIR1 10REPS

אימון לא קל, צריך לעבוד על עומק, בBACKOFF הכתף שלי שיגעה אותי, יש לי מאז הצבא בעיות עם רוטציה חיצונית בכתף, וברגע שאני עושה יותר מדי LB זה מתעורר.

החימום למשקל מקסימלי היה בקפיצות של 10/5 קילו, כל סט 3 חזרות. אז היה שם גם המון נפח, התחלתי ממוט ריק.

מתחיל לנסות ולדחוף את תרגילי העזר יותר קדימה, לראות כמה ניתן ללא הגעה לMRV

קרא את שאר עדכון הלוג...

ברכות על הPR

אחלה סקוואט חביבי

אבל למה סיממת את הכלב?

ברכות על הPR

אחלה סקוואט חביבי

אבל למה סיממת את הכלב?

אין מה לעשות הכלבה צריכה את השנץ שלה. איך עוד היא תשאר ערה עד 4 לפנות בוקר ותציק לי
@nlr666

תגיד העומק היה מספק לדעתך, או שאני צודק על עניין העומק, אני שומע לכל שכיוון שזה מספיק ושזה לא

אין מה לעשות הכלבה צריכה את השנץ שלה. איך עוד היא תשאר ערה עד 4 לפנות בוקר ותציק לי
@nlr666

תגיד העומק היה מספק לדעתך, או שאני צודק על עניין העומק, אני שומע לכל שכיוון שזה מספיק ושזה לא
ב165 למעט החזרה השנייה

ב170 היה חסר מעט עומק

סהכ מרשים מאוד

תעבוד על זה,את הכוח כבר יש לך

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית