הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Snap city [הוסר]

• פותח/ת השרשור Whale
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
Whale עדכן/ה את הלוג ״Snap city״:

עדכון לוג: 10/07/20

Dynamic Effort Upper

כחלק מהחימום הכנסתי על פי משוב מכם תרגיל הפעלה לטרפז תחתון או איך שנקרא לו, כעקרון שמתי גומיה על הכלוב ודימיתי את תנועת הבנץ' כאשר אני מושך אליי את הגומייה תוך כדי הורדת שכמות ושמירה על כיווץ בשלב אקצנטרי - כנראה אני ישמור על זה בחימום שלי דווקא מרגיש שעזר באימון

Bench Press 10X3 משקל 70KG + 25 Band tension

סט דוגמא

Spoto Press 5X3 80 KG

אני פשוט חרא בתרגיל הזה, מאבד יציבות בתחתית אם אני נשאר יותר מדיי זמן אבל סבבה, זה משתפר..

סט דוגמא

Multi Grip bar Bench Press 5X5 40+20 KG - החלפתי מוט לשם הגיוון, והוספתי משקל על הגומיה ככה שהמשקל יהיה הרבה פחות יציב, הורדי משקל על המוט כי זה היה קשה מדיי.

סט דוגמא

OHP 5X5 40 KG כעקרון אמור להיות כחלק מהמאמץ הדינאמי, אבל היה לי שיפור דיי גדול בOHP ולא בבנץ, אז החלטתי לשים יותר דגש על הבנץ' ושמתי אותו בסוף האימון כחלק מה repetition method - ולשימור טכניקה סבירה.

סט דוגמא

בסך הכל בסדר - הכל הלך דיי חלק חסר נפח לתלת ראשי אבל מקסימום פעם הבאה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 12/07/20

Max Effort Lower

Sumo Deadlift 1RM

כל הסטים לחימום היו ממש קלים עד 230 ק"ג.

1RM = 240 KG

לא מה שציפיתי, גם אני הייתי צריך לחכות יותר זמן בנעילה(אם בכלל), ולא לזרוק ישר.

משם הייתי אמור לעשות 192 KG 5X3 אבל בפועל עשיתי עם 200, לא היה לי כוח לסדר מחדש פלטות.

5X3 200 KG Sumo DL

RDL 3X10 70KG

Good Morning 5X5 60 KG

GHR 2XRIR2

צריך להעמיס יותר משקל על המוט בעזרת טווחי תנועה חלקיים, או גומיות. כנראה שהיום בערב יעשה אימון קליל ואוסיף נפח לגב טיפה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 16/07/20

Max Effort Upper

Reverse Band Bench Press - מתח גומיות בתחתית 10- קילו

2RM - 110 KG / חזרה שלישית כשל בנעילה

אשמח למשוב בנוגע לבנץ שלי, אני מרגיש שהטכניקה שלי בסדר, אבל עדיין משקלי עבודה שלי זבל.

משם 5X3 עם 100 KG

Spoto Press 5X3 80 KG

Banded MG BP 5X5 40KG+ 20 on bands

Deadlift rows 3X10 70KG

Triceps Pushdown 3X10 15KG

תזונה לקויה וחוסר חשק לאימון, החלטתי כתוצאה מהאימון הזה לעשות סדר באימונים שלי, מכיוון שאני עושה הרוב על פי אוטו-רגולציה וזה לא בהכרח הדבר הנכון לעשות לגבי כל דבר. גורר לעצלנות בסופו של דבר או ההפך עומס יתר.

הייתי אמור ללכת ל3RM אבל היה כשל בנעילה, שזה טוב לדעתי כי הsticking point שלי בנעילה, אפילו שזה כתוצאה מהשחרור מתח של הגומיות אני עדיין רואה את זה כשלוש חזרות של 100+ קילו שהרמתי מהחזה, שזו התקדמות.

צירפתי לכאן על הדרך למי שיהיה מעוניין

קרא את שאר עדכון הלוג...

3lo0isT.png

נערך לאחרונה:
לעניות דעתי בנץ' צריך נפח גבוה כדי להתקדם וכנראה תדירות אימונים גבוה יותר. ההתאוששות שלו טובה יותר מהגליים והגב.

יש לי מתאמן שהגישה שלי לבנץ' לא כל כך התאימה לו, הוא הרגיש שזה יותר מידי.
אז העברתי אותו לתוכנית כמו שלך, הלכתי עם סגנון וואסטסייד.
היום הוא שוקל 79 ק"ג ועבר את ה140 ק"ג בנץ'.

אבל דחפתי לו שם המון נפח. אחרי העצימות, מיד הוא עושה עוד 3 תרגילים בווריאציות אחרות לבנץ' בנפח גבוה של 3 סטים 10 חזרות.
ביום התאוששות ומשקל קל, דחפתי לו עוד 4 תרגילים עם נפח גבוה.

אני חושב שהוא יכול להתקדם יותר עם תוכנית אחרת, אבל הוא מתעקש שהוא רוצה לעבוד עצים כל שבוע, אז זה מה יש וזה בסדר גמור, רק שלדעתי צריך נפח גבוה עם זה.

• פותח/ת השרשור
לעניות דעתי בנץ' צריך נפח גבוה כדי להתקדם וכנראה תדירות אימונים גבוה יותר. ההתאוששות שלו טובה יותר מהגליים והגב.

יש לי מתאמן שהגישה שלי לבנץ' לא כל כך התאימה לו, הוא הרגיש שזה יותר מידי.
אז העברתי אותו לתוכנית כמו שלך, הלכתי עם סגנון וואסטסייד.
היום הוא שוקל 79 ק"ג ועבר את ה140 ק"ג בנץ'.

אבל דחפתי לו שם המון נפח. אחרי העצימות, מיד הוא עושה עוד 3 תרגילים בווריאציות אחרות לבנץ' בנפח גבוה של 3 סטים 10 חזרות.
ביום התאוששות ומשקל קל, דחפתי לו עוד 4 תרגילים עם נפח גבוה.

אני חושב שהוא יכול להתקדם יותר עם תוכנית אחרת, אבל הוא מתעקש שהוא רוצה לעבוד עצים כל שבוע, אז זה מה יש וזה בסדר גמור, רק שלדעתי צריך נפח גבוה עם זה.
3 4 תרגילי עזר עם דמיון מכני לבנץ? הרבה הרבה נפח.

אם כך מקווה שאני בכיוון הנכון, הלכתי על טווחי חזרות גבוהים יותר לאימונים הבאים ומי יודע אולי נוסיף קילו 2.

3 4 תרגילי עזר עם דמיון מכני לבנץ? הרבה הרבה נפח.

אם כך מקווה שאני בכיוון הנכון, הלכתי על טווחי חזרות גבוהים יותר לאימונים הבאים ומי יודע אולי נוסיף קילו 2.
דמיון מכאני, אבל לא עומס מפרקי לחזה.
בחרתי בבנץ' צר, עליון, פלור פרס, ודברים בסגנון.

וד"א אתה לא נתקע בנעילה, אבל באמצע, גומיות זה לדעתי לא הפיתרון, אלא ספוטו פרס, או פין פרס.

• פותח/ת השרשור
דמיון מכאני, אבל לא עומס מפרקי לחזה.
בחרתי בבנץ' צר, עליון, פלור פרס, ודברים בסגנון.

וד"א אתה לא נתקע בנעילה, אבל באמצע, גומיות זה לדעתי לא הפיתרון, אלא ספוטו פרס, או פין פרס.

פין פרס הוא כחלק מתרגילי עזר, אני לא רואה דרך חכמה אבל לשים אותו בmax effort.
פין פרס נמצא שם מה שכן אולי יהיה חכם לשלב אותו יותר.

ובימים הטובים הכשל היה מהחזה. אז התקדמות 😁

אני תאכלס שם גומיות כque חיצוני להאצת מוט ואני יכול להגיד לעצמי בראש הרמתי 130 עם משקל גומיות ואז אולי יהיה לי יותר קל לכנס להרמה מקסימלית.

פין פרס הוא כחלק מתרגילי עזר, אני לא רואה דרך חכמה אבל לשים אותו בmax effort.
פין פרס נמצא שם מה שכן אולי יהיה חכם לשלב אותו יותר.

ובימים הטובים הכשל היה מהחזה. אז התקדמות 😁

אני תאכלס שם גומיות כque חיצוני להאצת מוט ואני יכול להגיד לעצמי בראש הרמתי 130 עם משקל גומיות ואז אולי יהיה לי יותר קל לכנס להרמה מקסימלית.
ספוטו לא פחות חשוב לדעתי. אבל בהחלט תכניס גם פין פרס.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/07/20

Dynamic Effort Lower

LB Box Squat 8X3 90KG + Bands

סרטון

Deadlift 3x8 120 KG

סרטון

Sandbag load 5X3 70KG

סרטון

RDL 3X15 70KG

SSB Good Morning 3X15 52KG

Deadlift Row 2X15 70KG

GHR 1XRIR2

לא רגיל לנפחים, החלטתי לשמור קצת במיכל כדי לאפשר התאוששות ליום שני, שבו אעשה max effort של Farmer carry למרחק קצר יחסית, משקל מקסימלי. פעם אחרונה שעשיתי משהו בסגנון הייתי סמרטוט שבוע אז...

מתחיל להכניס strongman לאימונים שלי שוב. מאמין שאפשרי לשלב אותם יפה עם האימונים שלי.

הLB box squat היה ככה ככה, רוב הסטים לא הצלחתי לשמור על זווית שוק אנכית. מאמין שזה שילוב של חוסר הפעלה של השרשרת אחורית, הכלוב שמגביל את רוחב העמידה שלי (לרוב נעשה עם עמידה ממש ממש רחבה) והשימוש בספה נמוכה יחסית.

החלפת המוט לSSB, או שינוי גובה יכולים לפטור את הבעיות שלי. אבל נראה מה יצא מהווריאציה הזו ל3 שבועות ונעבור הלאה.

Deadlift אני משחק עם הטכניקה טיפה, מנסה לשמור על מתח בגב תוך כדי השענות לאחור כדי למשוך בצורה יותר יעילה את הslack מהמוט. עד כה מרגיש טוב.

כמו כן במצב עייפות אני נועל עם זוקפי הגו ולא עם הglutes. אימון הבא תרגילי הפעלה לפני תחילת האימון, ואפילו לפני סטים (kettlebell swings קלילים נניח).

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 20/07/20

Max Effort Lower

Farmer Carry max distance

200KG

240KG

Sandbag load 5X3 70KG

RDL 3X15 70KG

SSB Good morning 3X15 52KG

GHR RIR 2

אימון כיף חיים. עבדתי עם רצועות כי לא רציתי להרוס את העור שלי בידיים וכי לא רציתי שאחיזה תגביל.

משקלי עבודה בתרגילי עזר היו קלילים יותר היום, אימון הבא יוסיף קצת משקל לתרגילי עזר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה לא קראת לי? היה נראה ממש כיף.

מוזמן לקפוץ לצפון, היה פיצוץ, כמעת פיצוץ של כמה רצועות וחוליות אבל עוד לא
פעם הבאה שיזדמן לי להיות שם, אנחנו עושים את אותו האימון שעשית היום.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 23/07/20 GPP

קצת ידיים, לא משהו יותר מדי ולא משהו שטרחתי למדוד, skullcrushers בפירמידה עולה וbiceps curls

אחרי זה אלתרנו Sled מצמיג טרקטור שחובר לצינור כיבוי אש ומשם לחגורת מקבילים.

אחלה דבר והולך להיות משולב באימונים שלי הרבה הרבה יותר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית