הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית אימונים

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
כבר תקופה שאני מתאמן עם תכנית AB קלאסית שלקחתי כאן מהפורטל ומרגיש שכבר מיציתי ותקוע.

לאיזו תכנית אפשר לעבור שהיא לא *כח* כמו SS, והלינארית, אלא היפרטרופיה?

אז נגיד ואחרי חודש וחצי-חודשיים נתקעתי במשקלים עם AB ששלחתי. ישלי עכשיו ׳דילואוד׳ תקופה. לנסות אותה שוב אחרי שיחזרו החדרי כושר או שמא אתה ממליץ על תכנית אחרת?
אתה לא תתקע איתה כי אתה צריך דילואד, אתה תתקע איתה כי אין לה התקדמות מתוכננת מראש, תוכנית שכן יש לה התקדמות מתוכננת תגיד לך לאיזה נפח לעבוד, לאיזה עצימות, מתי לעבוד יותר קל, מתי יותר כבד, מתי לעשות דילואד, וכ'ו וכ'ו...

• פותח/ת השרשור
אתה לא תתקע איתה כי אתה צריך דילואד, אתה תתקע איתה כי אין לה התקדמות מתוכננת מראש, תוכנית שכן יש לה התקדמות מתוכננת תגיד לך לאיזה נפח לעבוד, לאיזה עצימות, מתי לעבוד יותר קל, מתי יותר כבד, מתי לעשות דילואד, וכ'ו וכ'ו...
איך אני יכול לבנות לעצמי תכנית עם הרשימה תרגילים ששלחתי לך (הAB קלאסית, לקחתי אותה מהפורטל)

כל תוכנית שיהיה בה תרגילים מורכבים והתקדמות קבועה במשקלים
לא
ממליץ על 5x5 במורכבים עם רוטציות בין תרגילים מסוימים ותרגילי עזר לנפח גבוה יותר
ממליץ לך לשתוק
אתה יכול לקחת תכנית כמו ss או531 ולהוסיף ים עבודת עזר כדי להעלות את נפח העבודה, למטרות היפרטרופיה. תלוי מה הציוד שיש לך ומה אתה רוצה תאכלס, אישית אני מעדיף 531
כן כולם יודעים שהדרך הכי טובה לעשות תוכנית היפרטרופיה זה לקחת תוכנית כוח ולשחק איתה

גבר אל תקשיב לאהבלים שפה רוצה תוכנית היפרטרופיה אל תרד מ6 חזרות (רצוי גם לא לרדת מ8)
ואל תעשה תוכניות כוח

לא

ממליץ לך לשתוק

כן כולם יודעים שהדרך הכי טובה לעשות תוכנית היפרטרופיה זה לקחת תוכנית כוח ולשחק איתה

גבר אל תקשיב לאהבלים שפה רוצה תוכנית היפרטרופיה אל תרד מ6 חזרות (רצוי גם לא לרדת מ8)
ואל תעשה תוכניות כוח
רגשי נחיתות רציניים

לא

ממליץ לך לשתוק

ואל תעשה תוכניות כוח
אני אהבל ואתה חושב שאי אפשר לפתח מסת שריר מתחת לשש חזרות....
סבבה

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• 405AFB7F-C2C1-4BAD-B5D3-9E76B689CD14.jpeg
    405AFB7F-C2C1-4BAD-B5D3-9E76B689CD14.jpeg
    KB 148.1 · צפיות: 11
אז 5X5?
מה אומר על טקסס מת׳וד או HTS?

אתה יכול רק להגיד לי מה אפשר לשנות בתכנית הזו?

אילו תרגילים להוסיף/להוריד
האם לשנות מספר חזרות/סטים
אין טעם לתוכנית כמו טקסס במשקלים שלך, יש לך עוד מה להתקדם. תחפש בגוגל lyle mcdonald's 5x5

• פותח/ת השרשור
אין טעם לתוכנית כמו טקסס במשקלים שלך, יש לך עוד מה להתקדם. תחפש בגוגל lyle mcdonald's 5x5
החלוקה פה לא טובה
תוכנית אימונים - Lyle McDonald's Bulking Routine - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
איך אני אעשה בנץ ולחיצת כתפיים באותו אימון?
איך אני אתקדם בשני התרגילים האלה?

ותוכל להסתכל על תגובה קודמת שלי לגבי ה-׳תכנית׳?
ומה אתה אומר על זה?

קבצים מצורפים

• 13AF90CE-B538-4954-A620-C891D534ECD3.jpeg
    13AF90CE-B538-4954-A620-C891D534ECD3.jpeg
    KB 86.2 · צפיות: 15
החלוקה פה לא טובה
תוכנית אימונים - Lyle McDonald's Bulking Routine - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
איך אני אעשה בנץ ולחיצת כתפיים באותו אימון?
איך אני אתקדם בשני התרגילים האלה?

ותוכל להסתכל על תגובה קודמת שלי לגבי ה-׳תכנית׳?

ומה אתה אומר על זה?
אתה אמור לעשות רוטציה בין התרגילים.. וה"תוכנית" ההיא גרועה

• פותח/ת השרשור
סבבה לגמרי.
ודבר אחד אחרון, ראיתי בתכנית שצריך לעשות 60% מהמשקל סט ראשון, 70% סט שני וכך הלאה (בכל תרגיל)
באמת צריך לעבוד ככה?
אני לא יכול לעשות נגיד חימום ומשם להמשיך לעשות 5X5 עם משקל שמתאים לי (כמובן שלא משקל מקסימלי וגם לא קל מדי)

ודבר אחד אחרון, ראיתי בתכנית שצריך לעשות 60% מהמשקל סט ראשון, 70% סט שני וכך הלאה (בכל תרגיל)
באמת צריך לעבוד ככה?
אני לא יכול לעשות נגיד חימום ומשם להמשיך לעשות 5X5 עם משקל שמתאים לי (כמובן שלא משקל מקסימלי וגם לא קל מדי)
יש סיבה לזה שככה עובדים.

רגשי נחיתות רציניים
איזה רגשי נחיתות יהיו לי למישהו שמרים פחות ממני?
אני אהבל ואתה חושב שאי אפשר לפתח מסת שריר מתחת לשש חזרות....
סבבה
כן כי זה מה שכתבתי יש אפשר לפתח כוח גם עם 20 חזרות יש מושג שנקרא יעילות מבין שאתה לא מכיר אותו כי כמו שכתבתי מקודם אתה אהבל

גבר תוכניות כוח בנויות למטרה שהיא כוח לא היפרטרופיה

• פותח/ת השרשור
יש סיבה לזה שככה עובדים.
איזה רגשי נחיתות יהיו לי למישהו שמרים פחות ממני?

כן כי זה מה שכתבתי יש אפשר לפתח כוח גם עם 20 חזרות יש מושג שנקרא יעילות מבין שאתה לא מכיר אותו כי כמו שכתבתי מקודם אתה אהבל

גבר תוכניות כוח בנויות למטרה שהיא כוח לא היפרטרופיה
וואלה?
זה לא בא ביחד אחי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית