הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרך לעלות במסה מהר מאוד (תוך שבועות ספורים) ?

• פותח/ת השרשור AlonZa
  • פורסם בתאריך

AlonZa

משתמש מתחיל
146
14
נק' מוניטין:
32
146
14
היי,
אני בן 21 ונראה צעיר לגילי, מבנה גוף צר ואני לומד טכנאי מחשבים ובגלל שאני נראה "נערי" לא נראה לי שמישהו בכלל מעלה בדעתו שאני לומד
מחשבים ושהשתחררתי כבר לפני כמה חודשים ואני במבנה גוף די צר מתאמן בחדר"כ כבר 3 שנים והיו 3 מאמנים דפוקים שלא הסבירו לי דברים
שבחודשיים האחרונים למדתי מהאינטרנט ובאמת רק בחודשיים האחרונים התחלתי לעלות במשקלים שאני מרים בחדר"כ וגם במשקל גוף שלי(עד לפני חודשיים שקלתי 50 קילו ועכשיו אני שוקל 57 קילו).
אבל עדיין אני די צר ואין לי כל כך שרירים ואני חייב דרך לעלות במסה כמה שיותר מהר וכשאני אומר מהר אני מדבר על ימים או שבועות ספורים
לא מעניין אותי איך גם אם צריך לעשות ניתוח אני אעשה רק שאני לא אראה צעיר ושיהיו שרירים גדולים וגבריים.

למישהו יש רעיון ?? זה דחוף מאוד :(

אין שום שינוי שיקרה בטווח של ימים/שבועות. תעבוד קשה וחכם ותצבור מסה.
בלי קשר , תקבל את המראה שלך. זה באמת לא מה שמשנה בחיים

SpectacularSadAddax-size_restricted.gif

קודם כל, תירגע.
אתה נשמע לחוץ מאוד, אבל חשוב להבין שהתהליך הזה הוא מרתון, לא ספרינט.
אתה לא יכול לראות הבדלים ענקיים במסת השריר בהפרש של כמה שבועות, זה בלתי אפשרי.

מה כל כך חשוב בעוד כמה שבועות?
זה באמת עד כדי כך חשוב שאתה מוכן לעשות ניתוח בשבילו?
קשה לי להאמין שאתה עולה לבמה תחרותית בעוד כמה שבועות בלבד אם רק התחלת להתאמן ואם יש לך תוכניות בסגנון, שכח מהן בזמן הקרוב. תנסה להנות מהאימונים ולהיכנס לשגרת ספורט.

אם זה בשביל "להרשים" אנשים אחרים, תשכח מזה.
זה הדבר האחרון שאנשים אחרים ישפטו אותך לגביו. תנסה להיות יותר חברותי, לעבוד על ההומור שלך ולהיות יותר כריזמטי.

לעלות מהר במשקל לא יעלה אותך יותר מהר במסת השרירי, משום שיש כמות מוגבלת של מסת שריר שתוכל לעלות בזמן נתון.
לעלות 7 ק"ג בחודשיים זה לא ממש חכם.
כנראה שהרוב היו נוזלים ושומן, לא ממש שריר.

העלייה האידיאלית במסת השריר היא עלייה של 0.5-1.5% ממשקל הגוף בחודש.
תעבוד נכון, תתקדם באימונים, תישן מספיק, תהיה בעודף קלורי של 5-10% מהנייטרלי שלך ותראה שהתוצאות מתחילות להגיע.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, תירגע.
אתה נשמע לחוץ מאוד, אבל חשוב להבין שהתהליך הזה הוא מרתון, לא ספרינט.
אתה לא יכול לראות הבדלים ענקיים במסת השריר בהפרש של כמה שבועות, זה בלתי אפשרי.

מה כל כך חשוב בעוד כמה שבועות?
זה באמת עד כדי כך חשוב שאתה מוכן לעשות ניתוח בשבילו?
קשה לי להאמין שאתה עולה לבמה תחרותית בעוד כמה שבועות בלבד אם רק התחלת להתאמן ואם יש לך תוכניות בסגנון, שכח מהן בזמן הקרוב. תנסה להנות מהאימונים ולהיכנס לשגרת ספורט.

אם זה בשביל "להרשים" אנשים אחרים, תשכח מזה.
זה הדבר האחרון שאנשים אחרים ישפטו אותך לגביו. תנסה להיות יותר חברותי, לעבוד על ההומור שלך ולהיות יותר כריזמטי.

לעלות מהר במשקל לא יעלה אותך יותר מהר במסת השרירי, משום שיש כמות מוגבלת של מסת שריר שתוכל לעלות בזמן נתון.
לעלות 7 ק"ג בחודשיים זה לא ממש חכם.
כנראה שהרוב היו נוזלים ושומן, לא ממש שריר.

העלייה האידיאלית במסת השריר היא עלייה של 0.5-1.5% ממשקל הגוף בחודש.
תעבוד נכון, תתקדם באימונים, תישן מספיק, תהיה בעודף קלורי של 5-10% מהנייטרלי שלך ותראה שהתוצאות מתחילות להגיע.

בהצלחה.
אני לחוץ כי א' אני גם מחפש עבודה מספטמבר שהשתחררתי והייתי ב3 ראיונות ועוד לא התקבלתי לאף עבודה ויש לי הרגשה שחלק המעסיקים מושפעים ממראה וב' כמו שאמרתי אני לומד בקורס טכנאי מחשבים ויש לי גם ידע קודם בתחום כי מילדות אני מתעסק בזה ובמכללה אף אחד מהסטונדטים לא מדבר איתי גם לא על נושא המחשבים שאנחנו לומדים שם למרות שגם יש כאלה שיודעים פחות ממני וזה מרגיש לי כאילו שרואים אותי "כנערון חמוד ותמים שעוד לא התבגר" וכל אחד שלא מכיר אותי לא יעלה בדעתו שאני לומד מחשבים. ושלא תבין לא נכון , אני בכלל לא מתסכל על מראה של אנשים ואני בכלל לא מושפע ואני גם חושב שמראה זה אחד הדברים האחרונים שצריכים לעניין בבן אדם בכללי. אני לא אומר שזה לא חשוב בכלל, כן צריך לעבוד גם על המראה אבל מראה זה ממש לא הדבר היחיד והעיקרי בבן אדם ויש בבן אדם עוד תכונות כמו אופי, חוכמה, חשיבה, התנהגות וכו' והרבה מקרים המראה בכלל לא משקף את האופי ואת היכולות של הבן אדם. וגם במקרה שלי המראה שלי בכלל לא משקף את האופי ואת היכולות שלי, ולכן כיום כשאני כבר בן 21 וחודשיים זה כבר נהיה מאוד מציק ומפריע שחושבים שאני יותר צעיר, וזה משהו שסבלתי ממשהו רוב החיים ועם הזמן זה רק הולך ומחמיר.אני יודע שמסה זה לוקח זמן ולא אני לא באמת אעשה ניתוח בשביל זה כתבתי את זה כשהייתי ברגע של תסכול.
אגב כמה אפשר לעלות במשקל ממסה בשבוע ? בערך 500 גרם ?
אין שום שינוי שיקרה בטווח של ימים/שבועות. תעבוד קשה וחכם ותצבור מסה.
בלי קשר , תקבל את המראה שלך. זה באמת לא מה שמשנה בחיים
אני מסכים מראה זה באמת לא מה שמשנה בחיים(אולי קצת משנה אבל ממש לא הדבר העיקרי והכי חשוב בבן אדם), ובהרבה מקרים ממש לא משקף
את היכולות ואת האופי של הבן אדם וכך גם במקרה שלי ולכן אני מאוד מתוסכל מהעניין הזה.

אני לחוץ כי א' אני גם מחפש עבודה מספטמבר שהשתחררתי והייתי ב3 ראיונות ועוד לא התקבלתי לאף עבודה ויש לי הרגשה שחלק המעסיקים מושפעים ממראה וב' כמו שאמרתי אני לומד בקורס טכנאי מחשבים ויש לי גם ידע קודם בתחום כי מילדות אני מתעסק בזה ובמכללה אף אחד מהסטונדטים לא מדבר איתי גם לא על נושא המחשבים שאנחנו לומדים שם למרות שגם יש כאלה שיודעים פחות ממני וזה מרגיש לי כאילו שרואים אותי "כנערון חמוד ותמים שעוד לא התבגר" וכל אחד שלא מכיר אותי לא יעלה בדעתו שאני לומד מחשבים. ושלא תבין לא נכון , אני בכלל לא מתסכל על מראה של אנשים ואני בכלל לא מושפע ואני גם חושב שמראה זה אחד הדברים האחרונים שצריכים לעניין בבן אדם בכללי. אני לא אומר שזה לא חשוב בכלל, כן צריך לעבוד גם על המראה אבל מראה זה ממש לא הדבר היחיד והעיקרי בבן אדם ויש בבן אדם עוד תכונות כמו אופי, חוכמה, חשיבה, התנהגות וכו' והרבה מקרים המראה בכלל לא משקף את האופי ואת היכולות של הבן אדם. וגם במקרה שלי המראה שלי בכלל לא משקף את האופי ואת היכולות שלי, ולכן כיום כשאני כבר בן 21 וחודשיים זה כבר נהיה מאוד מציק ומפריע שחושבים שאני יותר צעיר, וזה משהו שסבלתי ממשהו רוב החיים ועם הזמן זה רק הולך ומחמיר.אני יודע שמסה זה לוקח זמן ולא אני לא באמת אעשה ניתוח בשביל זה כתבתי את זה כשהייתי ברגע של תסכול.
הבנתי אותך.
תמשיך לעלות במסת השריר, זה משהו שבהחלט יעזור בחודשים הקרובים כשהתוצאות יגיעו.
בינתיים תנסה לשפר את שפת הגוף, ללמוד לדבר באופן יותר משכנע ולהראות יותר פתיחות ופחות מופנמות.
התוצאות יבואו, אבל אל תתיאש אם זה לא יקרה מהר כמו שרצית.

אגב כמה אפשר לעלות במשקל ממסה בשבוע ? בערך 500 גרם ?
יותר כמו 100-200 גרם.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך.
תמשיך לעלות במסת השריר, זה משהו שבהחלט יעזור בחודשים הקרובים כשהתוצאות יגיעו.
בינתיים תנסה לשפר את שפת הגוף, ללמוד לדבר באופן יותר משכנע ולהראות יותר פתיחות ופחות מופנמות.
התוצאות יבואו, אבל אל תתיאש אם זה לא יקרה מהר כמו שרצית.

יותר כמו 100-200 גרם.
תודה רבה,

לא יודע למה אף אחד לא כתב לך את זה אתה מה שאתה מחפש נקרא סטרואידים בהצלחה אח יקר
משומה הבחור כאן חושב שאני טועה (כנראה כי הידע שלו די פח) אז הנה הוכחות
upload_2020-7-10_16-50-1.png
upload_2020-7-10_16-50-14.png

upload_2020-7-10_16-50-26.png

לא יודע למה אף אחד לא כתב לך את זה אתה מה שאתה מחפש נקרא סטרואידים בהצלחה אח יקר
צפה בקובץ המצורף 56542צפה בקובץ המצורף 56543
צפה בקובץ המצורף 56544

מאיזה אתר פרסומת הבאת את התמונות האלה?

• פותח/ת השרשור
צפה בקובץ המצורף 56542צפה בקובץ המצורף 56543
צפה בקובץ המצורף 56544

שלח קישור לקנייה.
סטרואידים זה כאילו כמו תרופה כזאת שלוקחים כדי להאיץ משהו?

שלח קישור לקנייה.
לא חס וחלילה.
סטרואידים הם חומרים לא חוקיים שעלולים לגרום להרבה תופעות לוואי מסוכנות ובלתי-הפיכות.
הם נועדו לעזור לספורטאים שהגיעו לגבול הגנטי שלהם (כשבאופן טבעי לא יכלו להתקדם יותר) ורק אם הם יודעים בדיוק מה לעשות.
לבנות סייקל זה מסובך, ודורש הרבה ידע ויד על הדופק על מנת למנוע טעויות.

אני אגיד על מנת שלא יהיה ספק, שום סטרואיד לא יעזור לך אם אתה לא יודע לאכול נכון ולהתאמן נכון.
זה לא שיקוי קסם, וזה מאוד מסוכן בידיים לא מקצועיות.

רוב המתאמנים מגיעים לתוצאות מדהימות באופן טבעי ובלי חומרים לא חוקיים, ואין שופ סיבה לחפש סטרואידים כשיש לך פוטנציאל התקדמות כל כך מהיר בתור מתאמן מתחיל.

הם נועדו לעזור לספורטאים שהגיעו לגבול הגנטי שלהם (כשבאופן טבעי לא יכלו להתקדם יותר) ורק אם הם יודעים בדיוק מה לעשות.
רגע אתה טוען שלספורטאי שלא הגיע לגבול הגנטי שלו סטרואידים לא יעזרו להתקדם? והרבה הרבה יותר מהר?
שלח קישור לקנייה.
א. אסור
ב. אין לי שמץ (אני לא משתמש)
אני חושב שסטרואידים זה תרופה שחלק מתופעות הלוואי שלה זה בניית מסת שריר (לא בטוח)
בכל מקרה יש פה פורום שלם לגבי זה אתה יכול להיכנס לראות

בבקשה להמליץ על סטרואידים לאנשים שברור שזו לא הדרך בשבילם.

מה שאתה מתאר נקרא חוסר ביטחון, ואותו חוסר ביטחון שיש לך לגבי הגוף שלך וחושב שזו הסיבה שאנשים נמנעים מלדבר איתך, אפשרי מאוד שאתה מקרין החוצה בצורה לא מודעת.
אם אתה מתאמן 3 שנים ועדיין שוקל פחות מ-60 קילו סימן שאתה פשוט לא אוכל מספיק. תתחיל לאכול יותר והשריר יגיע מהר.
תאמין לי שהייתי במצב הזה ואני יודע על מה אתה מדבר, ואין לך לאן לרוץ, בוא נגיד שאם תעלה המון מסת שריר בכמה ימים אנשים ידברו יותר מאחורי הגב שלך מאשר איתך פנים אל פנים

• פותח/ת השרשור
בבקשה להמליץ על סטרואידים לאנשים שברור שזו לא הדרך בשבילם.

מה שאתה מתאר נקרא חוסר ביטחון, ואותו חוסר ביטחון שיש לך לגבי הגוף שלך וחושב שזו הסיבה שאנשים נמנעים מלדבר איתך, אפשרי מאוד שאתה מקרין החוצה בצורה לא מודעת.
אם אתה מתאמן 3 שנים ועדיין שוקל פחות מ-60 קילו סימן שאתה פשוט לא אוכל מספיק. תתחיל לאכול יותר והשריר יגיע מהר.
תאמין לי שהייתי במצב הזה ואני יודע על מה אתה מדבר, ואין לך לאן לרוץ, בוא נגיד שאם תעלה המון מסת שריר בכמה ימים אנשים ידברו יותר מאחורי הגב שלך מאשר איתך פנים אל פנים
למה שידברו יותר מאחורי הגב שלי? ובנוגע למשקל, כשהתחלתי להתאמן שקלתי 40 קילו.כן הייתה תקופה שממש הייתי בתת משקל כי באמת לא הייתי אוכל מספיק. ואחרי שהתחלתי להתאמן מסתבר שגם כן לא הייתי אוכל מספיק וגם לא הייתי מתאמן מספיק כי מתוך 3 מאמנים שהיו לי אף אחד לא טרח לעזור לי ולהסביר לי בדיוק איך לבצע את התרגילים ואיך להתקדם במשקלים שאני מרים ורק לפני חודשיים קראתי על זה באינטרנט ומאז באמת גם התחלתי לעלות במשקל גוף כי אני משתמש באפליקציה שנקראת Myfitnesspal שסופרת לי את הקלוריות וגם התחלתי באמת להרים יותר כבד משבוע לשבוע בחדר כושר.

למה שידברו יותר מאחורי הגב שלי?
מי שפשוט מגיע יום אחד שרירי זה מוזר יותר משינוי לאורך זמן

ובנוגע למשקל, כשהתחלתי להתאמן שקלתי 40 קילו.כן הייתה תקופה שממש הייתי בתת משקל כי באמת לא הייתי אוכל מספיק. ואחרי שהתחלתי להתאמן מסתבר שגם כן לא הייתי אוכל מספיק וגם לא הייתי מתאמן מספיק כי מתוך 3 מאמנים שהיו לי אף אחד לא טרח לעזור לי ולהסביר לי בדיוק איך לבצע את התרגילים ואיך להתקדם במשקלים שאני מרים ורק לפני חודשיים קראתי על זה באינטרנט ומאז באמת גם התחלתי לעלות במשקל גוף כי אני משתמש באפליקציה שנקראת Myfitnesspal שסופרת לי את הקלוריות וגם התחלתי באמת להרים יותר כבד משבוע לשבוע בחדר כושר.
אז פשוט תמשיך בדרך הזו והמצה ישתפר

המלצה למשהו שלא נכתב הרבה זמן:
תעשה Starting Strength
אבל מלאה, כולל המלצות התזונה.
תשלם גם למדריך טוב בהתחלה כדי ללמוד טכניקה ראויה בהתחלה.

בהצלחה
SS היא לא תוכנית אידאלית לעליה במסת שריר, יש בה עקרונות שיכולים לעזור, אבל כמו שהיא היא פשוט לא אידאלית

SS היא לא תוכנית אידאלית לעליה במסת שריר, יש בה עקרונות שיכולים לעזור, אבל כמו שהיא היא פשוט לא אידאלית
הוא רוצה לעלות במסה כמה שיותר מהר, מנסיוני הדל זה יטיס אותו במשקל גוף. משקלי העבודה יעלו דיי מהר וזה בתקווה ידרבן אותו בהמשך.

הוא רוצה לעלות במסה כמה שיותר מהר, מנסיוני הדל זה יטיס אותו במשקל גוף. משקלי העבודה יעלו דיי מהר וזה בתקווה ידרבן אותו בהמשך.
הסיבה שעולים מהר ב-SS היא בגלל שמי שמבצע אותה הם מתחילים שלא מתמקדים בתרגילי הבסיס.
תוכנית שמתמקדת בתרגילי הבסיס אבל מאוזנת יותר תהיה טובה יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית