הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חושב שיש לי טסט נמוך

Hshuw72

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
בן 19 וחצי
יש לי את כל התסמינים לטסט נמוך דיכאון עייפות הפרעות שינה אין חשק מיני אין כלום...
מתאמן כבר כמה שנים השנה האחרונה אני רק ירדתי במסת שריר ועליתי באחוזי שומן... התאוששות על הפנים מאימון לאימון...
אני לא יודע אם זה דיכאון שהתחיל לי וגרם לכל זה, עד כמה דיכאון יכול להשפיע על הטסט ?
כי זה מרגיש כאילו אני בחיים לא יחזור למצב תקין...
ועוד שאלה האם גודל האשכים והאיבר מעידים על הטסטוסטרון הנמוך ? כי שעכשיו התחלתי קצת לקרוא על זה ושאני מסתכל על האשכים שלי הם נראים יחסית מאוד קטנים... :/

אני בצבא לצערי כבר ביקשתי לא נותנים לי
טסט נמוך בהחלט עשוי להביא לדיכאון
פתרונות לא תמצא פה.
אתה צריך לבקש בדיקות הורמונליות ואין כזה דבר "לא נותנים לי" אם יש בעיה צריך לבדוק.
עייפות, חולשה, דיכאון, חוסר חשק מיני ו/או הפרעות בתפקוד המיני וירידה במסת שריר למרות שאתה מתאמן זה רמזור אדום ברור!

אני בצבא לצערי כבר ביקשתי לא נותנים לי
תגיד שלא עומד לך, שאין לך אנרגיה, שאתה לא ישן בלילה ואין לך תיאבון.
שאתה עם חולשה מהרגע שאתה קם עד סוף היום ואתה לא יכול למלא ככה את התפקיד שלך.
תבכה לרופא אם צריך, תעשה בלאגן. רק ככה משיגים דברים בצהל

תגיד שלא עומד לך, שאין לך אנרגיה, שאתה לא ישן בלילה ואין לך תיאבון.
שאתה עם חולשה מהרגע שאתה קם עד סוף היום ואתה לא יכול למלא ככה את התפקיד שלך.
תבכה לרופא אם צריך, תעשה בלאגן. רק ככה משיגים דברים בצהל
לא צריך לבכות ולא להפוך שולחן.
צריך לדבר ברור ולהגיד לרופא שחשוב לך לקבל בדיקות הורמונליות כדי לשלול את העניין.(זה לא וודאי שיצא לך טסט נמוך בבדיקות..אגב.)
זה הכל שאלה של איך..
ברור שאם אתה סתם נכנס לרופא ואומר "יש לי טסט נמוך..רוצה בדיקות, לא תקבל! גם לא אצל רופא באזרחות!

• פותח/ת השרשור
טסט נמוך בהחלט עשוי להביא לדיכאון
פתרונות לא תמצא פה.
אתה צריך לבקש בדיקות הורמונליות ואין כזה דבר "לא נותנים לי" אם יש בעיה צריך לבדוק.
עייפות, חולשה, דיכאון, חוסר חשק מיני ו/או הפרעות בתפקוד המיני וירידה במסת שריר למרות שאתה מתאמן זה רמזור אדום ברור!
כוסעמק
צריך לדבר ברור ולהגיד לרופא שחשוב לך לקבל בדיקות הורמונליות כדי לשלול את העניין.(זה לא וודאי שיצא לך טסט נמוך בבדיקות..אגב.)
זה הכל שאלה של איך..
ברור שאם אתה סתם נכנס לרופא ואומר "יש לי טסט נמוך..רוצה בדיקות, לא תקבל! גם לא אצל רופא באזרחות!
צודק אני אבקש ככה מקווה שיתנו, ומזאת אוומרת לא בטוח שיצא טסט נמוך ? איזה עוד אופציות יש לדעתך

כוסעמק

צודק אני אבקש ככה מקווה שיתנו, ומזאת אוומרת לא בטוח שיצא טסט נמוך ? איזה עוד אופציות יש לדעתך
גוף האדם אף פעם לא מפסיק להפתיע..
אבל אם יש חוסר חשק מיני בגילך שמשולב עם חולשה ועייפות אז יותר מסביר שזאת הבעיה!

רופא צבאי צריך להבין שאתה לא מגיע אליו סתם לצורך איזה פטור מתורנות מטבח או משהו כזה אלא מתוך מצוקה רפואית אמיתית ואז תקבל את הבדיקות שאתה צריך.

נערך לאחרונה:
זה הכל שאלה של איך..

תלוי על מי אתה נופל. לפעמים צריך קצת לבכות ולחפור לרופא כדי לקבל משהו.

• פותח/ת השרשור
הרבה יותר הגיוני שיש לך דיכאון מאשר בעיות הורמונליות, הן לא מתרחשות בכזאת קלות ובטח לא בגיל שלך, לעומת זאת דיכאון בגיל ובמצב שלך (צבא) זה נפוץ מאוד
מאז שהתגייסתי הכל השתנה ... נכנסתי לדיכאון וגם לפני הגיוס עברתי כמה דברים לא קלים...
אבל אתה רוצה להגיד לי שעד כדי כך דיכאון יכול להשפיע על הטסט ? פעם הייתי יכול לגמור בסקס 3 פעמים ברצף היום אני עושה טובה שאני מנסה שהזיקפה תחזיק זה לא הגיוני השינוי הדרסטי הזה או שלדעתך דיכאון כן יכול להשפיע עד כדי כך ?

הרבה יותר הגיוני שיש לך דיכאון מאשר בעיות הורמונליות, הן לא מתרחשות בכזאת קלות ובטח לא בגיל שלך, לעומת זאת דיכאון בגיל ובמצב שלך (צבא) זה נפוץ מאוד
לא מסכים איתך...
מהיפוגונדיזם סובלים גם גברים צעירים ולא בהכרח בגלל שימוש בסטרואידים...
לדעתי..אם התסמינים שהוא מציין אותנטיים ולא מדומיינים אז יש סיכוי גדול שזו הבעיה.
כדי לדעת הוא יצטרך להיבדק ולו רק כדי לשלול, ואין לו מה להפסיד..זו לא בדיקה יקרה לקופה ואין סיבה לא לבצע אותה..
אם יסתבר שהטסט בנורמה הוא כמובן יצטרך לבדוק בכיוונים אחרים
מאז שהתגייסתי הכל השתנה ... נכנסתי לדיכאון וגם לפני הגיוס עברתי כמה דברים לא קלים...
אבל אתה רוצה להגיד לי שעד כדי כך דיכאון יכול להשפיע על הטסט ? פעם הייתי יכול לגמור בסקס 3 פעמים ברצף היום אני עושה טובה שאני מנסה שהזיקפה תחזיק זה לא הגיוני השינוי הדרסטי הזה או שלדעתך דיכאון כן יכול להשפיע עד כדי כך ?
אם עברת דברים לא קלים אז בהחלט יתכן שהבעיה פסיכולוגית כי כשהנפש מצוייה במצב דיכאוני הגוף חלש(אין קשר במקרה זה לטסט!!)
רק שאת זה לא אמרת קודם!

לא בהכרח ישפיע על הטסט, אבל כן ישפיע על הליבידו

מהיפוגונדיזם סובלים גם גברים צעירים ולא בהכרח בגלל שימוש בסטרואידים...
לדעתי..אם התסמינים שהוא מציין אותנטיים ולא מדומיינים אז יש סיכוי גדול שזו הבעיה.
אפשרי זה אפשרי, השאלה כמה זה נפוץ וביחס לאופציות האחרות שייתנו סימנים דומים, וזה בהחלט יותר בתחתית הרשימה.
מסכים שבדיקת דם תוריד את רוב הספקות, אבל אני לא מאמין שזה המקרה

דיכאון מאוד משפיע על התפקוד מיני , החשק ובכללי תחושת האנרגיה.
מצטרף ואומר תעשה בדיקות דם בדגש על פרופיל הורמונלי.

רק בריאות!

דיכאון מאוד משפיע על התפקוד מיני , החשק ובכללי תחושת האנרגיה.
מצטרף ואומר תעשה בדיקות דם בדגש על פרופיל הורמונלי.

רק בריאות!
למרות ששוב אם זה התחיל בגלל תקופה קשה/משבר שעבר אז כנראה שהכיוון הוא הנפשי.
אם הדיכאון הוא ללא סיבה מיוחדת ומלווה בחולשה..חוסר חשק מיני ומצב קטבולי אז הכיוון הורמונלי.
לאור המידע שהוא הוסיף פה בהודעה האחרונה כנראה שיש סיבה לכך שהרופא לא נתן לו פרופיל הורמונלי
בפתיחת האשכול הוא ציין שהדיכאון הוא חלק מהתסמינים ולא הגורם

הייתי בטוח שהטסט שלי בריצפה כי קיבלתי איזה באסה וחוסר מוטיבציה אחרי כמעט 3 שנים רצוף, עשיתי בדיקה ובאמת הטסט שלי לא היה גבוה, אבל גם רחוק מהריצפה .. הדרך היחידה היא לבדוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית