הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ועדת הקורונה דנה באפשרות פתיחת חדרי הכושר והבריכות

• פותח/ת השרשור Flow
  • פורסם בתאריך
אני לא חושב שהבנת איך הראש של מיקי זוהר עובד (או יותר נכון לא עובד)

פוליטיקאים משחקים במשחק הכיסאות, כך היה וכך יהיה

פה ושם יש פוליטיקאים שבאמת אכפת להם מהעם, ואותם מנסים להוריד הכי מהר שיש..

עד כמה שידוע לי חדרי הכושר ישארו סגורים.
ועדת הקורונה לא החריגה את נושא חדרי הכושר...
בנוסף אנחנו על 2000 מאובחנים ביום אז עם כל הצער שבדבר נראה לי שסגר כללי או משהו דומה יוכרז כבר ביום ראשון...

פאק מיי לייף!! 🤬

עד כמה שידוע לי חדרי הכושר ישארו סגורים.
ועדת הקורונה לא החריגה את נושא חדרי הכושר...
בנוסף אנחנו על 2000 מאובחנים ביום אז עם כל הצער שבדבר נראה לי שסגר כללי או משהו דומה יוכרז כבר ביום ראשון...

פאק מיי לייף!! 🤬
אני מאוד מקווה שלא נגיע לזה זה יהפוך את הנזק שספגו מהסגר הראשון לחסר תועלת

upload_2020-7-22_11-18-47.png

שלחתי הודעה לחכ יוליה מלינובסקי, חכ שיושבת בועדה, והיא אמרה שחברי הועדה מנהלים מגעים מול משרד הבריאות לגבי מתווה לחדר כושר והיא פועלת לכנס את הועדה מחר על מנת להצביע.

מה שכן, היום בלילה הולך לעבור חוק הקורונה הגדול ככה שהועדה הזו לא הולכת להיות ככ רלוונטית.

שלחתי הודעה לחכ יוליה מלינובסקי, חכ שיושבת בועדה, והיא אמרה שחברי הועדה מנהלים מגעים מול משרד הבריאות לגבי מתווה לחדר כושר והיא פועלת לכנס את הועדה מחר על מנת להצביע.

מה שכן, היום בלילה הולך לעבור חוק הקורונה הגדול ככה שהועדה הזו לא הולכת להיות ככ רלוונטית.
אז כמו פעם שעברה? פותחים, אומרים לנו כמה הם דואגים לנו ויומיים אחרי שוב הגבלות וסגרים ואנחנו הראשונים להיסגר?
מה זה אומר?
חוק שנותן override לראש הממשלה ככה שהוא יכול להטיל סגרים ולעשות מה שבא לו בלי שחברי וועדה כאלו ואחרים יתקעו מקלות בגלגלים במסגרת מצב החירום

ככה הבנתי

חוק שנותן override לראש הממשלה ככה שהוא יכול להטיל סגרים ולעשות מה שבא לו בלי שחברי וועדה כאלו ואחרים יתקעו מקלות בגלגלים במסגרת מצב החירום

ככה הבנתי
תודה

אז הצבעה תהיה רק ביום חמישי?
לא הבנתי למה מנהלים מגעים, הרי הכריעו כבר שפותחים, מה אין משקל להחלטות הוועדה?

או שיפתחו או שיתנו פיצוי סמלי של 333 ש"ח לכל מתאמן על עוגמת הנפש וההפסדים שהיו לו בגלל שלא יכל להתאמן על אף היותו מנוי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית