הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ועדת הקורונה דנה באפשרות פתיחת חדרי הכושר והבריכות

• פותח/ת השרשור Flow
  • פורסם בתאריך
בדקת נתונים של זה? באמת אני שואל כי מסקרן, עם כמויות המכוניות על הכבישים וגם קצת מהיכרות זה נראה לי שלא יודע אם הרוב אבל המון אנשים גם אם אין להם אפשרות הם יכנסו לחובות אבל יסעו ברכב (והרבה פעמים רכב שלא תואם את המעמד הכלכלי)
ממצאי הסקר החברתי בנושא תחבורה ציבורית / הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה | תחבורה היום ומחר

הוצאות מדיניות נמוכות יותר באוסטרליה לעומת ישראל, בגלל המצב הביטחוני בארץ, בקיצור יש לכם יותר כסף לחלק.
נו אולי די כבר אם זה חצי מהצבא שלנו ממון על ידי האמרקאים וסחר טכנולוגי
כול פעם שרוצים לעלות פה את התקציב למשהו או לשפר את איכות החיים ברפומה כול שהיא אומרים ''צבא צבא '' למרות שכולם מכירים את הטריקים המפגרים האלו שכול מנהל מחלקה פתאום מזמין שולחן חדש כול חודש כדיי שלא יקצצו לו בתקציב
דיי גבר כן יש לנו פה מצב ביטוחני שונה אבל אנחנו לא אוגנדה

נו אולי די כבר אם זה חצי מהצבא שלנו ממון על ידי האמרקאים וסחר טכנולוגי
כול פעם שרוצים לעלות פה את התקציב למשהו או לשפר את איכות החיים ברפומה כול שהיא אומרים ''צבא צבא '' למרות שכולם מכירים את הטריקים המפגרים האלו שכול מנהל מחלקה פתאום מזמין שולחן חדש כול חודש כדיי שלא יקצצו לו בתקציב
דיי גבר כן יש לנו פה מצב ביטוחני שונה אבל אנחנו לא אוגנדה
צודק, בארץ אנחנו צריכים לממן את הפוליטיקאים התאוותנים שלא עובדים, לא את הצבא.
כמה כסף כבר שרפנו על כל הבחירות.

צודק, בארץ אנחנו צריכים לממן את הפוליטיקאים התאוותנים שלא עובדים, לא את הצבא.
כמה כסף כבר שרפנו על כל הבחירות.
זאת חלק מין הבעיה שלי בישראל מצד אחד אנחנו מעוד מעורבים פוליטית(אחוז הצבע בישראל הוא גדול מאוד ביחס למדינות אחרות) מצד אנחנו לא פעילים פוליטית איפה שזה חשוב במדינה מתוקנת אנשים היו עוזבים את הבולשיט הזה של ימין ושמאל והיו פועלים כדיי לאסור בכלל האפשרות מינוי שרים לשם מינוי בלבד.
אבל לא בואו נצרח ביבי או זיבי יותר חשוב

חחחח אל תדאג, הוא עוד ייבחר שוב בבחירות הבאות, מתי שלא יהיו. לדעתי אגב זו בדיוק הבעיה המרכזית שלנו במדינה, זה שהוא ראש ממשלה זה רק התסמין המרכזי.
זו הבעיה בישראל, ביבי השקיע שנים בלהקיף את עצמו בעציצים רפי שכל - מיקי זוהר, ישראל כץ, דודי אמסלם, מירי רגב, ועוד. אנשים ללא דעה משלהם וחסרי כל קישורים חוץ מלשון ארוכה כדי להבליט את עצמו הרבה מעליהם, זה גורם לו להיראות כמו אדם על אנושי בכישוריו, וזה גם מבליט אותו משאר המפלגות, כי אנשים פשוט לא מבינים כמה חסרי כישורים האנשים מסביבו אז הם חושבים שהוא באמת עילוי.
גם מי השרים שמסביבו? רק אנשים שיאמרו לו כן על כל דבר, ברגע שהשרים מתחילים לא להסכים איתו אז הוא מעיף אותם ומפרק ממשלות, ואנחנו התרגלנו לזה שמפטרים שרים ובעלי תפקידים שלא מסכימים עם ראש הממשלה, אבל זה לא משהו שאמור לקרות

תפסיקו ל#יין את השכל ביבי ביבי
כל נבחר ציבור אחר כולל בנט בתקופה הזאת, והמצב היה פה בדיוק אותו דבר, ובספק אם לא גרוע יותר
זה מה שגרמו לך להאמין, אבל יש לך אנשים כמו לפיד ובנט שגם אם הם לא מושלמים, לפחות מציגים תוכניות מבוססות כלשהן, משהו שביבי לא עשה.
גם תסתכל על מה האנשים שעובדים סביבו אומרים, כולם פה אחד אומרים שהוא אגומניאק, הוא לא נותן סמכות ולא מסתמך על אף אחד, כל ההחלטות בקורונה וגם בכל דבר רק הוא עושה ומכתיב לאנשים סביבו מה לעשות. הוא לא מסתמך על מומחים, הוא לא נותן לאחרים לחשוב על רעיונות, והכל צריך לנבוע ממנו.
לא זוכר מי אמר את זה, אבל הוא סיפר על ששאלו את ביבי מי ינהל את הטיפול בקורונה, התשובה המדוייקת שלו הייתה "מה זאת אומרת? יש אותי". כלומר אין ראש רפואי, אין ראש כלכלי, אין כלום, רק ביבי.

אין כזה דבר אנשים כמוני ומאז v12 v15 קרן וקסנר ועוד מימון של קרנות זרים..
אין פה שום הצעה לשום אלטרנטיבה, רק מחפשים אנרכיה ובלגנים כדי להרוס את המדינה, מנסים לחקות בצורה די גרועה את הblm וכל הטמטום שהלך באמריקה לאחרונה
נו באמת, אני מקווה שאתה כותב את זה עם כובע אלומיניום על הראש, שה-5G לא ישתלט לך על המוח.

נכון לעכשיו, שיעור התמותה במדינה, בלי לפתוח פה לשטן, נמוך מאשר היה בשנים קודמות בהם לא היה שום מגיפה..

עובד או לא עובד, ביבי או לא ביבי, לנתון הזה יש משמעות.
זו תוצאה של האמצעים היעילים שהיו בגל הראשון, וכנראה גם הבדלים בחתך האוכלוסיה.
אבל אמרו את זה יפה, שישראל היא מדינת אי, אם אנחנו רוצים אנחנו חותכים את עצמנו מהעולם החיצוני, אף אחד לא יוצא ולא נכנס בלי שאנחנו רוצים ויודעים על כך, כלומר הגל השני הגיע רק מתוך המדינה, וזה משהו שלא תראה בשום מדינה שסגרה את עצמה לחלוטין, כלומר הניהול שלנו בין הגל הראשון לשני כשל לחלוטין, ואנחנו לא יכולים אפילו להראות תועלת בניהול הכושל, כמו שהצלנו את הכלכלה גם עם המחיר של הוירוס

איך אפשר להגיד שיאיר לפיד הוא עדיף על ביבי, באמת שאם בצחוק לא הייתי מקרב אותו לכנסת, בן אדם כושל, ועזוב השוואה בינו לבין ביבי, באמת שיאיר לפיד הוא בלוף

איך אפשר להגיד שיאיר לפיד הוא עדיף על ביבי, באמת שאם בצחוק לא הייתי מקרב אותו לכנסת, בן אדם כושל, ועזוב השוואה בינו לבין ביבי, באמת שיאיר לפיד הוא בלוף
לא חושב שהוא האידאל, אבל לא חושב שיש מישהו ראוי יותר באקלים הפוליטי בישראל.
אני באמת מנסה להבין למה הוא כושל.
בתור שר אוצר ללא ניסיון הוא עשה עבודה לא רעה.
יש לו יכולת דיבור טובה, שמסתבר שזה כל מה שחשוב למי שמצביע ביבי.
היום יש לו ניסיון.
יש לו עקרונות.
והכי חשוב, הוא בין היחידים בפוליטיקה היום עם תוכנית
לא יודע מאיפה צצה השטות הזאת שכמה שיותר דומה לביבי ככה זה יותר קרוב לשלמות

לא חושב שהוא האידאל, אבל לא חושב שיש מישהו ראוי יותר באקלים הפוליטי בישראל.
אני באמת מנסה להבין למה הוא כושל.
בתור שר אוצר ללא ניסיון הוא עשה עבודה לא רעה.
יש לו יכולת דיבור טובה, שמסתבר שזה כל מה שחשוב למי שמצביע ביבי.
היום יש לו ניסיון.
יש לו עקרונות.
והכי חשוב, הוא בין היחידים בפוליטיקה היום עם תוכנית
לא יודע מאיפה צצה השטות הזאת שכמה שיותר דומה לביבי ככה זה יותר קרוב לשלמות
בנאדם שמעודד שנאה, עם שנאה לא קונים עתיד.
הוא בחר לשבת מחוץ לממשלה ולא להשפיע, הכי קל לשבת בצד.

בנאדם שמעודד שנאה, עם שנאה לא קונים עתיד.
מצחיק שאתה אומר את זה על האלטרנטיבה של ביבי. ביבי המציא את השנאה, את הדה לגיטימציה לשמאל וכו'.

הוא בחר לשבת מחוץ לממשלה ולא להשפיע, הכי קל לשבת בצד.
הוא בחר לקיים את הבטחת הבחירות שלו.

מצחיק שאתה אומר את זה על האלטרנטיבה של ביבי. ביבי המציא את השנאה, את הדה לגיטימציה לשמאל וכו'.
מישהו אמר שאני לחלוטין 100% תומך בביבי?
וכן יאיר לפיד מראה את זה בצורה מובהקת.

הוא בחר לקיים את הבטחת הבחירות שלו.
לא קונה את זה.[/QUOTE]

מסיתן כנגד העם, נטו שנאה כלפי הימין.
אין לי בעיה בכלל עם השמאל שתדע אבל הוא מחפש מלחמת אחים ואני לא אתפלא אם זה יקרה.
אחוזי ההדבקות יעלו בקרוב מאוד בגללו אני מבטיח לך.

כבר תקופה שאני עוקב אחריו ורואים שהוא רוכב על כל הנושא של הקורונה.

אתה אומר את זה, אבל לא נכנס לפרטים האמיתיים.
כלפי מי הוא מסית?
כי אני רואה שהוא רק מדבר נגד ביבי וממשלתו, אבל גם לא אומר שום דבר שלא נכון. הוא מדבר על הכשלונות שלהם וחוסר הכנות, זה לא הסתה.
הסתה תהיה כמו ביבי שאומר שהמשטרה, הפרקליטות, וכולם בעצם תופרים לו תיקים, או כמו ביבי שצועד במחאה עם ארון קבורה עם תמונתו של ראש הממשלה, או כמו אוחנה ואדלשטיין שאומרים לא להקשיב לחוק, זה כמו מירי רגב שאומרת שסודאנים הם סרטן.
לציין את האמת זו לא הסתה, להעליל ולהפיץ שנאה הם הסתה

אתה אומר את זה, אבל לא נכנס לפרטים האמיתיים.
כלפי מי הוא מסית?
כי אני רואה שהוא רק מדבר נגד ביבי וממשלתו, אבל גם לא אומר שום דבר שלא נכון. הוא מדבר על הכשלונות שלהם וחוסר הכנות, זה לא הסתה.
הסתה תהיה כמו ביבי שאומר שהמשטרה, הפרקליטות, וכולם בעצם תופרים לו תיקים, או כמו ביבי שצועד במחאה עם ארון קבורה עם תמונתו של ראש הממשלה, או כמו אוחנה ואדלשטיין שאומרים לא להקשיב לחוק, זה כמו מירי רגב שאומרת שסודאנים הם סרטן.
לציין את האמת זו לא הסתה, להעליל ולהפיץ שנאה הם הסתה
זה לא ענייני לומר מי מהם יותר גרוע, שניהם גרועים.
לפיד הראה הכי פחות נוכחות בממשלה מבין כל השרים, והבן אדם מלא בשינאה.

אי אפשר להמשיך עם ה"רק ביבי" ו"רק לא ביבי", ככה לא בונים ממשלה.

אני לא צריך להציג אנשים מתאימים יותר מהליצנים בממשלה כדי להבהיר עד כמה הם דפוקים.
ראש ממשלה לא אמור להיבחר כי הוא לא גרוע כמו קודמו.

ביבי הנהיג בסדר את המדינה בתחילת דרכו, אבל בשנים האחרונות הוא פשוט עול וכישלון למדינה, ולפיד הוא לא תחליף טוב יותר בהרבה. אני לא אצביע למי שמעט פחות גרוע, אני מעדיף להצביע למי שהרבה פחות גרוע.

לפיד הראה הכי פחות נוכחות בממשלה מבין כל השרים, והבן אדם מלא בשינאה.
שוב, זה משפט שלא אומר כלום, כשאומרים מלא שנאה השנאה צריכה להיות מכוונת כלפי מישהו או משהו, ואף אחד, לא בפורום ולא בפלטפורמות אחרות לא ידע לומר לי שנאה כלפי מי או מה, רק שנאה.
זה חרטא שהליצנים של ביבי מאכילים אותנו, שהוא מלא שנאה, אבל אותה "שנאה" היא רק כלפי ביבי (ומעט גנץ), אבל זו לא באמת שנאה, זו ביקורת אמיתית ולגיטימית.
זה נשמע כמו שנאה כי הביקורת חריפה מאוד, אחרי כשלים חריפים מאוד, אבל זו לא שנאה

אי אפשר להמשיך עם ה"רק ביבי" ו"רק לא ביבי", ככה לא בונים ממשלה.
עוד חרטא מהבית בבלפור. מי הציג את הרק לא ביבי? ביבי בעצמו. הוא מניפולטור ממדרגה ראשונה. מי שרוצה לראות איך ביבי חזק בליצור בראש שלנו את הרושם שכולם נגדו צריך לראות את הסרטון הזה:

הוא גורם לאחרים להיראות כמו רק לא ביבי כי הם רק מחפשים להחליף אותו, כאילו שלהחליף אותו זה משהו אישי נגדו ולא דמוקרטיה, והוא מחפש להראות כאילו ביקורת נגדו היא אנטי דמוקרטית ואנארכיסטית

ראש ממשלה לא אמור להיבחר כי הוא לא גרוע כמו קודמו.
אם אתה מנסח את זה ככה זה באמת נשמע רע, אבל אם אני אנסח את זה כ"ראש הממשלה צריך להיבחר על ידי זה שהוא בעל כישורים טובים יותר מהמתמודד שלו", זה לא נשמע הגיוני לחלוטין?
אתה לא תחליף לילד שלך חיתול מהחברה הטובה ביותר שמלא בקקי רק בגלל שכל מה שיש לך בבית זה חיתולים נקיים מחברה פחותה?

אני אשמח לקבל רפרנס לכך שלפיד מסית נגד העם. לפיד הוא יו"ר האופוזיציה להזכירך, ובין היתר, אחד התפקידים שלו הוא לבקר את החלטות הממשלה, וזה בדיוק מה שהוא עושה ועושה זאת מצויין לדעתי. אבל מפה ולקרוא לו מסיתן, אין שום קשר, בטח שלא נגד העם.

אני אשמח לקבל רפרנס לכך שלפיד מסית נגד העם. לפיד הוא יו"ר האופוזיציה להזכירך, ובין היתר, אחד התפקידים שלו הוא לבקר את החלטות הממשלה, וזה בדיוק מה שהוא עושה ועושה זאת מצויין לדעתי. אבל מפה ולקרוא לו מסיתן, אין שום קשר, בטח שלא נגד העם.
מתלוננים על לפיד שמעודד שנאה ופילוג - מצביעים ביבי. הגיון בריא סך הכל.

שיר שיתאר את המצב פה ..(פארודי משהו)

מתחיל מדקה 2:25

אם כבר אז שיראו את כל הסרט:lol:

באופן כללי אני חושב שביבי יכול להיות השר חוץ הכי טוב שלנו לעד עד שימות אבל הוא זין לאזרחים אז לא מבין למה זה טוב שיהיה ראש ממשלה

גם אלה שמצביעים לו מציגים הישגים שלו כשר חוץ(תוך כדי שהוא ראש ממשלה אבל הבנתם)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית