הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר לתזונה טבעונית

TommyHaas

משתמש מתחיל
59
3
נק' מוניטין:
3
59
3
היי חברים
רציתי לשאול האם יש כאן חבר'ה טבעונים שיכולים לתת את דעתם בנושא. מה השינוי שהרגשתם אחרי שעברתם לתזונה טבעונית? מבחינת כוח, התאוששות וכו'.
בנוסף איזה מאכלים יכולים להחליף חלבון מן החי?

תודה מראש!

עדשים\אפונה\חומוס\טופו לחלבון

אל תצפה לשינויים משמעותיים אם אתה אוכל בריא עד עכשיו, וכן תצפה להתחלה קשה (גזים, נפיחות בבטן) לוקח לגוף (בעיקר לבטן ולעיכול) בערך חודש להתרגל.

סתם הערה. טבעונות (בריאה, לא ציפס מטוגן) בעיניי לא כלכך מתאימה למסה, במיוחד אם אין לך תיאבון של פרה.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה חבר
אני בעייתי עם מאכלים שגורמים לנפיחות בבטן....איזה חלבונים פחות עושים זאת?
מה לגבי זרעי צ'יה? זה מקור איכותי לחלבון?

זה זרעים. כמה כבר אפשר לאכול מזה? 2 גרם חלבון ל50 קלוריות. תעשה את החישוב שלך.

אתה לא תתחמק מנפיחות בהתחלה כשאתה אוכל הרבה צמחים ופייבר. אם זה לא מתאים לך, לא הייתי הולך על טבעונות.

תעשה ניסוי וטעייה, אם אין לך בעיה רפואית. מקסימום תסבול שבוע 😃

הייתי טבעוני שנתיים. תחושה על הפנים. כל דבר בא עם פחמימה. עדשים, טופו, אגוזים וזרעים למיניהם.

טבעונות זה קשה. לא יודע איך אנשים מסוגלים לזה, הלוואי הייתי יכול.
אני לא באמת יודע מה השינויים כי התחלתי להתאמן אחרי שהפסקתי עם הבשר וכיום אני צמחוני קרוב ל-6 שנים (איך אפשר בלי טונה, ביצים, קוטג׳???).
מבחינה בריאותית אני יכול להגיד לך שסביר להניח שבריא יותר מרוב המשתמשים כאן, לפי בדיקות דם לפחות. אין מחסור לא בברזל, לא ב-b12 ולא בשום דבר בגדול...

רד מהטבעונות, תתחיל מתזונה צמחונית כמה שנים לטובת הכרת הגוף והמזונות השונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית