עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא הייתי שם וצרכתי שם חומר מישראל בתקופה שלישראל היה חומר טוב להציע..אנחש שלא היית באמסטרדם בחייך
נכון?
חי על הקצה
טרן?
חלילה חביבי,טבעי אנוכי ;)
אפשר לסכם את הפוסט עם המשפט הזה
בעברי כן
ובתקופה של יולי-אוגוסט
פסיכי אה?
לא יוצא עלייך חלילה,אבל לקחת משהו ממה שציינת פה?
כי סתם לזרוק באוויר זה לא נכון בעליל..
תישארו טבעיים
@elchonon תיזהר
שועלים קטנים מחבלים כרמים חח
.
שמע קטעדווקא הייתי שם וצרכתי שם חומר מישראל בתקופה שלישראל היה חומר טוב להציע..
הגיע בלשון עברשמע קטע
חלק מהרפואי שלנו מגיע לשם
יש טפטופיםהגיע בלשון עבר
דווקא הרמה של גידול ביתי עלתה פלאיםהפרחים שיש כאן מזמן לא שווים יותר מדי
פעם היה פה רמה, למילה רפואי היה משמ
מחזק את הטענהמקנדה
יש משהו בטוח יותר מזה שהפרופיל שלך הכי צבעוני ויפה פה...תודה
באמת בא לי השם שלי יהיה בצבע..רק ורוד אבליש משהו בטוח יותר מזה שהפרופיל שלך הכי צבעוני ויפה פה...
למנהלים אין כזה
יש גם עם נצנצים?באמת בא לי השם שלי יהיה בצבע..רק ורוד אבל
לא בקטע של ידע, נטו ממחקרים שיצא לי לשמוע, ושזה מסוכן לא באתי בטענה שזה זבל וככה וככה כן?אנחש שלא היית באמסטרדם בחייך
נכון?
חי על הקצה
טרן?
חלילה חביבי,טבעי אנוכי ;)
אפשר לסכם את הפוסט עם המשפט הזה
בעברי כן
ובתקופה של יולי-אוגוסט
פסיכי אה?
לא יוצא עלייך חלילה,אבל לקחת משהו ממה שציינת פה?
כי סתם לזרוק באוויר זה לא נכון בעליל..
תישארו טבעיים
@elchonon תיזהר
שועלים קטנים מחבלים כרמים חח
.
הכל טוב אחילא בקטע של ידע, נטו ממחקרים שיצא לי לשמוע, ושזה מסוכן לא באתי בטענה שזה זבל וככה וככה כן?
קח את זה חצי ציני
מעטים האנשים שהם טבעיים והאלה שבאמת טבעיים אוכלים לך e300 ושאר מזיקים באוכל שלא לדבר על תרופות במרשם רופא לכל בעיה הכי קטנה שבלי לשים לב יהרגו אותם הרבה לפני משתמש הסטרואיד הממוצע שחי על חזה עוף ואורזהכל טוב אחי
סתם מצחיק שלאנשים יש דעה על חומרים כלשהם מבלי שניסו לפני
ועצה לעתיד,לא להתחיל עם כלום
טבעי זה הכי טוב (ולא ציני בכלל)
תעשה לך לעצמך טובה ואל תיגע בזה (בחיים)התארגנתי על t3 אבל עוד לא יצא לי לנסות אותו
אני צריך מדי פעם בהוראת רופא לקחת t4, אחסוך ממך את הלמה וכמה, אם תרצה בפרטיתעשה לך לעצמך טובה ואל תיגע בזה (בחיים)
מה הקשר? בילבולי שכל.מעטים האנשים שהם טבעיים והאלה שבאמת טבעיים אוכלים לך e300 ושאר מזיקים באוכל שלא לדבר על תרופות במרשם רופא לכל בעיה הכי קטנה שבלי לשים לב יהרגו אותם הרבה לפני משתמש הסטרואיד הממוצע שחי על חזה עוף ואורז
נשמע שלקחת אישית עם כל היותר ממך פה.. רד מהעץ חבר!/תנוח/חלאס!מה הקשר? בילבולי שכל.
אתה באמת חושב שהמזריק הממוצע דואג לבריאות שלו יותר מהמתאמן הטבעי הממוצע?
יש הרבה מאוד מוזרקים שחיפים שבקושי יודעים להתאמן ומה זה חלבון.
ויש הרבה מתאמנים טבעיים שאוכלים פי כמה בריא ממך.
המתאמנים של אליהו מרימים מהרבה מאוד מוזרקים בארץ, ותאמין לי שזה לא בטעות, הם יודעים לאכול יותר טוב ממך, והגישה הנפשית והמנטלית שלהם חזקה יותר ממה שאתה יכול לדמיין. תפגוש את הלהקה מתישהו.
אם בהוראת רופא אין ויכוחאני צריך מדי פעם בהוראת רופא לקחת t4,
אני כבר משער לבדאחסוך ממך את הלמה וכמה
מי שלוקח את העניין קדימה (עם חומרים),ברובם זה אנשים שזה החיים שלהםאתה באמת חושב שהמזריק הממוצע דואג לבריאות שלו יותר מהמתאמן הטבעי הממוצע?
ברור שיש,יש גם מוזרקים דבילים (נתקלתי ונתקל עד היום בכאלה )יש הרבה מאוד מוזרקים שחיפים שבקושי יודעים להתאמן ומה זה חלבון.
לדעתי אליהו בין המאמנים הטובים בארץהמתאמנים של אליהו מרימים מהרבה מאוד מוזרקים בארץ, ותאמין לי שזה לא בטעות, הם יודעים לאכול יותר טוב ממך, והגישה הנפשית והמנטלית שלהם חזקה יותר ממה שאתה יכול לדמיין. תפגוש את הלהקה מתישהו.
פשוט ציינתי שמה שאמרת זה שטויות במיץ וכנראה נסיון להצדיק להרוס לעצמך את הגוף עם חומרים, כי הרי "אם הייתי טבעי הייתי על 10 תרופות מרשם ואנטיביוטיקה ואקמול כל יום".נשמע שלקחת אישית עם כל היותר ממך פה.. רד מהעץ חבר!/תנוח/חלאס!
התייחסתי לנושא של לקיחת תרופות מרשם על כל שטות כסגנון חיים במקום אשכרה להתמודד עם הבעיות או להרגיש כאב לכמה דקות או להתייחס לבעיה שבגינה יש את הכאב, וזה לא נגמר רק בכאב, שאני בטוח שגם אתה לא בעד..
סיפור שנחשפתי אליו לאחרונה, על מישהו שבדקו לו חום היה לו מעל 38, אמר זה כי הייתי בשמש, הלך עשה טיול, הלך לבית מרקחת, לקח 2-3 כדורי אקמול, נכנס שוב עם חום פחות מ38 והדביק את כל המשרד שלו
אחלה להקה,נכחתי בפתיחה של המכון של בוכניק
היה להיט עם אווירה טובה ואחלה אנשים