הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש משהו בטוח יותר מקלן?

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך
אנחש שלא היית באמסטרדם בחייך
נכון?

חי על הקצה

טרן?
חלילה חביבי,טבעי אנוכי ;)

אפשר לסכם את הפוסט עם המשפט הזה

בעברי כן
ובתקופה של יולי-אוגוסט
פסיכי אה?

לא יוצא עלייך חלילה,אבל לקחת משהו ממה שציינת פה?

כי סתם לזרוק באוויר זה לא נכון בעליל..

תישארו טבעיים
@elchonon תיזהר
שועלים קטנים מחבלים כרמים חח
.
דווקא הייתי שם וצרכתי שם חומר מישראל בתקופה שלישראל היה חומר טוב להציע..

אני אענה לך בצורה לא מתחכמת.
אם אתה מחפש ללכת על משהו בטוח פשוט תישאר טבעי. כל חומר ממריץ לא חוקי / חומרים אנאבוליים יש להם תופעות לוואי, לא משנה כמה החומר ״עדין״ או ״חלש״.
לגביי קלן, פשוט תעשה אקטסרה אירובי. שים אוזניות ותצא להליכה. גם תישאר טבעי וגם תחסוך מעצמך כאבי ראש מיותרים.
אם אתה רוצה בכל זאת לקחת משהו ״פחות מסוכן״ תיקח pw שיתן לך מרץ, בנוסף תבדוק מוצר בשם kratom.

שמע קטע
חלק מהרפואי שלנו מגיע לשם
הגיע בלשון עבר
עכשיו מגיע קצת תמציות של קנאביס שמנים וכאלה לטיפול באפילפסיה אחרי שעברו התוויה וכדומה

הפרחים שיש כאן מזמן לא שווים יותר מדי

פעם היה פה רמה, למילה רפואי היה משמעות

היום הרפואי הכי איכותי פה זה איזה פרח סביר שבכלל יובא מקנדה או פורטוגל ועדיין יותר טוב מכל השוק המקומי

הגיע בלשון עבר
יש טפטופים
הרוב מגודל שם (עוד קטע,לא חוקי לגדל אסל כן למכור)
מגיע גם מקנדה וארהב
חשיש ממרוקו ברובו (מעט מאוד מסודן כם)

הפרחים שיש כאן מזמן לא שווים יותר מדי

פעם היה פה רמה, למילה רפואי היה משמ
דווקא הרמה של גידול ביתי עלתה פלאים

הרפואי ירד פלאים בגלל התערבות של בעלי אינטרסים

מחזק את הטענה
בתור אחד שגר שם בעבר(וקצת ראה דברים)

אנחש שלא היית באמסטרדם בחייך
נכון?

חי על הקצה

טרן?
חלילה חביבי,טבעי אנוכי ;)

אפשר לסכם את הפוסט עם המשפט הזה

בעברי כן
ובתקופה של יולי-אוגוסט
פסיכי אה?

לא יוצא עלייך חלילה,אבל לקחת משהו ממה שציינת פה?

כי סתם לזרוק באוויר זה לא נכון בעליל..

תישארו טבעיים
@elchonon תיזהר
שועלים קטנים מחבלים כרמים חח
.
לא בקטע של ידע, נטו ממחקרים שיצא לי לשמוע, ושזה מסוכן לא באתי בטענה שזה זבל וככה וככה כן?

קח את זה חצי ציני

לא בקטע של ידע, נטו ממחקרים שיצא לי לשמוע, ושזה מסוכן לא באתי בטענה שזה זבל וככה וככה כן?

קח את זה חצי ציני
הכל טוב אחי
סתם מצחיק שלאנשים יש דעה על חומרים כלשהם מבלי שניסו לפני

ועצה לעתיד,לא להתחיל עם כלום
טבעי זה הכי טוב (ולא ציני בכלל)

הכל טוב אחי
סתם מצחיק שלאנשים יש דעה על חומרים כלשהם מבלי שניסו לפני

ועצה לעתיד,לא להתחיל עם כלום
טבעי זה הכי טוב (ולא ציני בכלל)
מעטים האנשים שהם טבעיים והאלה שבאמת טבעיים אוכלים לך e300 ושאר מזיקים באוכל שלא לדבר על תרופות במרשם רופא לכל בעיה הכי קטנה שבלי לשים לב יהרגו אותם הרבה לפני משתמש הסטרואיד הממוצע שחי על חזה עוף ואורז

תעשה לך לעצמך טובה ואל תיגע בזה (בחיים)
אני צריך מדי פעם בהוראת רופא לקחת t4, אחסוך ממך את הלמה וכמה, אם תרצה בפרטי
עכשיו המכניזם זה שt4 מומר לt3 ושיש מספיק ממנו הtsh יורד ובלוטת התריס יכולה לנוח קצת

יש מחקרים לא כ"כ טובים על t4 שבצורה סינטתית, הוא יכול לגרום לתופעות כמו גידולים ממאירים ועוד, אז עדיף t3 או t3 וקצת t4 בשביל האיזון בשביל לווסת את הtsh בלי כל מיני בלגנים שקורים כתוצאה מההמרה של t4 סינתתי לt3

מעטים האנשים שהם טבעיים והאלה שבאמת טבעיים אוכלים לך e300 ושאר מזיקים באוכל שלא לדבר על תרופות במרשם רופא לכל בעיה הכי קטנה שבלי לשים לב יהרגו אותם הרבה לפני משתמש הסטרואיד הממוצע שחי על חזה עוף ואורז
מה הקשר? בילבולי שכל.
אתה באמת חושב שהמזריק הממוצע דואג לבריאות שלו יותר מהמתאמן הטבעי הממוצע?
יש הרבה מאוד מוזרקים שחיפים שבקושי יודעים להתאמן ומה זה חלבון.
ויש הרבה מתאמנים טבעיים שאוכלים פי כמה בריא ממך.

המתאמנים של אליהו מרימים מהרבה מאוד מוזרקים בארץ, ותאמין לי שזה לא בטעות, הם יודעים לאכול יותר טוב ממך, והגישה הנפשית והמנטלית שלהם חזקה יותר ממה שאתה יכול לדמיין. תפגוש את הלהקה מתישהו.

מה הקשר? בילבולי שכל.
ויש הרבה מתאמנים טבעיים שאוכלים פי כמה בריא ממך.

המתאמנים של אליהו מרימים מהרבה מאוד מוזרקים בארץ, ותאמין לי שזה לא בטעות, הם יודעים לאכול יותר טוב ממך, והגישה הנפשית והמנטלית שלהם חזקה יותר ממה שאתה יכול לדמיין. תפגוש את הלהקה מתישהו.
נשמע שלקחת אישית עם כל היותר ממך פה.. רד מהעץ חבר!/תנוח/חלאס!

לגבי גישה נפשית ומנטלית, אנשים שלוקחים על עצמם אתגר ועומדים בו בצורה יפה, אין לי שום דבר פרט להערכה אליהם

הגישה הזאת של יותר משאתה יכול לדמיין וכל הזלזול הזה, אין לך מושג מה כל בן אדם עבר ואתה שופט אותו כי הוא על חומרים בלי שמץ של מושג מי נגד מי, נטו כי לא בא לך בטוב שמישהו על חומרים, תחסוך את זה מאיתנו.

ולנושא, מה תכלס ולאיפה אתה גלשת.... התייחסתי לנושא של לקיחת תרופות מרשם על כל שטות כסגנון חיים במקום אשכרה להתמודד עם הבעיות או להרגיש כאב לכמה דקות או להתייחס לבעיה שבגינה יש את הכאב, וזה לא נגמר רק בכאב, שאני בטוח שגם אתה לא בעד..

סיפור שנחשפתי אליו לאחרונה, על מישהו שבדקו לו חום היה לו מעל 38, אמר זה כי הייתי בשמש, הלך עשה טיול, הלך לבית מרקחת, לקח 2-3 כדורי אקמול, נכנס שוב עם חום פחות מ38 והדביק את כל המשרד שלו

אני צריך מדי פעם בהוראת רופא לקחת t4,
אם בהוראת רופא אין ויכוח

אחסוך ממך את הלמה וכמה
אני כבר משער לבד
רק בריאות דרלינג

מי שלוקח את העניין קדימה (עם חומרים),ברובם זה אנשים שזה החיים שלהם
אוכלים מדוקדק ומתאמנים מדוקדק
הכל לפי הספר מבלי לזוז ס''מ

ברור שיש,יש גם מוזרקים דבילים (נתקלתי ונתקל עד היום בכאלה )
יש ויש,רובם כן מקפידים

לדעתי אליהו בין המאמנים הטובים בארץ
השיטה שלו מוכחת בשטח (ע''ע אלחנן המלאך)
בגלל העניין של המנטליות באימון והחיבור לנפש אני מאמין שזה באמת מקדם אותך ללא תלות בחומרים

אחלה להקה,נכחתי בפתיחה של המכון של בוכניק
היה להיט עם אווירה טובה ואחלה אנשים

נשמע שלקחת אישית עם כל היותר ממך פה.. רד מהעץ חבר!/תנוח/חלאס!

התייחסתי לנושא של לקיחת תרופות מרשם על כל שטות כסגנון חיים במקום אשכרה להתמודד עם הבעיות או להרגיש כאב לכמה דקות או להתייחס לבעיה שבגינה יש את הכאב, וזה לא נגמר רק בכאב, שאני בטוח שגם אתה לא בעד..

סיפור שנחשפתי אליו לאחרונה, על מישהו שבדקו לו חום היה לו מעל 38, אמר זה כי הייתי בשמש, הלך עשה טיול, הלך לבית מרקחת, לקח 2-3 כדורי אקמול, נכנס שוב עם חום פחות מ38 והדביק את כל המשרד שלו
פשוט ציינתי שמה שאמרת זה שטויות במיץ וכנראה נסיון להצדיק להרוס לעצמך את הגוף עם חומרים, כי הרי "אם הייתי טבעי הייתי על 10 תרופות מרשם ואנטיביוטיקה ואקמול כל יום".

למה זה או טבעי מסומם, או מוזרק בריא? אתה לא רואה שאין כזה דבר "רוב מוזרק בריא", "רוב טבעי על אנטיביוטיקה"?

ולא התיחסת ללקיחת תרופות מרשם לאנשים טבעיים, אמרת שטבעיים יותר לא בריאים ממוזרקים, וזה חרטא.

אחלה להקה,נכחתי בפתיחה של המכון של בוכניק
היה להיט עם אווירה טובה ואחלה אנשים

מדמיין אותך שם, שהחברה שם עושים דדליפט עם מליון פלטות ואתה כזה, רגע רגע חברה עצרו הכל, תראו את הפוסטר שאני תולה על הקיר

התלהבתם? וואלה מגניב..

יאללה תמשיכו להרים אחים יקרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית