הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש משהו בטוח יותר מקלן?

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך
מדמיין אותך שם, שהחברה שם עושים דדליפט עם מליון פלטות ואתה כזה, רגע רגע חברה עצרו הכל, תראו את הפוסטר שאני תולה על הקיר

התלהבתם? וואלה מגניב..

יאללה תמשיכו להרים אחים יקרים
איזה, הוא הרים איתנו.

פשוט ציינתי שמה שאמרת זה שטויות במיץ וכנראה נסיון להצדיק להרוס לעצמך את הגוף עם חומרים, כי הרי "אם הייתי טבעי הייתי על 10 תרופות מרשם ואנטיביוטיקה ואקמול כל יום".

למה זה או טבעי מסומם, או מוזרק בריא? אתה לא רואה שאין כזה דבר "רוב מוזרק בריא", "רוב טבעי על אנטיביוטיקה"?

ולא התיחסת ללקיחת תרופות מרשם לאנשים טבעיים, אמרת שטבעיים יותר לא בריאים ממוזרקים, וזה חרטא.
אחשלי היקר, הבנת אותי לא נכון
עיקר ההתייחסות הייתה ל:
שלא לדבר על תרופות במרשם רופא לכל בעיה הכי קטנה שבלי לשים לב יהרגו אותם הרבה לפני משתמש הסטרואיד הממוצע

אנשים שחיים לפי הספר ועושים כל מה שהרופא אומר אבל זה לא בהכרח מוביל אותם לאורח חיים בריא עם כל הטבעיות שלהם, ואני אומר את זה כי נחשפתי לאדם או שניים כאלה וצרם לי
ושמע אחי, אתה יותר מכולם עם כל הסיפור ששיתפת עם הקרוהן שלך אמור להבין למה התכוונתי

אתה יכול להיות בריא לפי הספר וללכת לפי הממסד ולא בטוח תהיה בריא

אם אתה הבנת את זה כמלחמה של מוזרקים מול טבעיים והצדקה ןלמה להיות מוזרק הבנת לא נכון, מוזרק שלוקח תרופות מרשם על כל שטות זה אפילו יכול להיות יותר גרוע

או לעשות את הצעד מעבר ולמצוא את אורח החיים הבריא, הזה שיחסוך ממך להגיע למצב שתצטרך תרופה

מה שמייסד אפל המנוח אמר בזמנו: עשה מזונותיך תרופתיך אחרת התרופות יהיו מזונותיך

אחשלי היקר, הבנת אותי לא נכון
עיקר ההתייחסות הייתה ל:
שלא לדבר על תרופות במרשם רופא לכל בעיה הכי קטנה שבלי לשים לב יהרגו אותם הרבה לפני משתמש הסטרואיד הממוצע

אנשים שחיים לפי הספר ועושים כל מה שהרופא אומר אבל זה לא בהכרח מוביל אותם לאורח חיים בריא עם כל הטבעיות שלהם, ואני אומר את זה כי נחשפתי לאדם או שניים כאלה וצרם לי
מה הקשר?
זה מה שכתבת:
"מעטים האנשים שהם טבעיים והאלה שבאמת טבעיים אוכלים לך e300 ושאר מזיקים באוכל שלא לדבר על תרופות במרשם רופא לכל בעיה הכי קטנה שבלי לשים לב יהרגו אותם הרבה לפני משתמש הסטרואיד הממוצע שחי על חזה עוף ואורז"

כתבת שמעטים האנשים שטבעיים. בדקת? רוב המתאמנים שאני מכיר טבעיים, כמה אחוז מהמתאמנים לוקח את האימונים כל כל ברצינות כדי לשלם הון על סטרואידים? וכמה אנשים רוצים בכוח לדפוק לעצמם את הבריאות עם זה?

כמה מוזרקים מקפידים שלא יהיה במזון שלהם חומר משמר וצבע מאכל? יותר מטבעיים? מה הקשר. בכלל לא.

כמה טבעיים לוקחים יותר תרופות מרשם ממוזרקים? בוא ניקח אותי ואותך ונשווה את רמת הטבעיות שלנו ומה אתה אוכל. או שנשווה מוזרק אחר לטבעי אחר, בגדול, הככללה שלך חסר שחר ופשוט שטות.

מה הקשר?
זה מה שכתבת:
"מעטים האנשים שהם טבעיים והאלה שבאמת טבעיים אוכלים לך e300 ושאר מזיקים באוכל שלא לדבר על תרופות במרשם רופא לכל בעיה הכי קטנה שבלי לשים לב יהרגו אותם הרבה לפני משתמש הסטרואיד הממוצע שחי על חזה עוף ואורז"

כתבת שמעטים האנשים שטבעיים. בדקת? רוב המתאמנים שאני מכיר טבעיים, כמה אחוז מהמתאמנים לוקח את האימונים כל כל ברצינות כדי לשלם הון על סטרואידים? וכמה אנשים רוצים בכוח לדפוק לעצמם את הבריאות עם זה?

כמה מוזרקים מקפידים שלא יהיה במזון שלהם חומר משמר וצבע מאכל? יותר מטבעיים? מה הקשר. בכלל לא.

כמה טבעיים לוקחים יותר תרופות מרשם ממוזרקים? בוא ניקח אותי ואותך ונשווה את רמת הטבעיות שלנו ומה אתה אוכל. או שנשווה מוזרק אחר לטבעי אחר, בגדול, הככללה שלך חסר שחר ופשוט שטות.

רוב האנשים בעולם טבעיים, זה עובדה.
רוב האנשים בעולם אוכלים אוכל מתועש, זה עובדה, לא מתוך כוונה, אלא כי אנחנו חיים בתרבות מערבית
שבה תרופות מרשם ושהרופא ייתן מענ לסימפטום זה הדבר הראשון שעושים במקום לנסות לטפל בשורש הבעיה כדי שלא ישנה הסימפטום

וכן יש אנשים טבעיים שהם באמת טבעיים ודואגים לא לגעת בתרופות ושלא יצטרכו להגיע לרופא ובאורח חיים בריא ומתאמנים כמו שפירטת לעיל

רוב האנשים מושפעים מהתרבות המערבית והם לא במצב אידיאלי כמו המתאמנים של בוכניק, הלוואי וזה היה אחרת.

הבסיס של האוכל שלי זה שיבולת שועל, חזה עוף, אורז ואבקת חלבון, פה ושם טחינה גולמית או דברים אחרים כדי שיהיה גם שומנים בתפריט, ירקות פירות? מה שיש..

כי זה בריא? גם... כי זה טעים? לא בהכרח.. אבל בעיקר כי זה מה שמסתדר הכי טוב עם הכיס ביחס לכמות המזון שהגוף שלי צריך כדי לגדול

רוב האנשים בעולם טבעיים, זה עובדה.
רוב האנשים בעולם אוכלים אוכל מתועש, זה עובדה, לא מתוך כוונה, אלא כי אנחנו חיים בתרבות מערבית
שבה תרופות מרשם ושהרופא ייתן מענ לסימפטום זה הדבר הראשון שעושים במקום לנסות לטפל בשורש הבעיה כדי שלא ישנה הסימפטום

וכן יש אנשים טבעיים שהם באמת טבעיים ודואגים לא לגעת בתרופות ושלא יצטרכו להגיע לרופא ובאורח חיים בריא ומתאמנים כמו שפירטת לעיל

רוב האנשים מושפעים מהתרבות המערבית והם לא במצב אידיאלי כמו המתאמנים של בוכניק, הלוואי וזה היה אחרת.
אבל מוזרקים לא אוכלים יותר נקי מטבעי. זה הכללה שגויה. יש מוזרקים שאוכלים מאוד נקי ויש שלא, ויש טבעיים שכן ושלא.
ההכללה שלך לא נכונה ונשמעת כמו תירוץ להזריק, "כי ככה תהיה יותר בריא".

אבל מוזרקים לא אוכלים יותר נקי מטבעי. זה הכללה שגויה. יש מוזרקים שאוכלים מאוד נקי ויש שלא, ויש טבעיים שכן ושלא.
מצטער שהבנת את זה כתירוץ להזריק או שחיפשת להבין את זה ככה.. אבל בא לא נתקטנן

ואני אדבר בשפה שלך לרגע מוזרק דופק את הבריאות שלו ביודעין, אז מן הראוי, חובה מוסרית ובריאותית שלו לעצמו, שהוא ינסה למזער את הנזק ע"י אורח חיים בריא, אם זה קרדיו, תזונה נכונה, או התייחסות לפן המנטלי והנפשי שבעניין, ושאתה מוזרק הרגשות שלך עובדות בצורה הרבה יותר אינטנסיבית מאשר בד"כ אז יש צורך להתייחס לפן של איך אתה מרגיש והקטע הנפשי המנטלי ואיך שתרצה לקרוא לזה, וכן, אמונה מאוד עוזרת שם

אם 'מוזרקים' אשכרה מקיימים את החובה המוסרית והבריאותית כלפי עצמם? יש ויש, אני לא תכלס יודע, אני משתדל לעשות את המיטב בשביל עצמי, מה שאחרים עושים זה בעיה שלהם, הייתי רוצה להיות בריא ככל האפשר ושהעולם יהיה אידיאלי אבל מאידך זה טוב שיש כאלה שזורקים כי אז אתה יכול לראות "מה יקרה אם" ולתפוס את עצמך בידיים..

תחשוב על מתי שאתה מרים כבד אז כמה שניות אחרי או תוך כדי הסשן אתה בגג העולם ואתה מדבר עם המאמן ליד ומתלהב אז תחשוב שאתה מוזרק אתה לפעמים נמצא בהרגשה הזאת כי אכלת שוקולד באמצע הערב אחרי הרבה זמן שלא נגעת בסוכר סתם כי יש לך רגישות מוגברת לאינסולין בגלל החומרים אבל סתיתי קצת מהנושא

הייתה לנו שיחה דומה לא ממזמן.
סביר להניח שכל אדם שמשתמש בחומרים מעבר להמלצת רופא במקרים מסויימים פוגע לעצמו בבריאות בדרך כזו או אחרת. אין פה שאלה בכלל.

לגביי אוכל מתועש, אין מה לעשות עם זה באמת. על הנייר אתה יכול לקנות תרנגולת שתטיל לך ביצים ובסוף תבשל אותה ותאכל ״נקי״ אבל זו לא באמת אופציה.

אני מסכים על אלחנן, מי שמשתמש בחומרים ואחכ אומר ״אבל לפחות אני ממש שומר על התזונה ומקפיד״ זה נשמע כמו תירוץ. אני אשתמש בחומרים כי בא לי לשדרג את עצמי ולהגיע לתוצאות מהר יותר וכי זה מסקרן אותי לראות לאן אגיע על חומרים. תזונה ושינה זה משהו שאתה צריך לדאוג לו בלי קשר לכלום

מצטער שהבנת את זה כתירוץ להזריק או שחיפשת להבין את זה ככה.. אבל בא לא נתקטנן

ואני אדבר בשפה שלך לרגע מוזרק דופק את הבריאות שלו ביודעין, אז מן הראוי, חובה מוסרית ובריאותית שלו לעצמו, שהוא ינסה למזער את הנזק ע"י אורח חיים בריא, אם זה קרדיו, תזונה נכונה, או התייחסות לפן המנטלי והנפשי שבעניין, ושאתה מוזרק הרגשות שלך עובדות בצורה הרבה יותר אינטנסיבית מאשר בד"כ אז יש צורך להתייחס לפן של איך אתה מרגיש והקטע הנפשי המנטלי ואיך שתרצה לקרוא לזה, וכן, אמונה מאוד עוזרת שם

אם 'מוזרקים' אשכרה מקיימים את החובה המוסרית והבריאותית כלפי עצמם? יש ויש, אני לא תכלס יודע, אני משתדל לעשות את המיטב בשביל עצמי, מה שאחרים עושים זה בעיה שלהם, הייתי רוצה להיות בריא ככל האפשר ושהעולם יהיה אידיאלי אבל מאידך זה טוב שיש כאלה שזורקים כי אז אתה יכול לראות "מה יקרה אם" ולתפוס את עצמך בידיים..

תחשוב על מתי שאתה מרים כבד אז כמה שניות אחרי או תוך כדי הסשן אתה בגג העולם ואתה מדבר עם המאמן ליד ומתלהב אז תחשוב שאתה מוזרק אתה לפעמים נמצא בהרגשה הזאת כי אכלת שוקולד באמצע הערב אחרי הרבה זמן שלא נגעת בסוכר סתם כי יש לך רגישות מוגברת לאינסולין בגלל החומרים אבל סתיתי קצת מהנושא
אדם בתור אדם שדואג לבריאות שלו, כל הכבוד.
בלי קשר למוזרק או לא.

אבל אל תשלה את עצמך שבזכות חומרים אתה דואג יותר לבריאות. תנסה להתחרות מול אנשים חזקים מאוד טבעיים, תצטרך להשקיע פי כמה בשביל להצליח, לא תצליח אם תיקח אקומול כל הזמן או אנטיביוטיקה.

אדם בתור אדם שדואג לבריאות שלו, כל הכבוד.
בלי קשר למוזרק או לא.

אבל אל תשלה את עצמך שבזכות חומרים אתה דואג יותר לבריאות. תנסה להתחרות מול אנשים חזקים מאוד טבעיים, תצטרך להשקיע פי כמה בשביל להצליח, לא תצליח אם תיקח אקומול כל הזמן או אנטיביוטיקה.
בשביל להיות בטופ בכל דבר תצטרך להשקיע ולתת ממך הרבה, עם חומרים או בלי

זה לא שמישהו לוקח חומרים והוא נהיה הכי חזק ויפה וכל זה, זה לא עובד ככה, כאילו זה כן אבל בלי להשקיע ממש, טבעי או לא טבעי לא תגיע יותר מדי רחוק

בזכות חומרים אתה דואג לבריאות? כמו שאמרת אדם שדואג לבריאות שלו כל הכבוד, וחומרים או לא חומרים זה לא תירוץ לדאוג לבריאות

אלא שאדם על חומרים צריך להיות עם היד על הדופק הרבה יותר מהאדם הרגיל כי הוא כהגדרתך כבר דופק לעצמו את הבריאות ביודעין אז ואני לא אכנס איתך לוויכוח אם סטרואידים זה בריא או לא

נגיד אתה כטבעי, אין לך סיבה לעשות בדיקות דם ולבדוק מה קורה עם הטסט והציר lh וfsh או כולסטרול או אסטרוגן

מספיק לך בדיקה של ויטמינים וחסרים, לראות אם צריך לשפצר משהו שם בתזונה לסגור פינה

בעוד מוזרק, לפעמים זה יכול להיות חתיכת כאב ראש, להיות טבעי הרבה יותר 'כיף' בקטע הזה..

אני חייב לציין שרוב ה"מוזרקים" שיצא לי אישית להכיר לא היו האנשים הכי בריאים...
רובם מעשנים , שותים וחלקם גם משתמשים בסמים קשים כמו קוקאין וMDMA...

אלא שאדם על חומרים צריך להיות עם היד על הדופק הרבה יותר מהאדם הרגיל כי הוא כהגדרתך כבר דופק לעצמו את הבריאות ביודעין ואני לא אכנס איתך לוויכוח אם סטרואידים זה בריא או לא
גם חולה סוכרת צריך להיות עם יד על הדופק.
אז הם יותר בריאים?

גם חולה סוכרת צריך להיות עם יד על הדופק.
אז הם יותר בריאים?
בחלק מהאספקטים כן ובחלק לא מטבע הדברים.
ואמרתי איפושהו שמשתמשי סטרואידים יותר בריאים? אמרתי שהם יותר 'מחוייבים' לדאוג לבריאות שלהם מטבע הדברים.
אופטופיק, כן הייתי חייב, הגיעו מים עד נפש..
שמתי לב שלעתים במכוון או שכך יוצא אתה מנסה לקחת את הדיון לכיוון של היי תראו אני טבעי אני בריא ואתה מוזרק מסכן שלא מרים רבע ממה שאני מרים או מהלהקה שלי. אתה מחפש תירוצים להזריק, אתה לא בסדר שאתה מזריק, אתה שפל ועוד ועוד..
וזה לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה ולא יודע אם אני כותב את זה או הטרן אבל בחייאת אחשלנו הגיבור, תחליף, תחליף דיסק, אף אחד לא במלחמה איתך.
אני חייב לציין שרוב ה"מוזרקים" שיצא לי אישית להכיר לא היו האנשים הכי בריאים...
רובם מעשנים , שותים וחלקם גם משתמשים בסמים קשים כמו קוקאין וMDMA...
אחי, אני כמעט שנתיים שלא נכנסה לגוף שלי כמעט ולא טיפה של אלכוהול מהרגע שהתחלתי לגעת בחומרים, פה ושם ממש לעתים נדירות שוט או שלוק מבירה כדי לא לבייש את הבחורה שמנסה לעשות עלי מוב או חברים שמנסים להיות נחמדים סתם כי הם אוהבים אותי בתור חברים

ושמע אחי, הייתי במצבים שאיפה שלא הייתי הולך היו מעיפים עלי שוטים ובירות ומה לא, חינם!, ושמע לוותר על אלכוהול ככה זה לא היה פשוט במיוחד שיכולת להתפרע עליו בכל מקום די בחינם!, אבל סתם משתף את זה להוכיח שיש גם אחרת ממה שאתה מכיר

וכן, אני מעשן גוינטים פה ושם, ובמאמר מוסגר, בחיים שלי לא עישנתי סיגריה או טבק סולו או נרגילה

בחלק מהאספקטים כן ובחלק לא מטבע הדברים.
ואמרתי איפושהו שמשתמשי סטרואידים יותר בריאים? אמרתי שהם יותר 'מחוייבים' לדאוג לבריאות שלהם מטבע הדברים.
אני את שלי אמרתי.
אופטופיק, כן הייתי חייב, הגיעו מים עד נפש..
שמתי לב שלעתים במכוון או שכל יוצא אתה מנסה לקחת את הדיון לכיוון של היי תראו אני טבעי אני בריא ואתה מוזרק מסכן שלא מרים רבע ממה שאני מרים או מהלהקה שלי. אתה מחפש תירוצים להזריק, אתה לא בסדר שאתה מזריק, אתה שפל ועוד ועוד..
וזה לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה ולא יודע אם אני כותב את זה או הטרן אבל בחייאת אחשלנו הגיבור, תחליף, תחליף דיסק, אף אחד לא במלחמה איתך.
צודק, יש לי אג'נדה.
אני חושב שחומרים זה מסוכן והייתי רוצה להשפיע על כמה שיותר אנשים שיוותרו על הרעיון הזה.
יש לי חוויה אישית שדחפתי והתאמנתי קשה כדי להגיע לאן שהגעתי, ורצוני להשפיע אם אני יכול על אנשים שידחפו ןיתאמצו להגשים את החלומות שלהם למרות הקשיים שעלולות להיות להם כמו שהיו לי.

בזכות שברוך ה' אני מרים משקל לא קטן, אני יכול לומר שעשיתי את זה בלי חומרים, ואם זה המטרה שלכם, אתה לא צריכים חומרים בשביל זה.

אני אשתמש בכל תקטיקה כדי להשפיע את האג'נדה שלי, מצטער אם זה מפריע לך. אני רוצה למזער סימום, מה רע בזה?
אחי, אני כמעט שנתיים שלא נכנסה לגוף שלי כמעט ולא טיפה של אלכוהול מהרגע שהתחלתי לגעת בחומרים, פה ושם ממש לעתים נדירות שוט או שלוק מבירה כדי לא לבייש את הבחורה שמנסה לעשות עלי מוב או חברים שמנסים להיות נחמדים סתם כי הם אוהבים אותי בתור חברים

ושמע אחי, הייתי במצבים שאיפה שלא הייתי הולך היו מעיפים עלי שוטים ובירות ומה לא, חינם!, ושמע לוותר על אלכוהול ככה זה לא היה פשוט במיוחד שיכולת להתפרע עליו בכל מקום די בחינם!, אבל סתם משתף את זה להוכיח שיש גם אחרת ממה שאתה מכיר

וכן, אני מעשן גוינטים פה ושם, ובמאמר מוסגר, בחיים שלי לא עישנתי סיגריה או טבק סולו או נרגילה
זה אתה, לא רוב המוזרקים, כמו שאני לא רוב הטבעיים.

אני את שלי אמרתי.

צודק, יש לי אג'נדה.
אני חושב שחומרים זה מסוכן והייתי רוצה להשפיע על כמה שיותר אנשים שיוותרו על הרעיון הזה.
יש לי חוויה אישית שדחפתי והתאמנתי קשה כדי להגיע לאן שהגעתי, ורצוני להשפיע אם אני יכול על אנשים שידחפו ןיתאמצו להגשים את החלומות שלהם למרות הקשיים שעלולות להיות להם כמו שהיו לי.

בזכות שברוך ה' אני מרים משקל לא קטן, אני יכול לומר שעשיתי את זה בלי חומרים, ואם זה המטרה שלכם, אתה לא צריכים חומרים בשביל זה.

אני אשתמש בכל תקטיקה כדי להשפיע את האג'נדה שלי, מצטער אם זה מפריע לך. אני רוצה למזער סימום, מה רע בזה?

זה אתה, לא רוב המוזרקים, כמו שאני לא רוב הטבעיים.
וואלה שאפו שהגעת לאיפה שהגעת בלי חומרים, כל הכבוד לך

ואם מישהו, (עם כל הכבוד לאג'נדה שלך), הגיע לאן שהוא הגיע עם חומרים, אז זה סיבה לבטל את כל מה שהוא עשה ולרדת עליו ולהשפיל אותו כי הוא הגיע לאן שהוא הגיע על חומרים?

שמע אחי, מעריך את זה שיש לך אג'נדה אבל תשמור אותה מחוץ לפורום הזה, אם זה אשכול של מישהו שמתלבט אם לגעת בחומרים אז תרגיש חופשי

אם זה אנשים שמדברים על חומרים והם בעצמם שקועים בעולם הזה, בלי להעליב, אתה סתם נתקע
ובמאמר מוסגר, המטרה של רוב המוזרקים זה בנייה של גוף, הכוח זה בונוס אבל לרוב זה לא המטרה..

ולא, לבנות גוף בצורה מסויימת ללא להיות מוזרק זה לא תמיד משהו שהוא אפשרי, וזה אחת הסיבות למה אנשים לוקחים חומרים

ולא אחי, לפני שאתה קופץ בראש, אני לא נותן תירוצים או הצדקות וכדומה

ואם מישהו, (עם כל הכבוד לאג'נדה שלך), הגיע לאן שהוא הגיע עם חומרים, אז זה סיבה לבטל את כל מה שהוא עשה ולרדת עליו ולהשפיל אותו כי הוא הגיע לאן שהוא הגיע על חומרים?
מעולם לא השפלתי אדם שמשתמש בחומרים.
אני יוצא נגד שימוש בחומרים לא נגד משתמשים ספציפים.
אני גם לא אשפיל מוזרק, כי אני באמת לא שופט אותו, ואפילו מרחם עליו.

תחפש בבקשה בפורום מקום שהשפלתי מוזרק כי הוא מוזרק.

כמו שלא אשפיל מסומם, חולה, או אדם שלא דואג לבריאות שלו, לא אשפיל מוזרק.
כן אדבר בעד שמירת בריאות, ונגד להזיק לבריאות, וזה כולל שימוש בחומרים מסוכנים.

מעולם לא השפלתי אדם שמשתמש בחומרים.
אני יוצא נגד שימוש בחומרים לא נגד משתמשים ספציפים.
אני גם לא אשפיל מוזרק, כי אני באמת לא שופט אותו, ואפילו מרחם עליו.

תחפש בבקשה בפורום מקום שהשפלתי מוזרק כי הוא מוזרק.

כמו שלא אשפיל מסומם, חולה, או אדם שלא דואג לבריאות שלו, לא אשפיל מוזרק.
כן אדבר בעד שמירת בריאות, ונגד להזיק לבריאות, וזה כולל שימוש בחומרים מסוכנים.

למה אתה משווה מוזרק לבנאדם מסומם או חולה?

למה אתה משווה מוזרק לבנאדם מסומם או חולה?
אולי ההשואה יכולה לפגוע באנשים מסוימים, וזה לא כוונתי.
אבל אדם שמשתמשיםפ בסמים בשביל היי או בריחה, לא שונה בהרבה בעיני מאדם שלוקח סטרואידים לגוף גדול יותר.
אדם חולה לא אשם במצב שלו, ואני מרחם עליו, ואני לא מאשים מסומם או מוזרק.

אולי ההשואה יכולה לפגוע באנשים מסוימים, וזה לא כוונתי.
אבל אדם שמשתמשיםפ בסמים בשביל היי או בריחה, לא שונה בהרבה בעיני מאדם שלוקח סטרואידים לגוף גדול יותר.
אדם חולה לא אשם במצב שלו, ואני מרחם עליו, ואני לא מאשים מסומם או מוזרק.
איזה עוד סיבה יש לבנאדם לקחת סטרואידים?
וזה לא בהכרח גוף יותר גדול, זה עוד כמה פרמטרים בדרך

אומרים "אל תשפוט אדם עד שתגיע למקומו"
האם זה אומר שאסור לך לשפוט מוזרק עד שלא תזריק בעצמך?

מפה לשם אחשלנו.. מתי אתה מתחיל סייקל?

איזה עוד סיבה יש לבנאדם לקחת סטרואידים?
וזה לא בהכרח גוף יותר גדול, זה עוד כמה פרמטרים בדרך
שרובם בעיני סיבות מסכנות.
חוסר טסט, או שיפור או חוסר התמודדות עם מצב נתון על חשבון בריאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית