הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש משהו בטוח יותר מקלן?

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך
שרובם בעיני סיבות מסכנות.
חוסר טסט, או שיפור או חוסר התמודדות עם מצב נתון על חשבון בריאות.
בעיניך..
אומרים "אל תשפוט אדם עד שתגיע למקומו"
האם זה אומר שאסור לך לשפוט מוזרק או אל הנסיבות שלו למה הוא הגיע למצב שהוא מזריק עד שלא תזריק בעצמך?

מפה לשם אחשלנו.. מתי אתה מתחיל סייקל?

בעיניך..
אומרים "אל תשפוט אדם עד שתגיע למקומו"
האם זה אומר שאסור לך לשפוט מוזרק עד שלא תזריק בעצמך?

אל תשפוט אדם "שמא" תגיע למקומו.
בכל אופן, לא שופט את האדם, מגנה את המעשה.

אני תמיד בסייקל.
מיץ גזר אחי.

אני תמיד בסייקל.
מיץ גזר אחי.
סייקל זה משהו שיש בו on וoff מחזוריות
אם אתה תמיד על מיץ גזר אז זה לא יכול לענות להגדרה סייקל
כמו שמי שעל trt תמיד אז הוא לא עושה סייקל
אלא בלאסט אנד קרוז

איך ארנבים לא חזקים כמוך?

סייקל זה משהו שיש בו on וoff מחזוריות
אם אתה תמיד על מיץ גזר אז זה לא יכול לענות להגדרה סייקל
מכו שמי שעל trt תמיד אז הוא לא עושה סייקל
אלא בלאסט אנד קרוז

איך ארנבים לא חזקים כמוך?
אז אין בשבילי סייקלים.

אז אין בשבילי סייקלים.
מה תעשה שתהיה ממש זקן? ותרצה שוב פעם להרים כבד אחושלוקי, האם אז תחשוב על trt? כדי להיות שוב פעם סופר סבא, בגיל מבוגר/לעת זקנה זה דווקא יכול להאריך תוחלת ואיכות חיים, ודווקא על זה יש מחקרים

מה תעשה שתהיה ממש זקן? ותרצה שוב פעם להרים כבד אחושלוקי, האם אז תחשוב על trt? כדי להיות שוב פעם סופר סבא
כבד זה עניין יחסי.
אנסה להרים הכי כבד שאני יכול בכל מצב בלי קשר לגיל, ולא אשתמש בחומרים בלי קשר לגיל.
אם הגוף שלי יצטרך "תרופות" כדי לשמור על רמת הורמונים "תקינה", אקח את זה ותו לא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כבד זה עניין יחסי.
אנסה להרים הכי כבד שאני יכול בכל מצב בלי קשר לגיל, ולא אשתמש בחומרים בלי קשר לגיל.
אם הגוף שלי יצטרך "תרופות" כדי לשמור על רמת הורמונים "תקינה", אקח את זה ותו לא.

ברוך הבא ידידי.

אז אם הטסט שלך יצנח לעת זקנה, אז אתה כן תעשה סייקל
אז כן יש סייקלים בשבילך, יש 🙌, אלחנן נרשם לדארק סייד להיות כמונו המוזרקים אבל הוא יצטרף למועדון רק עוד איזה 70-80 שנה בתקווה שהוא יהיה סופר סבא ולא יצטרך להצטרף למועדון

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא חושב שזה המקום הנכון (פורום סטרואידים) עבור אנשים שמעוניינים להגיב בכל פוסט ״אל תשתמשו בחומרים, זה רע, אני מרחם עליכם״. כבר כתבתי את זה בפוסט אחר עם אלחנן, הפורום הזה נועד לתת מענה, מידע, עזרה והכוונה בנוגע לחומרים וסטרואידים. עם כל הכבוד לאלחנן, או כל מי שמתנהג כמוהו בפורום הזה, זה לא לעניין. אם התגובה שלך לא רלוונטית לפוסט אז לפעמים עדיף לא להגיב.

לא חושב שזה המקום הנכון (פורום סטרואידים) עבור אנשים שמעוניינים להגיב בכל פוסט ״אל תשתמשו בחומרים, זה רע, אני מרחם עליכם״. כבר כתבתי את זה בפוסט אחר עם אלחנן, הפורום הזה נועד לתת מענה, מידע, עזרה והכוונה בנוגע לחומרים וסטרואידים. עם כל הכבוד לאלחנן, או כל מי שמתנהג כמוהו בפורום הזה, זה לא לעניין. אם התגובה שלך לא רלוונטית לפוסט אז לפעמים עדיף לא להגיב.
אני ממש לא נגד חומרים

שמישהו בא להתחיל משהו ולפי השאלות שלו אין לו מושג מהחיים שלו או שזה לא בשבילו, אז כן, זה המקום להגיד לו לא להזריק

שמישהו כבר מזריק או ששואל את השאלות הנכונות, או שעשה קצת ש.ב או שהוא במטרה ללמוד ולא רוצה להזריק נטו כי זה מגניב אלא גם מתעניין באיך pct צריך להיראות, שואל מה זה ומה זה, ומנסה להבין ולפי השאלות שלו אפשר להבין שהוא עושה ש.ב ולא בא לקבל הכל על מגש של כסף זה סיפור אחר

יש אנשים שאומרים יש לי את החומר ככה וככה

אין להם מושג מה זה אסטרוגן ולמה צריך pct, הם לא אוכלים אפילו נכון פשוט הדילר שכנע אותך להריץ דיבול סולו אז זה המקום להסביר להם שזה יכול מאוד להיות טעות יקרה

יש לכאן ולכאן..

הוציא לי את המילים מהפה
בכל מקרה אני נוטה לא להסכים איתך גם ככה 90% מההודעות של המגיבים בפורום שמזריקים זה אל תזריק אתה לא מבין בזה תתאמן בלי
אז מה זה משנה מאיזה סיבה אומרים לבן אדם לא להזריק בסופו של דבר אלחנן ושאר המשתמשים בפורום פה כותבים אותו דבר לכולם לא להזריק

תזכיר לי איזה רמה היית שהתחלת להזריק תודה
לא יודע מי אתה או מה הסיפור שלך
אבל יותר רמה ממה שתהיה כל החיים שלך, פיזית, מנטלית, ושכלית.

לפני שהתחלתי להזריק עשיתי ש.ב, דאגתי לכל החומרים כולל pct, שאלתי שאלות וחקרתי בעברית ובאנגלית, שאלתי אנשים גם מחוץ למסגרת הפורום ושאלתי שאלות מוכוונות מטרה כדי להבין ולחדד הבנה

ולא, בואו תסבירו לי מאפס
וכן, לפעמים שהסבירו לי, חלק היה סינית ומצאתי את עצמי חוקר עוד ועוד דברים רק כדי להבין מה שהסבירו לי

תזונה ושינה זה משהו שאתה צריך לדאוג לו בלי קשר לכלום
איזה, הוא הרים איתנו.
היה מצחיק
ניגשו אליי אנשים שחשבו שאני איזה סלב (פחח במדור פלילים אולי)
WhatsApp Image 2020-07-06 at 11.41.21 (1).jpeg
אני זה השמאלי בצד

איזה עוד סיבה יש לבנאדם לקחת סטרואידים?
חסרות סיבות?
מדבר על חובבנים כן?

@elchonon
שלא תעיז

היה מצחיק
ניגשו אליי אנשים שחשבו שאני איזה סלב (פחח במדור פלילים אולי)
צפה בקובץ המצורף 56710
אני זה השמאלי בצד

חסרות סיבות?
מדבר על חובבנים כן?

@elchonon
שלא תעיז
רואים שאתה משחק פוטבול, בטח הם חשבו מתי שהם ראו אותך שבלי להתאמץ אתה מרים יותר מכולם ביחד שמה

רגע, אתה זה לא הזה באמצע בכלל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית