עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעיניך..שרובם בעיני סיבות מסכנות.
חוסר טסט, או שיפור או חוסר התמודדות עם מצב נתון על חשבון בריאות.
אל תשפוט אדם "שמא" תגיע למקומו.בעיניך..
אומרים "אל תשפוט אדם עד שתגיע למקומו"
האם זה אומר שאסור לך לשפוט מוזרק עד שלא תזריק בעצמך?
מפה לשם אחשלנו.. מתי אתה מתחיל סייקל?
סייקל זה משהו שיש בו on וoff מחזוריותאני תמיד בסייקל.
מיץ גזר אחי.
אז אין בשבילי סייקלים.סייקל זה משהו שיש בו on וoff מחזוריות
אם אתה תמיד על מיץ גזר אז זה לא יכול לענות להגדרה סייקל
מכו שמי שעל trt תמיד אז הוא לא עושה סייקל
אלא בלאסט אנד קרוז
איך ארנבים לא חזקים כמוך?
מה תעשה שתהיה ממש זקן? ותרצה שוב פעם להרים כבד אחושלוקי, האם אז תחשוב על trt? כדי להיות שוב פעם סופר סבא, בגיל מבוגר/לעת זקנה זה דווקא יכול להאריך תוחלת ואיכות חיים, ודווקא על זה יש מחקריםאז אין בשבילי סייקלים.
כבד זה עניין יחסי.מה תעשה שתהיה ממש זקן? ותרצה שוב פעם להרים כבד אחושלוקי, האם אז תחשוב על trt? כדי להיות שוב פעם סופר סבא
כבד זה עניין יחסי.
אנסה להרים הכי כבד שאני יכול בכל מצב בלי קשר לגיל, ולא אשתמש בחומרים בלי קשר לגיל.
אם הגוף שלי יצטרך "תרופות" כדי לשמור על רמת הורמונים "תקינה", אקח את זה ותו לא.
ברוך הבא ידידי.
אני ממש לא נגד חומריםלא חושב שזה המקום הנכון (פורום סטרואידים) עבור אנשים שמעוניינים להגיב בכל פוסט ״אל תשתמשו בחומרים, זה רע, אני מרחם עליכם״. כבר כתבתי את זה בפוסט אחר עם אלחנן, הפורום הזה נועד לתת מענה, מידע, עזרה והכוונה בנוגע לחומרים וסטרואידים. עם כל הכבוד לאלחנן, או כל מי שמתנהג כמוהו בפורום הזה, זה לא לעניין. אם התגובה שלך לא רלוונטית לפוסט אז לפעמים עדיף לא להגיב.
אני ממש לא נגד חומרים
הוציא לי את המילים מהפהלא חושב שזה המקום הנכון (פורום סטרואידים) עבור אנשים שמעוניינים להגיב בכל פוסט ״אל תשתמשו בחומרים, זה רע, אני מרחם עליכם״. כבר כתבתי את זה בפוסט אחר עם אלחנן, הפורום הזה נועד לתת מענה, מידע, עזרה והכוונה בנוגע לחומרים וסטרואידים. עם כל הכבוד לאלחנן, או כל מי שמתנהג כמוהו בפורום הזה, זה לא לעניין. אם התגובה שלך לא רלוונטית לפוסט אז לפעמים עדיף לא להגיב.
בכל מקרה אני נוטה לא להסכים איתך גם ככה 90% מההודעות של המגיבים בפורום שמזריקים זה אל תזריק אתה לא מבין בזה תתאמן בלי
אז מה זה משנה מאיזה סיבה אומרים לבן אדם לא להזריק בסופו של דבר אלחנן ושאר המשתמשים בפורום פה כותבים אותו דבר לכולם לא להזריק
לא יודע מי אתה או מה הסיפור שלךתזכיר לי איזה רמה היית שהתחלת להזריק תודה
תזונה ושינה זה משהו שאתה צריך לדאוג לו בלי קשר לכלום
היה מצחיקאיזה, הוא הרים איתנו.
חסרות סיבות?איזה עוד סיבה יש לבנאדם לקחת סטרואידים?
@elchononמפה לשם אחשלנו.. מתי אתה מתחיל סייקל?
רואים שאתה משחק פוטבול, בטח הם חשבו מתי שהם ראו אותך שבלי להתאמץ אתה מרים יותר מכולם ביחד שמההיה מצחיק
ניגשו אליי אנשים שחשבו שאני איזה סלב (פחח במדור פלילים אולי)
צפה בקובץ המצורף 56710
אני זה השמאלי בצד
חסרות סיבות?
מדבר על חובבנים כן?
@elchonon
שלא תעיז
וואלה לא אחירגע, אתה זה לא הזה באמצע בכלל?
סטוקר חובב אתה אה?
מה חושך, רואים שם בבירור אדם שכל השיער שלו נמצא בזקןסטוקר חובב אתה אה?
חשוך בתמונה..תוכיח אחרת
קח חידה על זה..אם תצליח תקבל פרסמה חושך, רואים שם בבירור אדם שכל השיער שלו נמצא בזקן
לגבי סטוקר? קצת מזל, קורה..