עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נשמע מרשים מאודסקוואט 220
בנץ' 137.5
דדליפט 235
טוטאל 592.5
משקל גוף 73
בחור חזק מאוד.
אני לא רואה איך היתרון לא הוגן. אם אתה יכול להרים יותר בסומו מאשר בקלאסי כשהמוט גמיש תרים סומו. אני לא רואה פה הבדל ממוט סטיף.בתחרויות של אליהו מתחרי הבנץ' בלבד הגיעו להישקל בערך ב18:00, ככה שאני יודע שזה לא בעיה לשקול מתחרים בכל שעה שלא תהיה ביום.
פשוט אם אני שוקל מתחרים, הייתי מעדיף לשקול בזמן ההפסקה, כי אם אני כבר לא מתחרה לפחות אהיה שופט.
אבל אני מאמין שזה לא יהיה בעיה לסדר שקילה מאוחר יותר.
הסלידה של אליהו ממוט דדליפט לפי דעתי ומתוך מה שדיברתי איתו, זה שזה מהווה יתרון עצום למרימי הסומו דדליפט. בגלל האחיזה הצרה שלהם וטווח תנועה קצר של המוט, המוט במשקל כבד מתעקם כל כך שבקושי יש תנועה שהמוט צריך לעבור. ואני מאמין שלדעתו זה יתרון לא הוגן למרימי סומו.
![]()
ותאמין לי, הייתי נורא מופתע כשפרדי קיבל מקום ראשון, ציפיתי למקום הראשון בגלל שנתתי את הטוטאל הכי כבד בקטגוריה. אבל זה מסוג הדברים שאני חושב צריכים להיות ברורים ומובנים לכל המתחרים.
1.55, פרדי ממש גמד חחחנשמע מרשים מאוד
מה הגובה שלו?
יש לך בארץ את @PowerLifting שנושק ל2 מטר.יש אצלכם חברה גבוהים שמרימים כבד?
200+-כמה המשקלים שלך?
למרות שעכשיו כבר לא דחוך ציפיתי שימשיכו לסגור את החדרי כושר לעוד חודש אבל מעדיף שמרגע הסגירה הבאה יגיע כמה שיותר מהרכמה דחוף לך שהמוט יגיע מהר?
למה?עם כמה שאני חושב שהן טפשיות במדינה שלנו)
אם אתה כבר עם 200+- הייתי מזמין פוואר בר טוב מחול. זה האחד שאני הזמנתי:200+-
למרות שעכשיו כבר לא דחוך ציפיתי שימשיכו לסגור את החדרי כושר לעוד חודש אבל מעדיף שמרגע הסגירה הבאה יגיע כמה שיותר מהר
למה?
זה גם טוב לWL?ם אתה כבר עם 200+- הייתי מזמין פוואר בר טוב מחול. זה האחד שאני הזמנתי:
***PRE ORDER*** ISF Power Bar SHIP Late September 2020
ובינתיים הייתי מוצא בארץ את המוט הכי זול שאתה יכול למצוא שכתוב עליו שהוא יכול לעמוד ב300 קילו+ כדי שיהיה לך בינתיים.
המטרה בתחרות זה לנצח את מי שנגדך טוטאל הכי גבוה אתה יכול לעשות במכון לבדגם ככה אתה צריך לבוא לתחרות הזאת במטרה לעשות את הטוטאל הכי גבוה שאתה יכול וזהו.
אתה עושה wl? או שרוצה מדי פעם לעשות קצת קליניים כזה? אם אתה עושה פה ושם זה לא יפריע לך כנראה, אבל אם אתה מתעסק בwl תקנה מוט לwl.זה גם טוב לWL?
המטרה בתחרות זה לנצח את מי שנגדך טוטאל הכי גבוה אתה יכול לעשות במכון לבד
אני חושב שזה היה "מבריח" הרבה מתאמנים טבעים שהיו חושבים על לבוא להתחרות
חשבתי להתחילאתה עושה wl? או שרוצה מדי פעם לעשות קצת קליניים כזה? אם אתה עושה פה ושם זה לא יפריע לך כנראה, אבל אם אתה מתעסק בwl תקנה מוט לwl.
שגר סרטונים200+-
תאכלס, לא הייתי ממליץ לעשות wl בבית. ראשית, הרבה יותר מסוכן לשבור דברים, וב' עדיף ללכת למכון ווייטליפטינג עם מאמן שילמד אותך טכניקה בצורה טובה. אם אתה מתכנן לעבור לווייטליפטינג פשוט אל תתאמן בביתחשבתי להתחיל
נתתי לך נתון הרבה יותר מרשים עלי מ200 דד/סקוואטשגר סרטונים
יש לי מרתף של הבניין לעשות שמה הכל די גדולתאכלס, לא הייתי ממליץ לעשות wl בבית. ראשית, הרבה יותר מסוכן לשבור דברים, וב' עדיף ללכת למכון ווייטליפטינג עם מאמן שילמד אותך טכניקה בצורה טובה. אם אתה מתכנן לעבור לווייטליפטינג פשוט אל תתאמן בבית
רק להמחשה200 דד/סקוואט
מה יש להמחיש אם זה היה קרוב למשקלים שלך אז הייתי מבין כולה 200רק להמחשה
אני לא מרים מאתיים חביבימה יש להמחיש אם זה היה קרוב למשקלים שלך אז הייתי מבין כולה 200
תודה.סוס!
מרים אותי 4 פעמים 🙌
אתה יורד נמוך יחסית ללואו בר או שכבר לא הייתי במכון יותר מדי זמן?
האחיזה בסומו קרוב יותר מקלאסי, אז הסלאק של המוט הרבה יותר קיצוני מאשר בדדליפט קלאסי.אני לא רואה איך היתרון לא הוגן. אם אתה יכול להרים יותר בסומו מאשר בקלאסי כשהמוט גמיש תרים סומו. אני לא רואה פה הבדל ממוט סטיף.
אישית אני מרגיש שהטקסס שלי נותן לי פשוט להיכנס הרבה יותר טוב לסט אפ בזכות משיכת הסלאק מהמוט.
לגבי התמונה ששמת, הפלטות העבות של הרוסים מאד מקצינות את הגמישות של המוט. אם תסתכל למשל על חברה כמו קיילר וולאם שגם מושך 430+ אתה רואה שהמוט הגמיש לא עושה לו הבדל כל כך גדול מאשר היה עושה למושך קלאסי.
אני מסכים שאין הרבה מוזרקים, ואני מסכים שהרבה מהמוזרקים חלשים יותר ממתאמנים משקיעים.לגבי בדיקות סטרואידים - אין לנו כמעט מתחרים במדינה, להתחיל להפריד את מי שמשתמש בחומרים ממי שלא סתם מקטין עוד יותר את התחרות שגם ככה לרוב לא קיימת. אני מעדיף להיות מקום שני מאחורי מישהו שלוקח חומרים בפודיום מלא מאשר להיות מקום ראשון בקטגוריה שהייתי היחיד שהתחרה בה. גם מי ישמע כמה מתחרים כבר יש לנו שלוקחים חומרים.. שלא לדבר על זה שאני יותר חזק מהרבה מתחרים שלוקחים חומרים בכלל. אני פשוט לא רואה סיבה להתעסק השטויות האלה, זה לא איזה תחרות עם פרסים כספיים ענקיים או טייטלים של ipf, אז למי איכפת אם לידך מתחרה מישהו שלוקח חומרים? גם ככה אתה צריך לבוא לתחרות הזאת במטרה לעשות את הטוטאל הכי גבוה שאתה יכול וזהו.
זה תלוי איזה קטגוריה אתה, נוער היו כמעט 20 מתחרים. משקל עד 82.5 היה קטגוריה עמוסה וגם עד 75.בתור מי שמתחרה פה כבר קרוב ל8 שנים אני יכול להגיד לך שברוב המוחלט של המקרים אתה תהיה לבד בקטגוריה או שתהיה עם עוד בן אדם אחד. זה לא תחרות בusapl או באוסטרליה שיש לך 20 מתחרים בקטגוריה ואז יש באמת עניין בתחרות.
נתת סרטון של 260אני לא מרים מאתיים חביבי
תוצאות של מקום 1?עמוסה וגם עד 75.
ברורתוצאות של מקום 1?
חחח מה ברור שואל מה התוצאות שלוברור