הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט 220 ק"ג, בוקס סקוואט 210 ק"ג.

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
סוף סמולוב סקוואט, הייתי רוצה לנסות יותר, אבל לבד בבית ובלי ספוטרים, ומגנים מעץ שהכנתי שעוד לא עברו בדיקת בטיחות (ואני בספק עם יעברו), זה כל מה שהיה לי אומץ לנסות.

פוש פרס

צ'יטים זה בGTA דרלינג
פוש פרס זה פרס עם צ'יטים
כמו שאנשים עושים צ'יטים ועושים סווינג או משתמשים בגב בייספס קורל יכול לתת עוד כל מיני דוגמאות
אתה מכיר את עולם החומרים... לא מתאים לך להגיד צ'יטים זה ב gta

אף פעם לא ניסיתי אבל תנסה פעם אחת סבון הרחה או איך קוראים לדבר הזה שפאווורליפטרים מסניפים לפני PR ואתה תגיע לעובדה המוגמרת שצ'יטים זה לא רק בgta

או נגיד לשתות 3-5 שוטים של טובי פתאום אתה האריה האמיץ מהקוסם מארץ עוץ מתחיל עם בחורות בלי להתבלבל עם אומץ של אריה

יכול לתת כל מיני דוגמאות יאח

בבנץ כן

בשאר תרגילי עזר (לדוג' לחיצה עם דאמבלים) אז לא תמיד,לפעמים

אם לא תחפור לא תדע
אז שהישבן עולה או מתנתק מהספסל לליפטרים בבנץ במהלך התרגיל זה בגלל שהם עשו פוש עם הרגליים ברגע נתון במקום לעשות מאמץ מתמשך עם הרגליים אם הבנתי מה שענית לי נכון.. או שהבנתי לא נכון את הנושא

פוש פרס זה פרס עם צ'יטים
לא חביבי,זה תרגיל בפני עצמו

אתה מכיר את עולם החומרים... לא מתאים לך להגיד צ'יטים זה ב gta
אין קשר לחומרים פה
מדברים על תרגילים

אף פעם לא ניסיתי אבל תנסה פעם אחת סבון הרחה או איך קוראים לדבר הזה שפאווורליפטרים מסניפים לפני PR ואתה תגיע לעובדה המוגמרת שצ'יטים זה לא רק בgta
מלחי הרחה
ועדיין לא הייתי קורא לזה צ'יט
או נגיד לשתות 3-5 שוטים של טובי פתאום אתה האריה האמיץ מהקוסם מארץ עוץ מתחיל עם בחורות בלי להתבלבל עם אומץ של אריה
אז בלי אלכוהול האומץ לא יגיע?

אגב,מה זה טובי?

אז שהישבן עולה או מתנתק מהספסל לליפטרים בבנץ במהלך התרגיל זה בגלל שהם עשו פוש עם הרגליים ברגע נתון במקום לעשות מאמץ מתמשך עם הרגליים אם הבנתי מה שענית לי נכון.. או שהבנתי לא נכון את הנושא
שמוציאים לבד/שמאבדים כיווץ/חלילה קרובים לכשל
זה בדר'כ הסיבות

לגבי הבנץ שהעלת לא מזמן,אם תלמד את הטכני' הנכונה אתה תעיף משקלים גבוהים בהרבה

בלי האלכוהול האומץ מגיע אבל עם אלכוהול זה שונה, להסביר את זה, זה קשוח
טובי?
images

משקה אלכוהולי כלשהו שהאלכוהול בו זניח לעומת מה שהוא עושה בגלל מה שהוא מורכב ממנו והאפקט שהוא משרה, תכלס מעניין, ממליץ לכל אחד לנסות לפחות פעם אחת בחיים את זה

שעושים פרס, ומרמים אז זה הופך לתרגיל אחר ואז פרס עם צ'יטים זה פוש פרס אז זה הולך גם לכיוון השני, להתווכח על זה זה לטחון מים

אגב מחקרים הראו שפוש פרס כתרגיל עזר דווקא יכול לשפר את הפרס

אימון אחרון ניסיתי ליישם חלק ממה שאמרו לי כולל לג דרייב והמשקלים עפו יותר בקלות, לאט לאט נשתלט על זה

גבוהים בהרבה? זרוק מספר.. תן לי מוטיבציה 🤩

מדמיין אותי כבר נכנס לpr חדש בלי ספוטר 🙌

לגבי הניתוק של הישבן, ראיתי את אלחנן מנתק בסרטונים שהוא מעלה כאן והוא אמר שלא כ"כ אכפת לו שזה קורה בתגובות ל160 ל31 חזרות שלו , כנראה יש איזה יתרון או סיבה מיוחדת שלא הבנתי

מאעתיים (הלכתי על מבטא ירושלמי אסלי)

בבנץ? לא חכם במיוחד
200 בנץ? בעזרת ה נגיע גם לשם במהרה בימינו

עשיתי מלא PR בבנץ או אימונים שלמים כבדים בלי ספוטר והיה פעמים שנתקעתי שהמשקל עלי ועד שבאו לעזור לי שקלטו אותי אז כבר ברחתי מזה לבד, פיתחתי שיטות שם שלא נדע..

בחדר כושר שלי המדריכים לא מוכנים לשמור עלי נראלי בכוונה כי אז אני מתעצבן ומוציא את זה על בנץ אז מבחינתם אולי זה עזר לי אבל הן מפחדים על הגב שלהם או משהו אנערף ולא תמיד יש צעירים חזקים באיזור שיוכלו לשמור אס רוב הפעמים אני משתגע שם

אגב שעשיתי סקוואט 200 עשיתי בלי ספוטר אולי פעמיים בחיים שלי היה לי ספוטר בסקוואט
ואיך פוש פרס עוזר לך לפוטבול, לא מבין בזה כל כך

והיה פעמים שנתקעתי שהמשקל עלי ועד שבאו לעזור לי
מזה הייתי מנסה להימנע
בכלל להימנע מכשל (כמה שניתן כמובן)

הפעמים אני משתגע שם
איפה אתה מתאמן?

אגב שעשיתי סקוואט 200 עשיתי בלי ספוטר אולי פעמיים בחיים שלי היה לי ספוטר בסקוואט
בסקוואט זה פחות קריטי ,אם אתה יודע לצאת מכשל (אגב פרסמתי פה איפשהו שהעפתי 260 לאחור)
אם אתה פחות מתורגל להעיף אחורה אז עדיף עם ספוטר
ואיך פוש פרס עוזר לך לפוטבול, לא מבין בזה כל כך
כוח מתפרץ

200 בנץ? בעזרת ה נגיע גם לשם במהרה בימינו
ונאמר אמן!

לפעמים נכנסת כבר, אבל נכנסת לא טוב, בכל מקרה, משתדל לא להגיע למצב שאתה מעלה את המוט אם לא בטוח תצליח לעלות אותו למעלה

לפעמים ברח לך ה פוסטורה ואז להילחם על חזרה זה להתגרות בפציעה ועדיף לשחרר

אבל כן, להימנע מכשל זה נחמד אבל באימונים כמו באימונים, לא תמיד הכל צפוי ויכול להיות סט שנכשלת ב90 מסיבות מוצדקות או לא וסט אחרי אתה מעיף 110 כמו כלום לחזרות

או סט אחרון שאתה נותן שאתה כבר עייף או שנכסת לא מרוכז
אמן יאח

כל מיני פעמים כמעט נפלתי לאחור עם המשקל כי נשענתי מדי על העקבים אבל השתלטתי על זה.. לגבי כשל שם מוטות הגנה והכי הרבה יורד אליהם, לא הבנתי איך אפשר להעיף לאחור

יש עליך וואחד משקל ובד"כ אתה 'מכופף' קדימה בגלל המכניקה של התנועה, בכשל פשוט יורד ללמטה ונותן למוט להגיע למוטות הגנה

משתדל שאף פעם לא להגיע לשם, אבל אם הטכניקה לא יושבת טוב או כאלה ולעלות זה סיכון לפציעה אז מעדיף להוריד למוטות הגנה

מתאמן במקום של נכי צה"ל אם קריטי לך אז בפרטי

אבל כן, להימנע מכשל זה נחמד אבל באימונים כמו באימונים, לא תמיד הכל צפוי ויכול להיות סט שנכשלת ב90 מסיבות מוצדקות או לא וסט אחרי אתה מעיף 110 כמו כלום לחזרות
זה קורה לכולם
תמיד השאיפה להימנע מזה

עייף או שנכסת לא מרוכז
סביר להניח שלא אכנס אם מרגיש את מה שציינת פה
העוד סט-כמה לא שווים לי פציעה
לא הבנתי איך אפשר להעיף לאחור
עניין של תרגול
מוט ריק,מעיף אחורה ומתקדם קדימה בו זמנית
(במשנה זהירות כן?)

זה קורה לכולם
תמיד השאיפה להימנע מזה

סביר להניח שלא אכנס אם מרגיש את מה שציינת פה
העוד סט-כמה לא שווים לי פציעה
מי שבנה לי תוכנית לפני שנתיים בערך אמר לי שבילדינג זה למעשה לפלרטט עם הפציעה, ומה לעשות.. הוא צודק.

צריך ליישם כל מה שאתה יודע מלהתחיל עם בחורות באימונים חחחחח
בד"כ שאתה לוקח עוד סט כמה אתה גם מקזז במשקלים ואז להגיע לכשל שם זה פחות 'מסוכן' אם נגדיר את זה כך

משער שאצטרך לתרגל את זה במשקלים נמוכים את הלהיפטר ממוט כי הפחד שלי בלי לתרגל את זה את המתודיקה שהצעת, שהמוט יתגלגל על העמוד שדרה ויעשה קנאק קנאק שם לכל העסק, קצת מפחיד רק המחשבה יאח

בד"כ שאתה לוקח עוד סט כמה אתה גם מקזז במשקלים ואז להגיע לכשל שם זה פחות 'מסוכן' אם נגדיר את זה כך
תלוי הרגשה בעיקר

20-30% או שפשוט זורק את האגו ומסיים את התרגיל (או במקרה חריג את האימון)
אצלי המטרות קצת שונות ממך,אז קח אותי בעירבון מוגבל (מה גם שאני לא מבין כזה גדול)

תלוי הרגשה בעיקר

20-30% או שפשוט זורק את האגו ומסיים את התרגיל (או במקרה חריג את האימון)
אצלי המטרות קצת שונות ממך,אז קח אותי בעירבון מוגבל (מה גם שאני לא מבין כזה גדול)
תחשוב נגיד על סקוואט עשית סטים ב180 לחזרות והכל רץ

אתה בא ל100 אין סיבה שלא תצליח, ואם אתה לא מצליח או מגיע לכשל זה או שהמייצבים סחוטים להיום או שוויתרת לעצמך בתוך הראש, הרגשה זה נושא מתעתע לכאן ולכאן

ושמע, מבין מה אתה אומר לגבי המטרות..

היה פעמים בודדות שוויתרתי לעצמי אבל תמיד אפשר להוציא מעצמך עוד, פשוט צריך להיות זהיר, וזה קשוח כי באימון אתה במיינסט אחר לגמרי

שהמייצבים סחוטים להיום
בעיקר זה
אבל מאמין שאדע את זה מראש ולא 'אפול' לכשל
במיוחד לא ב100KG אם נלך לפי הדוג' שלך

די משנה את חוקי המשחק

פשוט צריך להיות זהיר
תוסיף לזה גם מחושב
כי אימונים זה לאורך תקופה
אצטט מישהי חכמה שציטטה מישהו חכם :' כמה יותר לאט אתה מתקדם ככה רחוק יותר אתה מגיע לטווח רחוק.'
סחטיין
חלק חושבים שזה I (איי באנגלית) ולא L

בעיקר זה
אבל מאמין שאדע את זה מראש ולא 'אפול' לכשל
במיוחד לא ב100KG אם נלך לפי הדוג' שלך

די משנה את חוקי המשחק

תוסיף לזה גם מחושב
כי אימונים זה לאורך תקופה
אצטט מישהי חכמה שציטטה מישהו חכם :' כמה יותר לאט אתה מתקדם ככה רחוק יותר אתה מגיע לטווח רחוק.'
אל תחשוב על זה ככשל, תחשוב על זה כמו חזרה 2-3 תכננת 12 ואז אתה מוותר לעצמך כי הכל מרגיש 'בוער' עוד ממקודם מבחינת השרירים המייצבים והמיינסדט

זה נכון מה שאתה אומר אבל מעבר לכך יש גם את הפרמטרים של לבא לאימון רענן אחרי שינה טובה ולא תמיד זה קורה..

לפעמים אתה מתוכנן כמו שעון שווייצרי ופתאום הגעת לאימון על 3 שעות שינה או שיום לפני יצאת לריצה וזה סחט אותך וכל מיני דוגמאות, ואימון אחרי תוכל להמשיך להתקדם כרגיל כאילו כלום

בתכנון בכל נחמד ואין תירוצים וצריך לתת בראש גם על שעתיים שינה

אבל יש ימים חלשים פה ושם.. זה לא אומר שצריך לזנוח את כל התכנון ולעשות דילואוד, לפעמים אפשר אימון הבא כבר להמשיך כרגיל.. אם זה עוד אימון ועוד אימון ועוד אימון ככה אז כבר צריך לתכנן מסלול מחדש

באיזה שיפוע לא תרצה הקשתה? חיובי או שלילי, ולמה?
איך נכנסים לבנץ דמבלים ב הקשתה? בפועל עושה את זה אבל לא תופס את זה איך זה עובד כי אין מוט להיתפס בו אלא אתה מקפיץ את ה דמבלים מה ברכיים ואיכשהו נכנס לפוזיציה

לג דרייב בדאמבלים זה בדיוק אותו דבר?

לתרגל בנץ בלי לג דרייב, האם רצוי מתי
לעשות מתי שעושים סטים אחרונים כאשר מורידים משקל לסחוט מהשריר עוד טיפה אחרי ששרפת אותו באימון?

או שאתה בא בגישה אחרת לנושא? ועושה את זה בפעמים אחרות מתי שאתה אומר תרגיל עזר
ועוד משהו לגבי לג דרייב..
האם זה משהו שדוחפים את הרגליים באופן קבוע לכל אורך התרגיל או שזה יותר בסגנון של לתת עוד פוש כמו שעושים ב מיליטרי פרס עם צ'יטים מהרגליים? לא יודע מה השם המדויק של התרגיל

זוכר שיש שם מיוחד לפרס עם צ'יטים

נ.ב
סליחה שאני חופר על הדברים האלה, אבל שאני מבין מה אמור לקרות בתרגיל אז אני מצליח לבצע אותו יותר טוב והתשובות שלך עוזרות לי, תודה יאח
@elchonon אשמח למענה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אל תחשוב על זה ככשל, תחשוב על זה כמו חזרה 2-3 תכננת 12 ואז אתה מוותר לעצמך כי הכל מרגיש 'בוער' עוד ממקודם
לזה התכוונתי ב'מטרות'
לא ירגיש לי בוער אם לא הצלחתי,העיקר שלא נכשלתי

לפעמים אתה מתוכנן כמו שעון שווייצרי
יותר כמו G SHOCK עם קורוזיה

ופתאום הגעת לאימון על 3 שעות שינה
כמעט כל אימון שלי כזה
לא נרדם כמעט,ואם נרדמתי אז השינה שלי סופר קלה (שמיעה חזקה לםרטי פרטים)
היתרון הוא שאני קם כמו חדש ובפול פוקוס

לריצה וזה סחט אותך
לא דוגמא טובה חח

אבל יש ימים חלשים פה ושם.. זה לא אומר שצריך לזנוח את כל התכנון ולעשות דילואוד, לפעמים אפשר אימון הבא כבר להמשיך כרגיל.. אם זה עוד אימון ועוד אימון ועוד אימון ככה אז כבר צריך לתכנן מסלול מחדש
כל מילה

באיזה שיפוע לא תרצה הקשתה? חיובי או שלילי, ולמה?
בשיפוע שלילי אין צורך, זה לא יקבע את הכתפיים יותר, וזה רק יעמיס את המשקל נמוך מידי.
בשיפוע חיובי, לפעמים אין צורך, כי הקשתה תעביר את העבודה לחזה רגיל במקום חזה עליון, ואין טעם. תלוי מה המטרה בחזה עליון, ואיזה שיפוע מדובר.
איך נכנסים לבנץ דמבלים ב הקשתה? בפועל עושה את זה אבל לא תופס את זה איך זה עובד כי אין מוט להיתפס בו אלא אתה מקפיץ את ה דמבלים מה ברכיים ואיכשהו נכנס לפוזיציה
בדיוק ככה.
לג דרייב בדאמבלים זה בדיוק אותו דבר?
כן.
לתרגל בנץ בלי לג דרייב, האם רצוי מתי
כשרוצים לעבוד על היציבות בבנץ', לדוגמה עם צד אחד עולה מהר יותר מהצד השני.
לעשות מתי שעושים סטים אחרונים כאשר מורידים משקל לסחוט מהשריר עוד טיפה אחרי ששרפת אותו באימון?
לא, ככה לא משתמשים בתרגילי עזר, תרגיל עזר לא אמור "לסחוט" את השריר, זה אמור לטפל בטעיות וחולשות טכניות.
תלוי איזה תבנית תוכנית בנית.
רחוק מתחרות, או בזמן אימוני היפוטרופיה, אפשר להשתמש בתרגילי עזר בכל התוכנית בלי להשתמש בכלל בתרגיל העיקרי. נגיד בנץ' עליון, בנץ' צר, בנץ' בלי לג דרייב, ובלי בנץ' רגיל.
ככל שהעצימות עולה והתחרות מתקרבת,כדאי לנטוש את תרגילי העזר ולהתמקד בטכניקה האמיתית של הבנץ'.
לא סתם דוחפים תרגיל עזר לתוכנית לא מחושבת, היא צריכה להיות מותאמת בתוכנית.
האם זה משהו שדוחפים את הרגליים באופן קבוע לכל אורך התרגיל או שזה יותר בסגנון של לתת עוד פוש כמו שעושים ב מיליטרי פרס עם צ'יטים מהרגליים? לא יודע מה השם המדויק של התרגיל
גם וגם.
קיימת דיון ארוך בזמן שכל בני ישראל שומרי תורה ומצוות צמים, יושבים על הרצפה ובוכים על בית המקדש שחרב והגלות המתמשך שמשפיע על כל דור ודור, קראנו את מגילת איכה ואמרנו את הקינות ביחד.
אני מבין שאתה לא חלק מזה, אז סתם מתוך סקרנות קטנה, למה אתה מצטט חידושי תורה מעניינים, ורבנים, ואפילו נכנסנו לעימותים לא פעם על שניסית להגן ע כבודם של כמה רבנים שלא החזקתי מהם באופן אישי?

מה ההשקפה הדתית שלך?
אתה לא נשמע לי חילוני, אתה נשמע דתי, אבל הזמן שבו קיימת את הדיון מעיד שאתה לא הייתי חלק מאחד המנהגים הדתיים העתיקים ביותר.

לא מנסה לרדת למקומות אישיים, רק סקרן ורוצה לדעת מה הסגנון שלך שלא כל כך ברור לי.

.

קיימת דיון ארוך בזמן שכל בני ישראל שומרי תורה ומצוות צמים, יושבים על הרצפה ובוכים על בית המקדש שחרב והגלות המתמשך שמשפיע על כל דור ודור, קראנו את מגילת איכה ואמרנו את הקינות ביחד.
אני מבין שאתה לא חלק מזה, אז סתם מתוך סקרנות קטנה, למה אתה מצטט חידושי תורה מעניינים, ורבנים, ואפילו נכנסנו לעימותים לא פעם על שניסית להגן ע כבודם של כמה רבנים שלא החזקתי מהם באופן אישי?

מה ההשקפה הדתית שלך?
אתה לא נשמע לי חילוני, אתה נשמע דתי, אבל הזמן שבו קיימת את הדיון מעיד שאתה לא הייתי חלק מאחד המנהגים הדתיים העתיקים ביותר.

לא מנסה לרדת למקומות אישיים, רק סקרן ורוצה לדעת מה הסגנון שלך שלא כל כך ברור לי.
דתי בלאי אם תרצה, לפעמים יש נקודות שחזק יותר לפעמים חזק פחות

אני צם את הצום, והיה לי שנים שהייתי גם הולך וקורא קינות או אפילו עושה אקסטרה ועושה את זה בהןרדיון, זה קרוב יחסית אלי

הלילה לא לומדים תורה אז לפחות סוגר כמה פינות במה שקשור לתורה מסוג אחר אם תרצה

שאני סקרן ורוצה לדעת אני וסבלנות זה דברים שונים
לצורך העניין הסקרנות הרגה את החתול ומזל שאני לא חתול

דתי בלאי אם תרצה, לפעמים יש נקודות שחזק יותר לפעמים חזק פחות

הלילה לא לומדים תורה אז לפחות בוקר כמה פינות במה שקשור לתורה מסוג אחר אם תרצה
איך שמתחשק לך, אני לא שופט.
אבל זה שם אצלי בסימן שאלה את כל חידושי התורה שאתה משתף או את חוות דעתך על רבנים.

ביהדות בשונה מחוכמות אחרות, צריך לקיים את התורה כדי שנחשיב את דעתך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית