עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פוש פרס זה פרס עם צ'יטיםפוש פרס
צ'יטים זה בGTA דרלינג
בבנץ כןהאם זה משהו שדוחפים את הרגליים באופן קבוע לכל אורך התרגיל
אם לא תחפור לא תדעסליחה שאני חופר על הדברים האלה
אז שהישבן עולה או מתנתק מהספסל לליפטרים בבנץ במהלך התרגיל זה בגלל שהם עשו פוש עם הרגליים ברגע נתון במקום לעשות מאמץ מתמשך עם הרגליים אם הבנתי מה שענית לי נכון.. או שהבנתי לא נכון את הנושאבבנץ כן
בשאר תרגילי עזר (לדוג' לחיצה עם דאמבלים) אז לא תמיד,לפעמים
אם לא תחפור לא תדע
לא חביבי,זה תרגיל בפני עצמופוש פרס זה פרס עם צ'יטים
אין קשר לחומרים פהאתה מכיר את עולם החומרים... לא מתאים לך להגיד צ'יטים זה ב gta
מלחי הרחהאף פעם לא ניסיתי אבל תנסה פעם אחת סבון הרחה או איך קוראים לדבר הזה שפאווורליפטרים מסניפים לפני PR ואתה תגיע לעובדה המוגמרת שצ'יטים זה לא רק בgta
אז בלי אלכוהול האומץ לא יגיע?או נגיד לשתות 3-5 שוטים של טובי פתאום אתה האריה האמיץ מהקוסם מארץ עוץ מתחיל עם בחורות בלי להתבלבל עם אומץ של אריה
שמוציאים לבד/שמאבדים כיווץ/חלילה קרובים לכשלאז שהישבן עולה או מתנתק מהספסל לליפטרים בבנץ במהלך התרגיל זה בגלל שהם עשו פוש עם הרגליים ברגע נתון במקום לעשות מאמץ מתמשך עם הרגליים אם הבנתי מה שענית לי נכון.. או שהבנתי לא נכון את הנושא
מאעתיים (הלכתי על מבטא ירושלמי אסלי)גבוהים בהרבה? זרוק מספר.. תן לי מוטיבציה 🤩
בבנץ? לא חכם במיוחדספוטר
אחלה תרגיל לכוח מתפרץפוש פרס
200 בנץ? בעזרת ה נגיע גם לשם במהרה בימינומאעתיים (הלכתי על מבטא ירושלמי אסלי)
בבנץ? לא חכם במיוחד
מזה הייתי מנסה להימנעוהיה פעמים שנתקעתי שהמשקל עלי ועד שבאו לעזור לי
איפה אתה מתאמן?הפעמים אני משתגע שם
בסקוואט זה פחות קריטי ,אם אתה יודע לצאת מכשל (אגב פרסמתי פה איפשהו שהעפתי 260 לאחור)אגב שעשיתי סקוואט 200 עשיתי בלי ספוטר אולי פעמיים בחיים שלי היה לי ספוטר בסקוואט
כוח מתפרץואיך פוש פרס עוזר לך לפוטבול, לא מבין בזה כל כך
ונאמר אמן!200 בנץ? בעזרת ה נגיע גם לשם במהרה בימינו
זה קורה לכולםאבל כן, להימנע מכשל זה נחמד אבל באימונים כמו באימונים, לא תמיד הכל צפוי ויכול להיות סט שנכשלת ב90 מסיבות מוצדקות או לא וסט אחרי אתה מעיף 110 כמו כלום לחזרות
סביר להניח שלא אכנס אם מרגיש את מה שציינת פהעייף או שנכסת לא מרוכז
עניין של תרגוללא הבנתי איך אפשר להעיף לאחור
מי שבנה לי תוכנית לפני שנתיים בערך אמר לי שבילדינג זה למעשה לפלרטט עם הפציעה, ומה לעשות.. הוא צודק.זה קורה לכולם
תמיד השאיפה להימנע מזה
סביר להניח שלא אכנס אם מרגיש את מה שציינת פה
העוד סט-כמה לא שווים לי פציעה
תלוי הרגשה בעיקרבד"כ שאתה לוקח עוד סט כמה אתה גם מקזז במשקלים ואז להגיע לכשל שם זה פחות 'מסוכן' אם נגדיר את זה כך
תחשוב נגיד על סקוואט עשית סטים ב180 לחזרות והכל רץתלוי הרגשה בעיקר
20-30% או שפשוט זורק את האגו ומסיים את התרגיל (או במקרה חריג את האימון)
אצלי המטרות קצת שונות ממך,אז קח אותי בעירבון מוגבל (מה גם שאני לא מבין כזה גדול)
בעיקר זהשהמייצבים סחוטים להיום
די משנה את חוקי המשחקהמטרות
תוסיף לזה גם מחושבפשוט צריך להיות זהיר
סחטייןNLR666
אל תחשוב על זה ככשל, תחשוב על זה כמו חזרה 2-3 תכננת 12 ואז אתה מוותר לעצמך כי הכל מרגיש 'בוער' עוד ממקודם מבחינת השרירים המייצבים והמיינסדטבעיקר זה
אבל מאמין שאדע את זה מראש ולא 'אפול' לכשל
במיוחד לא ב100KG אם נלך לפי הדוג' שלך
די משנה את חוקי המשחק
תוסיף לזה גם מחושב
כי אימונים זה לאורך תקופה
אצטט מישהי חכמה שציטטה מישהו חכם :' כמה יותר לאט אתה מתקדם ככה רחוק יותר אתה מגיע לטווח רחוק.'
@elchonon אשמח למענהבאיזה שיפוע לא תרצה הקשתה? חיובי או שלילי, ולמה?
איך נכנסים לבנץ דמבלים ב הקשתה? בפועל עושה את זה אבל לא תופס את זה איך זה עובד כי אין מוט להיתפס בו אלא אתה מקפיץ את ה דמבלים מה ברכיים ואיכשהו נכנס לפוזיציה
לג דרייב בדאמבלים זה בדיוק אותו דבר?
לתרגל בנץ בלי לג דרייב, האם רצוי מתי
לעשות מתי שעושים סטים אחרונים כאשר מורידים משקל לסחוט מהשריר עוד טיפה אחרי ששרפת אותו באימון?
או שאתה בא בגישה אחרת לנושא? ועושה את זה בפעמים אחרות מתי שאתה אומר תרגיל עזר
ועוד משהו לגבי לג דרייב..
האם זה משהו שדוחפים את הרגליים באופן קבוע לכל אורך התרגיל או שזה יותר בסגנון של לתת עוד פוש כמו שעושים ב מיליטרי פרס עם צ'יטים מהרגליים? לא יודע מה השם המדויק של התרגיל
זוכר שיש שם מיוחד לפרס עם צ'יטים
נ.ב
סליחה שאני חופר על הדברים האלה, אבל שאני מבין מה אמור לקרות בתרגיל אז אני מצליח לבצע אותו יותר טוב והתשובות שלך עוזרות לי, תודה יאח
לזה התכוונתי ב'מטרות'אל תחשוב על זה ככשל, תחשוב על זה כמו חזרה 2-3 תכננת 12 ואז אתה מוותר לעצמך כי הכל מרגיש 'בוער' עוד ממקודם
יותר כמו G SHOCK עם קורוזיהלפעמים אתה מתוכנן כמו שעון שווייצרי
כמעט כל אימון שלי כזהופתאום הגעת לאימון על 3 שעות שינה
לא דוגמא טובה חחלריצה וזה סחט אותך
כל מילהאבל יש ימים חלשים פה ושם.. זה לא אומר שצריך לזנוח את כל התכנון ולעשות דילואוד, לפעמים אפשר אימון הבא כבר להמשיך כרגיל.. אם זה עוד אימון ועוד אימון ועוד אימון ככה אז כבר צריך לתכנן מסלול מחדש
בשיפוע שלילי אין צורך, זה לא יקבע את הכתפיים יותר, וזה רק יעמיס את המשקל נמוך מידי.באיזה שיפוע לא תרצה הקשתה? חיובי או שלילי, ולמה?
בדיוק ככה.איך נכנסים לבנץ דמבלים ב הקשתה? בפועל עושה את זה אבל לא תופס את זה איך זה עובד כי אין מוט להיתפס בו אלא אתה מקפיץ את ה דמבלים מה ברכיים ואיכשהו נכנס לפוזיציה
כן.לג דרייב בדאמבלים זה בדיוק אותו דבר?
כשרוצים לעבוד על היציבות בבנץ', לדוגמה עם צד אחד עולה מהר יותר מהצד השני.לתרגל בנץ בלי לג דרייב, האם רצוי מתי
לא, ככה לא משתמשים בתרגילי עזר, תרגיל עזר לא אמור "לסחוט" את השריר, זה אמור לטפל בטעיות וחולשות טכניות.לעשות מתי שעושים סטים אחרונים כאשר מורידים משקל לסחוט מהשריר עוד טיפה אחרי ששרפת אותו באימון?
גם וגם.האם זה משהו שדוחפים את הרגליים באופן קבוע לכל אורך התרגיל או שזה יותר בסגנון של לתת עוד פוש כמו שעושים ב מיליטרי פרס עם צ'יטים מהרגליים? לא יודע מה השם המדויק של התרגיל
קיימת דיון ארוך בזמן שכל בני ישראל שומרי תורה ומצוות צמים, יושבים על הרצפה ובוכים על בית המקדש שחרב והגלות המתמשך שמשפיע על כל דור ודור, קראנו את מגילת איכה ואמרנו את הקינות ביחד.@elchonon אשמח למענה
דתי בלאי אם תרצה, לפעמים יש נקודות שחזק יותר לפעמים חזק פחות.
קיימת דיון ארוך בזמן שכל בני ישראל שומרי תורה ומצוות צמים, יושבים על הרצפה ובוכים על בית המקדש שחרב והגלות המתמשך שמשפיע על כל דור ודור, קראנו את מגילת איכה ואמרנו את הקינות ביחד.
אני מבין שאתה לא חלק מזה, אז סתם מתוך סקרנות קטנה, למה אתה מצטט חידושי תורה מעניינים, ורבנים, ואפילו נכנסנו לעימותים לא פעם על שניסית להגן ע כבודם של כמה רבנים שלא החזקתי מהם באופן אישי?
מה ההשקפה הדתית שלך?
אתה לא נשמע לי חילוני, אתה נשמע דתי, אבל הזמן שבו קיימת את הדיון מעיד שאתה לא הייתי חלק מאחד המנהגים הדתיים העתיקים ביותר.
לא מנסה לרדת למקומות אישיים, רק סקרן ורוצה לדעת מה הסגנון שלך שלא כל כך ברור לי.
איך שמתחשק לך, אני לא שופט.דתי בלאי אם תרצה, לפעמים יש נקודות שחזק יותר לפעמים חזק פחות
הלילה לא לומדים תורה אז לפחות בוקר כמה פינות במה שקשור לתורה מסוג אחר אם תרצה