לא מצליח להשתפר בקפיצה לגובה

Ariel1501

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
1
35
1
שחקן כדורסל,רגליים זריזות מאוד,רץ מהר אבל לא מצליח לייעל את הכוח,ואת המהירות לקפיצה לגובה,מרגיש כאילו כשאני בא לקפוץ לגובה כל הכוח נעלם לי ,בן 15 ועושה סקוואט 90 ק לשמיניות ,דדליפט 110 ק לחמישיות. ועגיין מרגיש שהכוח המתפרץ לחזרה בודדת של קפיצה לא שם,מה חסר לי שלאחרים שאפילו לא מתאמנים בחדכ מצליחים לקפוץ גבוה יותר.
מזכיר אני רץ מהר זריז מאוד ויש לי צעד ראשון מהיר רק הניתור הוא הבעייתי

שחקן כדורסל,רגליים זריזות מאוד,רץ מהר אבל לא מצליח לייעל את הכוח,ואת המהירות לקפיצה לגובה,מרגיש כאילו כשאני בא לקפוץ לגובה כל הכוח נעלם לי ,בן 15 ועושה סקוואט 90 ק לשמיניות ,דדליפט 110 ק לחמישיות. ועגיין מרגיש שהכוח המתפרץ לחזרה בודדת של קפיצה לא שם,מה חסר לי שלאחרים שאפילו לא מתאמנים בחדכ מצליחים לקפוץ גבוה יותר.
אתה מתאמן על ניתור?

בלי לדעת את שגרת האימונים שלך, גם בחדר כושר וגם מחוץ בעייתי לזרוק לך תשובות.

אבל שני דברים ככה מהראש שאתה צריך לעשות לדעתי

קודם כל לעבוד יותר כבד - קפיצה לגובה היא בפועל מאמץ מקסימלי לחזרה בודדת, אתה צריך לדמות את זה באימונים שלך ככל שניתן ואם ניתן

אתה גם צריך להתייעל בתנועה שלך, תשלב באימונים יותר קפיצות, קפיצה לקופסא, פליומטרי, קפיצות במקום וכו' וכו' וכו'.

תזכור גם שזה לא בדיוק פורום מלא במומחים לאימוני כדורסל וספציפית לשיפור קפיצה לגובה, אז אם יש לך גישה למאמן שמתעסק עם כדורסלנים, הניסיון שלו שווה פי 100 ממה שיש לכל אחד פה להציע לך

כמה אתה שוקל?
מה הגובה המקסימלי שהצלחת בקפיצה? (מהמקום ועם תנופה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית