הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייבוא תוספי תזונה

קציצה

משתמש מתחיל
140
124
נק' מוניטין:
255
140
124
היי לכולם, הרוב מכירים אותי בתור ״ליאמוש״
(שכחתי את הסיסמא ואת הסיסמא למייל)

רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמבינים בייבוא של תוספי תזונה בעיקר אבקות וחטיפי חלבון לארץ. או לפחות את החוקים....
האם זה סיפור?
אני מעוניינת לפתוח אתר אונליין שיהיה באמת איכותי עם מחירים טובים ולא מחירי שחיטה שיש פה בארץ ובעיקר מוצרים טובים בשוק ולא איזה חלבון חיטה במחיר מופקע

תחפשי חוקי יבוא בגוגל

ממה ששמעתי מחברים,יחסית סיפור כל העניין של ייבוא
בייחוד שיש לך מלא מבצעים ברשת (איי הרב וכו)ששוברים את השוק

אני מעוניינת לפתוח אתר אונליין שיהיה באמת איכותי עם מחירים טובים
קחי בחשבון שזה מעבר לרק אתר..זהיצריך ממך לוגיסטיקה (מחסן כלשהו,מערךהובלות/משלוחים)וזה רק קצה המזלג

זה לא משהו בלתי אפשרי,אבל צריך לחשוב ולחשב הכל לפני שהולכים על זה

בכל מקרה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
מבצעים ברשת
ועדיין אנשים קונים מצ׳מפיון וויטמין נינג’ה עם משלוח של 50 פאקינג שקל. ומחיר גבוה יותר ממש אפשר להזמין מחול. הביקוש לא מסתיים אף פעם. אני מחפשת להביא מוצרים במחירים זולים יותר,ישראלים אוהבים זול ואוהבים עכשיו ומהר.

ברור שקראתי,זה קצת יותר מסובך וסחורה רגילה

לא כזה פשוט, אם קרה מקרה ומכרת מוצר שגרם למישהו לבעייה רפואית הוא יכול לתבוע אותך, ואת לא מכוסה מבחינת המדינה כי לא העברת דרך אישור של משרד הבריאות (להשיג אישור זה המון כסף ומייקר את כל העניין בעשרות אחוזים, אחת הסיבות שבארץ עולה יותר)

מה גם שבכמות גדולה את תצטרכי לשלם מיסים ואז לא תוכלי למכור בכל כך זול

בארץ עושים את המוות ליבואנים קטנים, את צריכה הרבה גב כלכלי ולהיות מוכנה באמת להכל.
לדעתי, לא משתלם אלא אם את באמת רצינית בעניין

חחחחח יאהורסת....
נראלי לא תהיה בעיה לשחזר לך את המשתמש אם תבקשי מאחת המנהלים... 😃

רציתי לדעת אם יש פה אנשים שמבינים בייבוא
מתמצא בייבוא לא של מזון.
אם את מייבאת לשימוש עצמי הכל קל וכיף ורובינו מכירים את המגבלות. אם בכוונתך לייבא לצרכים מסחריים תתכונני לעולם של בירוקרטיה. באופן אישי אם את רצינית בעיניין ובאמת רוצה להתפרנס מזה אני מציע לגשת פיזית עם תוכנית עיסקית מושלמת ליבואן מזון קטן ולהציע לו להיות מנהלת מותג של תוספי תזונה תחת השם שלו או לשכור ממנו את שירותי הלוגיסטיקה והאיכות שלו וככה לנהל את העסק שלך.
עוד אופציה:

במקום להגיד יש לי חנות תעשי דרופ שיפינג

באופציה הזאת את המגשר הלוגיסטי/שיווקי בין החנות לצרכן וגוזרת קופון על המכירה של החנות. זה יחסית עם הכי פחות אחריות אבל גם הכסף הוא הכי קטן..

בהצלחה

מתמצא בייבוא לא של מזון.
אם את מייבאת לשימוש עצמי הכל קל וכיף ורובינו מכירים את המגבלות. אם בכוונתך לייבא לצרכים מסחריים תתכונני לעולם של בירוקרטיה. באופן אישי אם את רצינית בעיניין ובאמת רוצה להתפרנס מזה אני מציע לגשת פיזית עם תוכנית עיסקית מושלמת ליבואן מזון קטן ולהציע לו להיות מנהלת מותג של תוספי תזונה תחת השם שלו או לשכור ממנו את שירותי הלוגיסטיקה והאיכות שלו וככה לנהל את העסק שלך.
עוד אופציה:

באופציה הזאת את המגשר הלוגיסטי/שיווקי בין החנות לצרכן וגוזרת קופון על המכירה של החנות. זה יחסית עם הכי פחות אחריות אבל גם הכסף הוא הכי קטן..

בהצלחה
כמה אתה חושב היא יכולה לגזור קופון שיש חנויות כמו מייפרוטאין?

• פותח/ת השרשור
הרבה,כי למרות המחירים אנשים בוחרים לקנות בארץ.
ועובדה שיש את דריםנוטרישן בכמה הם מוכרים? חבילה של קילו ב115 אם אני לא טועה,לעומת מייפרוטאין שאפשר לקנות קילו ב60

יותר פרוצדורה מאשר סתם ייבוא רגיל
אין כזה דבר יבוא רגיל 😛 כל מוצר או משפחת מוצרים והדרישות הספציפיות. אבל מזון ככל הנראה כמוצר צריכה יפוקח על ידי משרד הבריאות ואלו עם הדרישות שלהם, זה לא אומר שזה בלתי אפשרי רק שיהיו דרישות וכדאי להערך מראש. וגם שמעתי שמועות על דרישות בנושאי כשרות (אבל אינני מתמצא ביבוא מסחרי של מזון)

יש את אלו של הנינג'ה שיש להם דילים טובים. תחשוב שהיא תקבל מחיר סיטונאי ואתה מחיר קמעונאי. אם ההפרש = משכורת היא צריכה לברר..

הרבה,כי למרות המחירים אנשים בוחרים לקנות בארץ.
ועובדה שיש את דריםנוטרישן בכמה הם מוכרים? חבילה של קילו ב115 אם אני לא טועה,לעומת מייפרוטאין שאפשר לקנות קילו ב60
את חושבת מאוד פרטני, נראה שהתעצבנת קצת על המחירים. מציע לבדוק בגוגל איך עושים תוכנית עסקית וליצור אחת לנישה שלך, מבטיח שעם מספרים הכל יכנס לך לפרופורציות.

אגב חוץ מעיניין היבוא, אם תפתחי עסק אמיתי יבקשו ממך גם אישורים לתנאי אחסנה למזון יבש בגלל זה אני מציע לעשות את המהלך שלך בשיתוף יבואן קיים, מישהו שכבר התגבר על מחסום הכניסה ואת תהיי זאת שפותחת לו נישת מכירות חדשה.

אתן לך דוגמה למשהו שכן התעסקתי איתו.
1. יבוא ציוד רפואי לצורך מסחרי: בפעם הראשונה נדרשתי להוכיח למכון התקנים שאני עומד בתקן לאותו מוצר. קיבלתי שיחרור על תנאי לשם התוויה מתאימה לפי התקן. לאחר הקבלה הדבקנו את מה שצריך על המוצרים והגיע אלינו בוחן לשם נטילת דגימה. אז בדקו במעבדה שמה שהכנסו לארץ זהה למה שהצהרנו בהתחלה + קיבל התוויה מתאימה. לאחר אישור מכון תקנים ניתן היה לשווק. היום אנו משלמים למכון תקנים רק אבל אישורים חד פעמיים ללא כל הסיפור הזה.
2. יבוא של מנגנון לבדיקת לחץ בקומפרסור שמשדר לרשת וויפיי פנימית: הפעם היה צריך לעבוד מול משרד התקשורת כדי להוכיח דרישות מינימום ליבוא. כמו עמידה בתקנים בי לאומיים מסוימים וטווח תדרים מותר. זה רק בגלל שהמכשיר היה לשימוש של החברה ולא למכירה. אם הינו רוצים לייבא לשם שיווק היה כאב ראש נוסף..

כל מוצר וההרפתקאה שלו

את צריכה להבין נקודה מסוימת, המחירים בארץ הם לא גבוהים בגלל בעלי החנויות, אלא בגלל המדינה.
והמדינה לא לטובת יבואנים קטנים בכלל, נתחיל עם זה שאת תצטרכי למכור את כל המוצרים שלך בתוספת של 17% מע"מ כאשר בחו"ל אנשים מזמינים את כל התוספים שלהם פטורים ממע"מ.
דבר נוסף, לרוב האתרים בחו"ל מציעים מחירי משלוח בחינם ואת תצטרכי לשלם על המוצרים שלך משלוח כפול (משלוח מהספק בחו"ל למחסן שלך ומשלוח נוסף מהמחסן שלך ללקוח).
וכמובן לא לשכוח את כל הבירוקרטיה המטורפת שמשרד הבריאות דורש על יבוא תוספי תזונה, בירוקרטיה שלא תתקלי בה בחיים וזאת אחת הסיבות העיקריות למה כל תוספי התזונה פה נמכרים במחירים מאוד גבוהים.

אז תחשבי שאת עסק קטן שצריך לשלם מע"מ, מחירי משלוח, להתמודד עם בירוקרטיה ישראלית ומנגד יש עסק גדול בחו"ל ששולח ללקוחות שלו בחינם, יש לו פטור ממע"מ והוא לא צריך להתמודד עם שום בירוקרטיה ישראלית - מי לדעתך ינצח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית