הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קיצוץ קלוריות / אירובי

• פותח/ת השרשור OA
  • פורסם בתאריך

OA

משתמש משקיע
6,516
6,086
נק' מוניטין:
4,554
6,516
6,086
רציתי לשמוע את דעתכם לגבי מה הייתם מעדיפים?

ולא מבחינת "אני נהנה לעשות אירובי" או "אני יותר מידי אוהב אוכל"

אלא יותר לכיוון של פגיעה בהתאוששות / ביצועים ובכללי ההרגשה בחיטוב.

אתה יכול להמנע מאירובי כל עוד אתה לא רעב. בשלב מסוים קשה להסתפק במעט קלוריות ואירובי של חצי שעה ״מרוויח״ לך עוד ארוחה.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להמנע מאירובי כל עוד אתה לא רעב. בשלב מסוים קשה להסתפק במעט קלוריות ואירובי של חצי שעה ״מרוויח״ לך עוד ארוחה.

השאלה היא אחרת,

בוא קודם נצא מנקודת הנחה שכרגע אני אוכל מספיק, לא רעב במהלך היום.
עכשיו הגיעה תקיעה ראשונה והאופציות שעמדו בפני הן קיצוץ / אירובי ובחרתי באירובי.
השאלה שלי מבחינת ביצועים ותחושה כללית האם 20 דק אירובי על דופק 140 4-5 פעמים בשבוע
עדיף או בעצם קיצוץ של קלוריות במקום.
כרגע נוצר מצב שאני עושה אירובי ואני שבע במהלך כל היום, בעיקרון אין לי בעיה לקצץ טיפה אבל מנסה
לעשות מה שיפגע לי הכי פחות בביצועים ובהתאוששות.

ממה "אפגע" יותר?

אחי, אני בדיוק במקום שלך.
בגלל שאני עם תוכנית מאוד עצימה בשביל החיטוב, עם נפח מאוד נמוך. והמטרה שלי באימוני כוח זה רק לשמור על משקלים, ובו זמנית לשפר את מיומנות הביצוע של התרגילים אצלי, שעלול להוביל בעליה קטנה אפילו במשקלי עבודה, לך תדע.

הורדת קלוריות זה לא דבר קל כשמתאמנים אימונים עצימים, והרבה יותר קל להגיע לכמות חלבון כשאני אוכל יותר קלוריות, אז אני מעדיף להוסיף אירובי.
בנוסף, תמיד רציתי לשפר את האירובי שלי, אבל דחיתי את זה כדי לקדם את הכוח בצורה המקסימלית, כרגע כשאני רק משמר ומשפר מיומנות זה הזדמנות מעולה להשתפר באירובי, ועל הדרך לאכול מעט יותר.

אני חייב לציין שיש הבדל בין אירובי אגרסיבי של 3 שעות, להליכה של חצי שעה בהרים עם האוויר הצח והשקט, זה בכלל בריא לנפש.

אני כולה מנסה להשיג 200 קלוריות נוספות מקצת הליכה עדינה שאולי תעלה במעט עם הימים.

ואם כבר פתחת נושא, אתה די וותיק עם חיטוב אני חושב, אז כמה שאלות לי אליך.

כמה אתה שוקל היום?
כמה קלוריות אתה אוכל ביום?
כמה שעות בשבוע אתה מתאמן, ואיזה אימונים?
איך אתה מחלק את הארוחות שלך (צום לסירוגין כזה, או 6 ארוחות קטנות)?
כמה הגרעון שאתה נמצא בו?
כמה משקל ירדת? וכמה מזה מים לדעתך?

אם תרצה אשתף את כל התשובות שלי לשאלות האלו, אבל אני מאוד סקרן לשמוע על התהליך שלך.

נ.ב. המכנסיים שלי נופלות כבר 😆

• פותח/ת השרשור
אחי, אני בדיוק במקום שלך.
בגלל שאני עם תוכנית מאוד עצימה בשביל החיטוב, עם נפח מאוד נמוך. והמטרה שלי באימוני כוח זה רק לשמור על משקלים, ובו זמנית לשפר את מיומנות הביצוע של התרגילים אצלי, שעלול להוביל בעליה קטנה אפילו במשקלי עבודה, לך תדע.

הורדת קלוריות זה לא דבר קל כשמתאמנים אימונים עצימים, והרבה יותר קל להגיע לכמות חלבון כשאני אוכל יותר קלוריות, אז אני מעדיף להוסיף אירובי.
בנוסף, תמיד רציתי לשפר את האירובי שלי, אבל דחיתי את זה כדי לקדם את הכוח בצורה המקסימלית, כרגע כשאני רק משמר ומשפר מיומנות זה הזדמנות מעולה להשתפר באירובי, ועל הדרך לאכול מעט יותר.

אני חייב לציין שיש הבדל בין אירובי אגרסיבי של 3 שעות, להליכה של חצי שעה בהרים עם האוויר הצח והשקט, זה בכלל בריא לנפש.

אני כולה מנסה להשיג 200 קלוריות נוספות מקצת הליכה עדינה שאולי תעלה במעט עם הימים.

ואם כבר פתחת נושא, אתה די וותיק עם חיטוב אני חושב, אז כמה שאלות לי אליך.

כמה אתה שוקל היום?
כמה קלוריות אתה אוכל ביום?
כמה שעות בשבוע אתה מתאמן, ואיזה אימונים?
איך אתה מחלק את הארוחות שלך (צום לסירוגין כזה, או 6 ארוחות קטנות)?
כמה הגרעון שאתה נמצא בו?
כמה משקל ירדת? וכמה מזה מים לדעתך?

אם תרצה אשתף את כל התשובות שלי לשאלות האלו, אבל אני מאוד סקרן לשמוע על התהליך שלך.

נ.ב. המכנסיים שלי נופלות כבר 😆

אני לגמרי איתך בראש בגלל זה הלכתי על אירובי בתקווה שלא יעמיס לי על הרגליים ביום לפני האימון.

שקילה אחרונה הייתה 83 ק״ג בערך,
משקל שיא 84.8 (מאמין שלפחות חצי מזה ירידה של נוזלים)

יש לי 5 אימונים שבועיים של שעה וחצי בערך.
מתאמן ppl ומטרה עיקרית לשמר נפח מתקופת המסה.

2 ארוחות גדולות ועוד 4 קטנות.

אוכל כרגע בסביבות 2,100.

אין לי גירעון מספרי אני עובד לפי מה שאני צריך באותו רגע, אם זו ירידה אז מקצץ עד שמקבל ירידה שבועית רצויה.
רק דואג לשמור על מספיק חלבון ושומן.

ובטח שאני מחכה לשמוע על התהליך שלך ויותר מזה מחכה לתמונות עידכון.

אני לגמרי איתך בראש בגלל זה הלכתי על אירובי בתקווה שלא יעמיס לי על הרגליים ביום לפני האימון.

שקילה אחרונה הייתה 83 ק״ג בערך,
משקל שיא 84.8 (מאמין שלפחות חצי מזה ירידה של נוזלים)

יש לי 5 אימונים שבועיים של שעה וחצי בערך.
מתאמן ppl ומטרה עיקרית לשמר נפח מתקופת המסה.

2 ארוחות גדולות ועוד 4 קטנות.

אוכל כרגע בסביבות 2,100.

אין לי גירעון מספרי אני עובד לפי מה שאני צריך באותו רגע, אם זו ירידה אז מקצץ עד שמקבל ירידה שבועית רצויה.
רק דואג לשמור על מספיק חלבון ושומן.

ובטח שאני מחכה לשמוע על התהליך שלך ויותר מזה מחכה לתמונות עידכון.
כיף לקרוא, אני מנסה לאסוף כמה שיותר מידע, כי זה ספירת קלוריות וחיטוב ראשון (ואני מקווה אחרון) בחיים שלי.

הבעיה הראשונה שלי זה שיש לי בבית שני משקלים שרחוקים 4 ק"ג אחד מהשני, אז אני כמובן הולך עם הנמוך יותר שבמקרה גם חדש יותר.

התחלתי מ88 ק"ג, היום בבוקר הייתי 85.4 ק"ג,, יש מצב שאפילו 2 ק"ג זה נוזלים, אין לי מושג, פשוט לא מצאותי שאני בכזה גרעון חריף.

יש לי 3 אימונים עצימים בשבוע, בעצת הצדיק, אני עושה את תוכנית הדילואד-עצימות של פנדליי, שעה וחצי כל אימון בערך. ו30 דק' הליכה כל יום, קצת בהרים, אני מתחיל להתאהב בהרים ובשקט.

כרגע שאני בבית כל הבוקר עד הצהריים, אני אוכל ארוחת בוקר נאוד איטית וארוכה, ארוחת צהריים, וסוגר את היום עם שייק פירות וחלבון.
אני לא רגיל להגיע לכל כך מינימום חלבון בארוחות, כי אני אוכל גם פחמימה ולא מספיק שומן לפעמים. אני עדיין לומד את העסק, וכל יום אוכל מאכלים אחרים.
החלבון עומד על פי 2+ ממשקל גוף, אבל הייתי רוצה קצת יותר.
קשה לי להשלים עם זה שאין פחמימה. אבל לאט לאט. אני הולך לאכול הרבה מלפפון ועלים ירוקים כדי לחיות בלי הירקות והמיץ גזר שלי.

קשה לי לוותר על השייק פירות עם החלבון, אבל אולי אצטרך עוד מעט.

אני גם על 2100 קלוריות כרגע, וזה לפני שהוספתי אירובי, אבל אני בכל זאת אשאיר את זה שם, אני נותן לעצמי לגלוש ל2150 אם צריך.

מחר ערב צום, אני חושב להיות בנייטרלי, סוג של העמסה כזאת, עם הרבה שומן, וסיבים ומספיק חלבון, לקראת הצום.

יש לך עיצות לקראת הצום במקרה? מעולם לא צמתי אחרי גירעון קלורי.

• פותח/ת השרשור
כיף לקרוא, אני מנסה לאסוף כמה שיותר מידע, כי זה ספירת קלוריות וחיטוב ראשון (ואני מקווה אחרון) בחיים שלי.

הבעיה הראשונה שלי זה שיש לי בבית שני משקלים שרחוקים 4 ק"ג אחד מהשני, אז אני כמובן הולך עם הנמוך יותר שבמקרה גם חדש יותר.

התחלתי מ88 ק"ג, היום בבוקר הייתי 85.4 ק"ג,, יש מצב שאפילו 2 ק"ג זה נוזלים, אין לי מושג, פשוט לא מצאותי שאני בכזה גרעון חריף.

יש לי 3 אימונים עצימים בשבוע, בעצת הצדיק, אני עושה את תוכנית הדילואד-עצימות של פנדליי, שעה וחצי כל אימון בערך. ו30 דק' הליכה כל יום, קצת בהרים, אני מתחיל להתאהב בהרים ובשקט.

כרגע שאני בבית כל הבוקר עד הצהריים, אני אוכל ארוחת בוקר נאוד איטית וארוכה, ארוחת צהריים, וסוגר את היום עם שייק פירות וחלבון.
אני לא רגיל להגיע לכל כך מינימום חלבון בארוחות, כי אני אוכל גם פחמימה ולא מספיק שומן לפעמים. אני עדיין לומד את העסק, וכל יום אוכל מאכלים אחרים.
החלבון עומד על פי 2+ ממשקל גוף, אבל הייתי רוצה קצת יותר.
קשה לי להשלים עם זה שאין פחמימה. אבל לאט לאט. אני הולך לאכול הרבה מלפפון ועלים ירוקים כדי לחיות בלי הירקות והמיץ גזר שלי.

קשה לי לוותר על השייק פירות עם החלבון, אבל אולי אצטרך עוד מעט.

אני גם על 2100 קלוריות כרגע, וזה לפני שהוספתי אירובי, אבל אני בכל זאת אשאיר את זה שם, אני נותן לעצמי לגלוש ל2150 אם צריך.

מחר ערב צום, אני חושב להיות בנייטרלי, סוג של העמסה כזאת, עם הרבה שומן, וסיבים ומספיק חלבון, לקראת הצום.

יש לך עיצות לקראת הצום במקרה? מעולם לא צמתי אחרי גירעון קלורי.

אני חושב שהאידיאל יהיה לאכול קודם כל פחמימות מורכבות גם אם זה בא על חשבון קלוריות משומן / חלבון, להכניס את כל הארוחות שלך עד הצום כדי לא להרגיש אפילו טיפת רעב ולהיכנס לצום שבע.
תשתדל להכניס הרבה סיבים ולשתות הרבה מים תוך כדי אך לא על חשבון קלוריות זמינות.

בקשר לגירעון הייתי ממליץ לך לקחת מומצע שבועי אחד לפחות ולראות איזה הפרש יש מממוצע קודם, ככה תראה מה הירידה שלך אחרי איבוד הנוזלים.

ואתה לא חייב לוותר על שייק פירות עם חלבון כל עוד הערכים מתאימים אין שום בעיה.
כל בוקר אני פותח בשייק חלבון עם תוספות.

אני חושב שהאידיאל יהיה לאכול קודם כל פחמימות מורכבות גם אם זה בא על חשבון קלוריות משומן / חלבון, להכניס את כל הארוחות שלך עד הצום כדי לא להרגיש אפילו טיפת רעב ולהיכנס לצום שבע.
תשתדל להכניס הרבה סיבים ולשתות הרבה מים תוך כדי אך לא על חשבון קלוריות זמינות.

בקשר לגירעון הייתי ממליץ לך לקחת מומצע שבועי אחד לפחות ולראות איזה הפרש יש מממוצע קודם, ככה תראה מה הירידה שלך אחרי איבוד הנוזלים.

ואתה לא חייב לוותר על שייק פירות עם חלבון כל עוד הערכים מתאימים אין שום בעיה.
כל בוקר אני פותח בשייק חלבון עם תוספות.
מעריך.
כמה זה ירידה תקינה במשקל בשבוע למשקל שלנו? 0.5 ק"ג?

ואם אני יורד טיפה יותר מזה, אז להישאר עם אותם קלוריות בשבוע הבא בתקווה שזה יאט, או להוסיף קצת?
איך אני יודע מתי וכמה לרדת? כרגע זה די שרירותי.
איך אני מחשב על סמך הממוצע השבועי כמה צריך להיות בשבוע שאחרי?

• פותח/ת השרשור
מעריך.
כמה זה ירידה תקינה במשקל בשבוע למשקל שלנו? 0.5 ק"ג?

ואם אני יורד טיפה יותר מזה, אז להישאר עם אותם קלוריות בשבוע הבא בתקווה שזה יאט, או להוסיף קצת?
איך אני יודע מתי וכמה לרדת? כרגע זה די שרירותי.
איך אני מחשב על סמך הממוצע השבועי כמה צריך להיות בשבוע שאחרי?

אני חושב שבין 0.4-0.8 ק״ג בשבוע בתור התחלה יהיה מעולה.
הייתי ממליץ לשמור לשמור על גירעון לא גבוה כדי כן לא לפגוע בביצועים ובהתאוששות.

בסופו של דבר התהליך צריך להיות במגמה אבל תמיד יהיו קפיצות לפה או לפה, העיקר שתשמור על המגמה ותמשיך ירידה, גם אם שבוע אחד ירדת 0.4 ושבוע אחרי 0.6 לצורך העניין אין שום בעיה.

יש יגידו שעדיף לחכות שבועיים כדי לקבוע תקיעה בגלל כל מיני מלחים / קרבה לצ׳יט וכו׳ שישפיעו על שקילות.

ברגע שבאמת נתקלת בתקיעה או היפוך מגמה אז כן צריך להתחיל לחשוב על תיסוף אירובי / קיצוץ.

תשתדל תמיד לרדת באיזור ה0.5-1 אחוז ממ.ג בשבוע.
ואין לך מה לחשב שום דבר רק תבדוק מגמה שנשמרת.

אני חושב שבין 0.4-0.8 ק״ג בשבוע בתור התחלה יהיה מעולה.
הייתי ממליץ לשמור לשמור על גירעון לא גבוה כדי כן לא לפגוע בביצועים ובהתאוששות.

בסופו של דבר התהליך צריך להיות במגמה אבל תמיד יהיו קפיצות לפה או לפה, העיקר שתשמור על המגמה ותמשיך ירידה, גם אם שבוע אחד ירדת 0.4 ושבוע אחרי 0.6 לצורך העניין אין שום בעיה.

יש יגידו שעדיף לחכות שבועיים כדי לקבוע תקיעה בגלל כל מיני מלחים / קרבה לצ׳יט וכו׳ שישפיעו על שקילות.

ברגע שבאמת נתקלת בתקיעה או היפוך מגמה אז כן צריך להתחיל לחשוב על תיסוף אירובי / קיצוץ.

תשתדל תמיד לרדת באיזור ה0.5-1 אחוז ממ.ג בשבוע.
ואין לך מה לחשב שום דבר רק תבדוק מגמה שנשמרת.
ענק.
ממש מעריך.

• פותח/ת השרשור
ענק.
ממש מעריך.

מצרף לך גרף מתחילת מסה עד היום שתבין על מה דיברתי עם הקפיצות שקורות מידי פעם ושתראה שהעיקר היא המגמה לאורך זמן.

ובאהבה שמח שיכול לעזור לך.

קבצים מצורפים

• 5A7CCE80-D20E-4C0B-94AE-507F06266E86.png
    5A7CCE80-D20E-4C0B-94AE-507F06266E86.png
    KB 78 · צפיות: 41
מצרף לך גרף מתחילת מסה עד היום שתבין על מה דיברתי עם הקפיצות שקורות מידי פעם ושתראה שהעיקר היא המגמה לאורך זמן.

ובאהבה שמח שיכול לעזור לך.
מגניב.
עלית בעצם 5 ק"ג בערך באיזה חודש אחד, זה לא מהיר מידי?
ואותו דבר לגבי ירידה, עד ק"ג בשבוע לא ירד שריר בעצם?

אני מתחיל לחשוב שהתהליך יהיה קצר משחשבתי, אני מתכנן לעצור בערך ב82, אני לא צריך לרדת יותר מזה 🤩

• פותח/ת השרשור
מגניב.
עלית בעצם 5 ק"ג בערך באיזה חודש אחד, זה לא מהיר מידי?
ואותו דבר לגבי ירידה, עד ק"ג בשבוע לא ירד שריר בעצם?

אני מתחיל לחשוב שהתהליך יהיה קצר משחשבתי, אני מתכנן לעצור בערך ב82, אני לא צריך לרדת יותר מזה 🤩

חחחחחחחחח אני הולך על חיטוב תחרותי והכל מוגבל בזמן ככה שאני לא אינדיקציה לכלום ושום דבר.

הכל נדחס ונהיה בלאגן בגלל הקורונה מתהליך כזה לאחר אבל לאט לאט.

בסופו של דבר במסה עליתי כמעט 10 ק״ג בקצת יותר מ3 חודשים.

חחחחחחחחח אני הולך על חיטוב תחרותי והכל מוגבל בזמן ככה שאני לא אינדיקציה לכלום ושום דבר.

הכל נדחס ונהיה בלאגן בגלל הקורונה מתהליך כזה לאחר אבל לאט לאט.

בסופו של דבר במסה עליתי כמעט 10 ק״ג בקצת יותר מ3 חודשים.
בהצלחה, ניפגש בתחרות שלך, ואתה בשלי 🤩
תזמין, כן.

• פותח/ת השרשור
אגב, בנוגע לירידה.
לא אמור להיות איבוד שריר כי אתה לא אמור לרדת ק״ג בשבוע אלא אם כן מדובר בנוזלים ובתחילת תהליך.
בהצלחה, ניפגש בתחרות שלך, ואתה בשלי 🤩
תזמין, כן.

כמובן תבוא לצעוק מהיציע 🤣🤣🤣

למרות שלך יש ניסיון קודם אז אני סומך עלייך.

אלחנן?????????????
עושה חיטוב?????????????????????????????????????????????????????????????????
אלחנןןןןןןןן@??@??@1!!!
🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

ברוך הבא למועדון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
giphy.gif

@orazriel זה לא נותן לי לתת לך מוטינין, אבל זה כאילו פתחת את האשכול הזה ממש בשבילי 😭

עד עכשיו רק הוספתי אירובי, אבל בגלל הברכיים החלטתי קצת להירגע עם האליפטי ולקצץ בכיוון האוכל - ואת התוצאה של היום אתה כבר יודע 😄😭

אלחנן?????????????
עושה חיטוב?????????????????????????????????????????????????????????????????
אלחנןןןןןןןן@??@??@1!!!
🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

ברוך הבא למועדון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
giphy.gif

@orazriel זה לא נותן לי לתת לך מוטינין, אבל זה כאילו פתחת את האשכול הזה ממש בשבילי 😭

עד עכשיו רק הוספתי אירובי, אבל בגלל הברכיים החלטתי קצת להירגע עם האליפטי ולקצץ בכיוון האוכל - ואת התוצאה של היום אתה כבר יודע 😄😭
לא להתרגש, זה זמני, וזה יחלוף, ובעז"ה, לעולם לא שוב
tenor.gif

לא להתרגש, זה זמני, וזה יחלוף, ובעז"ה, לעולם לא שוב
tenor.gif

זה מה שכולם אומרים 😆

בעצם ההבדל העיקרי בחיטוב שלי לעומתך, זה שלך בטח יצליח מהר, ולי לא D:
כי החיים הם מן דבר הוגן שכזה.

זה מה שכולם אומרים 😆

בעצם ההבדל העיקרי בחיטוב שלי לעומתך, זה שלך בטח יצליח מהר, ולי לא D:
כי החיים הם מן דבר הוגן שכזה.
תפסיקי להילחם, תיכנעי ותתחילי להתאמן ולעלות בשריר ולשמור על כמות שומן בדיוק אותו דבר, ובכך תרדי באחוז שומן, את לא צריכה להתעקש על המחוג, הוא לא מצביע כמה אחוז שומן את או איך את אפילו נראית.
אני עם BMI 29 כמעט בהשמנת יתר חריפה, מרגיש נפלא, והמחוג על המשקל לאנשים בגובה שלי יכול לתת התקף לב.
אבל המשקל שלי בריא ותקין, אני פשוט רוצה להיכנס לקטגוריה נמוכה יותר, ותאמיני לי שאם אתקע או שהייתי במצב שלך, הייתי נכנס למסה בלי לחשוב פעמיים.

אם את צריכה, עוד חודש או משהו כזה נתחיל נייטרלי ביחד, וחודש אחרי מסה של החיים 🤣

תפסיקי להילחם, תיכנעי ותתחילי להתאמן ולעלות בשריר ולשמור על כמות שומן בדיוק אותו דבר, ובכך תרדי באחוז שומן, את לא צריכה להתעקש על המחוג, הוא לא מצביע כמה אחוז שומן את או איך את אפילו נראית.
אני עם BMI 29 כמעט בהשמנת יתר חריפה, מרגיש נפלא, והמחוג על המשקל לאנשים בגובה שלי יכול לתת התקף לב.
אבל המשקל שלי בריא ותקין, אני פשוט רוצה להיכנס לקטגוריה נמוכה יותר, ותאמיני לי שאם אתקע או שהייתי במצב שלך, הייתי נכנס למסה בלי לחשוב פעמיים.

אם את צריכה, עוד חודש או משהו כזה נתחיל נייטרלי ביחד, וחודש אחרי מסה של החיים 🤣

נשמע מפתה :0
אבל באמת שנהייתי קצת צ'אבי וזה מציק לי :(
מרגישה מגושמת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית