הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תסביך רציני בבקשה עזרההה

מתן בן

משתמש מתחיל
70
6
נק' מוניטין:
9
70
6
פרסמתי פה בימים האחרונים הרבה פוסטים ואנשים ניסו לעזור בבניית תכנית אימון
בבקשה מי שיש לן ידע שיעזור זה ממש חשוב!
גיל 18 גובה 185 משקל 70 עכשיו מתחיל מסה משקלי עבודה יחסית נמוכים .
זו התכנית שבניתי אשמח לשיפורים.....נראית לי הרבה נפח אולי ואין איזון אשמח לעזרה בבקשה....!

A

חזה כתפיים יד אחורית

בנץ פרס – 6-8 X 4

לחיצת חזה עם משקולות יד בשיפוע עליון – 8-10 X 3

פרפר – 8-10 X 3

לחיצת כתפיים מוט/משקולות יד – 8-10 X 4

הרחקת כתפיים – 8-10 X 3

כתף אחורית מכונה – 8-10 *3

פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון – 4 X 10

יד מעל הראש יד יד 8-10*3 ;

B

רגליים גב יד קדמית

סקוואט – 6-8 X 4

דדליפט - 6-8 X 3

תאומים – 12-15 X 3

פשיטת ברכיים מכונה 8-10 X 3

פולי עליון מוט רחב – 6-8 X 4

חתירה עם מוט – 8-10 X 3

פול אובר – 12 X 3

כפיפת מרפקים משקולות יד – 8- 10 X 3

פטישים – 8-10 X 3

כמה תכניות קיבלה פה? מה עוד אתה רוצה?

אין ספור אנשים נתנו לך משוב ועזרה.
רוצה יותר תוציא כסף מהארנק ותשלם למאמן.
באמת חלאס לפתוח את אותו האשכול חמש פעמים ביום

• פותח/ת השרשור
כל תכנית שאני מקבל פה מישהו אומר שהיא לא טובה ולא ןלא שם
זה עזרה קטנה בשביל מי שמבין וזה הרבה בשבילי

כל תכנית שאני מקבל פה מישהו אומר שהיא לא טובה ולא ןלא שם
זה עזרה קטנה בשביל מי שמבין וזה הרבה בשבילי
תקשיב, כל אחד ואחד פה הוא פרופסור לחרטא. תאכלס הכל עובד. תבחר משהו. תתמיד איתו, עבד סבבה לא עבד הלאה.

• פותח/ת השרשור
הפחד שלי בגלל שהגעתי לאימון יתר מתכנית שבינתי לעצמי אז רק רוצה לדעת שאני אהרוג את עצמי ככה זה הסיבה שאני בלחחץ מזה, הגעתי לרמה שלא יכלתי ללכת 3 שבועות שלא לדבר על להתאמן חודשיים

הפחד שלי בגלל שהגעתי לאימון יתר מתכנית שבינתי לעצמי אז רק רוצה לדעת שאני אהרוג את עצמי ככה זה הסיבה שאני בלחחץ מזה, הגעתי לרמה שלא יכלתי ללכת 3 שבועות שלא לדבר על להתאמן חודשיים
כנראה שלא הגעתה לאימון יתר. והפחד שלך הוא הגורם המגביל. ותאמין לי אתה לא תהרוג את עצמך מהתכניות שנתנו פה.

תקח תוכנית. כל תכנית. ותתחיל ממשקלים קלים מאוד.

מקסימום אין מספיק גירוי להתקדם, אבל פציעה לא תהיה.

• פותח/ת השרשור
כנראה שלא הגעתה לאימון יתר. והפחד שלך הוא הגורם המגביל. ותאמין לי אתה לא תהרוג את עצמך מהתכניות שנתנו פה.

תקח תוכנית. כל תכנית. ותתחיל ממשקלים קלים מאוד.

מקסימום אין מספיק גירוי להתקדם, אבל פציעה לא תהיה.
סבבה אעשה את התכנית ששלחתי פה. רק תגיד לדעתך עדיף לעשות סיטף לג דדליפט שתיהיה עבודה על האמסטרינג? ןהנפח אימון בסדר? באימונים יש 27 סטים.

סבבה אעשה את התכנית ששלחתי פה. רק תגיד לדעתך עדיף לעשות סיטף לג דדליפט שתיהיה עבודה על האמסטרינג? ןהנפח אימון בסדר? באימונים יש 27 סטים.
זה כל כך לא משנה. תתאמן ותהנה מהדרך.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך יעוץ מקצועי ועזרה מקצועית...
מה שאתה מחפש לא נמצא בשום תוכנית אימונים...
🙄
בתזונה יש לי ידע מאוד טוב, רק באימונים אני לא מבין ככ ישלי טכניקה טובה בתרגילים, אני אתחיל בתכנית ונראה איך נתקדם משם, מקסימום אעלה נפח או משהו כזה בהמשך

בתזונה יש לי ידע מאוד טוב, רק באימונים אני לא מבין ככ ישלי טכניקה טובה בתרגילים, אני אתחיל בתכנית ונראה איך נתקדם משם, מקסימום אעלה נפח או משהו כזה בהמשך

אז תעזר במאמן אישי שיבנה לך תוכנית שמתאימה לך ולמטרות שלך..

מחפש מישהו כזה....לא מוצא
יש את המאמן שלי שהוא תותח, אבל בלי להעליב, אני מעדיף לא להציע אותו, כי עם גישה שלך, אולי תשגע אותו עם מה שאחרים אומרים לך.
יש ים מאמנים טובים, באמת שלא חסר.

לא הבנתי למה אתה מסתבך? פשוט קח תוכנית ותתחיל להתאמן, זה לא באמת משנה אין פה מדע מדויק אחי קח משהו ותתחיל לעבוד, אתה מנסה לחפש מושלם ואין דבר כזה פשוט תתאמן ועם הזמן תראה מה עובד לך טוב ומה לא.
מה שחשוב זה שתשמור על טכניקה טובה וכל הזמן תתקדם, שאתה נתקע תגוון,תשנה,תאפס.. רק ככה דברים משתנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית