הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו ניסה פעם לעשות ss כשהוא בשלב מתקדם בהיסטוריית אימונים שלו?

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
הכותרת יכולה להיות קצת מבלבלת אבל לא ידעתי איך לנסח את זה בקצרה...
השאלה שלי האם יש פה מישהו שניסה להריץ ss כשהוא לא בתחילת הדרך שלו אלא כבר צבר משקל יפה על המוט?

עכשיו כשהמכונים נפתחו חזרתי להתאמן אחרי כמה דבועות בלי חדכ עקב בידודים וסגרים... ועוד לפני זה לא חזרתי לעצמי עדיין מהסגר הקודם (נכנסתי לבידוד שבוע לפני שהייתי אמור לתת את השיאים הקודמים שלי)

עכשיו אני נכנס ללוז מאוד עמוס ובאוקטובר בכלל מתחיל גם לימודים ככה שאני חושב על איך לקצר את הזמן בחדכ ועדיין להמשיך להתקדם...

ככה עלתה לי המחשבה על לנסות להריץ ss שאף פעם לא עשיתי... על הנייר האימון נראה קצר ומתומצת, כמו שאני רוצה בתקופה הקרובה...

הפחד העיקרי שלי הוא שהנפח בדדליפט ובנץ' נמוך מידי בשבילי ויגרום להם לרדת... בכל זאת, סט אחד של דדליפט בשבוע ובנץ 3-6 סטים בשבוע בלי תרגילי עזר לחזה...

מבחינת התקדמות במשקלים בכל אימון, משום מה למרות שבשנה האחרונה התקדמתי בהתקדמות חד שבועית אני מרגיש שאני יכול למשוך עכשיו תקופה של התקדמות מאימון לאימון לפחות עד שאחזור לשיאים שלי או אעבור אותם בקצת (לא יודע איך זה קרה אבל חזרתי לחדכ חזק יותר ממה שהייתי לפני הכמה שבועות בלי אימונים האלה... מוזר מאוד אבל זה קרה)

יש פה מישהו שעשה דבר כזה ויודע להגיד איך זה השפיע עליו?

מניח שרלוונטי, המשקלים שלי לפני הגל הראשון:
Deadlift 161.5kg 3x5
Squat 127.5kg 3x5
Bench press 87.5kg 2x5, כן הלחיצות שלי חרא

נכון להיום אני רגיל לדדליפט פעם בשבוע, 3 סטים
סקוואט 2 סטים בשבוע של 3x5
בנץ' 2 סטים בשבוע של 3x5
פרס 3 סטים בשבוע של 3x5
עם התקדמות חד שבועית

על מג באיזור ה67

אתה יכול לנסות לראות. ואם לא יש עוד תכניות עם נפחים נמוכים שמתבססות לא על התקדמות לינארית.

צריך לזכור שזה שלאדם x משהו עבד או לא, לא מעיד על כך שזה יעבוד לך. יש אנשים שלקחו ss מאוד רחוק ואנשים שלא מגיבים כמעת לתכנית.

אחד הקהלי יעד של התוכנית היא מתאמנים שחוזרים מהפסקה ארוכה, אז על הנייר להבנתי התוכנית אמורה להתאים למטרה שלך.

מהנסיון שלי היא סבבה כדי לחזור למשקלים הקודמים פחות או יותר ובמהירות בגלל הזיכרון שריר, אבל כמו שכתבת, לא מספיק נפח כדי להתקדם משם וכנראה שתצטרך למצוא פיתרון אחר כשתתקרב למשקלים מאתגרים מבחינתך.
(אגב לדעתי כן תוכל לשבור את השיאים שלך בSS כי על הנייר יש לך עוד לאן להתקדם איתה, אבל כמובן שזו דעתי על סמך מספרים ואני לא מכיר אותך וכל אחד מגיב שונה לאימונים ובלה בלה בלה... )

שיהיה בהמון הצלחה!

עריכה:

צריך לזכור שזה שלאדם x משהו עבד או לא, לא מעיד על כך שזה יעבוד לך. יש אנשים שלקחו ss מאוד רחוק ואנשים שלא מגיבים כמעת לתכנית.
הקדמת אותי בשנייה על הנקודה הזו 👏

אחרי שראיתי בחור בן 18 שוקל 88 נותן בתחרות 230 סקוואט, והוא רק עושה SS. יש לי כבוד לתוכנית.
ושיהיה ברור שגם הדדליפט והבנץ' שלו היו יפים מאוד.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות לראות. ואם לא יש עוד תכניות עם נפחים נמוכים שמתבססות לא על התקדמות לינארית.

אחד הקהלי יעד של התוכנית היא מתאמנים שחוזרים מהפסקה ארוכה, אז על הנייר להבנתי התוכנית אמורה להתאים למטרה שלך.

מהנסיון שלי היא סבבה כדי לחזור למשקלים הקודמים פחות או יותר ובמהירות בגלל הזיכרון שריר, אבל כמו שכתבת, לא מספיק נפח כדי להתקדם משם וכנראה שתצטרך למצוא פיתרון אחר כשתתקרב למשקלים מאתגרים מבחינתך.
(אגב לדעתי כן תוכל לשבור את השיאים שלך בSS כי על הנייר יש לך עוד לאן להתקדם איתה, אבל כמובן שזו דעתי על סמך מספרים ואני לא מכיר אותך וכל אחד מגיב שונה לאימונים ובלה בלה בלה... )

שיהיה בהמון הצלחה!

עריכה:

הקדמת אותי בשנייה על הנקודה הזו 👏

יש עוד מספיק תוכניות כוח שיכולות לענות על הצרכים שלך.
אחרי שראיתי בחור בן 18 שוקל 88 נותן בתחרות 230 סקוואט, והוא רק עושה SS. יש לי כבוד לתוכנית.
ושיהיה ברור שגם הדדליפט והבנץ' שלו היו יפים מאוד.

אוקיי אני מניח שאני אנסה את זה לתקופה מסויימת ואראה איך אני מגיב לזה...
חייב לציין שעוד שיקול שלא ציינתי זה דאני לא מעוניין לעלות יותר מידי במשקל... אני נמצא כרגע מסחינת משקל גוף די ברף העליון שלי ומעוניין לרדת לקטגוריה של 59kg לקראת מרץ שנה הבאה

התכנון הוא להגיע לסינגל של 200 דדליפט (חושב שהיית די קרוב לזה לפני הקורונה אבל לא יצא לי לבדוק) ואז לחתוך הרבה במשקל גוף ל58-59kg (אני 1.63...)

לזכרוני סופטי נוהג לבצע ss בחזרה לאימונים

קח בחשבון שזאת עוד שיטה לעלות משקלים בצורה מוגדרת, אבל אתה לא ב״אמת״ מתחזק אלא מסיר חלודה

@PowerLifting

• פותח/ת השרשור
לזכרוני סופטי נוהג לבצע ss בחזרה לאימונים

קח בחשבון שזאת עוד שיטה לעלות משקלים בצורה מוגדרת, אבל אתה לא ב״אמת״ מתחזק אלא מסיר חלודה

@PowerLifting
זהו אז השאלה אם יש חברה שהשתמשו בתוכנית בשביל להתחזק אחרי שהם כבר צברו משקל נחמד על המוט ולא רק כדי לחזור לעניינים...

אני מנסה לחשוב אם כדאי לאמץ את התוכנית לחודשים הקרובים

עזוב, בטח הוא הצליח לרמות בתחרות...
כמעט שכחתי:sarcastic:😆😆
אם אתה על חומרים אז 'רואים'
פתאום יש לבנאדם תאומים מוגזמים
בתור טבעי קשה מאוד לפתח תאומים בגודל מכובד

כמובן יש כאלה שמתחמקים אבל קשוח להרבה זמן ומי שעל חומרים בד"כ יחזור לחומרים

אלא אם כן הוא עשה סייקל בודד כדי לפרוץ תקרת זכוכית ומשם חזר להיות טבעי ואז אני מרשה לו

כי קשוח מאוד לעשות סייקל בודד ולהגיד, זהו אני לא נוגע יותר

חוץ מזה, קח בחשבון שבגיל 18 הגוף שלך פועל באופן מאוד מופתי מבחינת הורמונים ככה שלא צריך חומרים ואפשר להגיע מאוד רחוק ואם התחלת להתאמן שנה שנתיים לפני זה דווקא מאוד הגיוני

אם אתה על חומרים אז 'רואים'
פתאום יש לבנאדם תאומים מוגזמים
בתור טבעי קשה מאוד לפתח תאומים בגודל מכובד

כמובן יש כאלה שמתחמקים אבל קשוח להרבה זמן ומי שעל חומרים בד"כ יחזור לחומרים

אלא אם כן הוא עשה סייקל בודד כדי לפרוץ תקרת זכוכית ומשם חזר להיות טבעי ואז אני מרשה לו

כי קשוח מאוד לעשות סייקל בודד ולהגיד, זהו אני לא נוגע יותר

חוץ מזה, קח בחשבון שבגיל 18 הגוף שלך פועל באופן מאוד מופתי מבחינת הורמונים ככה שלא צריך חומרים ואפשר להגיע מאוד רחוק ואם התחלת להתאמן שנה שנתיים לפני זה דווקא מאוד הגיוני
הם עוברים גם בדיקת פוליגרף

הם עוברים גם בדיקת פוליגרף
בדיקת פוליגרף זה בדיחה, אתה יודע שבני מיעוטים יכולים לעבור פוליגרף בלי להתאמן לזה במיוחד, בדקו את זה פעם, לא שאני מחפש לצאת גזעני או משהו אבל..

כל פעם לפני תחרות לוקחים ממך דם?
כמה עולה תחרות? סתם בשביל לקחת טרמפ על הבדיקות דם המשוכללות של החומרים..?
בדיקת פוליגרף.
ובדיקות פתע.
ואם אתה נתפס, זה קנס כבד, אז סתם חבל.
עזוב, בטח הוא הצליח לרמות בתחרות...
כמעט שכחתי:sarcastic:😆😆
אני לא חושב, דיברתי איתו הרבה זמן, הוא גם מתאמן של שי גולטמן, אם הוא היה לוקח אני מאמין שהמאמן שלו היה יודע ולא היה שולח אותו. שי הוא אדם ישר.
@elchonon
זה לא בדיקות שתן?
גם בדיקות פתע.
בדיקת פוליגרף זה בדיחה, אתה יודע שבני מיעוטים יכולים לעבור פוליגרף בלי להתאמן לזה במיוחד, בדקו את זה פעם, לא שאני מחפש לצאת גזעני או משהו אבל..
מציאות שאנשים נופלים שם.

אז אי אפשר להירשם לתחרות ולרוץ בה בלי שאתה נחשב..?
כאילו להצהיר שאתה על חומרים ועדיין להשתתף בידיעה שלא תוכל לקבל מקום על הפודיום, ולתפוס טרמפ על התחרות בשביל לקבל בדיקות דם על חשבונם? וסתם להתערבב בתחום וללמוד טכניקות ושיהיה את מי לשאול ולמצוא מי שיאמן אותך

אין דרך לעשות את כל זה בלי הקטע של הקנס?

מסכים
עברתי כמה כאלה בחיים
לא אינדיקציה לשום דבר
אבל אם זה עוזר בתחרות,מי אני שאתווכח
ולתפוס טרמפ על התחרות בשביל לקבל בדיקות דם על חשבונם
זה לא דם,זה שתן
גם פתע של WADA זה שתן (יש גם דם,נדיר יותר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית