הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו ניסה פעם לעשות ss כשהוא בשלב מתקדם בהיסטוריית אימונים שלו?

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
הכותרת יכולה להיות קצת מבלבלת אבל לא ידעתי איך לנסח את זה בקצרה...
השאלה שלי האם יש פה מישהו שניסה להריץ ss כשהוא לא בתחילת הדרך שלו אלא כבר צבר משקל יפה על המוט?

עכשיו כשהמכונים נפתחו חזרתי להתאמן אחרי כמה דבועות בלי חדכ עקב בידודים וסגרים... ועוד לפני זה לא חזרתי לעצמי עדיין מהסגר הקודם (נכנסתי לבידוד שבוע לפני שהייתי אמור לתת את השיאים הקודמים שלי)

עכשיו אני נכנס ללוז מאוד עמוס ובאוקטובר בכלל מתחיל גם לימודים ככה שאני חושב על איך לקצר את הזמן בחדכ ועדיין להמשיך להתקדם...

ככה עלתה לי המחשבה על לנסות להריץ ss שאף פעם לא עשיתי... על הנייר האימון נראה קצר ומתומצת, כמו שאני רוצה בתקופה הקרובה...

הפחד העיקרי שלי הוא שהנפח בדדליפט ובנץ' נמוך מידי בשבילי ויגרום להם לרדת... בכל זאת, סט אחד של דדליפט בשבוע ובנץ 3-6 סטים בשבוע בלי תרגילי עזר לחזה...

מבחינת התקדמות במשקלים בכל אימון, משום מה למרות שבשנה האחרונה התקדמתי בהתקדמות חד שבועית אני מרגיש שאני יכול למשוך עכשיו תקופה של התקדמות מאימון לאימון לפחות עד שאחזור לשיאים שלי או אעבור אותם בקצת (לא יודע איך זה קרה אבל חזרתי לחדכ חזק יותר ממה שהייתי לפני הכמה שבועות בלי אימונים האלה... מוזר מאוד אבל זה קרה)

יש פה מישהו שעשה דבר כזה ויודע להגיד איך זה השפיע עליו?

מניח שרלוונטי, המשקלים שלי לפני הגל הראשון:
Deadlift 161.5kg 3x5
Squat 127.5kg 3x5
Bench press 87.5kg 2x5, כן הלחיצות שלי חרא

נכון להיום אני רגיל לדדליפט פעם בשבוע, 3 סטים
סקוואט 2 סטים בשבוע של 3x5
בנץ' 2 סטים בשבוע של 3x5
פרס 3 סטים בשבוע של 3x5
עם התקדמות חד שבועית

על מג באיזור ה67

תביא מה שהכי יקר, אני כבר אדע להסתדר משם חחחחח
אתה באמת לא אוכל בשר?
כאילו עד מחר בצהריים מילא כי אתה יהודי טוב

אבל שבתות וכאלה.. כלום?

וכן הידידה הצמחונית היא סוג של שמאלנית, אמרתי לך שזה בא ביחד, לא אמרתי סתם

והאוכל של צמחונים.. והריח שלו.. זה הכל בא ביחד, מבחינה סטטיסטית יש קורולציה, למה זה ככה? לאלוקים הפתרונים

תביא מה שהכי יקר, אני כבר אדע להסתדר משם חחחחח

אתה באמת לא אוכל בשר?
כאילו עד מחר בצהריים מילא כי אתה יהודי טוב

אבל שבתות וכאלה.. כלום?

וכן הידידה הצמחונית היא סוג של שמאלנית, אמרתי לך שזה בא ביחד, לא אמרתי סתם
עוף אני אוכל.
בשר לעיתים רחוקות, בחגים או פעם בחודש חודשיים לפעמים.

עוף אני אוכל.
בשר לעיתים רחוקות, בחגים או פעם בחודש חודשיים לפעמים.
כמוני כמוך אבל לא מתוך בחירה, אלא עוף יוצא יותר זול ביחס למחיר ונותן בערך אותם ערכים, בשר אוכלים מתי שיש..

שאתה אוכל הרבה בשר זה כבר מצטבר לכדי נזק בכיס

הלוואי הייתי חי באמריקה יושב טוב ואוכל יושב על פרה כל יום, מזמן היו שולחים אותי לstrong man היה לי קצת כרס שוקל 150 ק"ג ומרים כבד נהנה מהחיים

אולי נגיע גם לשם בעזרת ה, לאט לאט מתבססים

לבנתיים לומד להרים כבד, וצומח לאט לאט בצורה חטובה 102 ק"ג בלי שומן מיותר יותר מדי ועולה עוד ועוד במשקל טפו טפו טפו

העיקר להיות בהתקדמות אבל בחייי שאמריקאים חיים טוב

הייתי שם בלונה פארק פעם
אתה רואה שם כושים ענקיים 2.10 אפילו לא שחקני כדורסל סתם עושים רגילים, אוכלים לך שם רגל של עוף בגודל של מסך פלזמה, הייתי גם רוצה לאכול את זה שם אבל זה לא היה כ"כ כשר לצערי

פעם הייתי שם במשחק NBA הלכתי לעשות פיפי שם, פתאום נכנסו 5 שחורים ענקיים, פחדתי על החיים שלי בגלל מה שאתה יודע עליהם מהסרטים אבל הם אמרו hey how you doing עניתי good game ya know מנסה לדבר כמו כושי וכבר הספקתי ללכת משם בחזרה למשחק מברך אשר יצר ואומר תודה שהאיברים שלי במקום, הם לא באמת מסוכנים אבל בהחלט זה חזות מפחידה

תחשוב על nlr666 אבל 20 ס"מ יותר ובצבע שחור

כמוני כמוך אבל לא מתוך בחירה, אלא עוף יוצא יותר זול ביחס למחיר ונותן בערך אותם ערכים, בשר אוכלים מתי שיש..

הלוואי הייתי חי באמריקה יושב טוב ואוכל יושב על פרה כל יום, מזמן היו שולחים אותי לstrong man היה לי קצת כרס שוקל 150 ק"ג ומרים כבד נהנה מהחיים

לבנתיים לומד להרים כבד, וצומח לאט לאט בצורה חטובה 102 ק"ג בלי שומן מיותר יותר מדי ועולה עוד ועוד במשקל טפו טפו טפו

הייתי שם בלונה פארק פעם
אתה רואה שם כושים ענקיים 2.10 אפילו לא שחקני כדורסל סתם עושים רגילים, אוכלים לך שם רגל של עוף בגודל של מסך פלזמה, הייתי גם רוצה לאכול את זה שם אבל זה לא היה כ"כ כשר לצערי

פעם הייתי שם במשחק NBA הלכתי לעשות פיפי שם, פתאום נכנסו 5 שחורים ענקיים, פחדתי על החיים שלי בגלל מה שאתה יודע עליהם מהסרטים אבל הם אמרו hey how you doing עניתי good game ya know מנסה לדבר כמו כושי וכבר הספקתי ללכת משם בחזרה למשחק מברך אשר יצר ואומר תודה שהאיברים שלי במקום, הם לא באמת מסוכנים אבל בהחלט זה חזות מפחידה

קבצים מצורפים

• download.jpeg
    download.jpeg
    KB 11.1 · צפיות: 31

הייתי שם בלונה פארק פעם

בתור אמריקאי שלא מתגעגע, אני לא יודע על מה אתה מדבר. באמת שאין על הארץ שלנו.

וגם אני מצטרף
tenor.gif

בתור אמריקאי שלא מתגעגע, אני לא יודע על מה אתה מדבר. באמת שאין על הארץ שלנו.

וגם אני מצטרף
tenor.gif
חשבתי אתה חרדי מביתר עלית או בית שמש
ואתה חוצניק בכלל... תכלס בית שמש חוצניק דווקא עושה שכל

עובדתית אמריקאים שוקלים יותר, אי אפשר להתווכח עם זה

והכושים שם, כל שחור שם זה שקול ל3-4 אתיופים כאן

שמה הכל בגדול

אפילו הפאוורליפטרים, אפילו הטבעיים שבהם שם

מרימים קצת יותר כבד

מה לעשות.. זה קצת יותר בתרבות שלהם מאשר פה

אין על הארץ שלנו ואני לא אמריקאי אבל אני בהחלט כן מתגעגע

עוד נקודה יפה, בחורות שם הם אחלה בחלה ואתה יכול לשאול אותם מה השעה בלי שזורחת להם השמש מהת#ת שלרווקים שבנינו זה יתרון, והיהודיות שם.. צריך להגיד ישתבח שמו ולהלל את הבורא כל רגע נתון, שלא תבין לא נכון

גם פה יש יפות, שם יש קצת יותר..

ועדיין, אין על הארץ שלנו, כי מה לעשות... זה שלנו..

ואם הרצל היה מצליח והיינו באוגנדה אז לא היה לנו את הדיון הזה כי כולנו היינו הכושים האלה ממקודם

לגבי retarded... מאיזה סרט זה?

שמה הכל בגדול

מרימים קצת יותר כבד

עוד נקודה יפה, בחורות שם הם אחלה בחלה ואתה יכול לשאול אותם מה השעה בלי שזורחת להם השמש מהת#ת שלרווקים שבנינו זה יתרון, והיהודיות שם.. צריך להגיד ישתבח שמו ולהלל את הבורא כל רגע נתון, שלא תבין לא נכון

ואם הרצל היה מצליח והיינו באוגנדה אז לא היה לנו את הדיון הזה כי כולנו היינו הכושים האלה ממקודם

חיים שלי טיפה פחות גזענות סבבה?

חיים שלי טיפה פחות גזענות סבבה?
אתיופי שוקל פה 60-70 בהגזמה ושחור שם שוקל 120 בממוצע..
גזענות? זה עובדה..

אני פחות מצנזר את עצמי בשם הפוליטילי קטרקט ועם זאת רוצה להבהיר שאין פה שום רצון לפגוע וכדומה..

ואם כבר גזענות, מאיזה סרט הgif ממקודם

שמה הכל בגדול

מרימים קצת יותר כבד

upload_2020-7-30_22-15-15.jpeg

upload_2020-7-30_22-15-28.jpeg

upload_2020-7-30_22-15-41.jpeg

upload_2020-7-30_22-15-59.jpeg

מזלך שלא פגשת שחורים צרפתיים-קנדיים

עם כל החרא שאנחנו אוכלים פה,אין ספק
קנדים לא יודע אבל כן נתקלתי בשחורים צרפתיים
חזות קצת מפחידה לפעמים, אבל.. הם רק פותחים את הפה, ואז אתה קולט את המבטא ובא לך להתפקע מצחוק אבל אתה שומר על ארשת פנים של פוקר פייס למרות שכל הפאסון שלהם נעלם

לצרפתים פחות אכפת מזה

אם זה היה אמריקאי/קנדי זה לא היה נגמר ככה..

היה לי עוד איזה 20 כאלה לפחות אבל הספקתי לחלק
בחייאת תמצא לי גם כזה
אני אוסף
אחי, עוד לא ברור איך הוא מתהלך חי ברחוב, ואיך הוא עדיין משתתף בפורום כאן.
תעלומה.
🫤
מזל שפרסם תמונה שלו,אחרת הייתי חושב שנשאר לו רק פלג גוף עליון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית