הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו ניסה פעם לעשות ss כשהוא בשלב מתקדם בהיסטוריית אימונים שלו?

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
הכותרת יכולה להיות קצת מבלבלת אבל לא ידעתי איך לנסח את זה בקצרה...
השאלה שלי האם יש פה מישהו שניסה להריץ ss כשהוא לא בתחילת הדרך שלו אלא כבר צבר משקל יפה על המוט?

עכשיו כשהמכונים נפתחו חזרתי להתאמן אחרי כמה דבועות בלי חדכ עקב בידודים וסגרים... ועוד לפני זה לא חזרתי לעצמי עדיין מהסגר הקודם (נכנסתי לבידוד שבוע לפני שהייתי אמור לתת את השיאים הקודמים שלי)

עכשיו אני נכנס ללוז מאוד עמוס ובאוקטובר בכלל מתחיל גם לימודים ככה שאני חושב על איך לקצר את הזמן בחדכ ועדיין להמשיך להתקדם...

ככה עלתה לי המחשבה על לנסות להריץ ss שאף פעם לא עשיתי... על הנייר האימון נראה קצר ומתומצת, כמו שאני רוצה בתקופה הקרובה...

הפחד העיקרי שלי הוא שהנפח בדדליפט ובנץ' נמוך מידי בשבילי ויגרום להם לרדת... בכל זאת, סט אחד של דדליפט בשבוע ובנץ 3-6 סטים בשבוע בלי תרגילי עזר לחזה...

מבחינת התקדמות במשקלים בכל אימון, משום מה למרות שבשנה האחרונה התקדמתי בהתקדמות חד שבועית אני מרגיש שאני יכול למשוך עכשיו תקופה של התקדמות מאימון לאימון לפחות עד שאחזור לשיאים שלי או אעבור אותם בקצת (לא יודע איך זה קרה אבל חזרתי לחדכ חזק יותר ממה שהייתי לפני הכמה שבועות בלי אימונים האלה... מוזר מאוד אבל זה קרה)

יש פה מישהו שעשה דבר כזה ויודע להגיד איך זה השפיע עליו?

מניח שרלוונטי, המשקלים שלי לפני הגל הראשון:
Deadlift 161.5kg 3x5
Squat 127.5kg 3x5
Bench press 87.5kg 2x5, כן הלחיצות שלי חרא

נכון להיום אני רגיל לדדליפט פעם בשבוע, 3 סטים
סקוואט 2 סטים בשבוע של 3x5
בנץ' 2 סטים בשבוע של 3x5
פרס 3 סטים בשבוע של 3x5
עם התקדמות חד שבועית

על מג באיזור ה67

אז אי אפשר להירשם לתחרות ולרוץ בה בלי שאתה נחשב..?
כאילו להצהיר שאתה על חומרים ועדיין להשתתף בידיעה שלא תוכל לקבל מקום על הפודיום, ולתפוס טרמפ על התחרות בשביל לקבל בדיקות דם על חשבונם? וסתם להתערבב בתחום וללמוד טכניקות ושיהיה את מי לשאול ולמצוא מי שיאמן אותך

אין דרך לעשות את כל זה בלי הקטע של הקנס?
אם לא תרים משקלים כבדים, ואין לך שום ניצחון או שיא, לא יבדקו אותך בכלל כנראה.
ברגע שאתה מרים ומאיים על המקום והניצחון של בחור טבעי, יבדקו ויקנסו אותך.

ברגע שמישהו יחשוד שאתה מוזרק ומתחרה בתור טבעי, יבדקו ויקנסו אותך.

אבל, היה עד עכשיו תחרות בנץ' בלבד ביחד עם התחרות הרגילה בלי בדיקות, שמרדכי בוכניק, ויגאל מוטדה התחרו בה, וכולם ידעו שהם מוזרקים, אבל זה היה התחרות הספציפי.
שם תוכל להירשם בלי בדיקות.

אבל אני חייב לציין שיש הרבה פחות צופים בזה, זה משום מה פחות מעניין אנשים.
שמעתי אנשים אומרים, "אז מה אם הוא דוחק 250? הוא מוזרק".

בדיקות שתן אפשר דווקא לרמות בהם גם אם אתה על חומרים, יש כמה שיטות, חלקם לא הכי נעימות, בכל מקרה אם מישהו מרמה בסוף יתפסו אותו, פליטת פה או משהו

בדיקות שתן אפשר דווקא לרמות בהם גם אם אתה על חומרים, יש כמה שיטות, חלקם לא הכי נעימות, בכל מקרה אם מישהו מרמה בסוף יתפסו אותו, פליטת פה או משהו
הבדיקה הכי אמינה והכי נפוץ ליפול בה, זה בירור ומעקב.
מאחורי הקלעים כל מתחרה עובר מעקב, ושיהיה ברור, שמאוד קל לעקוב אחרי המתחרים בארצינו הקטנה, כולם מכירים את כולם, ופליטות פה תמיד קורות.

כבר נפלו ככה כמה.

אבל אני חייב לציין שיש הרבה פחות צופים בזה, זה משום מה פחות מעניין אנשים.
שמעתי אנשים אומרים, "אז מה אם הוא דוחק 250? הוא מוזרק".

אני לא מבין אנשים שאומרים את זה

אם אני רואה מישהו דוחק 250 אני מתרשם, גם אם הוא על הלוסטין ומסניף מלחי הרחה

אני זוכר שהיה איזה פורים שהלכתי בלי חולצה והייתי יחסית שחיף לפני שנגעתי אי פעם בחומרים, והיה קוביות יפות והכל ואנשים אמרו מאחורי האוזן בטח הוא על סטרואידים והבנתי שאנשים יגידו את זה על כל מי שהם מקנאים בו אם זה נכון או אם לא..

הקנס נשמע מפחיד, סתם אם באת למישהו לא טוב בעין..

בכל מקרה, לתחרות.. חייבים ללבוש את הסינגליט הזה?

אפשר לרמות (מכיר את השיטות)

קח בחשבון שגם הבדיקות עולות רמה

אני לא מבין אנשים שאומרים את זה

אם אני רואה מישהו דוחק 250 אני מתרשם, גם אם הוא על הלוסטין ומסניף מלחי הרחה

אני זוכר שהיה איזה פורים שהלכתי בלי חולצה והייתי יחסית שחיף לפני שנגעתי אי פעם בחומרים, והיה קוביות יפות והכל ואנשים אמרו מאחורי האוזן בטח הוא על סטרואידים והבנתי שאנשים יגידו את זה על כל מי שהם מקנאים בו אם זה נכון או אם לא..

הקנס נשמע מפחיד, סתם אם באת למישהו לא טוב בעין..

בכל מקרה, לתחרות.. חייבים ללבוש את הסינגליט הזה?
רוב הבני משפחה של המתחרים הטבעיים, ובני אדם סתם בזים לשימוש בחומרים, מבחינתם זה לא אמיתי.

להתחרות ולהיבדק, לדעתי זה כבוד, שהרמתי מה שהרמתי, וניצחתי, ויש לי תעודה שנבדקתי ואני טבעי.

וכן, סינגליט זה חובה.

אפשר לרמות (מכיר את השיטות)

קח בחשבון שגם הבדיקות עולות רמה
מה שאלחנן אמר, פליטת פה זה הדרך הכי קלה לתפוס מישהו שמרמה..

ברגע שאמרת למישהו בטעות אתה חשוף או אם אפילו מישהו התייעץ איתך על חומרים והראת ידע בנושא אתה כבר חשוד

בדיקות אפשר לרמות
אבל אתה לא יכול להשתיק את כולם ומספיק שמישהו אחד פרט לך יודע ואתה כבר בסיכון

זה לא הופך אותך ללא טבעי
מבחינתי מלחי הרחה לפני ליפט יותר לא טבעי מאשר להזריק טרן

ראית מה קורה לאנשים בדקה 2-3 אחרי ההרחה, עף להם ה#חת לעולם אחר ובוא נתעלם רגע מהסיכון הבריאותי שבזה..

ראית מה קורה לאנשים בדקה 2-3 אחרי ההרחה, עף להם ה#חת לעולם אחר

אתה לא קרוב אפילו
בטח שלא להשוות את זה לטרן..

רואה איך הפוסט הולך להדרדר פה..
ציינתי מה שאני שומע מאנשים, לי אישית יש סיבות אחרות שאני נגד חומרים.

ראית מה קורה לאנשים בדקה 2-3 אחרי ההרחה, עף להם ה#חת לעולם אחר ובוא נתעלם רגע מהסיכון הבריאותי שבזה..
אם מלחי הרחה היו עובדים בשבילי הייתי משתמש בזה.
לא רואה בזה שום תועלת, וזה רק מפריע לריכוז שלי.
זה לא דומה ולא כמעט לחומרים.

ציינתי מה שאני שומע מאנשים, לי אישית יש סיבות אחרות שאני נגד חומרים.

אם מלחי הרחה היו עובדים בשבילי הייתי משתמש בזה.
לא רואה בזה שום תועלת, וזה רק מפריע לריכוז שלי.
זה לא דומה ולא כמעט לחומרים.
בתיאוריה מותר לך להשתמש בקוקאין או חומרים שכאלה לפני תחרות? או שהאיסור הוא נטו על סטרואידים? או שבודקים את כל הped כמו ב wnbf ובתיאוריה יכולים לפסול אותך כי לקחת ויאגרה?

בתיאוריה מותר לך להשתמש בקוקאין או חומרים שכאלה לפני תחרות? או שהאיסור הוא נטו על סטרואידים? או שבודקים את כל הped כמו ב wnbf ובתיאוריה יכולים לפסול אותך כי לקחת ויאגרה?
בודקים הכל חביבי. בקושי מותר ריטלין.

בודקים הכל חביבי. בקושי מותר ריטלין.
ציטרולין מאלט, בטא אלנין, קפאין, אגמנטין, אלא מותר חופשי...
נכון?
יש דרך לבדוק שימוש במודפיניל/נוטרופיקס אחרים? ואם בכלל האם בודקים אותם?

ציטרולין מאלט, בטא אלנין, קפאין, אגמנטין, אלא מותר חופשי...
נכון?
יש דרך לבדוק שימוש במודפיניל/נוטרופיקס אחרים? ואם בכלל האם בודקים אותם?
אתה מכשיל אותי, כי אני לא מבין בשקל בחומרים.

בכל אופן, איו דבר בעולם יותר טעים מסעודה אחרי צום.
מיץ גזר-תפוחים קר, סלמון מהתנור, מרק ירקות, סלט מפנק, תפוחי אדמה ישר צהתנור, אורז חם עם שועית ירוקה.
כמה כיף להיות יהודי:37mv:

הם מוגדרים כתוספים-מותר

אנטיביוטיקה?
2+ Benefits of Agmatine + Side Effects - SelfHacked

חומר שגורם לך להרגיש טוב, יש את זה טיפ טיפה בענבים ועוד כמה דברים

בריא לבריאות הנפשית וחלק מדווחים על פאמפ מכובד בשימוש איתם, אישית דחפתי לי לסטאק של הפרה וורקאאוט, אין תלונות, ולא רואה סיבה שזה יהיה אסור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית