הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

T3

• פותח/ת השרשור Energy
  • פורסם בתאריך

Energy

משתמש מתחיל
42
4
נק' מוניטין:
14
42
4
אהלן , ראיתי הרבה תשובות לשאלה שלי לגבי זה , והחלטתי בכל זאת לראות אולי יביאו לי תשובה שאוכל להבין אותה

אז ככה :
מה t3 עושה בגוף?
מה היתרונות והחסרונות שלו?
תופעות לוואי?
איך הוא עוזר לחיטוב?

תודה מראש

אני אתעמק בזה קצת, זה נושא מעניין.
אבל תראה שהם לא טוענים חד משמעית שדת מורידה אלימות, הם בהחלט רואים קשר הפוך מסויים בין דת לפשע, אבל זה לא חד משמעי ויש הרבה בעיות עם המחקרים בנושא. ונושא בעייתי הוא גם פשעים על רקע דתי, שהמחקר לא יודע להסביר.
גם אני חושב שצריך להסתכל על זה יותר לעומק, מבחינת סוג הדת ורמת דתיות, וסוגי הפשע, כי לומר דת ופשע זה מאוד כללי, רצח זה לא כמו שוחד, ותלמיד ישיבה הוא לא כמו נוצרי שהולך פעם בשבוע לכנסיה
בהחלט נושא מורכב ומעניין.
אבל מה שברור, שאי אפשר להשוות דת לסמים ואלכוהול מבחינת סטטיסטיקת פשע.

שדת מורידה אלימות
נראה לי יש לזה קשר כלשהו (מאנשים שאני מכיר-חזרו בתשובה וכל זה),לא יודע מחקרית (לא בדקתי)

ואני בדיוק קורא ספר על הקאמורה באיטליה
רובם דתיים הדוקים אבל זה לא מונע מהם לקבור אנשים בערימות..

אבל למה להרחיק עד איטליה,פה אצלנו,ארגוני הטרור הפלסטיניים
דתיים ברמה שלא מביישת חרדי ואין להם בעיה להוריד משפחה שלמה ('בשם הדת' כמובן)
ואני לא מדבר באוויר,מכיר את חלקם אישית

וכל הספורטאים שאנחנו רואים בטלויזיה?
תדמיין שהם היו טבעיים..זה היה מעניין לדעתך ? (רמז:לא)

מסכים שיש שימוש טפשי לחומרים,אבל יש מעבר (ספורט תחרותי ברמות גבוהות)
אותי אישית לא מעניין פיתוח גוף במיוחד, ודווקא פיתוח גוף טבעי הוא הרבה יותר יפה וכיף לראות לדעתי מהמפלצות.
גם פאוורליפטינג טבעי זה ספורט הרבה יותר מועדף עלי לצפות מאשר מוזרקים או מתחרי ציוד.
למה? שיהיה צחוקים 😆
אינשאללה.
אלחנן אחד האנשים הרגועים שאני מכיר
ולא מחייב שעל חומר יהיה לך רייג',אם אתה פסיכי בכללי אז על חומרים פי כמה (כנ''ל אם אתה רגוע)
תודה, גם אתה חמוד.
וכן, אני תכלס שיא הרגוע בכללי.

אותי אישית לא מעניין פיתוח גוף במיוחד
גם אותי לא
התכוונתי יותר לספורט הנפוץ כמו :כדורגל,כדורסל,פוטבול אמריקאי וכו'
ברור שגם בספורט זניח יותר כדוג' שחמט יש גם שימוש במשפרים למיניהם,אז לומר 'ספורט נקי' זה די לטמון ראש בחול
זה גם מה שאמרתי בזמנו ליו''ר של WADA בארץ ('תופסים את מי שמצליחים' לדבריו)
הם יודעים את זה כמו כולם שאין דבר כזה ספורט נקי-יותר מעניין התחרותיות והשיאים שנשברים

גם אותי לא
התכוונתי יותר לספורט הנפוץ כמו :כדורגל,כדורסל,פוטבול אמריקאי וכו'
ברור שגם בספורט זניח יותר כדוג' שחמט יש גם שימוש במשפרים למיניהם,אז לומר 'ספורט נקי' זה די לטמון ראש בחול
זה גם מה שאמרתי בזמנו ליו''ר של WADA בארץ ('תופסים את מי שמצליחים' לדבריו)
הם יודעים את זה כמו כולם שאין דבר כזה ספורט נקי-יותר מעניין התחרותיות והשיאים שנשברים
הייתי שמח אם היה דרך 100% למנוע סימום בספורט לטובת הספורטאים.
אבל תכלס זה לא בדיוק אפשרי, והניהול של הבדיקות נראה לי לוקה.

אבל בכל זאת אני חושב שבדיקות ונסיון מניעה שימוש זה חשוב.

הייתי שמח אם היה דרך 100% למנוע סימום בספורט לטובת הספורטאים.
זה קצת לחיות בסרט
ואתה יודע את זה (גם דיברנו על זה בעבר)
והניהול של הבדיקות נראה לי לוקה.
או אה,אין לך מושג כמה ואיזה סיפורים שמעתי על זה ..

אני חושב שבדיקות ונסיון מניעה שימוש זה חשוב.
מסכים
בסקטור שלך-התחרויות של טבעיים,שאתה יודע שמי שמולך בלי יתרון פרמקולוגי כזה או אחר (נשמע מוכר המונח הזה אה? )

לא בתחרויות כמו אולימפיאדה למשל,שהסיכוי שמישהו שם טבעי הוא אפסי
ואז בדיקה חיובית זה לחפש 'כבשה שחורה'/קורבן

רק אוסיף שזה נחמד שיש תחרויות לטבעיים (BB או PL)
ואני מאוד מכבד את הדעות שלך בעניין (לא תמיד מסכים כן?)
אבל זה לא אומר שמי שמוזרק הוא 'נגוע'-זה הרבה מעבר

<3

בהחלט נושא מורכב ומעניין.
אבל מה שברור, שאי אפשר להשוות דת לסמים ואלכוהול מבחינת סטטיסטיקת פשע.
אפשר ולא, תלוי למה אתה מתכוון לדת ולמה אתה מתכוון בסמים.
לצורך הדיון הטענה שלו הייתה נכונה, כמו שאי אפשר לומר שדת מובילה לאלימות בגלל הפלגים הקיצוניים, אי אפשר לומר שסטרואידים גורמים לאלימות בגלל מה שעושים אחוז קטן מהמשתמשים

הוא אולי רגוע אבל ספציפית כלפי מתעצבן עלי פה חופשי אז עם חומרים יהיה מעניין לאיזה רמה זה יגיע

הטרן שלך משפיע עליו כנראה..
לא רק עליו, היום זקנה בבריכה שאלה אותי למה אני אוכל בבריכה אחרי שדחפתי סנדוויץ שלם לפה קיצור הצבעתי על הפה כי אם הייתי מדבר היה עף לה הלחם עם חומוס לפרצוף

היא התעצבנה שלא עניתי לה כי לא יכולתי תכלס והתחילה לצעוק מציל מציל, שיחקתי אותה קול ופשוט המשכתי עד שסיימתי לאכול

היא כנראה חושבת שזה מלכלך את הבריכה למרות שדחפתי הכל לפה ואין שאריות או משהו

קיצור המציל בא ואמר למה את עושה דרמה ואז שאל אותי שאלות על כושר היה מגניב

הטרן משפיע על כולם אחי חחחחחחח

אפשר ולא, תלוי למה אתה מתכוון לדת ולמה אתה מתכוון בסמים.
לצורך הדיון הטענה שלו הייתה נכונה, כמו שאי אפשר לומר שדת מובילה לאלימות בגלל הפלגים הקיצוניים, אי אפשר לומר שסטרואידים גורמים לאלימות בגלל מה שעושים אחוז קטן מהמשתמשים
אני מריח דיון ארוך.
אולי כדאי להמשיך אותו ביחד עם הדיון על דת בכללי, ולהביא את הדיון ההוא ל120 עמודים.

אני מריח דיון ארוך.
אולי כדאי להמשיך אותו ביחד עם הדיון על דת בכללי, ולהביא את הדיון ההוא ל120 עמודים.
זה לא היה לעניין הדיון, אין לי עניין לדיון בנושא, רק לומר שהטענה שלו לא הייתה שגויה, אי אפשר להשתמש בקיצון כדי לדבר על הכלל

זה לא היה לעניין הדיון, אין לי עניין לדיון בנושא, רק לומר שהטענה שלו לא הייתה שגויה, אי אפשר להשתמש בקיצון כדי לדבר על הכלל
אבל אפשר להשתמש בסטטיסטיקה כדי לקבוע חוק והסתברות.

אבל אפשר להשתמש בסטטיסטיקה כדי לקבוע חוק והסתברות.
אותי לימדו באלגברה לינארית שיש דבר כזה מרחב, ואי אפשר להשליך ממרחב הפילים על מרחב העגבניות

סטטיסטיקה זה כלי יפה ביותר אבל שמשתמשים בו בצורה לא נכונה בהשוואות בתחומים שונים לחלוטין, היא מאבדת את האפקט המדעי ומשתמש ככלי לניגוח או להנצחת אג'נדה ולא בהכרח איקוולנטית או רלוונטית למבחן המציאות כי יש דברים שלא שייך להשוות ביניהם

לא תמיד, אבל אף אחד מאיתנו לא חזק בסטטיסטיקה של פשיעה ודת ופשיעה וסמים ככה שזה לא משנה
אותי לימדו באלגברה לינארית שיש דבר כזה מרחב, ואי אפשר להשליך ממרחב הפילים על מרחב העגבניות

סטטיסטיקה זה כלי יפה ביותר אבל שמשתמשים בו בצורה לא נכונה בהשוואות בתחומים שונים לחלוטין, היא מאבדת את האפקט המדעי ומשתמש ככלי לניגוח או להנצחת אג'נדה ולא בהכרח איקוולנטית או רלוונטית למבחן המציאות כי יש דברים שלא שייך להשוות ביניהם
לעת עתה שחומרים הם לא חוקיים, לפחות יש להתנגדות שלי בהפצה שלהם לגיטמציה. וגם אם הם כן היו חוקיים היה להתנגדות שלי לגיטימציה.
אז לא איכפת לי באמת מה הסטטיסטיקה, יש לי דעה, וגם אם הנזק של חומרים לסביבה קטן מדת (ולדעתי זה לא) זכותי עדיין לראות בזה דבר שפסול מלעודד אנשים להשתמש בזה.

לעת עתה שחומרים הם לא חוקיים, לפחות יש להתנגדות שלי בהפצה שלהם לגיטמציה. וגם אם הם כן היו חוקיים היה להתנגדות שלי לגיטימציה.
אז לא איכפת לי באמת מה הסטטיסטיקה, יש לי דעה, וגם אם הנזק של חומרים לסביבה קטן מדת (ולדעתי זה לא) זכותי עדיין לראות בזה דבר שפסול מלעודד אנשים להשתמש בזה.
סבבה, אתה בעד שלא יהיה הפצה ושאנשים לא ישתמשו ולא לעודד להשתמש, לגיטימי אבל מה בין זה לבין זה vvv

מי שכבר משתמש, למה אתה נגד זה שיהיה לו כתף תומכת?
אתה סבור שזה עושה נזק אני משער, אז אם כבר מישהו משתמש, לא עדיף שיהיה כתף תומכת כדי שהנזק יהיה מינימלי

או שמבחינתך, מי שמשתמש אסור לו לקבל ייעוץ בנושא ושיילך יהרוג את עצמו מצדך בעיה שלו שהוא נוגע בחומרים

ככה אני הבנתי אותך, תקן אותי אם טעיתי

כל הקטע פה שהשוו חומרים לפשיעה ומשם לדת, היה out of context סתם כדי לחזק אג'נדה כזאת או אחרת

עדיין זה לא מסביר למה מי שמשתמש צריך להיות מבודד ואסור לו לדבר עם אנשים אחרים בנושא, לקבל ייעוץ חוות דעת ועזרה באיך לעשות את זה במינימום נזק

ושים לב בפורום, שמישהו מראה אפס ידע או רוצה להתחיל סייקל ראשון מנסים בצורה הכי יפה ולפעמים אגרסיבית להוריד אותו מהרעיון

אין פה עידוד של שימוש, אלא תמיכה במי שכבר משתמש

מי שמשתמש אסור לו לקבל ייעוץ בנושא ושיילך יהרוג את עצמו מצדך בעיה שלו שהוא נוגע בחומרים
ההפך
אם אפשר לעזור למי שכבר נכנס לזה,זה מבורך
רוצה לומר-אם כבר אתה בעולם הזה,תעשה את זה נכון (עד כמה שניתן)

ההפך
אם אפשר לעזור למי שכבר נכנס לזה,זה מבורך
רוצה לומר-אם כבר אתה בעולם הזה,תעשה את זה נכון (עד כמה שניתן)

אם הוא בדעה הזאת אין לי משהו נגדו

אבל לסברתו ממה שהבנתי כחלק ממה שהוא אמר
, עצם זה שיש תמיכה למי שבעולם הזה
כפועל יוצא מזמין עוד אנשים לעולם הזה
ובשל כך אסור שיהיה תמיכה למי שבעולם הזה
גם במחיר שמי שבעולם הזה כבר יעשה את זה לא נכון
כתוצאה מכך שלא תהיה לו תמיכה

ככה משתמע מדבריו

אם הוא חוזר בו או שהוא התכוון אחרת או שהבנתי אותו לא נכון ניחא

נציין שזה מה שהבנתי מדבריו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית