עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהחלט נושא מורכב ומעניין.אני אתעמק בזה קצת, זה נושא מעניין.
אבל תראה שהם לא טוענים חד משמעית שדת מורידה אלימות, הם בהחלט רואים קשר הפוך מסויים בין דת לפשע, אבל זה לא חד משמעי ויש הרבה בעיות עם המחקרים בנושא. ונושא בעייתי הוא גם פשעים על רקע דתי, שהמחקר לא יודע להסביר.
גם אני חושב שצריך להסתכל על זה יותר לעומק, מבחינת סוג הדת ורמת דתיות, וסוגי הפשע, כי לומר דת ופשע זה מאוד כללי, רצח זה לא כמו שוחד, ותלמיד ישיבה הוא לא כמו נוצרי שהולך פעם בשבוע לכנסיה
נראה לי יש לזה קשר כלשהו (מאנשים שאני מכיר-חזרו בתשובה וכל זה),לא יודע מחקרית (לא בדקתי)שדת מורידה אלימות
אותי אישית לא מעניין פיתוח גוף במיוחד, ודווקא פיתוח גוף טבעי הוא הרבה יותר יפה וכיף לראות לדעתי מהמפלצות.וכל הספורטאים שאנחנו רואים בטלויזיה?
תדמיין שהם היו טבעיים..זה היה מעניין לדעתך ? (רמז:לא)
מסכים שיש שימוש טפשי לחומרים,אבל יש מעבר (ספורט תחרותי ברמות גבוהות)
אינשאללה.למה? שיהיה צחוקים 😆
תודה, גם אתה חמוד.אלחנן אחד האנשים הרגועים שאני מכיר
ולא מחייב שעל חומר יהיה לך רייג',אם אתה פסיכי בכללי אז על חומרים פי כמה (כנ''ל אם אתה רגוע)
גם אותי לאאותי אישית לא מעניין פיתוח גוף במיוחד
הייתי שמח אם היה דרך 100% למנוע סימום בספורט לטובת הספורטאים.גם אותי לא
התכוונתי יותר לספורט הנפוץ כמו :כדורגל,כדורסל,פוטבול אמריקאי וכו'
ברור שגם בספורט זניח יותר כדוג' שחמט יש גם שימוש במשפרים למיניהם,אז לומר 'ספורט נקי' זה די לטמון ראש בחול
זה גם מה שאמרתי בזמנו ליו''ר של WADA בארץ ('תופסים את מי שמצליחים' לדבריו)
הם יודעים את זה כמו כולם שאין דבר כזה ספורט נקי-יותר מעניין התחרותיות והשיאים שנשברים
זה קצת לחיות בסרטהייתי שמח אם היה דרך 100% למנוע סימום בספורט לטובת הספורטאים.
או אה,אין לך מושג כמה ואיזה סיפורים שמעתי על זה ..והניהול של הבדיקות נראה לי לוקה.
מסכיםאני חושב שבדיקות ונסיון מניעה שימוש זה חשוב.
אפשר ולא, תלוי למה אתה מתכוון לדת ולמה אתה מתכוון בסמים.בהחלט נושא מורכב ומעניין.
אבל מה שברור, שאי אפשר להשוות דת לסמים ואלכוהול מבחינת סטטיסטיקת פשע.
הטרן שלך משפיע עליו כנראה..הוא אולי רגוע אבל ספציפית כלפי מתעצבן עלי פה חופשי אז עם חומרים יהיה מעניין לאיזה רמה זה יגיע
לא רק עליו, היום זקנה בבריכה שאלה אותי למה אני אוכל בבריכה אחרי שדחפתי סנדוויץ שלם לפה קיצור הצבעתי על הפה כי אם הייתי מדבר היה עף לה הלחם עם חומוס לפרצוףהטרן שלך משפיע עליו כנראה..
אני מריח דיון ארוך.אפשר ולא, תלוי למה אתה מתכוון לדת ולמה אתה מתכוון בסמים.
לצורך הדיון הטענה שלו הייתה נכונה, כמו שאי אפשר לומר שדת מובילה לאלימות בגלל הפלגים הקיצוניים, אי אפשר לומר שסטרואידים גורמים לאלימות בגלל מה שעושים אחוז קטן מהמשתמשים
זה לא היה לעניין הדיון, אין לי עניין לדיון בנושא, רק לומר שהטענה שלו לא הייתה שגויה, אי אפשר להשתמש בקיצון כדי לדבר על הכללאני מריח דיון ארוך.
אולי כדאי להמשיך אותו ביחד עם הדיון על דת בכללי, ולהביא את הדיון ההוא ל120 עמודים.
אבל אפשר להשתמש בסטטיסטיקה כדי לקבוע חוק והסתברות.זה לא היה לעניין הדיון, אין לי עניין לדיון בנושא, רק לומר שהטענה שלו לא הייתה שגויה, אי אפשר להשתמש בקיצון כדי לדבר על הכלל
לא תמיד, אבל אף אחד מאיתנו לא חזק בסטטיסטיקה של פשיעה ודת ופשיעה וסמים ככה שזה לא משנהאבל אפשר להשתמש בסטטיסטיקה כדי לקבוע חוק והסתברות.
אותי לימדו באלגברה לינארית שיש דבר כזה מרחב, ואי אפשר להשליך ממרחב הפילים על מרחב העגבניותאבל אפשר להשתמש בסטטיסטיקה כדי לקבוע חוק והסתברות.
לא תמיד, אבל אף אחד מאיתנו לא חזק בסטטיסטיקה של פשיעה ודת ופשיעה וסמים ככה שזה לא משנה
לעת עתה שחומרים הם לא חוקיים, לפחות יש להתנגדות שלי בהפצה שלהם לגיטמציה. וגם אם הם כן היו חוקיים היה להתנגדות שלי לגיטימציה.אותי לימדו באלגברה לינארית שיש דבר כזה מרחב, ואי אפשר להשליך ממרחב הפילים על מרחב העגבניות
סטטיסטיקה זה כלי יפה ביותר אבל שמשתמשים בו בצורה לא נכונה בהשוואות בתחומים שונים לחלוטין, היא מאבדת את האפקט המדעי ומשתמש ככלי לניגוח או להנצחת אג'נדה ולא בהכרח איקוולנטית או רלוונטית למבחן המציאות כי יש דברים שלא שייך להשוות ביניהם
סבבה, אתה בעד שלא יהיה הפצה ושאנשים לא ישתמשו ולא לעודד להשתמש, לגיטימי אבל מה בין זה לבין זה vvvלעת עתה שחומרים הם לא חוקיים, לפחות יש להתנגדות שלי בהפצה שלהם לגיטמציה. וגם אם הם כן היו חוקיים היה להתנגדות שלי לגיטימציה.
אז לא איכפת לי באמת מה הסטטיסטיקה, יש לי דעה, וגם אם הנזק של חומרים לסביבה קטן מדת (ולדעתי זה לא) זכותי עדיין לראות בזה דבר שפסול מלעודד אנשים להשתמש בזה.
ההפךמי שמשתמש אסור לו לקבל ייעוץ בנושא ושיילך יהרוג את עצמו מצדך בעיה שלו שהוא נוגע בחומרים
ההפך
אם אפשר לעזור למי שכבר נכנס לזה,זה מבורך
רוצה לומר-אם כבר אתה בעולם הזה,תעשה את זה נכון (עד כמה שניתן)