הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט + קלוריות

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך

Banned

משתמש פעיל
518
104
נק' מוניטין:
146
518
104
אהלן פורום יקר, אשמח לעזרה.
עד עכשיו הייתי עושה דדליפט במוט רגיל עם משקולות 20KG בגודל רגיל ומוסיף הגבהה בצדדים, זאת המלצה של המאמן שלי (אני גובה 1.75), מה ההבדל אם אני מוריד את ההגבהה (הגבהה של הגומי של החדרי כושר), מרגיש לי שאני עושה חצי תנועה.

ושאלה שניה, אני בחיטוב כרגע על 1900 +- יומי, כמה קלוריות זה כבר קצת מדי? מגיע שלב שעדיף כבר שהקלוריות ירדו מאירובי ולא מהורדת מזון?

תודה רבה!

שמע אני אמשוך עוד קילו, קילו וחצי כמו שאמרתי ומאמין שישאר עוד טיפה שומן, אבל כמות הזמן שאצטרך בשביל להוריד את השומן שנשאר לא שווה לי..
גם החיטוב כבר ממש קשה, אני אוכל כמו ילד בן 12
הרבה יותר קל לחטב בסירוגין.
לדעתי אין סיבה לעשות חיטוב רציני במכה אם אין תחרות או משהו בסגנון.
נגיד אם אתה מתחיל ב20% שומן, אתה יכול לרדת ל15%, לקחת הפסקה כמה חודשים, ולהמשיך את החיטוב מאוחר יותר. זה גם יותר קל מנטלית.

• פותח/ת השרשור
הרבה יותר קל לחטב בסירוגין.
לדעתי אין סיבה לעשות חיטוב רציני במכה אם אין תחרות או משהו בסגנון.
נגיד אם אתה מתחיל ב20% שומן, אתה יכול לרדת ל15%, לקחת הפסקה כמה חודשים, ולהמשיך את החיטוב מאוחר יותר. זה גם יותר קל מנטלית.
אני פשוט בקושי עם מסת שריר לדעתי ביחס למשקל שאני מרים (לא כמוך חחחחח)
מה שכן שמתי לב שזה ממש משפיע ואני יותר אוהב להיות חטוב, מרגיש קליל ולא גוץ שמן כזה
אני אסיים עוד 3 שבועות שזה בדיוק 3 חודשים, בערך 11 קילו הורדתי כולל נוזלים נראה לי סבבה לגמרי

• פותח/ת השרשור
עדכון: בשעה טובה מסיים השבוע את החיטוב, הגעתי לאיזור ה70.5 קילו.
מבחינת משקלים: הייתה ירידה לקראת הסוף לא משמעותי, חוזר למשקל הרגיל תוך שבוע על נטרלי.
מרוצה מאוד. שבוע / שבוע וחצי ניטרלי וחוזר למסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית