הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט + קלוריות

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך

Banned

משתמש פעיל
518
104
נק' מוניטין:
146
518
104
אהלן פורום יקר, אשמח לעזרה.
עד עכשיו הייתי עושה דדליפט במוט רגיל עם משקולות 20KG בגודל רגיל ומוסיף הגבהה בצדדים, זאת המלצה של המאמן שלי (אני גובה 1.75), מה ההבדל אם אני מוריד את ההגבהה (הגבהה של הגומי של החדרי כושר), מרגיש לי שאני עושה חצי תנועה.

ושאלה שניה, אני בחיטוב כרגע על 1900 +- יומי, כמה קלוריות זה כבר קצת מדי? מגיע שלב שעדיף כבר שהקלוריות ירדו מאירובי ולא מהורדת מזון?

תודה רבה!

שאל את המאמן למה הוא בחר לעבוד מהגבהה, יש המון סיבות וזה תלוי מתאמן ושיקול המאמן

אם תוריד את ההגבהה אז אתה תעשה דדליפט מלא ולא חלקי, למרות שיכול להיות ההגבהה היא בגלל שאתה עובד עם פלטות קטנות והוא רק מביא אותך לגובה סטנדרטי.
לגבי הקלוריות, תנסה לרדת 0.5%-1% ממשקל הגוף שלך בשבוע, מעבר ידרוש תכנון טוב יותר, ואני בספק אם תדע לעשות זאת לבד כדי לא להגיע לחוסרים

• פותח/ת השרשור
שאל את המאמן למה הוא בחר לעבוד מהגבהה, יש המון סיבות וזה תלוי מתאמן ושיקול המאמן
הוא אמר לי משהו שההבדל הוא שהגב תחתון או רגליים עובד יותר (אחד מהשניים לא רוצה להטעות)
אם תוריד את ההגבהה אז אתה תעשה דדליפט מלא ולא חלקי, למרות שיכול להיות ההגבהה היא בגלל שאתה עובד עם פלטות קטנות והוא רק מביא אותך לגובה סטנדרטי.
לגבי הקלוריות, תנסה לרדת 0.5%-1% ממשקל הגוף שלך בשבוע, מעבר ידרוש תכנון טוב יותר, ואני בספק אם תדע לעשות זאת לבד כדי לא להגיע לחוסרים
הפלטות סטנדרטיות מה שיש בכל מכון, אני אוריד את ההגבהה תודה.
לגבי הקלוריות, אני כרגע כן יורד באיזור הקילו וחצי בחודש (ללא ירידה במשקלי עבודה), השאלה אם לדוגמה עוד חודש אני אתקע פתאום במשקל וארצה להוריד עוד קילו ~ 2, יש איזו המלצה למאיפה יבוא הגרעון קלורי? (בנוגע לתכנון, אני על תפריט מאוד מדויק, מסתכל גם על ויטמינים ומינרלים, למה הכוונה?)

לגבי הקלוריות, אני כרגע כן יורד באיזור הקילו וחצי בחודש (ללא ירידה במשקלי עבודה), השאלה אם לדוגמה עוד חודש אני אתקע פתאום במשקל וארצה להוריד עוד קילו ~ 2, יש איזו המלצה למאיפה יבוא הגרעון קלורי? (בנוגע לתכנון, אני על תפריט מאוד מדויק, מסתכל גם על ויטמינים ומינרלים, למה הכוונה?)
אתה תמיד יכול להוסיף מלפפונים ועלים ירוקים כדי לקבל המון וויטמינים ומינרלים בלי קלוריות מיותרות בכלל, אני אפילו לא סופר אותם, אבל הם סוחפים נוזלים אז הם עלולים להטעות את המשקל, פשוט תוודא שאתה אוכל אותו כמות כל יום.
מבחינתי הם אוכל חינם.
הגרעון הקלורי צריך להיות לא לזמן ארוך מידי כדי לא להגיע לחוסרים משמעותיים, אבל אפשר לצרוך כדורי אומגה 3, ולצמצם שומן פשוט.
או פחמימה בתנאי שאתה שומר על יחס תקין של חלבון למשקל גוף.

זה לא אמור להיות מורכב.

כמה אתה שוקל?

• פותח/ת השרשור
אתה תמיד יכול להוסיף מלפפונים ועלים ירוקים כדי לקבל המון וויטמינים ומינרלים בלי קלוריות מיותרות בכלל, אני אפילו לא סופר אותם, אבל הם סוחפים נוזלים אז הם עלולים להטעות את המשקל, פשוט תוודא שאתה אוכל אותו כמות כל יום.
מבחינתי הם אוכל חינם.
הגרעון הקלורי צריך להיות לא לזמן ארוך מידי כדי לא להגיע לחוסרים משמעותיים, אבל אפשר לצרוך כדורי אומגה 3, ולצמצם שומן פשוט.
או פחמימה בתנאי שאתה שומר על יחס תקין של חלבון למשקל גוף.

זה לא אמור להיות מורכב.

כמה אתה שוקל?
המשקל נע כרגע בין 76~76.8 בגלל נוזלים, אבל כן יש ירידה ליניארית, אני לא מרגיש עייף או חלש, המשקלי עבודה שלי אותו דבר
אני התחלתי 82-83 כולל נוזלים ואני כבר בערך חודש וחצי בחיטוב
אני מתסף תמיד במולטי ויטמין + אומגה 3

המשקל נע כרגע בין 76~76.8 בגלל נוזלים, אבל כן יש ירידה ליניארית, אני לא מרגיש עייף או חלש, המשקלי עבודה שלי אותו דבר
אני התחלתי 82-83 כולל נוזלים ואני כבר בערך חודש וחצי בחיטוב
תשמע, אתה עושה את זה טוב, כך נשמע.
יכול להיות שתצליח למשוך עוד קצת, אבל הייתי מציע לך עוד מעט לעשות הפסקה של חודש בערך שתהיה על ניטרלי כדי לשמור על המשקל ולהחזיר את הגוף למצבו הבריא, ואחרי זה ממשיך עוד קצת אם אתה רוצה.
אני לא אוהב חיטוב ארוך מידי.

• פותח/ת השרשור
תשמע, אתה עושה את זה טוב, כך נשמע.
יכול להיות שתצליח למשוך עוד קצת, אבל הייתי מציע לך עוד מעט לעשות הפסקה של חודש בערך שתהיה על ניטרלי כדי לשמור על המשקל ולהחזיר את הגוף למצבו הבריא, ואחרי זה ממשיך עוד קצת אם אתה רוצה.
אני לא אוהב חיטוב ארוך מידי.
תכננתי לסיים את החיטוב אחרי 3 חודשים, אתה חושב שזה ארוך מדי? אני גם לא עושה העמסות כי ראיתי שהירידה לא נעצרת.
גם בהתחלה הרגשתי רעב כל הזמן וכרגע מדי פעם יש לי התקף רעב (מקווה שהגוף לא התרגל והירידה תמשך)

תכננתי לסיים את החיטוב אחרי 3 חודשים, אתה חושב שזה ארוך מדי? אני גם לא עושה העמסות כי ראיתי שהירידה לא נעצרת.
גם בהתחלה הרגשתי רעב כל הזמן וכרגע מדי פעם יש לי התקף רעב (מקווה שהגוף לא התרגל והירידה תמשך)
אתה יכול למשוך את זה כל עוד אתה יורד במשקל, ואתה מצליח להתאמן ולנהל חיים תקינים.
ברגע שזה קשה מידי לעשות את שניהם, אני ממליץ לקחת הפסקה.

זה תלוי כמה שומן היה לך כשהתחלת, וכנראה בדברים אחרים שאני לא מבין בהם.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול למשוך את זה כל עוד אתה יורד במשקל, ואתה מצליח להתאמן ולנהל חיים תקינים.
ברגע שזה קשה מידי לעשות את שניהם, אני ממליץ לקחת הפסקה.

זה תלוי כמה שומן היה לך כשהתחלת, וכנראה בדברים אחרים שאני לא מבין בהם.
מעדכן שאני שוקל כרגע באיזור ה72.5, אני כרגע על 1550 קלוריות ביום ואירובי 3 פעם בשבוע (סה''כ 400 קלוריות מאירובי)
נשאר לי עוד שומן במקומות מסוימים (בעיקר בטן, צדדים, טוסיק חח), מאמין שאמשוך עוד קילו, קילו וחצי ואסיים בשביל מסה נקייה.
משקלים נשארו אותו דבר וחלק אפילו עלו
בנימה זו אני חייב להגיד שאני שונא חיטוב והרגשת רעב 24/7 היא לא נורמלית.

מעדכן שאני שוקל כרגע באיזור ה72.5, אני כרגע על 1550 קלוריות ביום ואירובי 3 פעם בשבוע (סה''כ 400 קלוריות מאירובי)
נשאר לי עוד שומן במקומות מסוימים (בעיקר בטן, צדדים, טוסיק חח), מאמין שאמשוך עוד קילו, קילו וחצי ואסיים בשביל מסה נקייה.
מבין אותך, גם אני סיימתי חיטוב עכשיו, וזה כיף לצאת מזה.
לא בדקתי את המשקלים שלי, אבל עשיתי עצימות תוך כדי, ולא נראה שהם נפגעו.
מה עלה? וכמה?

• פותח/ת השרשור
מבין אותך, גם אני סיימתי חיטוב עכשיו, וזה כיף לצאת מזה.
לא בדקתי את המשקלים שלי, אבל עשיתי עצימות תוך כדי, ולא נראה שהם נפגעו.
מה עלה? וכמה?
דדליפט התחלתי לעשות ללא הגבהה (הודעה ראשונה) והיה לי איזו נפילה במשקל אבל הצלחתי לתקן (140 קילו)
בנצ' פרס עלה ב2.5 קילו, אני כרגע על 82.5 קילו
ומה שבמיוחד עלה הוא מתח עם משקל, אך יש לו קשר ישיר עם המשקל גוף אז אני לא כזה מחשיב (15 קילו)

דדליפט התחלתי לעשות ללא הגבהה (הודעה ראשונה) והיה לי איזו נפילה במשקל אבל הצלחתי לתקן
בנצ' פרס עלה ב2.5 קילו
ומה שבמיוחד עלה הוא מתח עם משקל, אך יש לו קשר ישיר עם המשקל גוף אז אני לא כזה מחשיב
🤣🤣🤣
דווקא מתח?
חשבתי נדבר על סקוואט או שמהו כזה, אבל יפה שהתקדמת בבנץ'.

• פותח/ת השרשור
🤣🤣🤣
דווקא מתח?
חשבתי נדבר על סקוואט או שמהו כזה, אבל יפה שהתקדמת בבנץ'.
עדכנתי משקלים שלי ^
סקוואט אני בכלל לא עושה כמה חודשים, יש לי איזו פציעה (אין לי מושג מה זה), והייתי פעמיים אצל הרופא משפחה ללא פתרון, כרגע מחכה לתור אצל האורתופד.. מאוד מבאס

עדכנתי משקלים שלי ^
סקוואט אני בכלל לא עושה כמה חודשים, יש לי איזו פציעה (אין לי מושג מה זה), והייתי פעמיים אצל הרופא משפחה ללא פתרון, כרגע מחכה לתור אצל האורתופד.. מאוד מבאס
רפואה שלימה

• פותח/ת השרשור
רפואה שלימה
אגב, שאלה שעלתה לי לראש.
כמה אני יכול להתקדם בדדליפט ללא הסקוואט? יש בעקרון קשר מן הסתם
ואני כרגע לא משתמש במגנזיום או אחיזה משולבת בדדליפט ואני סבבה, לכמה אני יוכל למשוך ע''פ נסיון שלך?
תודה 😃

אגב, שאלה שעלתה לי לראש.
כמה אני יכול להתקדם בדדליפט ללא הסקוואט? יש בעקרון קשר מן הסתם
ואני כרגע לא משתמש במגנזיום או אחיזה משולבת בדדליפט ואני סבבה, לכמה אני יוכל למשוך ע''פ נסיון שלך?
תודה 😃
אין באמת קשר כל כך, זה תלוי בתוכנית והטכניקה שלך.
הגעתי ל230 דדליפט לפני שעבדתי על הסקוואט.
הסקוואט בדרך כלל יכול לגנוב אנרגיה ולהאט אותך בדדליפט, אבל לפעמים לעזור.
ככה שהוא לא באמת רלוונטי לדעתי.

לא מבאס אבל לצאת מחיטוב שעדיין יש מה לחטב ? או שאתה מסיים בתוצאה שאתה מרוצה ממנה ?

• פותח/ת השרשור
לא מבאס אבל לצאת מחיטוב שעדיין יש מה לחטב ? או שאתה מסיים בתוצאה שאתה מרוצה ממנה ?
שמע אני אמשוך עוד קילו, קילו וחצי כמו שאמרתי ומאמין שישאר עוד טיפה שומן, אבל כמות הזמן שאצטרך בשביל להוריד את השומן שנשאר לא שווה לי..
גם החיטוב כבר ממש קשה, אני אוכל כמו ילד בן 12

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית