הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קדם אימון

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך

ytpt

משתמש פעיל
559
67
נק' מוניטין:
96
559
67
שלום לכולם.. אשמח לקבל חוות דעת בקשר לקדם אימון אשר הומלץ לי עליו.
העליתי את המרכיבים אשר יש בקדם אימון.
תודה.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200804-113225_Chrome.jpg
    Screenshot_20200804-113225_Chrome.jpg
    KB 86 · צפיות: 136
to much

למי שלא רגיל זה יכול להוות סיכון בשבילו והרגשה של חוסר נוחות באימון.

סתם לסבר את האוזן, הקפאין שם פי 2 מכל קדם אימון אחר.

של איזו חברה זה?

מדובר ב dark energy לא להיט...יש רק 60 מג dmaa יש את
rambo
crack שבהם יש 110-120 מג dmaa...
נ.ב יותר זול לקנות את כל המרכיבים בנפרד ולקנות כדורים של dmaaולהכין לבד, זה מה שאני עושה

• פותח/ת השרשור
מדובר ב dark energy לא להיט...יש רק 60 מג dmaa יש את
rambo
crack שבהם יש 110-120 מג dmaa...
נ.ב יותר זול לקנות את כל המרכיבים בנפרד ולקנות כדורים של dmaaולהכין לבד, זה מה שאני עושה
היכן אתה קונה כדורי dmaa? ואת שאר קדם האימון שהמלצת עליהם... מצאתי רק באייביי

מאוד פשוט , אסור לפרסם קישור אבל כמו כל דבר פשוט רושם בגוגל buy dmaa ולגבי הפריוורקאווט רושם בגוגל best pre workout 2020 with dmaa מקבל הרבה אפשרויות ...ופשוט מזמין מחול...לא משנה איזה אתר מחפש את הכי זול (מניסיון שבועיים הגעה)

• פותח/ת השרשור
מאוד פשוט , אסור לפרסם קישור אבל כמו כל דבר פשוט רושם בגוגל buy dmaa ולגבי הפריוורקאווט רושם בגוגל best pre workout 2020 with dmaa מקבל הרבה אפשרויות ...ופשוט מזמין מחול...לא משנה איזה אתר מחפש את הכי זול (מניסיון שבועיים הגעה)
ניסיתי את העניין של גוגל מזמן... לכן שאלתי אותך מהיכן אתה משיג כדורי או אבקה של dmaa?

אם כבר ממריצים מסוכנים ולא חוקיים קחו mdma/אקסטזי, הכמות שאנשים לוקחים בשביל לקפץ 12 שעות במסיבה - לקחת עשירית מזה לאימון, גם מרץ וגם להעביר את האימון בכיף 🤤🤘

אם כבר ממריצים מסוכנים ולא חוקיים קחו mdma/אקסטזי, הכמות שאנשים לוקחים בשביל לקפץ 12 שעות במסיבה - לקחת עשירית מזה לאימון, גם מרץ וגם להעביר את האימון בכיף 🤤🤘

הבעיה שלא תרצה לצאת מהמכון לעולם 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

מנסיון אישי שלי בלבד שקניתי את כדורי ה dmaa (אני קניתי של פרימה פורס) זה הגיע בכדורים של 50 מג, ניסיתי במיוחד לקחת את זה לבד (לא בתוך פרי וורקאווט) 2 כדורים כ 100 מג ולא הרגשתי כלום ! (הרבה מיזה פסיכולוגי) תמיד שלוקחים את זה מעורבב בפריוורקאווט עם קפאין ובטא אלנין מרגישים טוב, אבל לא יודעים לייחס את ההשפעה של כל מרכיב , לכן ממליץ לנסות בנפרד....
הרבה מיזה זה זבל שיווקי שמכניס כסף , אני בעד לנסות פעם פעמיים ואם לא עובד חבל על הכסף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית