הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקוע באימונים על אותו דבר כבר שבועיים

• פותח/ת השרשור AlonZa
  • פורסם בתאריך

AlonZa

משתמש מתחיל
146
14
נק' מוניטין:
32
146
14
היי,
מלפני חודש וחצי שהתחלתי להאתמן נורמאלי(אחרי שהעפתי את המאמנים הטמבלים שהיו לי)וגם התחלתי לאכול נורמלי ולהיות בפלוס קלורי וגם אני אוכל מספיק חלבונים דווקא התחלתי לראות התקדמות גם בעליה במשקלי עבודה וגם בעליה במשקל גוף. אבל בשבועיים האחרונים נקעתי קצת במשקלי עבודה ואני לא מצליח להרים יותר.
לדוגמא בלחיצת כתפיים במכונה ייעודית אני כבר שבועיים תקוע על 15 קילו 3 סטים 10 חזרות ולא מצליח להגיע ל3 סטים 12 חזרות עם 15 קילו.
בלחיצת חזה במכונה ייעודית אני גם כן תקוע על 17 וחצי קילו 3 סטים 8 חזרות כבר שבועיים ולא מצליח להתקדם. בידיים(קדמית ואחורית) הייתה התקדמות קלה וגם נפסק.
כפי שאמרתי אני בפלוס קלורי ואוכל גם יותר חלבונים ממה שאני אמור לאכול(אני שוקל 59 קילו כלומר אני צריך בערם 118 גרם חלבון ביום ואני מכניס אפילו 130-145).

לגבי השינה - לאחרונה יש לי נדודי שינה ואני הולך לישון בערך ב2 בלילה ומתעורר ב7 (אחרי כמה דקות ארוכות ולפעמים אפילו אחרי חצי שעה אני נרדם שוב לעוד שעתיים וקם בערך ב10 אבל זה לא רצוף ואני לא מצליח לישון רצוף).
לישון יותר מוקדם זה לא אופציה כל כך טובה כי אני כרגע בבית בלי עבודה(השתחררתי לפני שנה ועוד לא מצאתי עבודה) ככה שאני לא רוצה לישון ב11 ולקום ב7 כי לא יהיה לי מה לעשות כל היום)ככה שרק אם באמת אין ברירה אני אשן יותר מוקדם.
לגבי אימונים - אני עובד על כל הגוף (בערך תרגיל לכל שריר) ועל הרגליים כבר כמעט חודש שלא עבדתי בכלל כי אני רוצה להתמקד יותר בפלג גוף העליון, לא בטוח אם זה מה שפוגע לי בתוצאות.

מה דעתכם ? זה כבר מתחיל להיות מתסכל מאוד שנקתעתי ואני לא רוצה תוצאות, אז מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה ולהמשיך לראות תוצאות ?

קודם כל צריך להעריך את התכנית אימונים שלך.

ולהתעלם מהעובדה שאתה לא עובד על רגליים:97:

תיקח שבוע אחד יותר קל, תוריד משקלים וחזרות ותתחיל להתקדם מחדש.

• פותח/ת השרשור
קודם כל צריך להעריך את התכנית אימונים שלך.

ולהתעלם מהעובדה שאתה לא עובד על רגליים:97:

תיקח שבוע אחד יותר קל, תוריד משקלים וחזרות ותתחיל להתקדם מחדש.
למה שאני אחזור אחורה? אין לי מה להתקדם מחדש אני פשוט תקוע. ומה זאת אומרת להעריך את התוכנית אימונים שלי?
ובנוגע לרגליים זה בעייתי שאני לא עובד על הרגליים ?
ובוגע לשינה זה שאני לא יושן 8 שעות רצוף זה פוגע ?

למה שאני אחזור אחורה? אין לי מה להתקדם מחדש אני פשוט תקוע. ומה זאת אומרת להעריך את התוכנית אימונים שלי?
ובנוגע לרגליים זה בעייתי שאני לא עובד על הרגליים ?
ובוגע לשינה זה שאני לא יושן 8 שעות רצוף זה פוגע ?
זה נקראה deload.

• פותח/ת השרשור
הדרך הכי טובה להתקדם:
שני צעדים קדימה - צעד אחורה - תחזור על התהליך.

מה זאת אומרת ? תן דוגמא במספר חזרות וסטים ומשקל עבודה..
ואפשר לתשובה על השאלה - יכול להיות שבגלל שאני לא ישן 8 שעות רצוף אז התוצאות נפגעות? ולפעמים אני בכלל לא ישן 8 שעות וגם לא 7.
וזה שאני לא עובד על הרגליים זה גם יכול לפגוע בתוצאות של שאר השרירים ?

מה זאת אומרת ? תן דוגמא במספר חזרות וסטים ומשקל עבודה..
ואפשר לתשובה על השאלה - יכול להיות שבגלל שאני לא ישן 8 שעות רצוף אז התוצאות נפגעות? ולפעמים אני בכלל לא ישן 8 שעות וגם לא 7.
וזה שאני לא עובד על הרגליים זה גם יכול לפגוע בתוצאות של שאר השרירים ?
אין דבר כזה, מצטער.
זה צריך להיות חלק מתכנון התוכנית.

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה, מצטער.
זה צריך להיות חלק מתכנון התוכנית.

אין לי תוכנית, אני מתאמן לפי תרגילים קבועים שאני עושה וגם לא תהיה לי כנראה תוכנית ממאמן אחרי שניסיתי 3 מאמנים ואף אחד מהם לא קידם אותי לשום מקום..

אין לי תוכנית, אני מתאמן לפי תרגילים קבועים שאני עושה וגם לא תהיה לי כנראה תוכנית ממאמן אחרי שניסיתי 3 מאמנים ואף אחד מהם לא קידם אותי לשום מקום..
אוקיי אז זאת כבר בעיה רצינית.

קודם כל תירגע.
דבר שני עדיין מוקדם כדי להתחיל "לאבחן" למה אתה לא מתקדם, עברו רק שבועיים, זה יכול להיות 1001 דברים.
בקשר לשינה, תשלול את זה.
ברור שיש יתרון לשינה רציפה אבל אתה ישן מספיק שעות כדי להתקדם במשקלי עבודה כפי שעשית עד לפני שבועיים.

ותעשה טובה ותבנה לך תוכנית אימונים עם תכנון התקדמות, אל תהיה מעצבן

• פותח/ת השרשור
קודם כל תירגע.
דבר שני עדיין מוקדם כדי להתחיל "לאבחן" למה אתה לא מתקדם, עברו רק שבועיים, זה יכול להיות 1001 דברים.
בקשר לשינה, תשלול את זה.
ברור שיש יתרון לשינה רציפה אבל אתה ישן מספיק שעות כדי להתקדם במשקלי עבודה כפי שעשית עד לפני שבועיים.

ותעשה טובה ותבנה לך תוכנית אימונים עם תכנון התקדמות, אל תהיה מעצבן
הלוואי והייתי יודע לבנות תוכנית אימונים, אבל אני לא יודע איך וכמו שאמרתי אני לא מתכוון לקחת מאמן אישי כי כבר היו לי 3 ולא התקדמתי איתם בשיט..

הלוואי והייתי יודע לבנות תוכנית אימונים, אבל אני לא יודע איך וכמו שאמרתי אני לא מתכוון לקחת מאמן אישי כי כבר היו לי 3 ולא התקדמתי איתם בשיט..
כנס לliftvault וקח תוכנית

זה אתר אגב

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
מצאתי פה תוכנית שאולי יכולה להתאים :
סבבה תהנה עם ההקדמות המהירה שלך.

טוב נכנעתי אני אקח AB 3 פעמים בשבוע, אבל בחייאת תעזור לי עברתי על האתר הזה : THE 10 BEST Powerbuilding Programs | Get Jacked + Strong (2020) | Lift Vault Powerbuilding Routines

אני לא מוצא משהו אני גם לא מבין בכלל את המובנים האלה אני רוצה תוכנית ללא דד ליפט ורצוי גם ללא בנץ' פרס עם המוט כי אני לא בטוח שאני אצליח להרים אותו ריק..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית