הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לרדת 10 קילו בפחות מיממה

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך

Cain

משתמש פעיל
636
220
נק' מוניטין:
162
636
220
הייתי מיועד לשיבוץ בחטיבת גבעתי, והודיעו לי עכשיו שבגלל עודף משקל אני לא יכול להיות שם. אני שוקל כמה קילוגרמים מעל הרף העליון, ולכל היותר אני חייב להוריד כ-10 קילו. מאמין שגם 6-7 קילו יספיקו אבל רוצה סיכוי כמה שיותר גבוה. בריא או לא בריא - לא מעניין אותי. אני יודע שהמשקל שארד רובו המוחלט יהיה מים, ולא אכפת לי גם לאבד שריר במקרה הנ"ל. מחר אני אמור להישקל בשעה 9:30. מה אני עושה בשביל להשיג את זה?

הייתי מיועד לשיבוץ בחטיבת גבעתי, והודיעו לי עכשיו שבגלל עודף משקל אני לא יכול להיות שם. אני שוקל כמה קילוגרמים מעל הרף העליון, ולכל היותר אני חייב להוריד כ-10 קילו. מאמין שגם 6-7 קילו יספיקו אבל רוצה סיכוי כמה שיותר גבוה. בריא או לא בריא - לא מעניין אותי. אני יודע שהמשקל שארד רובו המוחלט יהיה מים, ולא אכפת לי גם לאבד שריר במקרה הנ"ל. מחר אני אמור להישקל בשעה 9:30. מה אני עושה בשביל להשיג את זה?
נשמע הזיה לרדת יותר מ2-3 ק"ג ביום אחד

מזל טוב! העיקר אל תשכח לשתות
אל תדאג 😃
תודה רבה
מברוק אחוי
שמור על עצמך ובהצלחה
תודה רבה אחי
מזל טוב!!! שמח בשבילך, בהצלחה בצבא 👏
תודה רבה אחי
מזל טוב.
👏
אל תשכח לעדכן עוד 4 חודשים אם אתה שמח בבחריה שלך, ועוד שנה וחצי האם לא בא לך כבר להשתחרר ולמה התגייסת בכלל:sarcastic:😉
אל תדאג
מעניין מה זה המשקל ההזוי הזה... יאללה שיהיה בשעה טובה ובהצלחה, לך תשמור על המדינה 😉
אם מישהו עושה לך בעיות תגיד לנו (ונעזור לו)
עכשיו לך תאכל כמה לאפות שווארמה, ואל תשכח עמבה
אל תדאג. אכלתי 😉
אל תבאס אותו ..
מעריך, תודה.
התעורר באוהלים....
באח גבעתי למה באתי
לקראת הגיוס הייתי אחד הצהובים
איך שהאוטובוס עצר בבאח קציעות נפלו פניי וחשבתי איך אני יוצא מפה , בחיים לא הייתי מאמין שאשרוד את כל השירות בתור חפש
בינתיים נחמד לי בקציעות
או שהוא יהיה גבר אמיתי ויבין בשביל מה הוא עושה את מה שהוא עושה גם אם זה לא תמיד נעים.
גם אופציה.
מעריך, תודה.
שומר לרגעים פחות קלים
תקרוט רגל/תיפטר מכליה
כבר מאחורינו עניין המשקל אז אין צורך 🤩
אבל תודה! 😆
או להיות צהוב ולהתחנן לשבתות, ולמשוך את השירות כמה שיותר זמן 🤣🤣🤣

סתם, שימצא בעז"ה את הזמן הכי מעצב בחיים להרבה אנשים.
מעריך, תודה.
נשמע הזיה לרדת יותר מ2-3 ק"ג ביום אחד
הייתי אחרי העמסה שעליתי בה 5 קילו כך שזה עזר לרדת ככה ל95 בערך (המשקל הראה 91.7 בגלל שרימיתי).
חברים - תודה לכולם. היה היום יום ארוך. נגמרה השעת ט"ש לפני 20 דקות בערך. הרבה טרטורים... אוכל פצצה היה חדרים מדהימים. אני גמור מעייפות. תודה לכולם על הכל ולילה טוב!!! אתם אנשים מדהימים!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית