הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לרדת 10 קילו בפחות מיממה

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך

Cain

משתמש פעיל
636
220
נק' מוניטין:
162
636
220
הייתי מיועד לשיבוץ בחטיבת גבעתי, והודיעו לי עכשיו שבגלל עודף משקל אני לא יכול להיות שם. אני שוקל כמה קילוגרמים מעל הרף העליון, ולכל היותר אני חייב להוריד כ-10 קילו. מאמין שגם 6-7 קילו יספיקו אבל רוצה סיכוי כמה שיותר גבוה. בריא או לא בריא - לא מעניין אותי. אני יודע שהמשקל שארד רובו המוחלט יהיה מים, ולא אכפת לי גם לאבד שריר במקרה הנ"ל. מחר אני אמור להישקל בשעה 9:30. מה אני עושה בשביל להשיג את זה?

שווה לדפוק חלק בגוף מצהל ולהגיד שעשית את שלך,
לא שווה לדפוק אותו לפני שהגעת אליו מלכתחילה.
מניסיון חבר.
איבדתי כתף, לאבד כליות נשמע לי יותר גרוע

• פותח/ת השרשור
שווה לדפוק חלק בגוף מצהל ולהגיד שעשית את שלך,
לא שווה לדפוק אותו לפני שהגעת אליו מלכתחילה.
מניסיון חבר.
איבדתי כתף, לאבד כליות נשמע לי יותר גרוע
הגזמה. זה לא שאני נמנע ממים למשך שבוע. פחות מ24 שעות בסך הכל.
ומשתתף בצערך על שאיבדת את הכתף שלך. זה באמת נורא (אני רציני לגמרי).

הגזמה. זה לא שאני נמנע ממים למשך שבוע. פחות מ24 שעות בסך הכל.
ומשתתף בצערך על שאיבדת את הכתף שלך. זה באמת נורא (אני רציני לגמרי).
תהיה ערני לגביך, בקלות אפשר לאבד הכרה מדברים כאלה.
והכל טוב אני משתקם יפה כרגע 😃

• פותח/ת השרשור
תהיה ערני לגביך, בקלות אפשר לאבד הכרה מדברים כאלה.
והכל טוב אני משתקם יפה כרגע 😃
מעריך מאוד תודה רבה על הדאגה. אשים לב!
אעדכן אם בסוף קיבלתי גבעתי או לא... מקווה מאוד שכן... בעזרת השם
ושמח שאתה משתקם יפה אחי!

סבבה אחי הבנתי
ותודה רבה!

צודק ירדתי מעניין ההקאות שלשולים משתנים
אני פשוט בצום מוחלט מאוכל ומים ולפני הבדיקה אדפוק קצת ספרינטים אזיע הרבה הרבה ואשקל במינימום בגדים
תודה רבה אחי מעריך ביותר (כמו את שאר התגובות פה)

פספסתי אחי קבל את התנצלותי
תודה רבה על העצה אחי מעריך ביותר

כפיר זה טובבבבב
כבוד והערכה.

נכון ליום שישי אני שוקל 97.2 והגובה שלי הוא 1.80. בשקילה האחרונה בצבא המשקל הראה 100.6 אבל הייתי אחרי העמסה וגם נשקלתי עם בגדים ונעליים.
אחוז שומן: 13% בהערכה לפי תמונות
אני מאוד אשמח להתגייס לגבעתי. לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית כי אין לי 30 הודעות.. אשמח שתשלח לי בבקשה 😃
אם זה באמת המצב שלך אז אתה סוס ממש ההפך משמן ולא ניראה לי הגיוני שתרצה סתם ככה להוריד 10 קילו בשביל גבעתי כי יש לך כניראה שריר מטורף( בהנחה שאתה באמת 13%) למרות שלא ניראה לי בכלל כי היה איתי מישהו עם איזה 30%שומן אומנם הוא לא עבר כלום אבל רק להתגייס ולהגיע לטירונות כן נתנו לו

• פותח/ת השרשור
אם זה באמת המצב שלך אז אתה סוס ממש ההפך משמן ולא ניראה לי הגיוני שתרצה סתם ככה להוריד 10 קילו בשביל גבעתי כי יש לך כניראה שריר מטורף( בהנחה שאתה באמת 13%) למרות שלא ניראה לי בכלל כי היה איתי מישהו עם איזה 30%שומן אומנם הוא לא עבר כלום אבל רק להתגייס ולהגיע לטירונות כן נתנו לו
בגלל זה אסור לי לוותר על גבעתי. אם צריך, גם להילחם בשיניים.
כמעט כל המשקל שאיבדתי הוא מים, ויחזור ברגע שאשתה שוב. כרגע, אני ממתין לבדיקה שלי. צמא מאוד. לפחות אני בצל

נערך לאחרונה:
כמעט כל המשקל שאיבדתי הוא מים, ויחזור ברגע שאשתה שוב. כרגע, אני ממתין לבדיקה שלי, צמא מאוד. לפחות אני בצל
הייתח שמח שתשלח תמונה כי עד כמה שבצהל אין הגיון פה הם לא עד כדי כך סתומים
כמעט כל המשקל שאיבדתי הוא מים, ויחזור ברגע שאשתה שוב. כרגע, אני ממתין לבדיקה שלי, צמא מאוד. לפחות אני בצל
עד כמה שאין הגיון בצהל הם לא עד כדי כך סתומים והם יראו ששה לא שומן
ואני עדיין מתעקש שאלא לא הנתונים שלך אלא אם אתה על סטרואידים כי עשיתי חשבון וזה לא ממש הגיוני בטח שלא לגיל שלך
וסתם שתהיה בעניין כשאני שקלתי 70 לפני הגיוס עד סוף הטירונות שקלתי 61 ותהיה בטוח שזה לא 9 קילו של חיטוב ואתה שוקל עוד הרבה יותר
עם זה הנתונים שלך אתה מודע לזה שאתה תאבד המון אבל המוןןןןןןן שריר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לכל המתעניינים:
בבדיקה הקודמת ב28.07 שקלתי 100.6
היום שקלתי 91.6 או 91.4 לא זוכר בדיוק
אני מתגייס מחר לחטיבת גבעתי, עברתי את הבדיקה! הפרופיל שלי הוא 82.
בשקילה הראשונה הפעלתי כוח על המשקל (המשקל הוא לא הרגיל שיש בבית, נאחזתי בו חזק עם 2 הידיים ויצא 87.4 או 87.6 לא זוכר בדיוק. המודד כתב את זה ואמר לי לעלות שוב, והורה לי לא לגעת בכלום. נגעתי בכל זאת אבל פחות מפעם קודמת, כדי שלא יראה. וזה הראה 91.4 או 91.7... אמר לי לרדת ולעלות עוד פעם והיה עצבני עליי כי נגעתי. אמרתי לו שנגעתי בשביל היציבות, כי אני מרגיש לא יציב. הוא אמר לי שאם צריך נעשה את זה גם 15 פעמים עד שהוא ירגיש שהוא בטוח שהכל בסדר. בפעם השלישית הוא הורה לי לעלות עם ידיים לצדדים. כל אחת מהשקילות התבצעה עם גב זקוף - בהוראתו. בשקילה השלישית לא יכולתי לגעת כי הוא כבר קלט אותי פעמיים... יצא 94.9. אחרי השקילה השלישית הוא אמר שהוא הולך לחפש משקל אחר, ואמרתי לו שאין צורך כבר יש תוצאה. הוא יצא ואחרי חצי דקה אולי נכנס מישהו אחר. אמרתי לו שייקח את התוצאה של ה87 😆 (אמרתי לו ברצינות) והוא אמר לי לעלות. נגעתי כמו בשקילה השנייה - לא מעט מדי ולא יותר מדי. יצא 91.4 או 91.6... אחר כך חיכיתי בוועדה הרפואית שעה+ והרופא אמר לי שעברתי את הבדיקה (שאלתי אותו מיד). הוא הביא לי אישור שהפרופיל שלי הוא 82 ועוד כל מיני מסמכים. אמר לי ללכת לבחור שנמצא ממש לידו (פתח את הדלת של המשרד של הרופא, תצא ואתה איפה שצריך להיות). הוא לקח ממני את כל הטפסים חוץ מאישור שהפרופיל שלי הוא 82... אחרי זה אמר לי "בוא רק נבדוק משהו" ואני כולי התחלתי לרעוד: אולי יביאו משקל משוכלל יותר שקולט שקרנים? אולי השקילה תהיה בנוכחות אנשים שמבינים בזה? ואמרתי לו "מה בודקים?" ואז נכנסו אני והוא לאיזה משרד קרוב והוא שאל את האנשים אם הוא צריך להחתים אותי על משהו... ענו לו שלא ושהוא הולך למדור שלו. הלכתי למדור שלי. הקצין אמר לי לבוא מחר בשעה 10 בבוקר לגיוס. פגשתי שם את הגבר מהבוקר שחילק חוגרים למתגייסים החדשים לשריון. הראיתי לו את האישור והוא שמח בשבילי מאוד. אמר לאיזה אחד במשרד שהגשמתי את החלום שלי (סיפרתי לו וזה... חחחח.. לו ולכל החבר'ה שהיו מיועדים להתגייס לשריון... חיכיתי שם שיעבירו אותי לתור לבדיקה. כשהייתי בבוקר לא היה הרבה שחיכו לגיוס של חיל השריון. רק לקראת הסוף שקראו לי ללכת התמלא המקום. בבת אחת... ואז באו עוד כמה בודדים, ואז העבירו אותי למקום התור לבדיקה). היו הרבה אנשים איפה שהעבירו אותי (הרוב המוחלט עם מדים) אבל היו שם הרבה בדיקות לדברים שונים. אני בספק אם עוד מישהו נכנס למדוד BMI. היה כיף גדול. פגשתי מישהי חמודה בכניסה לבקו"ם... נפגשנו שוב בוועדה הרפואית... לא נשמר קשר אבל לא נורא. יצאתי מהוועדה הרפואית ושאלתי שם מישהו אם בחורה בשם ***** יצאה כבר? והוא ענה לי שנראה לו שכן. אני מאושר שאני בגבעתי. תודה על כל הטיפים והעצות!!! מעריך את כולכם ואוהב אתכם!!!! הדאגה שלכם מרגשת אותי עד עכשיו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית