הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לרדת 10 קילו בפחות מיממה

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך

Cain

משתמש פעיל
636
220
נק' מוניטין:
162
636
220
הייתי מיועד לשיבוץ בחטיבת גבעתי, והודיעו לי עכשיו שבגלל עודף משקל אני לא יכול להיות שם. אני שוקל כמה קילוגרמים מעל הרף העליון, ולכל היותר אני חייב להוריד כ-10 קילו. מאמין שגם 6-7 קילו יספיקו אבל רוצה סיכוי כמה שיותר גבוה. בריא או לא בריא - לא מעניין אותי. אני יודע שהמשקל שארד רובו המוחלט יהיה מים, ולא אכפת לי גם לאבד שריר במקרה הנ"ל. מחר אני אמור להישקל בשעה 9:30. מה אני עושה בשביל להשיג את זה?

אומר שאתה לא מרגיש טוב (קורונה אומשו), דוחה את השקילה בכמה שיותר זמן,
אם תקבל דחייה תבקש עצות לזמן יותר הגיוני מיממה, אם תרד 10 ק"ג ביממה כנראה שתסבול מהתייבשות או יותר גרוע ותגמור בבית חולים.

• פותח/ת השרשור
אומר שאתה לא מרגיש טוב (קורונה אומשו), דוחה את השקילה בכמה שיותר זמן,
אם תקבל דחייה תבקש עצות לזמן יותר הגיוני מיממה, אם תרד 10 ק"ג ביממה כנראה שתסבול מהתייבשות או יותר גרוע ותגמור בבית חולים.
אין לי בעיה עם זה. העיקר שמחר אאבד את כמות המשקל הזו. מה עושים?

אתה באמת חושב שמישהו יגיד לך ויקח על עצמו את הסיכון שתמות בגלל זה?

לא יקרה חביבי, תדחה את הגיוס

• פותח/ת השרשור
אתה באמת חושב שמישהו יגיד לך ויקח על עצמו את הסיכון שתמות בגלל זה?

לא יקרה חביבי, תדחה את הגיוס
אני מנסה.
אני לא אמות בגלל זה, מקסימום אגמור בבית החולים. אני מתחיל לקחת פוסיד, חומרים משלשלים ולדחוף אצבע לפה. צום מוחלט מאוכל או מים עד אחרי השקילה ולהזיע כמה שיותר.

אני מציע לך להשלים עם העובדה שבגבעתי כבר לא תהיה...
גם עם חומרים משתנים? הקאות? שלשולים?

גם עם חומרים משתנים לא... אתה סתם תפגע במאזן המלחים בדם שלך שיכול להוביל להפרעות בקצב לב, לחץ דם.

תמצא מישהו שיאהב אותך גם 10 קילו עודפים.. 😆

אני מאמין שבתאילנד אתה יכול למצוא מנתח שיסכים לקטוע לך רגל, כאן בארץ זה לא הכי חוקי.

אי אפשר לרדת כל כך מהר בלי לסיים בבית חולים.
מציע לך להקשיב למה ש- @orazriel אמר, תנסה לדחות כמה שאפשר.
תתקשר היום לומר שנחשפת לחולה מאומת ואתה צריך להיות בבידוד, זה אולי ייתן לך מספיק זמן

אני מנסה.
אני לא אמות בגלל זה, מקסימום אגמור בבית החולים. אני מתחיל לקחת פוסיד, חומרים משלשלים ולדחוף אצבע לפה. צום מוחלט מאוכל או מים עד אחרי השקילה ולהזיע כמה שיותר.
תזכור את המילים האלו שנה מהיום שתטחן 4-8 בפילבוקס ללא מקלחת שבועיים.

תגיד פגשתה חולה מאומת, לא מגיע דחה גיוס. עם כל הכבוד היה לך מספיק זמן לרדת במשקל זה לא שאפשר לרדת 10 קילו ביום.

מספיק תראה כמה בענפי ספורט כמו ufc אנשים חותכים משקל ובכמה זמן. 10 קילו זה לא יתואר, פי כמה בפחות מ24 שעות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מציע לך להשלים עם העובדה שבגבעתי כבר לא תהיה...

גם עם חומרים משתנים לא... אתה סתם תפגע במאזן המלחים בדם שלך שיכול להוביל להפרעות בקצב לב, לחץ דם.

תמצא מישהו שיאהב אותך גם 10 קילו עודפים.. 😆
אמרו לי בהתחלה אני שריון. כתבתי להם מכתב קורע לב לפני כמה ימים והודיעו לי אני גבעתי. אחרי חצי שעה מתקשרים מודיעים שיש בעיה עם המשקל. אני מעדיף לא להתגייס בכלל מאשר לא להיות לוחם בחי"ר.
אני מאמין שבתאילנד אתה יכול למצוא מנתח שיסכים לקטוע לך רגל, כאן בארץ זה לא הכי חוקי.
זה לא מצחיק לצחוק על כאב של מישהו אחר, שזה החלום שלו, גם אם אתה לא מסכים איתי.

אמרו לי בהתחלה אני שריון. כתבתי להם מכתב קורע לב לפני כמה ימים והודיעו לי אני גבעתי. אחרי חצי שעה מתקשרים מודיעים שיש בעיה עם המשקל. אני מעדיף לא להתגייס בכלל מאשר לא להיות לוחם בחי"ר.

יש לך פלסר שריון, פלמס וכו'

צא מהסרט שלהיות חי"ר זה הדבר. מיקרו זה לא ואו.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לרדת כל כך מהר בלי לסיים בבית חולים.
מציע לך להקשיב למה ש- @orazriel אמר, תנסה לדחות כמה שאפשר.
תתקשר היום לומר שנחשפת לחולה מאומת ואתה צריך להיות בבידוד, זה אולי ייתן לך מספיק זמן
הגיוס ביום שלישי לגבעתי. אם מחר בבוקר המשקל שלי לא יראה 6-7 קילו פחות אדפוק נפקדות.
תזכור את המילים האלו שנה מהיום שתטחן 4-8 בפילבוקס ללא מקלחת שבועיים.

תגיד פגשתה חולה מאומת, לא מגיע דחה גיוס. עם כל הכבוד היה לך מספיק זמן לרדת במשקל זה לא שאפשר לרדת 10 קילו ביום.

מספיק תראה כמה בענפי ספורט כמו ufc אנשים חותכים משקל ובכמה זמן. 10 קילו זה לא יתואר, פי כמה בפחות מ24 שעות.
אין לי בעיה לטחון. החלום שלי זה חי"ר.

לא צוחק על הכאב שלך, אתה שואל שאלה לא הגיונית.

אבל אגש לעניין, אחי היה במשקל עודף, לא רצו אותו בקרבי, גם עבר כמה ניתוחים והיה לו פרופיל נמוך, אחרי כמה בקשות הכניסו אותו לנסות יחידה קרבית.

ירד שם במשקל פלאים, עבד קשה וקרע את עצמו, היה לו מפקד מתוק שנתן לו את החיים, והגשים חלום.

אולי תנסה אחרי השקילה לכתוב מכתב נוסף, או להפעיל קשרים אם יש לך.

הגיוס ביום שלישי לגבעתי. אם מחר בבוקר המשקל שלי לא יראה 6-7 קילו פחות אדפוק נפקדות.

אין לי בעיה לטחון. החלום שלי זה חי"ר.
למה? אתה יודע מה זה חי"ר? יודע מה ההבדל התאכלס בשגרה?

ושוב, יש חי"ר בחיל שריון. עם כל הראבק שלך אתה בכיף בפלסר ולא תיגע בחיים בטנק

• פותח/ת השרשור
יש לך פלסר שריון, פלמס וכו'

צא מהסרט שלהיות חי"ר זה הדבר. מיקרו זה לא ואו.
יש לי אפשרות לעשות גיבוש פלס"ר אם אתגייס לשריון, בעיקרון ביום הגיוס לשריון (מחר) אפשר להירשם לגיבוש. והאמת? זה מה שתכננתי לעשות. פתאום מודיעים לי שאני בגבעתי. רקדתי צרחתי מאושר קפצתי התרגשתי כמעט בכיתי מאושר ופתאום: לא, זה לא יקרה. כל המוטביציה שלי להיות בשריון (שממילא לא היתה גבוהה התרסקה לאפס). אתה לא יודע איך זה מרגיש

יש לי אפשרות לעשות גיבוש פלס"ר אם אתגייס לשריון, בעיקרון ביום הגיוס לשריון (מחר) אפשר להירשם לגיבוש. והאמת? זה מה שתכננתי לעשות. פתאום מודיעים לי שאני בגבעתי. רקדתי צרחתי מאושר קפצתי התרגשתי כמעט בכיתי מאושר ופתאום: לא, זה לא יקרה. כל המוטביציה שלי להיות בשריון (שממילא לא היתה גבוהה התרסקה לאפס). אתה לא יודע איך זה מרגיש

תאמין לי אני יודע. לא הרשו לי לשתות מים בפקודה באמצע המדבר והתייבשתי, כתוצאה מכך לא נתנו לי לגשת לגיבוש כי התייבשתי. זה אחרי שירדתי שלושים קילו כדי להתגייס לקרבי.

החיל לא משנה, בשוטף הכל אותו דבר. ההבדל היחידי הוא שחיר זה רק חי"ר ושריון גם תופסים קווים, עושים מעצרים ויזומות וגם מפוצצים דברים על בסיס קבוע.

תעשה בשכל לך לשריון. תעשה גיבוש פלסר ואם לא הולך תעשה צרות. להיות סרבן בקו"ם או נפקד לא יתן לך את מה שאתה רוצה

אתה צריך לשקול חצי טון כדי לרדת כמות כזאת של משקל ביום אחד, אף אחד שצם ליום אחד לא יורד כמות כזאת של משקל.
מעבר לעובדה שלהרעיב את עצמך למשך תקופה בשביל ירידה חדה במשקל זה הדבר הכי נורא שאתה יכול לעשות לגוף שלך וגם גבעתי לא שווים את זה אתה לא יכול פיזית לרדת כמות כזאת לא ביום אחד וגם לא בשבוע של הרעבה עצמית.
אני גם לא מבין למה הצבא פוסל מועמד בגלל דבר כזה, איתי בטירונות חי"ר היו אנשים עם עודף משקל הרבה יותר גדול מ10 קילו ומי שסיים את המסלול פשוט ירד במהלך ההכשרה למשקל תקין, אלא אם כן זה עודף משקל ממש חולני אני לא זוכר שפסלו בגלל דבר כזה, לא מדובר בסיירת עם כל הכבוד. כנראה שכבר עבר זמן מאז שהתגייסתי.
אגב, לשריון יש פלמ"ס רגלי לצד הפלס"ר שהיא כביכול הסיירת של חיל השריון, ולפלמ"ס לא צריך לעבור גיבוש רק צריך לבקש שיבוץ לשם בטירונות, אם חיל רגלי זה מה שחשוב לך אז גם בשריון יש את זה.

קח גם בחשבון שגם אם בדרך פלא תצליח להוריד את המשקל שאתה רוצה, מה שתצטרך לעשות בשביל זה לא יאפשר לך להתגייס בשלישי, אתה תצטרך להתאושש מזה וגיוס רק יכניס אותך לבית חולים ומכאן פסילה לקרבי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית