עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעבר הייתי שותה באיזור ה8 אבל הצלחתי להוריד ל66 ליטר?
מה אתה שותה בשינה?
רץביום יום אתה מאבד הרבה נוזלים?
עובד פיזי אולי?
נחשב הרבה כן. תחשוב שההמלצה לגבר בריא בDRI זה 3.7 ליטר ביום. כמובן שהם לא לוקחים בחשבון משקל ורמת פעילות בסביבה חמה וכ'ו אבל זה המלצה בסיסית.אני שותה בממוצע 6 ליטר מים ביום ואוכל בערך 2000 מג נתרן
זה נחשב הרבה? יש עם זה בעיות?
מאז הסגר בערךנחשב הרבה כן. תחשוב שההמלצה לגבר בריא בDRI זה 3.7 ליטר ביום. כמובן שהם לא לוקחים בחשבון משקל ורמת פעילות בסביבה חמה וכ'ו אבל זה המלצה בסיסית.
צמא מוגבר יכול להיות קשר גם למצבים פתלוגים כמו סכרת,כמובן לא בקטע של להפחיד אבל רצוי לבצע בדיקות דם בצום,לבדוק בדיקה שגרתית.
ויותר מדי מים יכולים להשפיע על מאזן המלחים בגוף (היפונתרמיה) - כמה זמן אתה כבר שותה ככה?
אכילת חלבון מופרז, או סיבים תזונתיים, או מלח.תופסת טרמפ על הנושא. איזו עוד סיבה יכולה להיות לצמא מוגבר ולשתייה מרובה? התפתח אצלי בשנים האחרונות, לא זזה לשום מקום בלי בקבוק, שותה המון, באמת הרבה, כל הזמן, הצומות שלי הפכו לסיוט אמיתי.
הערכים שלי בבדיקות דם תקינים.
הרופאה פטרה את זה בהינף יד, אבל זה מרגיש לי חריג מאוד
כמה סוכר יש לך בצום? מה לגבי שאר המדדים הכל תקין?מאז הסגר בערך
יש לי סוכרת במשפחה אבל בדקתי כמה פעמים בחודשים האחרונים את הסוכר ויצא לי תקין
אני על 30 קילומטר שבועי בריצה אם זה משפיע
BJJ עם GI 🤣ומדוע הגוף דורש את זה.
משהו כמו 85 בצום ו100 אחרי ארוחה גדולהכמה סוכר יש לך בצום? מה לגבי שאר המדדים הכל תקין?
מציעה לך לקרוא יותר לעומק על "פולידיפסיה"
במקומך הייתי מנסה לבדוק האם אני צמאה פחות כשאני רצה פחות, האם זה ממתן את ההשפעה
אתה אוכל הרבה פחמימות ביום יום? מאחר והן סופגות מים בגוף (גליקוגן סופח אם אני לא טועה 3 גרם מים על כל 1 גרם פחמימה) אחרי אכילה של הרבה פחמימה יש תחושת צימאון
יכול להיות לזה הרבה סיבות לא ברורות או כן ברורות, גם פסיכולוגיות דרך אגב,אבל לא בטוח שתהייה לזה השפעה טובה אם תמשיך לשתות 6 ליטר ביום גם אם המדדים תקינים עדיין...
משהו כמו 85 בצום ו100 אחרי ארוחה גדולה
אני אוכל די הרבה פחמימות וחלבון משהו כמו 500 גרם פחמימה ליום ו130 גרם חלבון
אוכל בערך 2000 מג נתרן
משהו כמו 85 בצום ו100 אחרי ארוחה גדולה
אני אוכל די הרבה פחמימות וחלבון משהו כמו 500 גרם פחמימה
אני חושב שהפוך, מי שאומר ש 6 ליטר ביום יכול להוביל לנזק אמור להציג רפרנסים לטענה הזאת.מי שרשם ש6 ליטר תקין, תוסיפו רפרנס למה שאתם אומרים זה פורום מקצועי. 6 ליטר זה הרבה מעבר לממוצע שאנשים שותים שזה 2-3 ליטר ביום, אף אחד פה לא חישב לו קצב הזעה ויכול לדעת בוודאות כמה מים הוא צריך לשתות ביום.
מה הבעיה בזה? אם הוא מגיע לכמויות חלבון ושומן הרצויות ואת שאר הקלוריות משלים מפחמימה, רמת הסוכר שלו תקינה אז למה לא?אתה אוכל כמות גדולה של פחמימה.