הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שותה הרבה מים

אני אכן שותה מלא מים ביום. בין 5-7 ליטר ביום בממוצע,יש ימים שקצת יותר אני מודה.
לא יצא לי לבדוק את הבעיה הזו ספציפית או ממה זה נובע,אני בן אדם עם תיאבון גדול,זה עוזר לי בין לבין ארוחות ובכללי לתחושת שובע,אני אוכלת המון חלבון אז אולי זה מתקשר למה שאלחנן אומר. לא מוסיפה בכלל מלח לאוכל שלי, הוא נטו ממה שאני אוכלת,בעיקר המוצרי חלב.
זה משהו שהוא בא לי טבעי ואני לא מתאמצת. הגוף שלי סופג אותו די טוב,בהתחלה הייתי מתפנה המון ואפילו קמה באמצע הלילה כמה פעמים. היום בכלל לא. התחלתי לשתות המון שהתחלתי להרזות. ושתיתי כמות כזו ״קיצונית״ גם ששקלתי 40. אני לא רוצה לתת פה איזה אישור. גם לי יצא לשמוע על הרעלות מים כאלה או אחרות. זה מה שנכון ועובד לי, וכל עוד לא מרגישה רע מזה,והבדיקות יוצאות תקינות. זה אחלה לי

לא הפכתי,תמיד הייתי
פעם זה היא פיזית היום זה הפך לאופי:)

הייתה לי חברה שחטפה הרעלת מים כי שתתה כמויות שכאלה.... אבל היא לא הייתה בנאדם פעיל במיוחד.... והיא גם שוקלת הרבה פחות ממך...
בקיצור, חכמים וטובים ממני אמרו:
צפה בקובץ המצורף 57450
הרעלת מים תלוי במלחים אפשר לשתות גם 15 ליטר ביום בלי לחטוף הרעלת מים

רק שההיא לא תראה את זה כהמלצה לשתיית 15 ליטר מים פתאום לול

אבל 6 ליטר ביום זה הרבה פחות מ 0.8 ליטר בשעה, לא מתקרב לזה, גם המחקרים שצירפת, מדברים על שתיה מרובה במעט זמן, לא יום, אז איך זה מתקשר כאן?
אם נניח בן אדם גם אוכל 5-6 ארוחות ביום, עושה אירובי שותה הרבה כשהוא מתאמן, לא רואה בעיה. אבל אולי משהו לא בסדר שאתה שותה כבר מעבר ל6 ליטר אבל זו רק השערה כי אצלי זה משהו באיזור הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית