הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חסר לי 400 קלוריות כל יום ,כמה גרוע זה להשלים עם גיינר?

Scarrlet

משתמש מתחיל
4
1
נק' מוניטין:
1
4
1
חסר לי כל יום משהו כמו עוד 400 קלוריות שאני לא מצליח להשיג מאוכל וחשבתי אולי לקחת 100 גרם גיינר כל יום כדי שאצליח להשלים את מה שחסר, השאלה היא האם זה עד כדי כך נורא להשתמש בגיינר?
ואיזה גיינר הכי מומלץ ממה שקיים?

א. גרוע מאיזו בחינה? בריאותית?
ב. תלוי איזה גיינר.
ג. אני הייתי ממליץ לך להכין גיינר בבית עם אבקת חלבון + תוספות (שיבולת שועל, גלידה, אגוזים, שקדים, בוטנים, פירות, זרעים וכו').

• פותח/ת השרשור
אם אתה מגיע עם זה לערכים שלך אז אין בעיה.

איזה גיינר הכי מומלץ מבחינה בריאותית?

א. גרוע מאיזו בחינה? בריאותית?
ב. תלוי איזה גיינר.
ג. אני הייתי ממליץ לך להכין גיינר בבית עם אבקת חלבון + תוספות (שיבולת שועל, גלידה, אגוזים, שקדים, בוטנים, פירות, זרעים וכו').
כן מבחינה בריאותית, איזה גיינר הכי מומלץ?
ואבקת חלבון זה לא אותו רעיון ?

ג. אני הייתי ממליץ לך להכין גיינר בבית עם אבקת חלבון + תוספות

בגיינרים יש מספיק חלבון, ככה שאין צורך להוסיף אבקת חלבון אלא אם יש כוונה ספציפית להגיע ל-X חלבון, אבל לא זו המטרה.
כל התוספות למיניהן הן מבורכות להשלמה של קלוריות

כן מבחינה בריאותית, איזה גיינר הכי מומלץ?
לדעתי, גיינר ביתי, כמו שכתבתי (אבקת חלבון + תוספות).

ואבקת חלבון זה לא אותו רעיון ?
אבקת חלבון היא אבקה שמורכבת בעיקר מחלבון. בגיינרים יש עוד הרבה סוכרים, פחמימות וכו'.

בגיינרים יש מספיק חלבון, ככה שאין צורך להוסיף אבקת חלבון אלא אם יש כוונה ספציפית להגיע ל-X חלבון, אבל לא זו המטרה.
כל התוספות למיניהן הן מבורכות להשלמה של קלוריות
לא הבנתי. לא אמרתי לו להוסיף חלבון בגיינר. אמרתי לו להכין גיינר ביתי, מאבקת חלבון ומתוספות. או שאני לא מבין אותך (?).

איזה גיינר הכי מומלץ מבחינה בריאותית?

אין פה מבחינה בריאותית, אלא אם אתה רגיש ללקטוז או סוכר, אז אתה יכול לחפש גיינר שלא מכיל לקטוז/סוכר.
ההבדלים בגדול הם בסוג החלבון, כמות הפחמימה/שומן, קלוריות, טעם וכו'... וכמובן המחיר.
400 קלוריות זה לא הרבה להשלים, אתה יכול פשוט לקנות אבקת חלבון ולשלב תוספות שאתה אוהב בשייק כמו ש @The King כתב וסגרת לך את הפינה
לא הבנתי. לא אמרתי לו להוסיף חלבון בגיינר. אמרתי לו להכין גיינר ביתי, מאבקת חלבון ומתוספות. או שאני לא מבין אותך (?).

ממליץ לך להכין גיינר בבית עם אבקת חלבון

שטויות, מה זה משנה

חסר לי כל יום משהו כמו עוד 400 קלוריות
על פי הקביעה הזו? לאיזה קצב עלייה אתה מכוון?
אם זה עד כדי כך נורא להשתמש בגיינר?
זה לא עניין של נורא. תזונה נוראית נקבעת על פי מכלול הדברים שאתה אוכל ולא רק גיינר.
גיינר לרוב מורכב מחלבון ומלטודקסטרין (שרשרת גלוקוז), זה מזון די ריק ועדיף שתכניס מזון אמיתי שתקבל איתו ויטמינים ומינרלים.
כדי להכניס יותר קלוריות תכוון למאכלים שיש בהם יותר קלוריות, קצת יותר שומן \ דחיסות קלורית גבוהה יותר (נניח קוטג' 9% במקום 5%, פסטה במקום אורז...).
אם בכל זאת היית רוצה להכניס משהו בסגנון גיינר אתה יכול להכין לעצמך לבד שייקים מאבקת חלבון + פחמימה\שומן (חמאת בוטנים, שיבולת שועל טחונה, טחינה, תמרים, בננות, פירות אחרים וכו'...).

• פותח/ת השרשור
על פי הקביעה הזו? לאיזה קצב עלייה אתה מכוון?

זה לא עניין של נורא. תזונה נוראית נקבעת על פי מכלול הדברים שאתה אוכל ולא רק גיינר.
גיינר לרוב מורכב מחלבון ומלטודקסטרין (שרשרת גלוקוז), זה מזון די ריק ועדיף שתכניס מזון אמיתי שתקבל איתו ויטמינים ומינרלים.
כדי להכניס יותר קלוריות תכוון למאכלים שיש בהם יותר קלוריות, קצת יותר שומן \ דחיסות קלורית גבוהה יותר (נניח קוטג' 9% במקום 5%, פסטה במקום אורז...).
אם בכל זאת היית רוצה להכניס משהו בסגנון גיינר אתה יכול להכין לעצמך לבד שייקים מאבקת חלבון + פחמימה\שומן (חמאת בוטנים, שיבולת שועל טחונה, טחינה, תמרים, בננות, פירות אחרים וכו'...).

אני רוצה להעלות משהו כמו 10 עד 15 קילו, אני צריך כ2200 קלוריות ביום ואחרי מאמצים רבים וכמו שאמרת- אחרי אכילת מאכלים שיש בהם יותר קלוריות, אני מצליח להגיע למשהו כמו 1800 , וגם זה באמת אחרי שאני מאוד מתאמץ. הבעיה היא שאני תמיד רואה שכותבים להמנע מזה לגמרי וזה מה שמרתיע אותי. האם עדיף לנסות לדחוס עוד גג--150 100 ולסגור ב250 קלוריות פחות את היום או להשלים עם גיינר.
ובגלל זה גם אני שואל , איזה גיינר הכי מומלץ להשלים איתו את ה400(כמה שפחות סוכר וכו')
סקופ חלבון, 150 מ״ל חלב 3%, בננה ו25 גרם קוואקר ויש לך 413 קלוריות וגם בטעם מעולה.

בכיף.
על איזה חברה של אבקת חלבון אתה ממליץ? או שזה לא משנה(?)

אני רוצה להעלות משהו כמו 10 עד 15 קילו,
אין לי מושג מי אתה ומה הנתונים שלך, עקרונית זה נשמע יעד די מוגזם (בכמה זמן אתה רוצה לעלות את זה? למה?).
אני לא יכול לדעת מה נכון לך או לא נכון לך כרגע כי אני לא מכיר אותך...

באופן כללי, כשמישהו מחפש גיינר כי הוא לא מצליח לעלות במשקל זה לרוב אינדיקטור טוב לזה שהוא די רחוק מלדעת איך לעלות במסת השריר בצורה נכונה או מצפה לעלייה מהירה מדי (מה שיגרור עלייה מיותרת במסת שומן וכאב ראש בחיטוב).
אתה יכול לפרט את הנתונים שלך פה ואולי יהיה לי איך להכווין אותך, אבל אידיאלית הייתי ממליץ לך לחסוך את הכסף של הגיינר ולהשקיע אותו בהכוונה מקצועית.

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג מי אתה ומה הנתונים שלך, עקרונית זה נשמע יעד די מוגזם (בכמה זמן אתה רוצה לעלות את זה? למה?).
אני לא יכול לדעת מה נכון לך או לא נכון לך כרגע כי אני לא מכיר אותך...

באופן כללי, כשמישהו מחפש גיינר כי הוא לא מצליח לעלות במשקל זה לרוב אינדיקטור טוב לזה שהוא די רחוק מלדעת איך לעלות במסת השריר בצורה נכונה או מצפה לעלייה מהירה מדי (מה שיגרור עלייה מיותרת במסת שומן וכאב ראש בחיטוב).
אתה יכול לפרט את הנתונים שלך פה ואולי יהיה לי איך להכווין אותך, אבל אידיאלית הייתי ממליץ לך לחסוך את הכסף של הגיינר ולהשקיע אותו בהכוונה מקצועית.
1.70 , 50 קילו.. מבחינתי שזה ייקח גם שנה, יש לי סבלנות.

נשמע נמוך למדי, יש פה הרבה עבודת בירור לעניות דעתי ואתה תצטרך לעבוד עם מישהו מקצועי.

1.70 , 50 קילו.. מבחינתי שזה ייקח גם שנה, יש לי סבלנות.

וואי וואי הייתי שם עד לפני כמה שנים.
1.84 על 60~ ק״ג, גיינרים ומה לא.

בסוף למדתי קצת על תזונה ולקחתי ליווי של תזונאי שעזר לי להעשיר את הידע הרבה יותר.
אגב ה10 ק״ג האחרונים שהעלתי (ל85 ק״ג מ.ג)
לקחו לי בערך 4 חודשים.

והחלבון לא כזה משנה העיקר שתהיה חברה נורמאלית, ואל תקנה בסופרפארם ולא בחדר כושר / ״ממאמני כושר״ 🤣

אנני במסה הייתי שם 2 סקופים חלבון, 2 בננות, 2 כפות חמאת בוטנים, חצי כוס קוואקר, כוס חלב, הכל בבלנדר שם בשייקר ושותה.
תוך 4 חודשים אתה נראה כמו דאווין ג'ונסון, רק להיכנס למיטת שיזוף ולצאת דה רוק.

אנני במסה הייתי שם 2 סקופים חלבון, 2 בננות, 2 כפות חמאת בוטנים, חצי כוס קוואקר, כוס חלב, הכל בבלנדר שם בשייקר ושותה.
תוך 4 חודשים אתה נראה כמו דאווין ג'ונסון, רק להיכנס למיטת שיזוף ולצאת דה רוק.

נראה שעלית פה על משהו.. אם אני אשתה ככה כל יום אני אגדל בשריר?

אין פה מבחינה בריאותית, אלא אם אתה רגיש ללקטוז או סוכר, אז אתה יכול לחפש גיינר שלא מכיל לקטוז/סוכר.
ההבדלים בגדול הם בסוג החלבון, כמות הפחמימה/שומן, קלוריות, טעם וכו'... וכמובן המחיר.
400 קלוריות זה לא הרבה להשלים, אתה יכול פשוט לקנות אבקת חלבון ולשלב תוספות שאתה אוהב בשייק כמו ש @The King כתב וסגרת לך את הפינה

שטויות, מה זה משנה
זה משנה מאוד מבחינה בריאותית, כמויות הסוכר ברוב הגיינרים מטורפות זה דבר ידוע, גם סתם עולה יותר כסף.. אפשר להמנע מזה ע"י הכנת גיימר ביתי סה״כ אבקת חלבון עם כמה דברים בודדים כמו שהבחור אמר מעלי.

עריכה: לא שמעתי על גיינר שמופחת סוכר רק עכשיו שמתי לב שכתבת את זה.

נראה שעלית פה על משהו.. אם אני אשתה ככה כל יום אני אגדל בשריר?

חחח צחקתי כמובן.. אבל זה אחלה שייק הרבה קלוריות וחלבון ודברים טובים, למי שצריך קלוריות "קלות", קל יותר לשתות שייק במקום לדחוף עוד ארוחת ביניים ענקית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית