עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה מגיע עם זה לערכים שלך אז אין בעיה.
כן מבחינה בריאותית, איזה גיינר הכי מומלץ?א. גרוע מאיזו בחינה? בריאותית?
ב. תלוי איזה גיינר.
ג. אני הייתי ממליץ לך להכין גיינר בבית עם אבקת חלבון + תוספות (שיבולת שועל, גלידה, אגוזים, שקדים, בוטנים, פירות, זרעים וכו').
ג. אני הייתי ממליץ לך להכין גיינר בבית עם אבקת חלבון + תוספות
לדעתי, גיינר ביתי, כמו שכתבתי (אבקת חלבון + תוספות).כן מבחינה בריאותית, איזה גיינר הכי מומלץ?
אבקת חלבון היא אבקה שמורכבת בעיקר מחלבון. בגיינרים יש עוד הרבה סוכרים, פחמימות וכו'.ואבקת חלבון זה לא אותו רעיון ?
לא הבנתי. לא אמרתי לו להוסיף חלבון בגיינר. אמרתי לו להכין גיינר ביתי, מאבקת חלבון ומתוספות. או שאני לא מבין אותך (?).בגיינרים יש מספיק חלבון, ככה שאין צורך להוסיף אבקת חלבון אלא אם יש כוונה ספציפית להגיע ל-X חלבון, אבל לא זו המטרה.
כל התוספות למיניהן הן מבורכות להשלמה של קלוריות
איזה גיינר הכי מומלץ מבחינה בריאותית?
לא הבנתי. לא אמרתי לו להוסיף חלבון בגיינר. אמרתי לו להכין גיינר ביתי, מאבקת חלבון ומתוספות. או שאני לא מבין אותך (?).
ממליץ לך להכין גיינר בבית עם אבקת חלבון
על פי הקביעה הזו? לאיזה קצב עלייה אתה מכוון?חסר לי כל יום משהו כמו עוד 400 קלוריות
זה לא עניין של נורא. תזונה נוראית נקבעת על פי מכלול הדברים שאתה אוכל ולא רק גיינר.אם זה עד כדי כך נורא להשתמש בגיינר?
על פי הקביעה הזו? לאיזה קצב עלייה אתה מכוון?
זה לא עניין של נורא. תזונה נוראית נקבעת על פי מכלול הדברים שאתה אוכל ולא רק גיינר.
גיינר לרוב מורכב מחלבון ומלטודקסטרין (שרשרת גלוקוז), זה מזון די ריק ועדיף שתכניס מזון אמיתי שתקבל איתו ויטמינים ומינרלים.
כדי להכניס יותר קלוריות תכוון למאכלים שיש בהם יותר קלוריות, קצת יותר שומן \ דחיסות קלורית גבוהה יותר (נניח קוטג' 9% במקום 5%, פסטה במקום אורז...).
אם בכל זאת היית רוצה להכניס משהו בסגנון גיינר אתה יכול להכין לעצמך לבד שייקים מאבקת חלבון + פחמימה\שומן (חמאת בוטנים, שיבולת שועל טחונה, טחינה, תמרים, בננות, פירות אחרים וכו'...).
על איזה חברה של אבקת חלבון אתה ממליץ? או שזה לא משנה(?)סקופ חלבון, 150 מ״ל חלב 3%, בננה ו25 גרם קוואקר ויש לך 413 קלוריות וגם בטעם מעולה.
בכיף.
אין לי מושג מי אתה ומה הנתונים שלך, עקרונית זה נשמע יעד די מוגזם (בכמה זמן אתה רוצה לעלות את זה? למה?).אני רוצה להעלות משהו כמו 10 עד 15 קילו,
1.70 , 50 קילו.. מבחינתי שזה ייקח גם שנה, יש לי סבלנות.אין לי מושג מי אתה ומה הנתונים שלך, עקרונית זה נשמע יעד די מוגזם (בכמה זמן אתה רוצה לעלות את זה? למה?).
אני לא יכול לדעת מה נכון לך או לא נכון לך כרגע כי אני לא מכיר אותך...
באופן כללי, כשמישהו מחפש גיינר כי הוא לא מצליח לעלות במשקל זה לרוב אינדיקטור טוב לזה שהוא די רחוק מלדעת איך לעלות במסת השריר בצורה נכונה או מצפה לעלייה מהירה מדי (מה שיגרור עלייה מיותרת במסת שומן וכאב ראש בחיטוב).
אתה יכול לפרט את הנתונים שלך פה ואולי יהיה לי איך להכווין אותך, אבל אידיאלית הייתי ממליץ לך לחסוך את הכסף של הגיינר ולהשקיע אותו בהכוונה מקצועית.
1.70 , 50 קילו.. מבחינתי שזה ייקח גם שנה, יש לי סבלנות.
אנני במסה הייתי שם 2 סקופים חלבון, 2 בננות, 2 כפות חמאת בוטנים, חצי כוס קוואקר, כוס חלב, הכל בבלנדר שם בשייקר ושותה.
תוך 4 חודשים אתה נראה כמו דאווין ג'ונסון, רק להיכנס למיטת שיזוף ולצאת דה רוק.
זה משנה מאוד מבחינה בריאותית, כמויות הסוכר ברוב הגיינרים מטורפות זה דבר ידוע, גם סתם עולה יותר כסף.. אפשר להמנע מזה ע"י הכנת גיימר ביתי סה״כ אבקת חלבון עם כמה דברים בודדים כמו שהבחור אמר מעלי.אין פה מבחינה בריאותית, אלא אם אתה רגיש ללקטוז או סוכר, אז אתה יכול לחפש גיינר שלא מכיל לקטוז/סוכר.
ההבדלים בגדול הם בסוג החלבון, כמות הפחמימה/שומן, קלוריות, טעם וכו'... וכמובן המחיר.
400 קלוריות זה לא הרבה להשלים, אתה יכול פשוט לקנות אבקת חלבון ולשלב תוספות שאתה אוהב בשייק כמו ש @The King כתב וסגרת לך את הפינה
שטויות, מה זה משנה
נראה שעלית פה על משהו.. אם אני אשתה ככה כל יום אני אגדל בשריר?